Kedves Rita, Doris,Edina és Zsolt!
Kicsit szégyenlem magam, amiért én indítottam a topicot, aztán eltûntem. De éppen egy sikeres lakáseladás áll mögöttünk, ami sok energiát kivett, és hát leginkább az ingatlanhirdetési oldalakkal foglalkoztam. Most újra ide tévedtem, és nagyon örülök, hogy már találtam hozzászólásokat.
Rita!Gratulálok, hogy babát vártok, mi a Móricz Zsigmond 63-ba fogunk költözni, remélhetõleg ez év végén. Így a Doriséknak is és Nektek is második szoszédja leszünk, ha jól számolom. Sok embernek hihetetlen, hogy 8 hónap alatt elkészüljön a házunk,mert csak a jövõ hét végén lesz az alapkõletétel, de a kivitelezõnk nagyon bíztat minket. (kötbért is vállalt)
Mi már a gyerekekkel költözünk, 4 és másfél éves gyönyörûszép kislányok. Ezt különösen Zsolt fiának üzenem :-)
Én már rengeteget nézegettem a pátyi oldalakat, Zsolttal is onnan "ismerjük " egymást, és jó, hogy egy csomó dologban tudtunk segíteni egymásnak. Legalábbis én így érzem.
Az építkezés elõkészületeiben már nagy a rutinunk, ha valakinek kérdése van, szívesen segítek, ha tudok.
A címem:
gp-soft@ahol.com, vagy
kulcsarmoni@freemail.hu sziasztok, és remélem, egyre többen leszünk leendõ pátyiak (vagy már olyan szerencsés pátyiak, mint Ritáék)ezen az oldalon.
Móni