Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors bejelentkezés, el vagyok havazva!
Nem is nagyon tudtam visszaolvasni, csak belekukkantottam a "termésbe" és a fotókat néztem meg (úgy olvasok, mint a fiam a reklámújságot
)...
Babatali: hát nagyon irigy vagyok!!!!!!!!!!!! Nem fenyegetés, de egyszer én is elmegyek!
Persze, csak ha hívtok.
Már agyalok rajta, h. lecsődítem a csapatot ide vidékre, csak még helyszínt nem tudok, mert nálunk sajnos mi négyen is alig férünk el (túlzás nélkül). De érdekelne Benneteket esetleg egy ilyen? Ha előbb nem, hát tavasszal?
Vezso,
izgi volt, ahogy minősítettél is pár anyukát (szép, kedves, csinos stb.) Nagyon nyílt, kedves ember vagy, ahogy így megismertelek.
Dorka,
hogy vagy?
Pierkardin
táska: egy v. másfél év után nekem is és egy ismerősömnek is szétment belül a műanyag bélés a varrás mentén, és a szivacsmorzsalék beborított mindent. Kidobtam, s vettem egy nónémet
.
Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat, és szégyellem, h. én nem gratuláltam senkinek sem...
Nati 5 hós, 6,1 kg (2,84-gyel született), 70 cm körül van (49-ről indult), átalussza 2 hós kora óta az éjszakákat, van egy foga, hasról hátra fordul, és mindkét irányban oldalra, hátról hasra nem, csak oldalra fordulva homorít, kezdi a kúszást, hol körbe-körbe, hol előre, hol hátra halad, emelgeti a popsiját, a fogás már elég jól megy (egyik kézből másikba is), még szopja a bal hüvelykjét, meg a lábujját, rág, még anyatejes, de néhány gyümit már kóstoltattam - többnyire fintorral kitolta, "dumaláda", ülni szeretne...
Apropó: nem tudom,volt-e róla szó, de babakocsiban mikortól lehet egy kicsit megemelni a támlát? És ültetni?
Szép hetet a gyönyörű babáitokkal:
vAdri