Andrej!
Véletlenül belenéztem az Origó új csatornájába, a Babázó-ba. Azonnal feltűnt a
[url=http:\/www.babazo.hu/szakertok/20050824ameddoseg.html]Meddőség lelki okai[/url] című írás, amelynek első fele nagyon ismerősnek tűnt. Annak idején, amikor elkezdtem felépíteni a babanetet, feltettem a Babanetre egy korábbi írásomat
Betegség-e a meddőség címmel. Az Origo-beli cikk szerzője, dr. Kovács Dóra, nemcsak a gondolataimat használja, természetesen hivatkozás nélkül, hanem helyenként még a megfogalmazást is szinte szó szerint átveszi. Egy példa:
az én írásomban:
A lombikbébi módszert, amely eredetileg petevezeték elzáródásban szenvedő nők számára tette lehetővé a terhességet, ma igen nagy százalékban a férfi meddőség "kezelésére" használják. A beteg tehát lehet a férfi, az eljárás minden kellemetlenségét és kockázatát a nőnek kell elviselnie Az origón:
A lombikbébi módszert, gyakran a férfi meddőség "kezelésére" használják. A "beteg" tehát lehet a férfi, az eljárás minden kellemetlenségét és kockázatát viszont a nőnek kell elviselnie. Nem először fordul ez elő. Annak örülnék leginkább, ha eltűnnének az írásaim a hálóról. Biztosan nagyon kicsinyes vagyok, de nem szeretem, ha ilyen pofátlanul használják fel az irományaimat.
Incze Gabi