Sziasztok
Andi
Én 2004 augusztusában szültem, akkor már az alapítványi szobához, amiben voltam, saját fürdőszoba volt! És azok mind 2 ágyasak. A többi úgy tudom 6 ágyas, voltam ott fél napot rögtön szülés után, de nagyon nem akartam ott maradni! Akkor nappal volt, de később belegondoltam, hogy mikor manócskám este 1 órát sírt, akkor ez egy 6 ágyasban...szóval a 2 ágyas nagyon jó!
A szülőszobában szerintem ha nincs komplikáció, akkor mindent kipróbálhatsz. Nekem volt választott szülésznőm, de azt hallottam mindenki nagyon aranyos és segítőkész. Én kádban vajúdtam nagyon sokat, de nem a vízben ülve, én zuhanyoztam a pocakomat, és az nagyon jó volt! Mikor jöttek a fájások, akkor a hasamra engedtem a melegvizet és szuper jólesett. Persze egy idő után már ez sem segített
, akkor mentünk a sámlira vajúdni, a párom mögöttem ült és neki tudtam dőlni, mikor fájás volt. Viszont én nem sámlin szültem, nekem valahogy jobban esett fekve, mikor már jöttek a tolófájások.
Pramprampram
Gyönyörűek az ikrek, gratula Nektek!
Mástól is hallottam már a koraszülöttek, vagy kis súllyal született babák nagyon jó ellátásáról az osztályon! Örülök, hogy nektek is ilyen jó volt a tapasztalatotok!
És milyen egyszerre 3 babával? Hogy bírjátok? Nekem néha az 1 is hihetetlen fárasztó, nem tudom mit csinálnék egyszerre hárommal.
Becsi
Jól vagytok? Ha megtudod kisfiú-e vagy kislány, írd meg nekem légyszi!
Puszi Nektek!!!
Sziasztok
Orsi