Új privát üzeneted érkezett!

Cat!

Köszi!Kép

Orsi!

Cat-nek jók az értesülései!Kép Az ugye eddig is nyílt titok volt, hogy mi nem állunk meg háromnálKépKép. Az egyetlen akadály, hogy fogalmam sincs, van-e vagy mikor lesz-e peteérésem, lévén Hanna még igen sokszor szopizik, és ezidáig nem is jött meg...

Alena!

Kell is egy tesó egy ilyen gyerkőc mellé!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti Kép
rá kellett jönnöm, hogy rémlett is valami, hisz beszéltünk erről már Kép

Az én mensim meg... 5 hétre jött meg, tartott 2 napig, és alig valami... ez így még nem normális. Legalábbis nem olyan, mint előtte volt.
Szerintetek beszéljek a dokimmal? (vagy úgyis azt fogja mondani, hogy várjak még x ciklust)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Szerintem még magas a prolaktinod, hiszen nemrég hagytad abba a szopizást. Még kellene legalább 3 hónap pihi, úgyis azt fogja mondani a doki.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!KépKépKép

Egész nyáron alig voltunk itthon, de most már szeptember van, úgyhogy TALI persze!!!KépKépKép

Jövök nemsoká!

Puszi, Edi
edi

Sziasztok!

Mi is jönnénk talira, csak ne okt 8-án, mert akkor keresztelkedünk!!

pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Az okt 8 nekünk sem jó, mert 1 éves szülinapi zsúrjukat üljük a fiúknak. Pedig olcsón megúsznám a gyerekpartyt.KépKép Az azt követő 7vége viszont jó.

Cat

Cat
Kép
cateye

Alena! Tényleg nagyon huncut még mindig!! És irtó helyes mosolya van Zétinek!!

Cat! Köszi, igy már jobban tetszik hogy én is a listában vagyokKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Kép
Hetekig nem voltunk gépközelben, mert nagyszülőztünk.
Most is csak beugrottam egy gyors jelentkezésre aztán majd megpróbálom összekapni magam és visszatérni a régi kerékvágásba.
Nagyon jól vagyunk. Bálint már őrületes vagány és rettentő eleven. Igazi felmászó bajnok (kapura, kerítésre, szekrénypolcra) és leeső bajnok, mert ő pl. már azt hiszi a lépcsőn is két lábon közlekedhet kapaszkodás nélkül, ott sem kell másznia.
Mindennaposak a szájvérzések és a homlok lilulások. Ugyanakkor egy hatalmas huncut és állandóan jár az agya valamin. Folyamatosan produkálja magátKép
Mint az áradozó szavaimból is látszik, imádom, de azért érzem nem lesz egyszerű vele az életem.
Pocak bébim már nem rendetlenkedik, hagyja anyáját enni-inni és 1-2 pisilést leszámítva aludni is.
Két 2 múlva AFP.
Ottani nőcik Kép
Szerintetek, ha Arni nem mondta külön, akkor UH nem is lesz? majd csak utána?
Praxisba mindenképp akarunk eredmény után illetve tudtok a söfis 4d-ről valamit?
Terhes előadásokon anno jártatok?

Majd visszaolvasgatok és jövök.
Most csak ennyi, puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Egész elmúlt héten húztam az igát bent, be sem volt időm nézni. Most pótoltam!

Kirri, Alena, Humi: ilyen jóképű pasikat!!Ezek után ha Ádámka nem lesz szép csak "aranyos" fel sem merek majd tenni képet róla...Kép

Edi: TALI!!!Jaj de jó! Nekünk csak az okt.1. nem jó.Az meg úgyis túl közel van.

Edit: szerintem hívd fel az Arnit 4d uh ügyben, biztos jó előre be kell jelentkezni.
Terhestanfolyam ügyben megígérte hogy holnapra megnézi nekem, kit kell keresni. Megírom!

Csajok, irigykedjetek: megyek ma Bea Csengéjét szemrevételezni élőben!

Puszi!
Virág+Ádámbaba, aki gyakran rendez bulit a hasamban
22+0

KépKép
virág33

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a peteérést figyelő mikroszkóppal? Páfrányos, ha peteérés van, nekem viszont már 1 hete késik a menzeszem és azóta minden nap páfrányos. Mikor a fiammal terhes voltam, akkor is páfrányos volt. Ezekből azt gondolnám, hogy terhes vagyok, ami ennek mégis ellent mond az 2 negatív terhességi teszt és egy UH vizsgálat. Kiváncsian várnám, hogy nektek milyen hasonló tapasztalataitok vannak(voltak)
köszi
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta! Nekem a PG53 van, sose mutatott semmit! Pénzkidobás volt. Terhesen nem néztem meg, erre nem tudok mit mondani

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

csak egy kérdés:

használtok valamilyen bőrre kenhető szúnyogrioasztót a kicsiknek? ha igen milyet?? Fontos lenne...

Edit
Kép

Kép
reditke

én nem mertem semmit sem használni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én sem mertem semmi szúnyogriasztót használni, mert lenyalnak mindent.

KrisztaKép
Nekem sem jött be a PG53 össze-vissza mutogatott. Ha picit több nyálat teszel a tárgylemezre páfrányos lesz mindig.

Cat

Cat
Kép
cateye

Karmen, Cateye!
Köszi a válaszokat. Nekem a MaybeBaby van és az jól működik, de a barátnőmnek a PG53 szintén nem akar működni. Egyik barátnőm olvasta valahol, hogy a terhességnél is páfrányos, ez viszont a leírásában nincs benne. Erről esetleg tudtok v.mit?
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Kriszta,
Én is csak annyit tudok mondani, mint a többiek. Nekem is PG53 van és össze-vissza mutogatott mindent. Aztán hozzájutottunk egy Persona Monitor nevű szerkezethez, ami nem nyálból, hanem vizeletből mutatja ki a peteérést és az teljesen pontos volt. Amúgy gyógyszertárban lehet kapni peteérést vizeletből kimutató teszt csíkot, próbáld ki ha bizonytalan vagy (bár talán most egy korai terhességet is kimutató teszttel többre mennélKép ). Miért nem csinálsz egyet ha bizonytalan vagy?

Alena,
Hogy Zétinek milyen kis csibészes mosolya van?!Kép Csak győzd majd később elhessegetni a sorban álló csajokat.Kép

Pocilakóra váróknak drukkolok, hogy ismét tele legyen a topik új bébikkel!Kép

Nekem bő másfél hetem van a kiírt időpontig. Azért már kezdek izgulni, hogy mi lesz. Adtok egy telcsi számot ahova SMS-t küldhetek majd a picurkánkról szóló hírrel?

Humi
38+2
humi

Hahó!
Bocs, de egy kis ingyen reklám Kép
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=71470
Bébicipök. Ha érdekel valakit szóljon!
Pusza minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Humi!
A peteérést figyelő tesztcsíkot ismerem és felesleges pénzkidobásnak tartom. Ráadásul nálam a mikroszkóp működik és azt csak 1x kellett kifizetni Kép Terhességi tesztet pedig már 2 db-ot is csináltam és negatív lett, de ezzeket már írtam Kép
Viszont ez a Persona Monitor tetszik, meg is néztem a neten. Mennyibe kerül és kell ehhez is tesztcsík? Vagy hogy működik? 1xi kiadás és használhatod örökké vagy minden hónapban drága
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

jaj hová tünt a mondatom vége?
szóval minden hónapban drága tesztcsíkokat kell elhasználni hozzá?

Kép

KépKép
nyanya67

lÁNYOKKép
Már biztos nagyon utáltok, hogy megint önzőzöm és csak a kérdéseimet rakom fel ide, de sajnos megint ez a helyzet.
Visszaolvasni még nem nagyon tudtam.
Szúnyogriasztós válaszokat köszi, de valamit muszáj lesz kitalálnom, mert Bálint már nem látszik ki a csípések alól. Vagy akkor már mindegy??Kép

Szóval az újabb kérdésem.
Szeretnénk valami babás helyre elutazni hármasban egy csüt-pént-szomb-vas valamikor a következő pár hónapban.
Alsópáhokkal és Kehidával már beszéltem mindegyiknél van még hely, de nagy a dilemma.
Egyrészt érdemes-e vajon ennyi pénzt elkölteni, tényleg annyival gyermekbarátabb-e a dolog vagy ugyanúgy megteszi egy másik 4*-os szálloda, és viszünk egy utazóágyat és egy összecsukható etetőszéket (pelenkázón pelenkázni már úgyis képtelenség csak röptében lehet Kép). vagy ennyivel több program van és úgy ki lehet használni?
Van valaki, aki volt már mindkét helyen?
Kehida drágább, de a leírás alapján több medence meg frinc-franc van.
Esetleg van valami más ötletetek, javaslatotok?
Netet már végignéztem, inkább személyes tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
Előre is nagyon köszönöm és ígérem legközelebb már tényleges hozzászólásokkal és "társalgóba" való ember módjára jövök Kép
Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
AlenaKép Zéti olyan kis édiKépKépKépKép

KirriKép Joci is milyen huncut! Mivel itt mindenkinek olyan édi a babája, bízom benne, hogy ez rám is vonatkozik majdKépKépKépKépKép

HumiKép De izgi! Úgy irigyellek, hogy már itt tartasz!

Nálunk semmi különös, élünk, virulunk, kisfiam nagyon aktív, szinte kétségbeejtően, nem tom mikor alszikKép Beléptem a 3. harmadba, elkezdtem a vizesedést, és hulla fáradt vagyok a semmitől. Ez normális??? És még hasam sincs. Teszek fel képet az egy héttel ezelőtti hasállapotról.

Jók legyetek!
K.
27+3
shaloya

SziasztokKép

Shaloya-Krissi: mi az, hgy nincs pocid??? Nagyon is van! Olyan kis helyrepocakKép Hidd el, nem a pocaktól függ a...semmiKép Szal, egy szobatársnőm 4kilós kicsilányt szült olyan picipociból, hogy nem néztem volna ki belőle. Ráadásul én a nagy bélésemmel fulladok, kiugrik a szívem a helyéből, meg mindenKép Egyébként tök jól vagyunk, Béluska kirúgja az oldalamat időnkéntKép

Humi: én is nagyon várom már, hogy itt tartsak!Kép

Lányok, nem tudok újat írni: gyönyörűek a gyerekek! Meg a lányok isKép

Tali: juhééééjKép Nekünk a 15.-ei 7vége nem jó, osztály-családi kirándulásra megyünk.
Hóvirág: Neked dolgod lesz velem a talin, úgyhogy KELLKép jönnötökKép

Pusza:
Jovi
26+4

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

Pocaklakóra váróknak szeretnék küldeni valamit!!KépKépKép
Nekem anno ez a kisbéka csalogatta a pocimba Botit! Kb. 3 hete volt az ablakomba!
Persze azóta is ott van!!!KépKépKép

Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
25+4

Kép
Kép
zituska28

EditKép
Mi a jövő héten megyünk a Kolpinga, így konkrét tapasztalatom csak akkor lesz. Én nagyon utánnaolvastam Soraya/Kriszti jóvoltából a pihenési helyeknek, és arra jutottam, hogyha valakinek nagy az autója és tud vinni etetőszéket, utazóágyat stb. akkor nem érdemes egy valag pénzt ezekre a helyekre költeni. Nekünk sajnos most ideiglenesen egy kisebb autónk van, így nem tudunk 2 etetőszéket, 2 utazóágyat cipelni, így muszáj volt ide menni. Szerintem ennek a feléből is ki lehet hozni színvonalas pihenést a családnak más helyen.(pl. őrség, zala stb.)

KrissiKép
Nagyon csini pici pocid van. A Te alkatod alapján nem is várható nagy hordó has. Ez nincs semmiféle összefüggésben a baba méretével. Örülj neki, hogy komfortosabban érzed magad, mert nem olyan hatalmas.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Mi Hehidan voltunk, de pont azert, mert a szalloda iszonu draga volt, 2 apartmanhazat vettunk ki (7 csalad, 7 Bazsival egyidos gyerekkel (nyari babasokbol) + 8 masik nagyobb testver) a kozelben, adtak gyerekagyakat, meg vittunk utazoagyat es harmadaba sem kerult. Az etteremben volt etetoszek (igaz, "csak" 3 db) es egy kosar jatek a kolkoknek.A furdobe bejartunk minden nap, ott szuper volt a kismedence az akkor 8 honaposainknak, mert fokozatosan melyult 2cm-tol. En nem bantam meg, hogy nem a szallodaba mentunk, az apartman tiszta volt, tagas, huto volt a joghurtoknak, fozolap a melegitesnek, nekunk jobban bejott babasan, mint egy szoba a hotelban.
Ez sajat tapasztalat.

Es ime az en "jogyerekem":
Kép

Puszi:szoszi
szoszi

Huuu, de ertheto voltamKép. Szoval KEHIDAN voltunk, nem Hehidan...az apartmanokat termeszetesen egyenkent is kiadtak (4db volt egy hazban), egy apartman=halo+nappali+konyha+furdoszoba.
szoszi
szoszi

SzösziKép Nagyon aranyos a kisfiad!!!!KépKépKép

Lányok megvan az aluszékonyságom okaKépKépKépKépKép Ma tudtam meg a vérvétel eredményét. Vérképem KATASZTROFÁLIS. Na. Szigorú folsav vitamin és vaskúrán vagyok innentől. Plusz a magnézium. Utálok gyógyszert bevenniKép Cukrom szerencsére jó lett. Szerintetek ha kívánom a májat akkor ehetem is? Azt tervezem, hogy mostantól spenótot eszem spenóttal, majd májat májjalKép aztán fordítvaKép

CatKép JoviKépAranyosak vagytok pociügyben. Remélem, nem nő óriásira, mert akkor nem fogom elbírni. Bár már 62 kilónál tartok!!!! Ez 7 kg-t jelent 4 hónap alatt.

JovikaKép jól vagy? Nekem sajna 2500 a méhnyak. És bár a dokim nem paráztatott, megtette ezt a védőnőm. Hát ha nem is fogok állandóan feküdni, azért pihengetek többet.

Zitus, édes a kisbékádKép

K.
shaloya

Edit, mi ugye most jottunk meg a KolpingbolKép kehidan meg nem voltam, tehat osszehasonlitasi alapom nincsen. szvsz Kolping azert is jo, mert pl van gyerekfelvigyazas, ingyen, ami jol johet ha a szulok pihenni szeretnenek. Persze ehhez az kell hogy a gyerkoc ottmaradjonKép vannak programok is, de inkabb 3 ev felettieknek, bar siman lehet elvezik a kisebbek is (ja es nem tudom hogy egesz evben mennek-e ezek a programok). nekem ami bejott meg: 2 szoba van az apartmanban (1 szobaban szimplan belehalnekKép), az etteremben a bebikajak (nemcsak uveges van, hanem ok is foznek mindig meg egyfelet), sok etetoszek van...Kép na ennyi jutott eszembe, nekunk bejott, de abban is biztos vagyok hogy ennel olcsobban is lehet jot pihenniKép

o.

ps:nekem oktoberben egyelore jo minden hetvege talizniKép
orsoly

Reditke!Kép

Mi voltunk Páhokon is, Kehidán is. Nekem mind a kettő tetszett. Kehidán szerintem klasszisokkal jobbak a medencék, kint is, bent is. A kinti gyerekmedencét különösen élveztük, jó meleg vizet engednek bele, és a gyerekeknek bokáig érőtől kb. pocakig érőig mélyül, élményelemekkel és a szülők is bemehetnek, ami egyrészt azért nem jó a tisztaság szempontjából, másrészt mégis jó, mert egyedül még úgysem engeded be a medencébe. A benti élménymedence is kellemes meleg és tiszta.
Amivel Páhok bababarátabb, hogy kapsz pelenkázót, bilit, kiskádat, mindig van gyerekmenü, bébiétel, tejpép. Kehidán nincs gyerekmenü, de minden nap van valamilyen főzelék. Alsópáhokon van játszóház, ahol pár órára ott is lehet hagyni a gyerekeket. Plusz rengeteg gyerekprogram van, kézműves dolgok, gyerekműsorok, de ezeket inkább a nagyobb gyerekek élvezik. Mind a két helyen nagyon jó kis játszótér van.
De mi voltunk nem bababarátnak kikiálltott szállodákban is, Bükfürdőn, Zalakaroson, Sárváron. Mindenhol kaptunk 2 utazóágyat, 2 etetőszéket, mindenben segítettek, Sárváron is, Zalakaroson is nagyon jó játszószoba volt, mi ugyanolyan jól éreztük magunkat ezeken a helyeken is.
Arra figyelj esetleg, hogy Alsópáhokon olyan épületek is vannak, amik nincsenek folyosóval összekötve az étteremmel és a medencékkel. Mi sajnos pont esős időben voltunk, nekünk kicsit rossz volt esőben 2 gyerekkel átbumlizni a kajáldába.

Csajok!KépKépKép
Akkor most mikor TALI??? Eddig annyit tudok, hogy nem okt. 1., nem okt. 8. és nem okt. 15. Akkor mikor? Még később? Esetleg szept. 24.? Vagy az már nagyon korai?

Bea!KépKépKép
Rólatok meg teljesen lemaradtam a nagy nyaralásban. Utólag gratulálok, de annál nagyobb szeretettel.KépKépKép

Lányok!Kép
Még azt akartam kérdezni (aztán eldugulok), hogy volt már dolgotok a Heim Pál sebészetén? Oda irányított a doki nénink Somával fütyi-húzogatás ügyben. Lehet időpontra menni vagy várni kell órákig? Esetleg tapasztalatok a dokikról? Köszi.

Puszi mindenkinek,

Edi
edi

OrsolyKép
Közben kb. ugyanazt írtam Páhokról, nagyon egyhúron pendülünk.Kép
edi

szept 24 nalam kerdeses, ugye a ded 23-an lesz 1 eves, szal valoszinu azon a hetvegen lesz a szulinapi hepaj. es vasarnap amugy nem lenne jo valamikor?Kép

jaja, telleg majdnem ugyanazt irtukKép mondjuk Pahokon en meghokkentem hogy nem mehet be felnott a gyerekmedencebe.
orsoly

Eltünt amit írtam.Sziasztok!Szerintetek ha 4.-én múlt el menszeszem akkor ma lehetek termékeny,úgy hogy nem tudom mikor kell megjönnie(rendszertelen 2 hónapja)?

Kép
breni

EdiKép
Nekünk nem jó a szept.24, de a 25 jó, ami vasárnap. Inkább én is vasárnapi napot preferálnék, ha mindenkinek oké. Sőt a 9-e vasárnap is jó, és akkor tényleg szülinapi zsúrt is ülünk mindjárt.KépKép

Az vicces lesz, ha Páhokon nem mehetünk be a gyerekekkel a medencébe. Én nem tudom beengedni őket egyedül. Vagy majd beteszem az uszógumiba őket, és belököm a vízbe?KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat sokan nem vettek olyan komolyan a tiltastKép, en mondjuk Botival a lepcson ulve pancsoltam, ill bementunk uszogumival a nagymedencebe is (Lacko meg szinte csak ott voltKép
orsoly

Edit: ma persze elfelejtettem felhívni Arnit a tanfolyammal kapcsolatban - majd holnap! Viszont találtam neked a Schöpf-Merei 4D-re (babavízió) bejelentkezést: 476-4455 vagy 0630901-5469
Ja és szuper-bababarát hely az osztrák-magyar határnál a Sonnentherme: www.sonnentherme.at A Sonnnenpark szálloda drága de olyan is - viszont a faluban is lehet apartmant bérelni és átjárni a fürdőbe, ahol csak a Baby-world maga akkora mint Kehida teljes fürdőterülete.

Virág

KépKép
virág33

Edi,
a Milcsit tegnap megint megkínozta a doktornéni kuki ügyben. Amit egy éve csináltak az csak szűkület oldása volt, de eddig le volt tapadva és tegnap felrántották. Szerintem szépen lassan már feloldódott volna neki, de teljesen alá volt túrósodva. Nagyon szenved, de ma már magának hátrahúzta, hogy megmossuk.
Annyira sajnáltam szegényt!!!
Azt mondják, hogy rosszabb, ha vágják!

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

JóregKép

Shaloya: a védőnők ilyenek! Ne parázz a súlyod miatt!Kép Én Virivel 56 kilóról indultam, 70-nel mentem szülni. Vérkép: Én ennék májat. Na nem sokat, de ennékKép Egyébként mázlista vagy...nekem a terheléses cukrom van az egekben (13,2Kép). Bár én voltam a hülye, mert előtte este sütit ettem, bort ittam. Mák, hogy meg tudom ismételtetni a vizsgálatot (anyu csinálta), úgyhogy hétfő reggel újabb kanyarom leszKép vagyKép

Szöszi: naggyon édes a kisfiad! A jó hangulatomnak köszönhetően elbőgtem magam a kis roszzcsontodat látva! Olyan jó lenne, ha sokáig ekkorák maradnának! Aztán a kamaszkort egy éjjel alatt lerendeznékKép

Edi: ha még nem késő: van igggen rendes protim a Heim-be (ott is dolgoztam kicsitKép ). Egyébként meg igen, ha olyan időben mész, 2napi hideg élelem, anyucinak nyugibogyó, stb. Szóval, ha gondolod írj a mélemre (műxik a profilomban lévő), vagy hívj, ha tudod a számomat és megbeszéljük.Kép

Hóvirág: nyilván attól függ, mennyire van letapadva a fityma. Egyébként a déli+USA országok (nem csak az izraeliták!) jó szokása a körülmetélés. Amivel lecsökkentik ezeket a gondokat ababáknál, a tisztítás könnyebbségéről nem beszélveKép

Tali: nekem is a vasárnapok jobbak lennének. Kép

pusza:
Jovi
26+5

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

SzösziKép
Tündéri édes ez a fiú, és nagyon jóképű!!! Hűű ha 30-al fiatalabb lennék.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
JovikaKép Részvétem a cukor miattKépKépKépKép Drukkolok, hogy a következő jó legyen. Tegnap vettem kenőmájast, be is faltam két szelet kenycit vele. Igen jólesettKép És ma is azt reggelizekKépKép

Kamaszkori megjegyzésed nagyon tetszett!!!! Fiúkkal talán könnyebb, ebben reménykedjünk!

Pusssszka:
K.
27+4
shaloya

Shaloya: sajna, nem lesz sokkal jobb.Kép Úgyhogy le is tettem arról, hogy megismételtessem. Max. kicsit lenne alacsonyabb, de a határon felül lenne az is. Most várom a délutánt, hogy megtudjam, mikor kell mennem a belgyógyászhoz megbeszélésre.
Legnagyobb bajom, hogy hogyan fogok én 6x enni egy nap, amikor max. 2 zabára vagyok beállva? Nem, mintha nem érnék rá enni, csak meg kell majd erőszakolnom magam, hogy akkor és annyit egyek, amennyi elő van írva...

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jesszus Jovika, ez nem hangzik valami jólKépKépKép
Nlc-s topictársunknak mától inzulin kőkeményen. Szörnyű lehet. Remélem, legalább diétával kordában tudod tartani a cukrod. Téged is csak azzal tudlak vigasztalni, hogy nagy valószínűséggel szülés után elmúlik.

K.
shaloya

Hello, Lanyok!
Igen, nagyon szep a kolyok, tenyleg jokepu, de iszonyu eleven. Egesz nap dolgozik valamit, en nem tudom honnan ennyi energia, a ferjem szerint o belehalna, ha ennyit mozogna. Kép Ma reggel 7.20-kor porszivozasra ebredtunk, hiaba ilyen jo dolgunk van nekunk szuloknek, kar, hogy a porszivo tervezoinek meg nem fordult a fejukben a gyerekzar...meg hogy csak az autoban kell, haha. Legujabb szokasa, hogy felmaszik a szekrenyre, asztalra, barmire,ha kell siman odatol maganak vmi szeket, dobozt, barmit a kivitelezeshez. A kepen lathato vigyor annak szol, hogy szigoruan raszoltunk: "nem szabad". Ilyen mikor nagyon fel zord szuleitol.

Mar o is tud orrot turkalni, bolcsibe se kellett vinni, hogy megtanulja...ja, es van otthon kb 6-7 kg osszegyujtott gesztenyenk, amit sehogy sem tudunk kicsempeszni a szemetbe, mert allandoan leellenorzi.Kép

JovikaKép
Ez tenyleg gyonyoru idoszak, most olyan kis elevenek es az agyuk, mint a szivacs, allandoan ujat mutatnak es hogy produkaljak magukat...elvezet veluk lenni, tenyleg (ropteben pelenkazast kiveveKép). Ez az anyahoz bujcsizos, simogatos kis hizelgo egyszer lesz kamasz??? Fogja bevagni az ajtot es azt kiabalni, hogy: "nem ertesz meg"! ????

CatKép
Na, meg az is nagy menet lesz, mikor az en dedelgetett, artatlan kisfiamat behalozza egy no!!!! Mar most megmondom, hogy nem lesz eleg jo hozza...Kép

Debreceni elmenyfurdoben (ami szinten profi) lehet ulni a medence szelen a szuloknek, sot, van 2 alkalmazott, aki csak a kolkoket figyeli a gyerekmedenceben es vigyaz rajuk, kvazi ott is hagyhatod, ha akarod, mint egy jatszohazban. Nyilvan Balazst nem hagytuk meg ott, de 3-4 eveseket siman szoktam latni egyedul, a szulok neha arra jarnak megnezni oket...

Hurkiekrol mit tudunk???
szoszi
szoszi

Szöszi. és el sem hiszed, milyen hamar itt lesz a kamaszkor. Amikor Te már egy vén "izé" leszel, aki nem érti megKép Én is csak lesek, hogy ezek a nőcik most voltak édes kisbabák.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szöszi Kép
De jó, hogy jelentkezel! Jöhetnél sűrűbben. Gyönyörű ez a kölyök, és tényleg látszik a képen, hogy éppen rászóltatok! KépKépKép

Cat Kép
Mikor mentek nyaralni?

Shaloya Kép
Nagyon csini a pocid, ne aggódj!

Hóvirág Kép
Sajnálom Milcsit, remélem már nem fáj neki!

Talira nekünk is jobbak a vasárnapok.

Alena

Kép
Kép
alena9

TALI október 9.???? Keresztelkedés és szülinapi zsúr után?Kép

Hóvirág!Kép
Nagyon sajnálom Milcsit, remélem gyorsan rendbejön. Én is nagyon parázok tőle, csak halogatom, de túl kéne esni rajta. Somának nincs szűkülete, csak teljesen körbe le van tapadva, nincs rajta egy pici rés sem. Ezért nem is vállalta a dokinénink, hogy felrántja, hanem sebészetre küldött. Nem tudom ott milyen módszerrel húzzák fel, de rettegek előre, mert Soma most se nagyon enged a fütyijéhez nyúlkálni, még mosakodásnál is hadakozik ellene, fogalmam sincs hogy tudjuk majd lefogni és mennyire veszi zokon, hogy ezt tesszük vele.Kép

SzösziKép
A debreceni élményfürdőt már én is kinéztem, hogy jó helynek tűnik, csak kicsit drágának találtam. De most megint kedvet kaptam tőled, hogy csak meg kéne egyszer nézni.Kép

Edi
edi

EdiKép
Nekünk jó az okt.9.KépKép Majd megpróbálom addigra megnevelni a kölykeimet, mert most iszonyat amit művelnek.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edi,
nekünk is jó az okt 9! Megpróbálom apát is elcipelni (ha nem akkor a mamit)!:-)

Egyébként tényleg nem fáj már neki. Aznap volt elég borzalmas (én nem is láttam a műveletet, mert apa vitte az orvoshoz, de azt mondta, hogy rémálma lesz tőle).
Tegnap már rá tudtuk venni, hogy ő húzza hátra, csak a krém csípte nagyon neki. Ma már nem is mondta, hogy fáj.

Jovi,
szerintem a körülmetélés sem lehet kevésbé fájdalommentes és ezzel se lesz többet gondja.

Szöszi,
tényleg nagyon tündéri a kisfiad.

pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

nekunk is jo az okt 9Kép

cat nyugi, enyimek sem kulonbekKép legalabb jol ellesznek egymassal remelhetoleg, es nem ediek hazat dontik rombaKép

szoszi: nagyon szep ez a kolok, jottok talira? hadd nezzuk mar meg eloben is...Kép
orsoly

Koszonom a dicsereteket Balazs neveben!!!

HoviragKép
Mikortol szamit fitymaszukuletnek a dolog? Mennyi idosen kellene neki feljonni? Mert a Bazsi Manoe egy mikromolekulanyit sem moccan felfele, mar neki is kellene???

OrsolyKép
Tali: mi szeptember 30.-an vagyunk Godoollon (azon a hetevegen), de akkor sem biztos, hogy eljutnank, mert ilyenkor mindig csomo dolognak kell belefernie a programba. 9.-en biztosan nem megyunk vissza meg 1X...Kép Ugyhogy legkozelebb...

EdiKép
Nekem annyira nem tunt draganak, de mar nem emlekszem pontosan mennyi volt. (perc alapu szamlazas van talan) Csak a lesifotos Kép volt orult osszeg, de azt meg nem kertuk. (egy alkalmazott egy bazi nagy teleobijektivvel jarkal a furdoben es fenykepezgeti a gyerekeket meg az embereket ahogy kiesnek a csuzdan, stb aztan a kijaratnal egy kepernyon kivalogathatod es megveheted CD-re irva vagy papiron is a kepeket amik tetszenek) Otletnek amugy nem rossz...

a homokozovodor rendeltetesszeru hasznalatarol:
Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Bocs hogy zaklatlak benneteket, de azt hiszem ti tudtok nekem segíteni, sokat megélt anyukák Kép
Ma reggeli UH-n mondta a doki, hoyg bal oldalon PCO-m van, sok 11 mm-es tüsző. Jobb oldalon egy 9-es, endom. 6 mm (2 nappa ezelőtt is ennyi volt, múlt hónapban meg jobb oldalon egy 31-es ciszta). Eddig nem volt. Fogalmam sincs, mit tudnak ezzel csinálni Kép Félek hoyg closty lesz a vége, ha alapból is cisztás vagyok akkor mit csinál a closty?
Kérlek segítsetek, hoyg kezelik a PCO-t?! Előre is nagyon köszönöm!

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?