Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Egyébként úgy tünik nincs peteérésem. Vizsgálnom kell. Vettem - egy kész vagyonért - ovulációs teszteket, nézem most már minden nap, mert elvileg esedékes lenne, de hiába.

SEMMI!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, szívesen!
Babakocsink nincs, autóval megyünk és kendővel.

Kép
sygnum

Nana, emiatt ne aggódj, lehet, h már volt, lehet, h majd lesz. Köcsög fog. gátló abbahagyása után nekem sem akkor volt, amikor kellett volna. Már én is azt hittem, hogy na ebben a hónapban már nem lesz, erre a ciklus 29. napján volt.
Ébredési hőmérsékletet mérni kicsit olcsóbb, mint a teszt.

Kép
sygnum

Bepa, nekem kocsonyás izé maradt a wc papíron, és tuti az volt, mert nem tudtam semmihez sem hasonlítani. Neked milyen volt? Bocs lányok, hogy itt gusztustalankodunk.... Kép
Együt szülünk? De jó lenne! Baba-mama szobába szeretnél jönni? Ha igen, ott együtt is tudnánk lenni.
Írj Bepa, kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!

Köszönjük a drukkokat előre is, de lehet, hogy még napok kérdése, mindenesetre apa jön velem holnap NST-re, visszük a csomagokat is. Kép
Lehet, hoyg meg is tudjuk várni így a dokinkat. Kép Tudja Zsófi, hogy várni kell még, ügyes kislány, hallgat anyára. A pocakban sokat szoktam neki beszélni. Kép
birolili

Igen Syg, tudom! Csak a hőmérséklet méréssel az a gondom hogy azt ugye reggel ébredés után felkelés nélkül kell mérni. Na ez nálam nem jön össze, mert én minden reggel arra ébredek hogy az én nagyevő kisfiam ébresztget, hogy:
"anyucika leggelit csinálni! Nagyon éhes vagyok!!!" Szóval ilyenkor menni kell! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lili, az valószínű a nyákdugó Kép!

Syg, nem, tesóm kicsit eleve nagyobb mint én, erősebb,és a férje is, így lett nagyobb a babájuk is! És karral előre jött ki Peti,ezért kellett gátmetszés is,pedig amúgy anélkül lett volna.Már jól van, erőre kapott,épp mikor délben beszéltem Vele,aludt a kis uncsitesó,merthogy a csecsemősök adtak neki cukrosvizet.Ott nem mehet be még a férje sem a roomingin szobába,és ahol beszélni tudott vele az a folyosó túlsó végén van,és szobatársa sincs,ezért bevitte az újszülöttosztályra a kisfiát,ott meg állítólag nagyon sírt,és a csecsemős nővér mondta,h ő csak ennyit tud ilyenkor tenni.Klassz.Ez Bp, SztImre kórház. Én meg sem próbálom elaltatni nappal, csak ha magától megy a cicin vagy a babakocsibana boltba menet.

Nana,hormonszintmérés 3. és 21.napon, nem volt még?Bár nekem az is összevissza volt,és hőmérőzni meg sose hőmérőztem,aztán mégis itt van Hanci,aki épp magyaráz vmit,csak nem értem, talán ha Leo itt lenne,fordíthatnaKép!

most el kell mennünk, apa itthon hagyta a telefonját,és át kell vinni neki

Kép
seriff

Sziasztok!
Lili, Bepa!Nagyon szorítunk nektek,és várjuk a babócákat.Tényleg nagyon klassz lenne, ha együtt tudnátok lenni a baba-mama szobában.Szóval gondolunk rátok, és várjuk az infókat, ha nem tőletek, akkor majd a papáktól!

Roz. Úgy sajnálom Nikiéket.Remélem minnél hamarabb meggyógyulnak.

Sam.Nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is!Képzeld el, Lillácska is nagyon élvezi a kanállal való evést.Fogja ő is a kanalat, de úgy szorítja, hogy szinte már kiveszi a kezemből.Ti miket esztek kanállal?Én de. tízóraira,és du. uzsonnára szoktam neki Gyümölcsöt adni.Imádja.

Nana.Mi is úgy tervezzük a második babát, ahogy Syg írta.Szeretnénk mindenféleképpen legalább még egy babót, meg dolgozni sem szeretnék visszamenni a kórházba semmiféleképpen.A gyerek/ek mellett én már nem vállalom az éjszakázást meg az ügyeleteket.Bár valahol meg majd csak dolgoznom kell.Igaz nekem itt Kecskeméten kényszermegoldás volt, hogy a kórházban elhelyezkedjek,mert ahová szerettem volna menni,ott akkor nem volt szabad állás, így kénytelen voltam visszamenni a műtőbe.
Nagyon szorítunk neked is, hogy minnél hamarabb újra babázhassatok!

Kobudo. Lillácska szerintem is tiszta apukája.Az az 5 szál szőke hajacskája az, amit talán tőlem örökölt.KépÉn voltam u.is ilyen kis kopasz, és szőke.KépRáadásul nem csak a külső, de még a belső tulajdonságait is az apukájától örökölte.Õ például ilyen nyugodt mindíg.
Pont erről beszélgettünk valamelyik nap Kecsónéval, hogy mekkora mákunk van Lillácskával, hogy állandóan nyugodt,jókedvű,egész éjjel alszik.Aztán mesélte, hogy az egyik leányzójuknál is pont ez volt, és ők is mindenkinek dicsekedtek, hogy milyen klassz a gyerkőc, aztán kezdődött a fogzás, és vele együtt a kiképzőtábor a szülőknek.Úgyhogy mostmár mi is "lentebb vettünk az arcunkból",mert lassan már nálunk is várhatóak majd a fogacskák, aztán lehet, hogy mi is belekóstolunk a buliba.
Na azt hiszem felébredt a leányzó, úgyhogy most befejezem, majd még jövünk. Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
sbea

Syg, szólhattál volna bogyó ügyben, délelőtt voltam apatikában itt, megkérdezhettem volna Neked!Kép Next time!

Kép
seriff

Seriff!

Neked volt hormonszintmérés? És jut eszembe a múltkor mondtad hogy te "vérzéses" esett voltál... Mi történt? Lehet hogy rosszul emlékszem hogy nektek gyorsan összejött a baba?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,tavaly januárban hagytam abba a gyógyszerszedést,akartam várni fél évet, h kiürüljön a kb. 8évig szedett gyógyszer,igazából azt mondják ma már nem szükséges várni,de mindegy.Az ezt követő 1-2hónapban minden oké volt,aztán hol korábban,hol később jött meg a menstr., de átlagban megvolt a 4hét.Áprilisban elmentem a dokihoz,a rákszűrés is esedékes volt,meg azért ez az összevisszaság idegesített,de akkor még nem javasolt semmit,mondván lehet a gyógyszertől,de az esküvő miatti izgalmaktól is,térjünk vissza 1-2hónap múlva. Eltelt,de akkor teljesen bezavarodott a ciklusom, az első próbálkozás után késett,én meg a föld felett jártam-4napig,aztán megjött,és gyakorlatilag 3hétig el sem múlt,aztán 1hét szünet,majd uez,akkor elmentem a dokihoz,és megvizsgált,semmi kóros, akkor mondta ezeket a hormonszinteket,na azok meg,il. a progeszteron pont fordítva volt,mint normálisan, a 3.napon volt sok, a 21-en kevés.Csak vakartuk a fejünket,nem értettük-én még hagyján, de ő seKép.Szeptemberben fel kellett hívnom, amikor megjött, és akkor előírta a Clostylbegytet a 3-8 nap között+12.napon UH, 21-n vérvétel.UH-n egy darab tüsző nem volt,csak kicsit vastagabb méhnyálkahártya-ami lehet terhesség miatt,de ne éljem bele magam-és kis folyadék-ami meg lehet egy épp megrepedt tüsző miatt,úgyhogy húzzak haza és hajrá.A 21.napi progeszteron az egekben,mint terhességben,de ne éljem bele magam.Mindeközben folyamatosan volt kevéske barnás pecsételővérzésem.Minthogy nem éltem bele magam,tesztet sem csináltam, futottam a napi 8km-t,tornáztam, stb. De októberben nem jött meg a normális vérzés, persze vártam 10napot,és utána csináltam tesztet,ami+ lett, de még mindig ne éljem bele magam,csak ha az UH-n lesz szívhang,és volt,és közölték, h 9hetes babszem lakik bent, pecsételő vérzés még mindig volt,és erre szedtem Duphastont a 13.hétig, és minden okés lett, az uh-n látszott először egy kis vérömleny,de ennyi.Ittvagyunk mindketten.Más gond nem volt a 9hónap alatt, illetve így nekem igazából csak 7- jutottKép.Hát ennyi asszem.

Kép
seriff

Pici Leo meglepte anyát. Elaludt hazafelé az autóban. Én csak nyomtam a gázt, hogy minél hamarabb hazaérjünk, nehogy rázendítsen. Gyanús volt a csend ugyan, de nem gondoltam volna, hogy alszik.

Nana, persze ez érthető. És akkor anya ugrik leggelit csinálni, ugye?

Seriff, akkor is ügyi tesód van.
Cukros víz meg sztem nem csak kórház, hanem emberfüggő is. Biztos van olyan szitu, amikor lenne idő babusgatni, de a cukis víz egyszerűbb.
Gondolod Leot értenénk? Nem hiszem. De ők biztos értenék egymást.
Kaptam bogyót végre. Legközelebb szólok, bár tök mindegy, hogy Hozzád megyek érte vagy a városba. De köszi!

Nagyon nyűgi ma Manóka, apánál csak sírdogál.

Kép
sygnum

Nana, nekem sem volt peteérésem, csak beletelt pár hónapba, amíg rájöttünk. Mivel a vérzésem 30-35 napra megjött, nem is gyanakodtunk, csak mikor egyszer teljesen elmaradt. Akkor mondta a doki, hogy eddig sem volt, ez független a vérzéstől. Adott egy gyógyszert, amit 3 hónapig kellett szednem, egy olyat, amit az időskori cukorbetegség kezelésére használnak. Azt mondta, ne ijedjek meg, az lesz a gyógyszeren, hogy cukorbetegeknek való, de nekem is jó lesz. A 3. hónapban már 21 napra jött meg. Akkor újra el kellett mennem, felírta a Clostylbegitet. Persze ezzel meg kell várni, hogy újra megjöjjön, és az előző 21 nap miatt ez még 3 hét múlva volt esedékes. Na a Clostylbegit azóta is ott van a fiókomban, mert közben megfogant Lili. Hát abban a helyzetben ez volt az utolsó, amire gondoltam volna. Amúgy a neten utánaolvastam ennek a cukrosgyógyszeres dolognak, azt írták, hogy nem túl régóta alkalmazott módszer, és a rekorder egy amerikai kismama, aki 2 hónap szedés után terhes lett. Végül is én a hárommal nem is vagyok olyan rossz:-)

Így utólag már nem is volt olyan hosszú a várakozás:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csak egy gors kérdés ez most csak ugy eszembe jutot

syg
a gyógyszer melett lehet szedni a homeos bogyókat mert anyum retenetessen migrénes de szerintem ez inkább ideg alapon van na mindergy de ő általában qualerint szed most bevette mellé a homos szert is a barátnőm meg homest szed allergiára valamelyik nap meg vett be bellé klaritint nem veszélyes ez igy vagy csak gyorsit a dolgon ??? szerinted ??? vettem adrinak nikinek immun erősitőt és azon gondolkodtam hogy beadhatom e nikinek a augmentin és amroxol melllé ?? nem lesz baj mert elovastam a füzetet de ott nem találtam utalást viszont azt irja hogy meggyiorsitja gyógyulást és a komolyabb betegség kialakulását ? na ez jó kusza lett csak adri már kiabál a kádból és gyors akartam lenni Kép

küld már el légyszi majd ujra számod mert amita niki elásta elefonom nagyon szarol és egy csomo dolg kitörlödött belöle gy csomo telszám foto ....

Kép

Kép

Kép
roz23

kihalásztam adrit még valami eszembe jutot szóval ma volt tibor nikivel dokival mondtam neki hogy kérdezze már meg a dokit hogy mit adhatnék a kicsiknek mert ők nem lázassag nem beteg ek még semmi csak vizessen folyik az orruk modtam neki hogy nem gyógyszerre gondolok hanam valami vitamira amivel megelőzhetnénk hogy jbban beleessenek vagy valami ötlete hogy hogy ellőzhetnénk meg a sullyosabb megbetegedést erre nekei esett tibrnak hogy hogyan adna ő igy valami vigyem be a kicsiket de nem akrom bevinni igy őket a betegek közé mert adri nagyon hamar elkap mindent és ha most bevisem a rendelőbe tuti betegebb lesz szóval nincs valami ötletetek hogy az orrszíváson kivül mit csináljak nem akarom hogy egyből gyógyszerekkel tömje őket egyszer ákinak már volt egy ilyen csak vizessen folyt aaz orra ugyanigy volt akkor is hogy niki megbetegedett azán adri meg ákinak folyt az orra de akkor még szopott áki ugyhogy szivtam sokat az orrát meg cseppentettem anyatejet az orrába de akkor is egyből augment adot mindegyiknek és ezt nem akarom hogy egy vizzes ,nem sürű nem szines orfolyásra egyből augmentint irjon szerintetek ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, Lina!

Kösz, hogy válaszoltatok! Kicsit megnyugtató, hogy másoknál is előfordulhat iylen kis probléma és mégis gyorsan megfogan a baby...Kép

Persze én sem vagyok még elkeseredve, inkább... Szóval lehet hogy depi vagy hasonló Kép Mindig fáradt vagyok és kedvetlen... Eddig a megbomlott hormonháztartásomra fogtuk, lehet hogy így is van. NEM TUDOM mi van velem!
Lehet hogy azért van, mert túlságosan "ráérek", úgy értem Dani már nem igényel babusgatást, állandó ellátást... Én meg - SAJNA- nem vaygok az a fajta aki túl sokat képes leülni vele rajzolni, festeni...

Más! Képzeljétek az elöbb a TÉNYEK-BE mutatták a férjem által készitett fotókat, a tegnapi özönvizről, ami az utcánkban is volt KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Roz, én sem adnék kapásból AB-t. Ez egy baromság sztem. Próbálj meg párásítani -bár mostanában elég párás a levegő- vagy akár meg lehet próbálni a Bérest is.
Homeo és rendes gyógyszer mehet együtt, nincs közöttük kölcsönhatás, teljesen máshogy hatnak. Leo is együtt kapta őket a köldökére.
20/3426984
Migrénre megvannak a szerek? Van rá egy csomó.

Szerintetek az én kis butuskám miért nyomja be torkig az öklét, hogy utána hányjon?

Kép
sygnum

Nana, hogy kerültek hozzájuk a fotók? Én meg nem néztem a Tényeket. Francba

Kép
sygnum

Én az Rtl-es hiradót néztem, ott is voltak Kecskemétről képek, meg egész riport. Ilyen nagy eső volt otthon? Itt Pesten semmi.

Tényleg, eszembe jutott valami, ti már biztosan tudtok ötletet adni. Bár még ráérek, de hogyan történik Kecskeméten a baba anyakönyvezése? Ugye én állandó lakhely szerint pesti vagyok, a baba Kecskeméten fog születni, feltételezem, hogy ott anyakönyvezik, de az én pesti címemre? Aztán a másik, hogy addigra még nem lesz 300 napnál régebbi házassági anyakönyvi kivonatunk, mert babi már 11 hetes volt az esküvőn. Apának ilyenkor el kell ismerni, vagy hogyan van ez? Mikor kell megtenni, ha igen, mert úgymond hivatali napokon nem nagyon vagyunk otthon, de a jövő hétfő ilyen lesz.

Köszi:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina 30 napnál NEM régebbi kell, nem? Nekem azt mondták, mikor megkérdeztem. Aztán jól megszívtam, mert bementünk kérni másolatot, erre megkérdezték, hogy itt volt e az esküvő és itt fog-e születni a baba, mert akkor nem is kell semmi.
Sztem kecskeméti születést fognak anyakönyvezni és a lakcímkártyáján a pesti cím lesz.
Anyakönyvezéshez nem is kellett csak a házasságinak a másolata meg személyi, ugye lányok? De már olyan "rég" volt, hogy nem is emlékszek.

Kobudo, ovi hogy tetszett Kamillának?

Ezt nem hiszem el! Itt kínlódtunk egész nap az alvással, erre elaludt negyed 7-kor és most meg nem akar felébredni. Mikor fogjuk így az éjszakát kezdeni? Nem is volt még ilyen, hogy azt várom, hogy felébredjen.

Kép
sygnum

Sziasztok, Linácska akartam írni már napok óta, h nekünk bevált a mózeses babakocsi,lassan 4hós Hanci,és még mindig abban van,jó olykor ki kell venni,de az sztem független a mózességtől.

Syg,igen azért veszi be,hogy hányjon,Hanci is ezt csinálja,bár még "csak" öklendezik tőleKép.

Roz,Bérest próbálhatod,bár nagyon rossz ízű,legalábbis Hanci sír miatta,bár ha Ti isztok már gyümilevet,abban jobban el lehet keverni,mint 1ml tejbenKép.

Nana,nem lehet, h túlságosan is rákoncentrálsz a babyprojectre?Tudom, mert minden nő ilyen,hogy rögtön és azonnal szeretne terhes lenni,amint elhatározza,és ha véletlen egyből nem jön össze,akkor para ezerrel, én is így voltam,meg sztem mindenkiKép.Próbálj egy kicsikét lazítani!Könyv? Sport?

Kép
seriff

Syg, ha jól emlékszem, mikor az esküvőt voltunk bejelenteni, akkor 300-at olvastam. Végül is anno, még mikor valami jogfélét tanultam, akkor ott is a születést megelőző 300-dik nap a fogantatást, pedig ugye akárhogy is számoljuk, az már végképp sok:-)
Na mindegy, hétfőn otthon leszünk (megyünk lakásszerződni, meg hitelügyintézni, szurkoljatok:-)), és majd megnézzük.
Seriff, köszi a babakocsi tippet. Igazság szerint kinéztünk egy nagyon jót, legalábbis most annak tűnik, de 110000 Ft. Mondjuk ebben van autósülés, ahhoz a kocsiban rögzíthető talp, maga a babakocsi és bele egy mózeskosár meg lábzsák. Végül is lehet, hogy így nem is olyan sok, csak az bosszant, hogy ha Németországban venném, akkor 81000 lenne átszámítva. Auszriában meg nem találok, pedig ott lenne ismerős, aki hazahozza.

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Seriff,
Kamilla nagyon jól bírta az ovit, holnap már 1/ 9-től 1/2 12-ig ott lesz. bár vacsi közben beszélgettünk róla,és mondom Neki, hogy akkor holnap reggel megyünk az oviba. Mire Õ: De Anya, ma mát voltunk egyszer! Kis butusom, úgy értette eddig, hogy egyszer megnézzük az ovit, aztán semmi. Nos, szerintem jól fogja bírni. Elújságolta az óvónéninek, hogy ő kislány, és puncija van Kép Kép

Sygnum,
látod egyszer fent, máskor lent! Édik a babuk, sosem akkor akarnak aludni, amikor mi is akarjuk! Bár nálatok inkább Te várod/vártad Leo alvását! Apropó, van valami immunkerősítő homeos gyogyi? Kamillának Béres-cseppet meg C-vitamint szoktam adni, ha meg köhécselni kezd, akkor lándzsásútifű-szirupot, de kipróbálnék valami mást is. Roz, Te mit is írtál?

Linácska,
bizti nem kell apasági, legaábiis Szegeden nem kellett, Kamilla már 24 hete a pociban volt az esküvőnkön! Az anykönyvi kivonat műsolata kell, hogy 30 napnál nem régebbi legyen. Szerintem...
Milyen kocsit néztetek ki?

Nálunk mindkét manó úgy jött össze, hogy még csak tanakodtunk rajta, hogy jó lenne egy baba. Szerelemgyerekek...

Nana,
Kamilla 1,5 évesen ment bölcsibe, előtte 1/2 évesen dolgoztam otthon. No, nem azért, mert annyira untam az ottonlétet, képzelheted. Mi igazából az én munkahelyem miatt költöztünk ide. Szóval nem egyszerű. Most szeretnék 2 évig itthon maradni, de ez a főnökömtől is függ, illetve az én teherbírásomtól, mert jó lenne az egyetemből is elvégeznmi közben a 2 évet...

Lili,
a nyákdugó már jó hír, remélem a ma estét még kibírjátok egyben. Nálunk este elment a nyákdugó, Emese másnap de megszületett!!

Bepa, Balim Ti hogy vagytok?

Sam, Hanna vajon alszik ma este?

Szép álmokat minden babónak:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

hu annyit irtatok ma nem győztem olvasani mrt én ma csak irni jöttem szinte Kép

serif syg nagyon köszönöm a tippet most lehet hogy megint hülyeséget kérdezek egyszer én azt hallottam egy patikustól hogy nem olyan jó a béres mert "függőséget " okoz a szervezetnek ez akkor nem igy van ugye és akkkor áki is kaphattja meg azt is mondta még annó ez a patikus hogy 1 év latt nem nagyo ajánlottak a vitaminok mert akkor még nincs kialakulva az immunredszer rendessen és ez befolyásolja rossz irányban ha kap vitamint na most ezel lehet ogy hülyeséget mondtam de nekem igy mondták

seriff
hatalmas gartula ehez a gyönyörű sullyú babucihoz jók kis játszopajtija lesz hancinak Kép

syg
migrén bogyo anyunál az a baj hogy megrögzött qualerin mániás esküsöm ha összetörnék nki egy c vitamint és azt mondanám qualerin akkkor 1/2 óra mulva meggyógyulna amióta az eszemet tudom azt látom otthon szó szerint levélszámra zabálja már bocsi most hozott egy boironos füzetet ami mindenkinek szól mostmár én keresek neki valamit mert ez örület szerinem őt teljessen tönkreteszi ez sok gyógyi

linácska
nekem az uncsitesóm németből hozott cucokat várost ne kérdezz nert ő olyan mint a zsél sohanem tudni merre jár néha felbukkan és hoz vagy van ugy hogy évekig smmit nem hallunk felőle de szuper dolgokat hozzott anno nikinek a gyerekülésükte azóta legalább 4.gazdija koptatja és még mindig olyan mintha uj lenne én imádtam niki már kevésbé bár ő 5 percig nem tud nyugton ülni ugyhogy érthető

lili balm bepa
naygyon szurkolok nektk bár lehet hogy lili már babázik Kép ki tudja Kép

nana
baba nálunk niki volt ilyen nehez njövő babuci 18évesse abbahagytam gyógyit ugy voltam vele hogy 1/2 mire kitisztulok bár nem szedtem akkor csak 1 éve atán utánna kapcsiból 1/2 évig meg sem jött elmentem akkor Konchoz és ő nem tudom mi alapján azt mondta magán kiskezit csókolom nem biztos hogy lesz spontán babája ugy voltunk vele lesz ahogy lesz eltelt 1 év közben én elkeztem abenzinkúton bolgozni és ugy tünt anyailag nagyon bejön közben hol megjöt hol nem az egy év alatt 2-3 alkalomal volt meg de tök spontán váratlanul össze vissz szóval döntöttem evissza mentem a dokihoz hogy irjon gyógyit mert nem is jön össze baba meg a mensim is vacakol azzal legalább megjöt és pontossan és valami spontán inditatásból csinált egy uh és ott kukucskált niki igaz még csak 4 htes körüli volt nagyon meglepődtünk de nagyon örültem szóval ha jól belegondulunk mi 1 és 1/2 évet vártunk nikire de megérte aztán adri is hasonlóan nehzen fogant meg niki után nemis szedtem gyógyit ugy voltam vele jön amikor szeretne és hát ő is elég sokat váratot magára szintén 1 évet áki meg kis túlélő volt mert adri után elkeztem a szopis gyógyit mert ákit ugy szerttük volna ha már adri is olyan 2 éves körüli de szopis gyógyi melett terhes lettem közben volt egy cisztáma áki mellett ami nagyon agreszivan nőt és félő volt hogy áki elmegy előszőr 7 mm es aztán 2 hét mulva már 13 mm és ujabb 2 hétmulva már 23 mm volt ciszta a dokinő már fel is készitett hogy nem lesz baba amikor egyszer csak eltünt a ciszta és áki győzőtt Kép szóval nálunk sem volt egyszerű fel a fejjel ne aggódj jön az utánpótlás nem sokára Kép

kob

hogy tetszett az ovi????????????

hu mgyek mert még mosogatnom kell pusszzz

Kép

Kép

Kép
roz23

sziazstok Kép

kob
látom az este sikerült egyszerre irnunk én most ezt a homeos immun erősitőt vettem a lányoknak remélem be válik
kamilla ma hogy kezte az ovit ? tetszet neki ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kob,
Felmerült bennem a kérdés, te hogy csinálod...? Reggel te viszed Kamillát oviba Emesével? Vagy a férjed viszi? És ha te, akkor hogy lehet ezt egy picuri babával kivitelezni? (Ez bizti hülye kérdés és lehet hogy csak én vagyok ilyen BÉNA, mármint elméletben)

És te ROZ? És hogy vannak a gyerköceid? Bocsi, lehet hogy lemaradtam de Niki bölcsibe is járt?

Seriff,
Nem görcsölök igazán ezen a babaprojekten. De komolyan! Az elsőnél sokkal inkább, az mégis minden probléma nélkül az első probálkozásra sikerült. (szó szerint Kép) Csak én nagyon tervezős tipus vagyok és ugye most ugy döntöttem hogy akkor most mégse megyek vissza dolgozni, mert akkor már nagyon soká lenne a második, és bizti megint nehéz lenne abbahagyni a munkát. Meg aztán Dani már "NEM IGÉNYEL ENGEM". mármint...szóval értitek! Rengeteg energiám szabadult fel, tanulnom ugyan kellene ezerrel...Azt hiszem a jövőhéten bele is vetem magam! Kép
Már kérdezni akartam, te hol végezted az orvosit?

SYG,
Mégegyszer köszi az infokat, tegnap az uncsitesom már fel is vette a kapcsolatot J.O.-val. Az egész család reméli végre el is fog járni hozzá és tornáztatja a lábát, mert félünk nem fog neki igy 100%-osan rendbejönni.
Amit a további babavállalással kapcsolatban érzzel TELJESEN NORMÁLIS!!! Én is sokáig igy gondoltam és most látod hol tartok...Kép

Ja a legfontosabb!!!
LILI! BEPA! MIZUJS?????????????????????

Szerintem Lili már finishben van!!! valahogy úgy érzem!KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Sziyayasztok !

látszik hogy most kett en írunk. hanna nagyon aktívan szeret gépelniKép
sajnos nem alszunk még mindíg éjszaka, nagyon nyugtalanul alszik és már lövésem sincs hogy miért van ez.
mindíg vannak körszakok amik váltják egymást, mos6t éppen a nem alvás van soron.
remélem hamar kilábalunk belőle és utána a nagy alvásos idő jön....Kép

az alföldben nagyon buta mesék voltak most...
nem tudtok még valahol diafilmet?
antikvárium vagy ilyesmi?

hát sajna a névnapom tegnap nagyon rosszul sült el, mert mindenk felköszöntött akitől nem vártam és akinek tényleg kellett volna az nem sok mindent tettKép

nana!
remélem sikerül összehozni a babucit hamar mert kezdünk kifogyni a pocakosokbólKép

kob!
nálatok milyen az ovi? kamilla szereti?

seriff!
te vagy a nagy titok tudója. hogy alszik nálatok hanna éjszaka?Kép

syg!
nagyon örülök neki hogy tegnap ilyen nyugiban ki tudtatok mozdulni.
nem tusz fejfájásra valami jó bogyót?
mostanában minden napő fáj a fejem és ez nagyon rossz.

lina!
te kihez jársz? ki a dokid?

roz!
mostanában nem nagyon vagy itt valami gond van?
csajok hogy vannak? kisherceg?

beáék!
én hannát reggel szopiztato meg tejpépet kap üvegből délben kiskanállal eszik. nagyon szereti a gyümiket meg minden kaját amiben van sütőtök.evett már csirke husisat is és nagyon ízlett neki. a borsós kajcsik nem a kedvencei, de megeszi.
délután kétszer hamizik akkor álltalábanszopi meg tejpép van meg ha kívánja akkor rendes hami
este meg szopi.
ti hogy esztek?

teszek fel nektek egy ari képetKép

Kép

Kép
samchee

SAM!

HANNA nagyon-nagyon édes ezen a képen és nagyon szép kisbaba.
A fogzás nem lehet az ok? Mert ugye már "benne van a korban", vagyis már simán jöhet a foga és az fekve a legrosszabb Kép
Lili-ről te sem tudsz semmit? A párod nem köszöntött fel? (bocs és ne válaszolj, ha túl indiszkrét a kérdés)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kobudo,
a babakocsi, amit kinéztük a Graco Quattro Tour Delux TSB, legalábbis hivatalosan ilyen szép hosszú neve van. Az egész délelőttömet azzal töltöttem idáig, hogy a neten próbálok ausztriai üzletben keresni ilyet, de lassan feladom. Mondjuk amíg várom az üvegest, nagyon ráérek:-)
Apaságin meg akkor nem aggódok, ha nem akarják anyakönyvezni, majd mondom a lánynak, hogy nézzen csúnyán a nénire és kezdjen el ordítani:-)

Sam,
a dokim Dr. Horti T., gyakorlatilag miatta mentem vissza Kecskemétre szülni. Világ életemben hozzá jártam, nem akartam pont a szülésre váltani. Meg úgy gondoltuk, hogy mikor megszületik Lili, akkor néhány hetet anyuéknál leszünk majd. Anyu már közölte, hogy ha ő vesz magukhoz is egy kiságyat olyan áron, amibe mondjuk egy kiságy kerül, akkor minimum egy hónapot ott kell lennünk:-) Õ már nagyon várja a nagymamaságot, pedig ki sem nézem belőle, olyan fiatalos, pár éve a kollegáival még diszkóba is elment:-)
Nagyon aranyos a picilány!!!

További szép napot nektek!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hello LINA!

A babakocsi választásom amiről nemrég irtam neked, UGYANEZ! mármint ha majd egyszer kell! Ilyen van a barátnömnek és ... a múltkor leirtam elönyeit.
Én is majd az osztrákoknál szeretném megvenni.
A legjobb helyek a ToYSRUS és a SCS
www.toysrus.at,
Nekem van tölük katalógusom is, pont ez a tipus nincs benne, de álitólag van nekik.
Egyébként - mint ahogy a katalogusban is láttam - minden jóval olcsóbb.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, most csak gyorsan annyit, h Hnaci meint hízott 16dkg-t egy hét alatt,újabb hét nyugi jön!Kép

Sam, azt olvastam az internetenKép, h ilyenkor nagyon érdeklődőek nappal, el vannak foglalva külvilággal, és éjjel emiatt a sok élmény miatt ébrednek fel,és bújnak oda a biztonságot jelentő meleg anyáhozKép. Meg lehet a foga, meg állítólag ilyenkor gyakoribb a bölcsőhalál és a szervezet így védekezik, hogy a baba sokszor felébred éjjelKép! Nem tudom, h segítettem-e.RemélemKép.
Mi cicin alszunk el 9és 10 között,és 1/2 8-8ig hol egyszer, hol kétszer ébred Hanci, de hogy ez mitől függ azt nem tudom, ilyenkor max 25-30percig eszik-vagy addig se,ilyenkor nem látom az órátKép-és alszik tovább! Hannád nagyon édes,milyen pici az óriás maci mellett!

Nana, Szegeden végeztem 2001-ben. Te mit fogsz most tanulni?

ja, kaptunk vmi új csodaszert,nem mintha gond lenne Hanci emésztésével, és igazából nem is anyatejes babáknak való, de ártani nem árt: Normaflore, azt írja, h immunerősítésre is jó, és a doki szerint az íze is okés! Roz, esetleg próbáld ki, vagy ha elolvasom, leírom pontosan mit írnak!

Syg, az oltást -2 és +8fok között kell tárolni, nem ír semmiféle jégakkut. A gyógyszerért igaz, h ide is el kell jönnöd, na de itt a házatok isKép!

Most megyek, mert épp nyűglődés kezdődik!

puszi, majd még jövök

Syg, végül hogy sikerült az este?

Kép
seriff

Ja és mi max. 1 hónap múlva megyünk ki, ha gondolod nagyon szívesen (ÖRÖMMEL) megnézem neked!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Seriff, korán kezdik a bulimiát! Leo is tegnap hányatta meg magát először, eddig ő is csak öklendezett. Kis butusok.
És mit csináljak a házunkban, ha üres?
Igen, azt mondta a drnő, hogy 20 fok alatt nem kell akku, csak ha fölötte van a hőmérséklet. Itthon nyilván hűtőbe teszem. Mennyi idő alatt jött meg nektek? Csak hogy mikor rendeljem meg.
Tegnap este? Megint meglepett. Dosszié alatt leültem vele a tv elé és szinte 5 perc alatt elaludt a cicin. Aztán felébredt éjfélkor és 5-kor, utána meg még 3/4 9-ig aludt. Most meg fél órája megint alszik. Lassan lehagyunk Titeket alvásban. Sose gondoltam volna. Hanna is cicin alszik el?
Mondtam én, hogy hízik Hanci! Puszild meg helyettem!
A Bérest hogy adod neki? Egy másik topikban uígy nem akar enni a baba, hátha segítene nekik is.

Lina, van vmi 300 nap, ez biztos (válásnál tuti), de itt ezt mondták, amikor megkérdeztem. Bár telefonon itt is mást mondtak, mint személyesen.

Kobudo, nem csak én vártam, h Leo megtanuljon aludni, hanem ő kínlódott a nemalvástól. Azóta, hogy alszik, nincs sírás, nincs annyi kínlódás. Az a rossz, hogy neki is nagy az alvásigénye -jó napokon 17 órát alszik-, elaludni mégsem tud. Olyan, mint az anyja.
Influenza megelőzésére van az oscillococcinum, más homeos immunerősítőt én nem ismerek, de Roz írt vmit.

Roz, Béres és vitaminos kérdésedre nem tudom a választ. Bár ha belegondolsz, orvosi javaslatra adjuk a d és k vitamint is, nem? Akkor mást is lehet adni. Na meg Béres és társai nem igazán vitaminok sztem -bár nem tudom, mi van bennük-, hanem pontosan a szervezet védekezőrendszerét serkenthetik. Uúgy, mint a homeo is. Tehát nem a szervezet helyett dolgoznak, mint a gyógyszerek. Seriff, lőj le, ha hülyeséget írtam!
Én a könyvemből is írtam még ki egyszer vkinek egy másik fórumon migrénre szereket, ha gondolod, bemásolom.
Ahogy olvasom, Ti is jól megkínlódtatok a gyerekekért!

Nana, és el tudta vállalni? Remélem igen!
Biztos, hogy lesz 2. baba, sőt igazából én 3-at szeretnék, csak nehéz volt nagyon Leoval, amíg rá nem jöttem, hogy mi a probléma. Nem tudom, mi lesz, ha a 2. is ilyen lesz, mint ő és még ő is itt lesz már mellette. De valahogy biztosan túléljük.

Sam, nézni fogok Neked bogyókat, ha lesz időm.
Hanna nagyon édi baba!

Na megyek takarítani.

Kép
sygnum

Syg, bérest fecskendővel 2x2 csepp/nap+2x3 csepp cebion mellé.Néha elfelejtem...Ja és anyatejben, először vízben adtam, de aztán áttértem,talán ismerősebb az ízeKép.Mi a másik topik?Ropitopik?
Üres-üres a ház, de átugorhatnátok, h a csajok játszanak egyet együtKépKépKép!

Lina,majd írok anyakönyvezést,csak most itt rúgkapál a csajszikám!

Kép
seriff

Sziasztok!
Lilivel mizu lehet? huh de izgi: lehet mégse vár megKép

Én még nagyon virgonc vagyok bár már mennék ezerrel szülni.

Syg! meg kell Leokát dicsérni, mert nagyon ügyi csajszi

Lányok:van valami olyan bogyó amit érdemes Benedek születése előtt beszerezni a gyógyszertárból (lázcsillapító vagy ilyesmi?)Ha nagyon gyorsan kellene mert itt vidékiába nincs ám mindeig ügyeletKép

Nana! Remélem óhajod hamar valóság lesz és Te is megint picurozhatsz. Hogyhogy nem "kellesz" Daninak? Egyedül játszik a saját kis fantáziájával? Én ezt unokaöcsikémnél tapasztaltam és először nekem is rossz volt, hogy nem igényelt de aztán meg jó is mert a kis fantáziájában bármi megtörténhet.

Na megyek mert mostanában megint akkora az étvágyam hogy scak naKép

Roz! gyógyulgattok?

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff, nem, a nyári babás topik.
Kíváncsi lennék én arra a játékra! Nem félted Hancit Leótól? Szinte látom magam előtt. Az én kisördögömnek rögtön görbül a szája, szegény Hanci hiába mosolyog rá. De várjunk csak egy kicsit! Szaladgálunk mi még utánuk eleget.
Köszi az infót béresről.

Bepa, megdicsérem. Meg puszilgatom, meg szorongatom állandóan -egyszer össze fogom törni- és imádom.
Milyen bogyóra gondolsz? Homeóra vagy "rendesre"? Sztem csak lázcsillapító kell.

Kép
sygnum

Hello Bepa!

Igen, már nagyon beindul a fantáziája! nagyon édi ahogy játszik egyedül és kitalál különböző szituáciokat! Persze annak nagyon örül ha én is játszok vele "orvososat", "boltosat", "épitkezésest"... Szóval persze "kellek" én neki, csak őt már nem kell babusgatni... (de én szoktam!!! Lehet, néha sokat is) Kép

Lili szerintem már tuti hogy "ott tart", én éjszaka is gondoltam rá és éreztem vmit!Kép

Te is bizti hamarosan csatlakozol! Szoritok neked is ezerrel!

KépKép
KépKép
nana09

Bepa, ha nagyon virgonc vagy,az a tuti jel,h mindjárt,legkésőbb holnap Te is indulhatsz!Kép

Syg, dehogy féltem, senkitől sem ijed meg Hanci!Komolyan,hihetetlen, de nem zavarja a nagy társaság meg semmi, hétvégén is tündér voltKép! Összetörés nálunk is játszik!Kép Tényleg miket csinál ez a csodaalvóKép Leo?Akartam már rég kérdezni, hogy lesz-e kutyátok?

Úh, csajok, ittatok már ezekből az új szentkirályi vizekből? Mert ha nem, hát a rózsavizet ne is próbáljátok, gáz, mintha szappanos vizet innék, a citrom-mentásnak meg sevenup íze van,az se jó túlságosan,még szerencse,h csak 1-1 üveggel vettünk a Malomban lévő CBA-ban.

Kép
seriff

Syg: homeosra elsősorban
Lázcsillapító? kúp gondolom de milyen: mert a patikáriusok csak a drágát ajánljákKép

amúgy tisztára izgulok, remélem ha nem is Lili akkor apucika bejelentkezik, mert izgulunkKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,

Nana, jó volt a megérzésed!!
majd még írok, most gyorsan Lilitől/Liliről:
bementek a kórházba, de "csak" jóslófájások voltak, de azért benttartották! Beszéltem is Vele, hajnalban kezdődött otthon, 1/2 4-re bementek, szerencsére az orvosa éppen ott volt, így Õ vizsgálta meg. 1 ujjnyira van a méhszáj, úgyhogy még akármeddig elhúzhatják Kép Puszil Mindenkit, mondtam, hogy pihenjenek, ameddig tudnak!

Ovi: Kamilla nagyon jól bírta, reggel mi vittük Mesivel, aztán irány a Tesco. Délben Lackó hozta el, holnap már ott is ebédel, valszeg a jövő héttől meg ott is alszik. Sokat játszott,és csevegett az óvónénikkel.

Sam, nagyon édesek a lányok a nagy macival!

Még jövök, puszi!

Kép

Kép
kobudo

Bepa!

Szerintem csak a homeosokat szerezd be előre. Ha hazajötettek Benedekkel a korházból, jön a doktor-néni v. bácsi rögtön és a többit ő ugyis rögtön felírja, apa meg mehet megvenni. Kép

Lili-nek üzenet: drukkolok minden porcikámmal! (most még a hideg is kirázott)KépKépKép

doktor bácsiról jut eszembe... Ma hazafelé a bölcsiből Dani közölte velem, hogy volt a bölcsi.-be dokto bácsi és hogy megkérdezte tőle neki van-e "szúnyogcsipése" (ez a szuri) és azt mondta a doktobácsi neki nincs olyan, ugyhogy Dani közölte: "Most máj hozzá fogok jáni"
Persze hogy ebből mennyi az igaz??? KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, szurkolunk Lilinek!

Béres csepp: vas, cink, magnéziummangán, molibdén, vanádium, nikkel, fluor(Kép) kobalt tartalmú készítmény+ segédanyagok, ezek ugye nyomelemek, amikre szükségünk van, és ha nem visszük be a táplálékkal, pl vega vki, fogyózik, stb, akkor ajánlott szedni.

Még egy képet dobok, aztán eszünk,mert aki nem alszik, az eszik, mese nincsKép
Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon izgulok Lili miatt már nagyon várta és szeretett volna túl lenni rajta és most nemsokára megláthatja a pici Zsófit és ez olyan szuper dolog....

Köszönöm a szép szavakata acsajok nevében is.

Nana!
Igen sajna apa felejtette el szinte majdnem teljesen mert emilben küldött egy képes lapot de nagyon fájt az hogy én mindíg kiteszek magamért ilyen téren és ő meg nem viszonozza.

Syg!
Ha tudsz gyomor fájásra valami bogyeszt az is megnéznéd?
Bocsi hogy így leterhellek de nagyon fáj a gyomrom mostanában evés után és nem akarok minden félét beszedni rá.
Nagyon köszönöm szépen a segítséget.
Irigyellek a nagy alvásokért!!!Kép
Én is kérek recitKép

Most válaszolt Lili az sms-re. Jól van csak kósza fájások voltak. Nagyon türelmetlenül várják a babát és puszil mindenkit!

sam

Kép

Kép
samchee

Sam! akkor most már benn is marad Lili?nem engedik haza?

KépKép
KépKép
bepa77

Sam! akkor most már benn is marad Lili?nem engedik haza?

KépKép
KépKép
bepa77

Szerintetek, az nagyon "gáz" (bocsi, ez jutott eszembe) ha a gyerek a szülök ágyában alszik???? Engem mostanában ezzel piszkálnak... mert Dani köztünk alszik. Nem egész éjszaka, ugy kb. 1 óra körül jön át. Szó nélkül, hozza a kis párnáját...mindent és bebújjik kettönk közé.
Én tudom hogy ez igy nem a legjobb, de mit csináljak???

Ja ez 1 éves kora után kezdödött, addig a saját ágyában szó nélkül végigaludta az éjszakát

KépKép
KépKép
nana09

Lili még nem jelentkezett. Csak nem történik vmi?

Kép
sygnum

Nana,már mástól is hallottam ilyet, h egyévesen beköltözött a gyermek a szülői ágyba,és ők nem bánják,hiszen nem tart sokáig,egy idő múlva nem engedik magukat babusgatni,simogatni,stb.Az apa még viccesen meg is jegyezte a fiainak,h reméli,majd a barátnőiket is odaviszikKép! Sztem erre sincs szabály, ha Titeket nem zavar,senkinek semmi köze hozzáKép!

Syg,igen este cicin alszik el,már pár hete,elfáradt a hátam-derekam a sok járkálásban,és így jobbnak tűnik, aztán persze majd szeretném ha menne magától is, de most a hízáson a hangsúlyKép! Az oltás 2 nap alatt jött meg. Tényleg,elfelejtettem a Frei dossziét tegnap.Jó volt?

Bepa,nekünk még lázcsillapítónk is csak az első oltás után lettKép!

Lili,Lili mi van Veletek?

Kép
seriff

Szia Nana!

A Toysrus-t mi is néztük a neten, mert annak van Bécsben is boltja, csak tényleg nem találtuk mi sem ezt a típust.
Na meg az árakat sem, így nem igazán tudom, hogy mennyi lehet ott. Az egyik soproni kollegámat kértem, hogy hozzon katalógust, de nem tudom, mikor megy át.
Ha szépen megkérlek pár napra nem tudnád nekem kölcsönadni a tied, hogy tájékozódjunk? Most péntektől hétfőig Kecskeméten leszek. Arra gondoltunk, hogy babaágyakat is ott kellene venni. Mert ugye kettő is kell, egy anyuhoz, egy otthonra:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak egy pillanatra kukkantok be. Sajnos nálunk is megkezdődött az ovi=betegség időszak. Nagyobbik fiam péntek óta nem jár oviba, belázasodott, torokgyulladása lett, holnaptól megy megint. Nem sok nyugtot hagy az ember lányának.
Voltam NST-n szombaton és ma is, illetve ma uh-on is. Kiderült, hogy nem lett több a magzatvízem, ezért a dokim rövid tanakodás után azt javasolta, hogy fejezzük be ezt a terhességet.
Lényeg a lényeg, hogy holnap fekszem be és remélem csütörtökön meglesz a műtét (aznap leszek 39 hetes). Kecsone-nak megy majd az SMS.
Most rohanok, mert még sok mindent el kell intéznem, négyre meg már mennem kell a kicsiért az oviba. (még össze sem pakoltam a kórházi cuccomat).
Szorítsatok nekünk, majd jelentkezem!
balim

Balim,ezek szerint császár lesz?Lehet,h már írtad,csak nem figyeltem odaKép! Szorítunk,találkozhattok Lilivel!Kép Bepa,nem akarsz csatlakozni?Kép

Lina,a mi ház.anyakönyvi kivonatunk több,mint 300 napos volt,de nem érdekelte a nőcit,én az eredetit adtam oda,és másnap hozta is.A szobatársamnak csak utolsó előtti nap sikerült behozatnia,és így sem volt gond,szóval szerintem ne aggódj, ha vmi papír majd hiányzik, a férjed tudja pótolni!Kép
Roz,jól vagytok?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?