Sziasztok,
Lili megbetegedett
, elkapott valami vírust, úgy folyik az orra, hogy csuda szerda este óta. Így tegnap már oviban sem volt. Ma sem fog menni, de hétfőre szerintem már jól lesz. Sajnos tegnap Bálint is elkapta, úgyhogy most már felváltva porszívózom őket
.
Sajnos a szerdai ovis látogatásunk is elég rosszul sikeredett
. Lili reggel őrült sírást lecsapott, kapaszkodott belém, és nem akart elengedni. Kis idő után kijött az óvonéni és megnyugtatott, hogy minden rendben lesz menjek el nyugodtan, persze Lili még mindig sírt. Hát nagy nehezen rávettem magam, közben beszéltem egy másik anyukával akinek a kislánya szintén ilyen nehezen szokik be, és mondta, hogy a csoportban 3 gyerek ilyen sírós. Az ő kislánya, az a kisfiú akivel most próbálunk meg barátkozni és az én Lilim. A többi gyerekkel nincs semmi probléma. Aztán amikor mentem Liliért beszéltem az óvonénivel és mondta, hogy Lilivel azért nehéz, mert nem enged magához senkit sem közel. Nem engedi, hogy ölbe vegyék, megnyugtassák, ha ő anyát kéri, abból bizony nem enged. Hát nem egy megalkuvó típus, nincs könnyű dolguk vele. Sőt azt is mesélték, hogy szerdán már úgy sírt, hogy nem is folytak a könnyei, csak ordított. Aztán délben amikor kérdeztem, hogy mehetünk haza, azt mondta, hogy nem még maradjunk, mert megy még csúszdázni
.
Forti,
Hát szó mi szó én is nehezen szakadok el Lilitől, de azért ezt nem mutatom neki. Persze tudom ők sok minden olyat is megéreznek, ami nincs kimondva, de hát mit lehet tenni, még nekem is szoknom kell ezt a helyzetet
. Amikor én kicsi voltam, kiváltságos helyzetben voltam, mert anyukám ott dolgozott az óvodában
, persze nem szaladhattam mindig hozzá, de a tudat jó volt mindig, hogy ott van nem messze.
Levi hogy van?
Magdi,
Egy álom ez a lány
, bárcsak nekünk is ilyen beszokásunk lett volna.
Ági,
Lili is csak addig szokott bömbizni, míg a csoportban vannak, az udvaron már elfoglalja magát. Hasonló a két leányzó mentalítása. Kitartást nektek, tudom nehéz, én is délelőttönként tiszta ideg vagyok, hogy most vajon mennyit sír.
Nyuszi,
Wc
.
Én meg a tó köré intézgetem hasonló módon a kerítést az oviba, már a védőnőnk is a szövetségesem
.
Zita,
Engem érdekelne ez a könyv, hol vettétek?
Conti,
Örülök, hogy jobban vagy. Lányok hogy vannak?
Mióta ajánlottad az Aranyalmát, azóta oda járok, nekem nagyon bejött az a hely, nagyon kedves mindenki
. Amikor ott járok mindig eszembe juttok.
Halacska,
Nekünk is azt mondták, hogy 5-ig kell menni a gyerekekért.
Puszi,
Ilke