Zseppy
Jaj, erre emlékszem, ha túl sokat viháncolt éjjel, akkor azért ültem ébren hajnali kettőkor a tévé előtt, ha meg se moccant, akkor meg azért virrasztottam, hogy biztosan vmi baj van...
Sajnos én is mindig a morcosabbakkal találkoztam a gyógyszertárban (gondolom félnek a felelősségtől), de amikor totál influenzás voltam és a férjem beesett hozzájuk, hogy adjanak vmit, akkor nagyon rendesek voltak, és tényleg 3 nap alatt ki is hevertem.
Otyka
Ne izgulj, majdcsak dűlőre juttok a pároddal. Nálunk mindenáron Hubát akart, én meg fortyogtam, hogy jó hogy nem mindjárt mind a hét vezért.
Végül egyetlen névben értettünk egyet, így lett a lurkó Sebestyén.
(Ja, és akkor anyám hisztijéről ne is szóljunk, aki mindenáron bele akart szólni a névválasztásba...)
A "Pál"-os problémát ismerem, nálunk apai ágon 3 szintre felfelé mindenki Imre, anyai ágon 3 szintre felfelé mindenki Sarolta...
Petra
Hülye kérdés de: a náthás orrodból mi folyik? Ha tiszta, mint a víz, és majdnem olyan híg is, akkor jó eséllyel allergia. Ha sűrűbb, sárgább, akkor nem valószínű.
Ja, és a kalciummal óvatosan, arról mindenképp konzultálj egy orvossal! (Allergiára tényleg jó, de egy kismamának nagyon nem mindegy, mennyit szed!)
Szilpa
Veled érzek! Amikor anyámnak elővezettem, hogy Sebestyén lesz, és Sebinek vagy Sebőnek fogjuk becézni, akkor nagyon kiborított a viselkedésével.
Itt bőgtem a csajoknak a topicban.
Aztán mikor látta, hogy egy percig nem gondolkodunk máson, elhallgatott. Ma meg már teljesen természetes neki is, hogy Sebi az imádott unokája.