sziasztok
bocsi egy pár napja el vagyok veszve
sam
hát nem irigyellek ez az apás sztori elég elkeserítő nálunk a sogoromék 2 éve váltak el és nagyon rossz házasságuk volt sok vita ... de codák csodájára csaj abszolut nem neveli az apja ellen a gyereket sem forditva akkor viszi hozza az apja amikor akarja és jól meg is vanak szerintem is ez igy lenne helyes amit ebben az esteben te tudsz tenni hogy hazudsz szegény kislánynak mert et neki is borzasztó lehet hogy a saját apját nem érdekli mi van vel
és az éjszakai feleléssel hogy álltok?? náltok ovi hogy megy tetszik boginak ?te hordod be az oviba ?
kob
kicsi kamilla egyszerűen csodaszép olyan helyes kis arcocskája van
remélem a jövöhét összejön nekünk a 7vége felé lenne jó kedd kivitelével elvileg minden nap jó bár ezt most inkább majd a taknyosaim döntik el hogy meggyógyulnak e vagy sem sokat szivom az orrukat meg kapnak vitamint te mit is szoktál adni kamillának ??
syg
miért mentetek krdiologiára le vagyok maradv vagy ez csak egy rutin vizsgálat volt ??gyenes doki bocsit a csajok is imádják kedves megnyugtato csak nekem egy kicsit halk alig értem mit mond
leo azóta is jó alszik ?? te depi jobba alakul ? bár tudom leo nem nagyon engedi meg nem lehet hozzá igazodnod de lehet hogy a depid ellen a legjobb megoldás meló lenne ha tudnál a lakásodon egy pár légebbi betegedet vagy esetleg gyerekeket tornáztatni bizti jó tenne ha azt csinálhatnád amit szertsz beszélgethetnél is és ehez még kimozdulni sem kellen
nana
reméljük te is nemsokára ujraélheted a szülés élményét
neked is nagyon szurkolunk dani hogy birkozik a bszokással tényleg te hogy csinálod délelőtt mig odavan gyorsan elintézel mindent és utánna délután csak az ővé?
bepa
ne félj a szüléstől bárt tudom én könnyen beszélek de tényleg ne tars töle klassz lesz az egész hát ige nutánna is vannak nehézségek tejcsi van e elég lessz e elég de a fontos az hogy te nyugott legyél mert ha idegskedsz vagy félsz babuci is megérzi mondogsd magdban hogy ügyes vagyok könnyü lesz .. és addig addig mondogatod majd hogy igy is lesz
és örülök hogy végre pihensz is
linácska
te is azok közé fogsz tarozni akit irigylek
csupa klssz dolgot művelsz barlangászat "filmszerep".... nagyon jó lehet és mindez még pocival is nagyon szupi lehetett
lajosmizsén hol vettetek házat ??
beáék
mrre vagytok nagyon régen irtatok ??lilácska nagylány jól van ??
kecsoné
nagyon várunk egy szülés beszámolót is vagy csak egy napotokat hogy és mint telik egyébként gyönyörűek a lányok
seriff
hát a pici hanci is egy gyönyörűség
ez végül jároka amiből kikukucskál ? hogy tetszik neki ?? apa hogy van javul már ? kapott gyógyikat pontosan végül mibaja vírus ahogy gondoltátok reméljük ti nem kaptátok-kapjátok el hancival hogy álttok a napközbeni alvással nálunk áki egyre rosszabb ilyen téren éjszaka ügyessen alszik de napközben csak eszundit ha szerncsém van alszik 1/2-1 órát és egyre inkább észreveszem ogy a zajokra ébred eddig nem ébred bármit csinálhattammelette mert most a felujjítás miatt ő az ebédlőben kapot szááláshelyet és eléggé elcsúszok a dolgaimmal mert ha alszik nem zöröghetek ha nem alszik akkor meg engem akar bár fogacskája is már nem sokára ki kukucskál vagy már kint is van nem tudom ma még nem néztem
lili
a babakocsin ne aggódj túl sokat mondjuk nekünk sem vált be mózeskosaras de szerncsére a lányok hamar 5 hósan már ültek és akkor vettünk ezt nyári kocsit abból szuperül kilátttak könnyű volt és ha elaludt akkor is lelehetett visszintesre dönteni olyan 10000 ft körül volt 4 éve hu de rég volt
képzeld monika elválalta kersztszülőséget csak aztán kavarás volt és még is visszmondta tegnap megint beszéltünk és azt mondta még átgondolja hát remélem mifelénk bönt
sok minden össze jött az utóbbi pár napban tegnap egész nap anyuéknál voltunk és lecsót szilvalekvárt és zöldbabaot tettük el
ráadásul niki is letaknyosodott az esta már áki is törtyögöttettől féletm ovi= milló bacival ezt homeos immun erősitőt miharabb beszerzem mert adri hamár ránéz egy náthás ember megfázik
szóval azt utóbi pár napban mi is történt hmm...
csütörtökön készültem mert ugye anyósék azt mondták bejönnek hát nem jöttek be csak após de ő sem miattunk hanem árúért aztán benézet hozzánk is és tök közömbös volt tibor megkérdezete tőle milyen ap van ma és nem tudta arra én tojok hogy az szülinapo mn em tudja ez abszolut nem lényeges de hogy saját unokája névnapját nem tudja na mindegy bezzeg nikiiét tudta na mindegy csak szarul esett
pénteken depiztem egyszerűena annyi dolog szakadt a nyakba hogy alig győztem csinálni és ráadásul még niki is olyan taknyossan nyügössan jött haza hogy jaj apa este szokás szerinte elment a barátjához hajnalban jön haza valmikor ez a sok "egyedül" lét készit ki de nagyon
szombataon meg anyuéknál befőztünk este 8 ig
ovi depi nem nagyon múlik nem tudom mi lenne a jó megoldás legszivesebben nem vinném oviba de ugy szeret ott lenni nem tudom mi lenne jó mot megprobáljuk azt hogy lezsnek anyás napok hogy én viszem én hozom oviból és utánna elmegyünk együtt játszozni vagy valami közösett csinálni még kiötlöm
na szerintem rengeteget irtam megyek is puszika ma megint ezer dolog vár rám valószínű a jövöhete mis elég zürös lesz ma méég jövök mert szokás szerint egyedül vagyok itthon