Szia Klára!
A Mályva téri bölcsibe és oviba jártunk.
A bölcsiben az egyik csoportot rosszul fogtuk ki - soká derült ki, hogy az egyik gondozónő egyszerűen primitív - elnézést kérek mindenkitől, a többi 15 valszeg nem az.
A 2 gyerek 2 csopiba járt, a megismert 8 gondozóból csak azzal az eggyel volt komoly problémám, de sajna csak a legvégén derült ki, mivel akkorra tudott beszélni a gyerek!
A kisebbik csoportja viszont szuper volt, az egyik gondozónő szerintem professzor az átlaghoz képest (szakmailag és emberileg is)!
A felszereltségük kiváló.
Az ovi nekem tetszik, bár sokaknak nem.
Az a spéci benne, hogy 3-7 éves korig egy csoportban vannak a gyerekek vegyesen.
Ehhez kidolgoztak kb. 15-20 év alatt egy programot, ami nekem nagyon megfelel. Ehhez persze az átlagostól eltérő szemléletre van szükség, de az óvónők jól csinálják általában.
Itt is volt, akinek a csoportjába nem adtam volna a gyerekem, de a legtöbbel azért kiegyeznék.
Amelyik csopiba pedig végülis járunk, az nekem pont jó.
Ha jól emlékszem a Hétszínről hallottam azt, hogya kicsiket nem nagyon segítik. De ha a fiad önálló, pár hét alatt ígyis-úgyis beszokik.
Ha az van legközelebb, akkor meg pláne meggondolandó a váltás.
De látom, van kisebb babád is - hát így nehezebb egy picit a fiúcskának..., neked meg könnyebb lenne.
Ilon