Viki!
Tömören össze tudnám foglalni a véleményem ezekről a szociológusokról, de Apa kimoderálná valószínűleg
Szerintem az a nő, aki ebben a három évben a karrierjével akar(t) foglalkozni, az megoldotta eddig is valahogyan. El nem tudom képzelni, hogy lenne kereslet az éjszakai ügyeletet tartó óvodákra
Egy-két hétre ottfelejti a gyereket, és már tisztára olyan, mintha állami gondozásba adta volna, nem? Esetleg jobbak a körülmények kicsivel, hisz meg tudja fizetni a luxust
Mai napig a legtöbb pszichológus azt állítja, hogy a gyermeknek 3 éves koráig igenis szüksége van az anyjára, otthon szinten.
Tudom, hogy ez Magyarországon kívül szinte sehol sincs így, de engem ez csak annyiban érdekel, hogy örülök neki, hogy nálunk még mindig megvan ez a lehetőség.
Ja, és jó lenne, ha ezek a feminista p...k nem beszélnének minden nő nevében, hisz sejthető, hogy vannak páran, akik némileg más nézeteket vallanak a dologról. Inkább teremtsék meg a szabad választás lehetőségét, és aki úgy dönt, hogy marad otthon 3 évig a gyerekével, mert nekik így jó, azok GYED/GYES/TGYÁS-át emeljék meg abból, amit azokon spórolnak, akik viszont visszamennek dolgozni.
UFF, én szóltam