Sziasztok
Alig győztem olvasni, ez jóóóó
)
Odex, ezt a medencés nyújtózást nekem is csinálja, és az még tényleg elviselhető. Számomra a vese irányába és rézyút szembe nyújtózás a legfájdalmasabb.
Már napok óta megérkezett az esti gyomorégés is. Egyszer már a tej sem segített, így renit kellett bevennem. A párom már egyre rosszabbul viseli a kínlódásaimat. Én mindig megnyugtatom, hogy ez nem betegség, csak kellemetlenség, de azért izgul
)
Zseppy, sajna igen. Szinte minden éjszaka van fél-1 óra, amikor kepeszt, de szerencsére nem olyan erősen, így félkómában azért alszom
)
Szerintem minden, amit vízben csinálunk terhesen, az csak jó lehet. A nyaralásunk alatt, a baba akkor volt a legnyugodtabb, amikor a tengerben lubickoltam. Szerintem gondosan megválasztva az uszodát, remélhetőleg csak pozitív élményetek lesz.
Otyka, örülök, hogy túl vagy rajta, de azért vond le a tanulságot és figyelj oda a lábpihiztetésre!
Gratula a pocakrugdosáshoz!
Baba, jó hallani felőled, valamikor képet is mutizol majd?
Petra, pihenj sokat, legalább este, amikor tudsz. Lehetőleg ne teljesen vízszintesbe, mert úgy nehezen kapsz levegőt. Fontos, hogy párásítsd a szobát lefekvés előtt, reggel pedig a szabad levegőn, vagy nyitott ablaknál csinálj légzőgyakorlatokat legalább 5 percig, hogy a hörgőid ne tömődjenek el! Vigyázz magadra!
Szilpa, én is drukkolok, és várom a híreket!
Odex, a jövő héten már talizhatunk az előadáson, a következő kettőre már én is megyek. Hogyan foglak megismerni?
Tmoni, nem vágnak hosszában, ez rémhír. Ha alkalmazzák, annak nagyon komoly okának kell lenni!
Szilvamag, te hol tartasz, mikor és milyen nemű babát vársz?
Kati 34+2