Új privát üzeneted érkezett!

Angéla!

Köszi....Kép

k.
cica29

Ildi
Hahó Marcipán!Nem lebetegedni ám!Vince már nagyon várja a kiselőadást alvásügyben(hát még én!Már két napja 5 órát alszom 3-4 részletben,tiszta zombi feeling,remélem a taliig kikupálódom egy kicsitKép
Virág
villes

Bocsánat, nem tudtam ma korábban jönni.

Vizimanó,
Küldtem a horoszkópokat, de nem tudtam az én progimról exportálni file-t, úgyhogy netes progival csináltam: www.astro.com, ha érdekel.

Villes,
Vincének Ikrek az aszcendense.

Kata,
Küldtem én is mailt, babakocsi jöhet.

Talival kapcsolatban minden változatlan.

KépKép
connie

Sziasztok!

Ildi: Marcikánkra vigyázz nagyon! Semmi betegeskedés!

Gréti pár napja műveli a nyálkicsorgatást berregés közben. Olyan jó kis buborékos a nyála, ti is kültdtetek anno pár ilyen képet Kép
No meg pár napja megy már a szopizásközbenmindenképpmegkellnéznimivanahátunkmögött és persze közben anyuci cicijét nyújtsuk ki 5 cm-rel, mert azt nem lehet elengedni.

Szal minden baba egyforma Kép

A talizóknak jó szórakozást, pletyizést, ha sokat csuklok, tudni fogom, hogy kibeszéltek Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Virág!

Már készül az előadásra, bár ma nincs formában kicsit nyűgös! Kép
De már megírta a doktori disszertációját, most főpróbát tart! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Juszti
Én is megnéztem Boldi képeit,tüneményes kiskrapekKépÉs nagyon tetszik a neve is.Te választottad?Vagy közös döntés volt a pároddal?

Mindenki már a talira készülődik?Hova tüntetek?
Virág
villes

Jo reggelt
Voltunk orvosnal doki neni azt mondta meg ne vigyem tarsasagbaKép Kép , en vinnem de nem szeretnem ha korbejarna a takonykor, meg gondolom ti sem
Szoval 2 fele csak felugrunk a cuccokkal nagyon sajalomKép Kép Kép

Kép
vaktyuk

Connie
Köszi az aszcendenstKép

Ildi
Vince is nyűgös kicsit-nem baj,majd meg is könnyezik a mondottakat/hallottakatKép

Jégvirág
Ismerős ez a cicinyújtógyakorlat.Vince kicsit tovább is fejlesztette a dolgot:legújabb,hogy belecsíp a mellembe szopizás közben,de nem akárhogy.A tegnapi mutatványnak nyoma is maradt.Ja és megállás nélkül próbálja a tappancsát is begyömöszölni a cici melléKép

Virág
villes

Réka!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Most tiszta szomorú vagyok, és zokogok! Kép Kép Kép
Brühühühü!

Ildi

delfinke

Vaktyuk
JAj Réka,ez aztán a rossz hír!Akkor viszont nagyon hamar kellene szervezni egy új talit,h Csipet is találkozhasson kis barátaival és persze mi is Veled!De sajnálomKép
V.
villes

Én még itt vagyok...Kép
nagyi levitte Botit sétálni én pakolgatok és közben olvasgatlak benneteket...

Bea!
Nagyon aranyos ahogy leírtad.Kép nálunk is ugyanez van, ja és még annyival variálva, hogy az új icike picike fogacskánk végével anyuci bimbijét kicsit "megkóstolgatjuk"...hát a csillagokat látom, ahogy ki akarom venni a szájából, még jobban ráharap és el nem engedi....mi lesz ha több foga lesz..?..Kép lehet valami páncél bimbivédőt kellene beszerezni..?..O

kingu
cica29

Kingu
Páncél bimbóvédőKép Kép
Ezek szerint nem igaz,h a babák nem harapnakKépEddig minden szopizós oldalon ezt olvastam...Vincének még nincs kint a foga,de a Bea által leírt remek szopis technika miatt már így is sokszor csillagvizsgálóban érzem magam.Szóval ez fokozódni fog,kösziKép
V.
villes

Vaktyuk!

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, jobbulást Csipetnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sok sok gyógypuszit küldünk!! Kép

kingu
cica29

na persze a cici karmolászás kézzel lábbal az nálunk is mindennapos, sokszor a combjaim úgy néznek ki mint akit egy tigris karmolt össze, ma reggel is nem tudom mivel, mert levágtam a körmeit,sikerült egy gyönyörű harci sebet ejtenie az arcára.....
Mi lesz majd ha elindul..?..Kép

k.
cica29

Connie,
köszi! Kép

Réka,
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
panni2005

Virág : köszi a bókot Kép élőben még jobb fej. Majd bemutatkozunk Vincének Kép remélem legközelebb én is el tudok menni a talira a kis kengurummal Kép

még nem voltam terhes mikor megtetszett nekünk a Boldizsár név. Szóval nem volt kérdéses , mindkettőnknek nagyon tetszett. HA meg egyszer megszületik a lányunk a Boróka vagy Mira nevet fogja kapniKép

Vince megtaníthatná Boldit ARCOKAT vágni, mert látom az nagyon megy nekiKép

Jó talit nektek a gyerkőcöket is titeket is puszilunk.

Juszti és Boldi boy

B mint Boldizsár

Kép

Kép
juszti75

Mit is főzzünk ma?
Kép

delfinke

Berkiadri!
Most olvasgattam vissza...sajnálom amin a kis Manódnak keresztül kellett mennie, gondolom, mit éreztél amikor megláttad a vizsgálat után...Kép Hidd el erős kiskrapek és hamar ki fogja nőni, és ahogy Vezso írta, pár év múlva már csak egy rossz emlék marad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítunk nektek mi is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

üdv.

kingu
cica29

Bocsi ezt a piperkőc képet fel kell hogy tegyem. A keresztelőruha Kép

Kép

Kép
juszti75

Juszti, Delfinke!

Nagyon édesek a képek, ez a kis szakácskönyv nekünk is megvan, lassan aktuális lesz, hogy belenézzünk....

Mi is tudunk ám olvasni..Kép
Kép
cica29

Kingu : ez a kötelező olvasmány nekünk is megvan Kép

Kép
juszti75

Juszti!!

Ejha, nagyon csinos ez a keresztelőruci..Kép

k.
cica29

Berkiadri!!
Ja még csak annyit, ezt az előbb elfelejtettem, hogy hordozókendőm nekem is van, én sajna későn szereztem be, már jó nagy volt a fiam és elég nehézke volt cipelni, de áldott jó dolog, Boti is mindig lenyugodott, ha beletettem, sőt el is aludt benne....csak ajánlani tudom.....remélem nektek is beválik!!!!

kingu
cica29

Réka,
ó, de sajnálomKépKépKépKép.

Én a cicicsípkedésről leszoktattam, és meg szoktam fogni a kezét szopi közben, hogy ne karmolásszon.
Kingu, hogy veszed ki a szájából, hogy rá tud harapni?
mióta cumit elhagyta Ákos, azóta nem tartja annyra az ínyével a cicimet, remélem harapással se lesz gond. egyébként én azt olvastam, hogy komfortszopi közben hraphatnak, manóm is olyankor kijebb engedi a szájából, és simán rá tudna harapni, ha lenne mivel.

KépKép
connie

köszi Kingu Kép úgy fáj a fejemKép bizti a melegfront

Kép
juszti75

Connie!
Hát igen, ezt a harapdálást azóta műveljük, amióta a lelkemnek már koccan a kanál a fogához, azaz már van kis reszelője..Kép én próbálom úgy kivenni mint régen, hogy egy határozott mozdulattal kifordítom a szájából, ami eddig gyönyörűen működött, de most már összeszorítja az ajkait és egyszerűen nem tudom csak nagy küzdelem árán kiszabadítani a bimbit, ami addigra annyira fáj, hogy na.......Kép

Most már én is inkább a kezemet szoktam neki odaadni, mert szopi közben sem marad 2 percig nyugton, folyton forog, rúg, matat, simogat, belekapaszkodik a melltartópántba....de ha elkapja a kezem akkor azt szokta szorongatni....Kép

Juszti!
Fejfájás..Kép vasárnapra már hideget mondanak....ki bírja ezt az összevisszafrontokat..? nem volt jó ez a nyár...Kép

kingu
cica29

Kingu,
Be kell csúsztatni a szájzugba a kisujjadat, akkor arra harap/fog rá, és úgy könnyű kihúzni a cicit a szájából.

KépKép
connie

Kingu: Páncél bimbóvédő KépKép

Virág: Ez a tappancs dolog érdekes lehet Kép

Az a szakácskönyv nekünk is megvan Kép Szüléselőkészítőn azt mondta a védőnő, hogy az a legjobb forgalomban lévő babaszakácskönyv, bár nem az igazi ez sem még.
És a kötelező olvasmány is megvan Kép
Kép

Ildi: Képzeld, Gréti kiságya nyikorog Kép Akkor halljuk amikor dobálja a végtagjait összevissza meg saját magát is Kép Nem tudom mit csináltak ezek Marcikával az éjszaka, hogy így nyikorog Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, beszámolót kérünk a taliról!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Na, végre alszik a Manóm.Kép Ma tragikus volt vele, akárcsak tegnap.

Connie,
köszi szépen a horoszkópokat. Már nézegettem, és ugye mivel én nem adtam meg a szül városomat, így azt is kitöltve próbálkoztam is. Újvidéken születtem.Kép

Nagy hír!
Ma letettem fiát az ágyába - mert a szükség nagy úrKép - meg egy picit reméltem is, hogy elalszik, éktelen visítás. Rohanok, hát ott imbolyog négykézláb és vigyorog rámKépKépKép Meg kell zabálniKép

Na megyek, mert a lakás kicsi koszlábain tovamászik, én meg csak leshetekKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimano: Grétim is egész délelőtt (3/4 8-tól) ébren volt, aztán fél 3-kor kidőlt.
Ügyes a fiad!
Én meg túrós pogácsát sütök, úgy izgulok Kép

Connie: Nekem is tudsz aszcendenst mondani? Grétié és az enyém is érdekelne.
Mit mondjak hozzá?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Azta, de sokáig taliztok Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Na és veletek Bea mi újság? Gréti jó van?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Igen, köszi a kérdésed, nálunk minden ok, a pogácsa ugyan nem az igazi, de fene bánja Kép
Kicsit unatkozom, de az se probléma....
Szal egyébként tök jól vagyok.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Te, nem tudod a többiek miért nem írnak?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lehet hogy elhúzódott a tali, biztos jól érzik magukat....csak azt nem értem hol vannak azok akik nem taliznak. Rejtély....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szia Bea!!!
Szerintem, csak nem jön be az oldal, ha frissítek nekem nem jön elő a 2005-ös tavaszi babák, én is csak úgy tudok írni, hogy a kedvencekben van az oldal és így előjön!!
Bazsi extra nyügi az utóbbi pár napban.
képzeljétek a fiacskámnál bejött a jó meggondolás, megfontolás a hasrafordulásra.2napja hasrafordul a csemetém nagyokat vigyorog rám 1-2 percig aztán rájön, hogy úúúúúúúúúúúúúúúúgy uuuuuuuuuuuuuuuutálok hason lenni és jön a visítás!!!és kezdődik minden elöről, a napjaink úgy telnek Bazsi fordul, sír, anya fordít .

De jó a talizósoknak, ilyenkor egy kicsit kivűlállónak érzem magam, mert valjuk meg akik személyesen ismerik egymást azok közvetlenebbek egymással, de majd egyszer randizok én is a szegediekkel!!!!!

A képfeltöltés még mindig nem megoldott, pedig Bazsi annyira szeretne Lizinek küldeni 1-2 képet, hogy el ne feledje!!!Kép
zsuba31

Bea és akkor komolyan, Gréti, hogy van, mit csinál??????
Pogácsával mi a baj???Száraz, nem jött fel????
zsuba31

Nagyon jó volt a tali Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Este teszek fel képeket.

Angéla
angéla

Szia Angéla!!

Jaj,de jó sok szép babát nézhetünk megint!!!KépKép
Csak közben szomorkodhatok is, hogy az ilyen talikból mi kimaradunk!!Kép

Bea!!!!
Elaludtál??Kép

Adri!
Olvastam közben, hogy mi történt veletek, nagyon sajnálom, de biztos minden rendben lesz!!!
zsuba31

Sziasztok!
Azt a hét meg a nyócszázát,nálunk már megint nem volt babanet és láom mindenki másnál volt
Adri
nagyon sajnálom ami Martinnal zajlik,szegény picike,remélem tényleg elnövi és nem lesz semmi baja

Villes
Vince nagyon aranyos ahogy vágja a pofákat.Kép

Kingu
Maja is ezt csinálja (alvásügy)bár ma még ne szóljak semmit,mert fél tíztől aludt 4-ig aztán 6-ig,az már jónak számít,aztán csak 9 után aludt be hisztivel.nekünk is meg van a kötelező olvasmányKép

Ruz,Lirien
És tudjátok olyan jó simizni a haját,meg szogalgatni,imádom hogy ilyen neki,érdekes de nem mertem elképzelni milyen lesz a babám,de mindig kiskopi jutott az eszembeKép

Angéla
Macskás,de azért nem képzelem magam macskának,mint a Gregor B.,úgy nem bírom,hogy mindig macskára festi magát.És kék a szemem,ezt az egyet szerettem volna ha örökli tőlem Maja.

Jégvirág,Vizimanó,Vezso,Mukika
Ez az első nyilvános fotóm,ha már talizni nem tudunk,megmutattam nektek is.

Vaktyúk
Csipetkének millió gyógypusza.

Taliról beszámolót és képeket szeretnékKép

Marci ,Boldi és Boti gyönyörűek,nagyon jó képű pasik.

Bea
Jól elvoltálKép,én jöttem volna de itt sehogy sem működött

Timurr
Vendég

Timurr!!

Nálam ez az oldal be van téve a kedvencek közé, így amikor onnan léptem be, akkor mindig megjelent, de míg csak frissítettem nem jutottam be, mert a 2004-eseknél megszakadt a kiírás, de erre csak most jöttem ráKép
zsuba31

hahó! igen nem jött ma be az oldal. a fejem még mindig hasogat. boldi is nyűgi lett estére. Milyen volt a tali?

Kép
juszti75

örülök hogy ilyen sokunknak megvan a kötelező olvasmány Kép majd a gyerekek referálnak belőle Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!
NAgyon jó volt a tali,nagyon örülök,h elmentünk és megismerhettelek Benneteket személyesen is.Csináltam egy csomó képet,de a férjem kell h a fényképezőről a szám.gépre varázsolódjanak,amint megvannak ,teszek fel belőlük.
Remélem Vince jól elfáradt és aludni fog ma éjszakaKép

Timurr
Köszi a dícséretetKép

Vizimano
NAgy gratula a fiadnak a mutatványhozKépA talin is voltak kis mutatványosok,olyan jó volt nézni őketKép

Connie
Még egyszer nagyon köszi a lehetőséget a talira.Nagyon jól éreztük magunkat.

Mennem kell
vége a fürdetésnek
Virág
villes

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat; köszi Connie! Kép
Bea! Kép Kép Kép Kép Elég muris volt, mert ahogy olvastam a beszélgetést saját magaddal elkezdtem röhögni; mire Tibi nem tudta mi a fene bajom van! Kép Kép Kép Kép

Amúgy Marcika hűséges volt ám, pedig lehetett volna csajozni!De ő rendíthetetlenül kitart! Kép Kép Kép

Mindjárt rakok fel egy pár képet!
Ildi

delfinke

de jók Kép nagyon édik vagytok Kép mennyi baba egy rakáson!

Kép
juszti75

Sziasztok!

Tényleg nagyon jó volt a tali. Dóri rendesen bepasizott. Azt hiszem, Valér jött be neki leginkább. Mire ebben a melegben hazaértünk teljesen leizzadtam és lefáradtam, Dóri is aludt a buszon hazafelé.
Remélem, hamar lesz folytatás, akár vmikor nálunk. Én is várom a képeket. Megpróbálok majd én is feltenni, de nekem még soha nem sikerült.
pviki

Valér nekem is nagy kedvencem. édespofa

Kép
juszti75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?