Sziasztok Csajok,
olvasó üzemmódra állítottam magam amióta hazaértünk. Ja, és teljesen rákattantunk Apával 2 játékra, így ha gép kapcsolva van, akkor nyomatjuk: Játék a betűkkel és a Honfoglaló. Ismeritek?
Erdély - a szokásos, nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére most jó volt az idő végi. Napsütés, szellőcske, hegyek, erdők. Gombásztunk nagyon sokat, kirándultunk az erdőkben, hegyekben, kaszálón. A birtokunkon szalonnát sütöttünk. Itt teljes csend uralkodott, csak a tehenek nyakában lógó kolompot hallottuk meg kutyákat, a patakzúgást... Húú elmondani nem tudom, mennyire csodálatos kinn
.
Rengeteg állat a szomszédokban, Eszter legalább lát ilyet életben is.
Volt egy hapim, aki Pesten a belvárosban lakik és 28 évesen soha nem látott tehenet, meg disznót. Amikor lejött, elvittem olyanokhoz falunk, akinek van és megmutattam neki
DD
Teszek fel 1-2 képet is.
A múlt hetet sajnos még nem sikerült visszaolvasni, de igyexem
.
Táblázat:
jó 5let Dorkitól, hgy mélcímet beírjuk. Meg mit is írtál még, Dorki?
Eszter nagyon ügyesen halad a pelenkanélküléség felé. Azért éjszakára még kap, de mindig száraz. Az útra is pelust adtunk, de mindig szólt, ha pisilni kellett, a cél előtt fél órával a Bucsin-tetőn meg otthagytunk egy "nyomot" is
. A kasi miatt is szólt. Nagyon jó, hogy így haladunk a dologgal, igazán büszke vagyok a Lányomra
.
Nagyon sokat beszél is már, összefüggő mondatot mond, visszaidézi a dalokat - persze nem pontosan, de a tartalmukat ismerve mondja velem a szöveget.
Brigi,
akkor lasan a célegyenesben vagytok, az alvás meg... ismerős, de az ember az életében kibírja ezt a pár nehéz hetet
. Igazad van, én is csodálatosnak tartom ezt a 9 hónapot. Soha olyan jól nem éreztem magam, mint várandósan.
Apa hol dolgozik? Mienk is szokott járni ilyen tréningekre, amik miről szólnak esténként.... hmmmm
Azt mondták, kedden napkitörés volt, most ért ide a hatása. Ne röhögjetek ki, de lehet, h ezt érzik a Manók. Eszter is kelekuttyos volt a napokban, tegnap is 8-kor már majd' leragadtak a szemei.
Bori,
ez elég gáz amit írtál...
Szoptatás: elhatároztam, hoyg mindenki előtt titkolni fogom, mert totál hülyének néznek
.
Akkor mi volt a melledben?
panu,
hiszti, háááát nálunk is műxik olyakor. Nem is tudom, röhögjek-e, vagy sírjak ilyenkor...
Mikor költöztök?
Andi,
gratulálok Nektek! Mikorra vagy kiírva? Be kell írni a táblázatban majd
. Én is teszteltem szerdán, de sajnos egy csík lett
. Mondjuk ennyire szopi mellett...
Befejezem és teszek képet is.
Puszi Nektek!
Kriszti
ps,
még jó, hoyg előre megírtam a hsz-t, mert kidobott az egész babanet