Sziasztok!
Lola!
Lehet, hogy igazad van a szabadban tartózkodással kapcsolatban, csak most tényleg eléggé zsúfoltak a napjaink.
Gergő akkor szokott ütögetni, mikor rászólok napközben, hogy nem szopizza az ujját, vagy ne pakoljon a szekrényből, és becsukom előtte. Igazából azt nem értettem, hogy miért csak engem ütöget, az apját miért nem, de tegnap ő is megkapta a magáét. Már kezdtem azt gondolni, hogy Gergő rám haragszik valamiért, és így mutatja ki. Sajnos beszélni egyáltalán nem akar, csak pár szót mond, mikor kedve van, és így néha még én sem értem, mit szeretne. Ekkor jön a mutogatós verzió. Na, akkor meg mutatja, mit szeretne, és azt mondja, hogy: ezt, de kb. 15 dolog közül kéne eldöntenem, hogy éppen akkor mit kér. Aztán végigkérdezem, hogy ezt? És mindegyikre rázza a fejét. Eszméletlen kis huncut!
Köszönöm szépen a bíztatást tőled, nagyon jól esett.
Ja, most olvastam, hogy kérdeztél még a Gastroyalról, hogy milyen kaják voltak. Amire emlékszem, hogy levesből szinte mindenféle volt, a sütik nagyon finomak (abból nem vagyok válogatós
), a második fogások többsége húsos dolog volt. Bécsi szelet, vagy pörkölt galuskával, néha volt főzelék v.milyen hússal. Szóval szerintem elég változatos. Mi annak idején egy menüt rendeltünk, meg hozzá valami másodikat, és Gáborral egyezkedtünk, ki melyiket egye. Persze, én választottam, mert ő általában dolgozott, mire hazaért, már csak 1 féle második volt.
Anyós téma. Szóval én nagyon szeretem, a mi életünkbe csak akkor szól bele, ha véleményt kérünk tőle. Amúgy nem. Nekem kicsit olyan, mintha ő pótolná az anyukámat. Gergő születése előtt meg még jobban úgy éreztem, mert elég sokat jártunk hozzá.
Neki van egy boltja, meg szokott részvényezni is, onnan van pénze, és ő alapból olyan, hogy ha tud, segít. Igazából ő sem pénzeszsák sajnos.
Apu meg ha tudna sem segíthetne nekünk semmiben, mert a "kedves" élettársa gondoskodik arról, hogy minden forintnak legyen helye (Avon-os krémek, meg hasonlók formájában).
A házra a lóvé meg kölcsön lesz, még a részleteket majd megbeszéljük anyóssal.
Amúgy pont ma, mikor jött haza munkából a Gábor, akkor mondta, hogy beszélt anyukájával, és ő mondta, hogy mindenféle hitelt (szocpol, és valami kötelező hitel) elintéz az építtető hapsi. Úgyhogy tőlünk csak aláírást, meg az iratainkat fogják kérni. Bár nem tudom, hogy a gyakorlatban is valóban ilyen egyszerű lesz e. Bárcsak ott tartanánk már.
A tűzhelyről annyit, hogy én kérdeztem, hogy ha átköltözünk a házba, ott gáztűzhely lesz? Azt mondta mindenki, hogy igen, bár ez még nem fix, anyóst kérdezem majd meg róla, hátha kiegyezünk a villanytűzhelyben.
Reni!
Sikerült valamit intézned videó ügyben? Megkérdezhetem, hogy ki a gyermekorvosod? Hál' istenennek, én a mi gyermekorvosunkkal maximálisan meg vagyok elégedve, nem úgy a védőnőnkkel. Ha nem lettek volna köülöttem olyanok, akiknek már volt babájuk, nem tudom, mit kezdtem volna itt Gergővel. Amikor szükségem lett volna a védőnőre, nem jött, azóta meg állandóan azzal "üdöz", hogy vigyem le a dokinőhöz a Gergőt. Na, de minek, ha megbeszéltem a dokival, hogy majd csak a 2 éves kötelező vizsgálatokkor kell legközelebb levinnem, hacsak nem lesz addig beteg. Ezt elmondtam a védőnőnek is, erre azt mondta, hogy jó, ahogy én jónak látom. Na, ezért képes volt felhívni telefonon. Na, mindegy, ő jutott nekünk.
Most megyek, megkavarom a levest, a fiúk kidőltek, kíváncsi vagyok, ki ébred először. Ha fogadnom kéne, a Gergőre tenném, apa nagy álomszuszék.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Melinda