Új privát üzeneted érkezett!

Szia Törpi,

Nagyon örülök, hogy minden rendben! Mostantól nyugodtan élvezd a babavárást!

Kedves Viktória,

Én hasonló helyzetben voltam: kedves, jófej orvosom volt a Rókusban, de nem akartam ott szülni, ezért váltottam a II. Nöire, ami nagyon jól felszerelt, és sok a jó szakember. Én is a terhességi teszt csíkjának megjelenése után találkoztam elõször a mostani orvosommal Kép(A sógornöm ajánlotta.) Szerintem is a kórház alapján válassz: kérdezgesd a barátaidat, ismeröseidet, hátha valaki tud jó orvost egy jó helyen...

A friss kisbabásoknak gratulálok, a szülés elõtt állóknak sok eröt, türelmet és kitartást!

Üdv:
Zita
ParaZita

Szia BSzilvi,
A matraccal kapcsolatban ha aggalyaid vannak ajanlom a Kikat. Ott 6 cm-es matracot lehet venni 5900 (osztrak) vagy 10 cm-et ~10000-ert. Eddig meg nem talaltunk ennel olcsobb kokuszmatrac lelohelyet. (Mi kokuszmatracot vettunk itt)
Mano (29+2)
Mano

Kata,
A tablazattal kapcsolatban ideje potolnom a kerdojeleket.
29 eves leszek aprilisban es a MAV-ban fogok szulni.
Koszi,
Mano (29+2)
Mano

Mano!

Ok, pótoltam. Kép

Kata 28+2
Kata007

Sziasztok!

Ezt a kókuszmatracos dolgot én nem értem. Azt tudom, hogy jól szellôzik, de ha rárakom azt a matracvédô lepedôt, ami alul gumi felül frottír, akkor is tud szellôzni? Én még vásárlás elôtt állok, de teljesen tanácstalan vagyok.

Bori,
a nagy evési rohamaim nekem is vannak. Szerencsére nem minden nap, kb. kéthetente egy nap, de akkor reggeltôl estig . Úgy vagyok vele, mint Kata volt, kislányt várok, és hízok mindenfelé. De majd lemegy ha megérkezik a kisasszony, lesz mit csinálni, ami majd égeti a kalóriákat. :-)

Egyébként mi jól vagyunk, leszámítva derékfájásomat, amirôl már írtam, és ami néhanap járási problámát is okoz. Az orvos szombaton 1600-1700 grammosra saccolta a leányzót, szerintetek ez jó súly?

Margaréta 29+4
margaréta (margar&

Bori, koszi Kép Mellesleg az evessel kapcsolatban velem is elofordul, de szerncsere /meg?/ nem mindennapos, hanem hetente tan egyszer, akkor meg kitolok a rohammal, es teleeszem magam mindenfele gyumivel, meg tejbol csinalok tejberizst, ilyesmik.... hajaj, ez az inger...Kép

Viktoria, leirnad nekem, akar mailben is, milyen tapaszatlatai voltak az ismeroseidnek? noralib@yahoo.com a cimem. ugyanis en itt szeretnek szulni, ha minden rendben megy.

Torpi, de jo, hogy minden rendben van, azert pihenj sokat am!

Lanyok, olyan jo kis alap-recepteket talatam bebiknek a noklapja.hu-n, a babazzunk cimszo alatt.... ha valakit erdekel...Kép /az aktualis temank-ban, 2002.02.26. datummal keresd/

Lella /12+3/
Lella

Bori, koszi Kép Mellesleg az evessel kapcsolatban velem is elofordul, de szerncsere /meg?/ nem mindennapos, hanem hetente tan egyszer, akkor meg kitolok a rohammal, es teleeszem magam mindenfele gyumivel, meg tejbol csinalok tejberizst, ilyesmik.... hajaj, ez az inger...Kép

Viktoria, leirnad nekem, akar mailben is, milyen tapaszatlatai voltak az ismeroseidnek? noralib@yahoo.com a cimem. ugyanis en itt szeretnek szulni, ha minden rendben megy.

Torpi, de jo, hogy minden rendben van, azert pihenj sokat am!

Lanyok, olyan jo kis alap-recepteket talatam bebiknek a noklapja.hu-n, a babazzunk cimszo alatt.... ha valakit erdekel...Kép /az aktualis temank-ban, 2002.02.26. datummal keresd/

Lella /12+3/
Lella

Bocs a kettozesert Kép
Névtelen

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tanácsokat az 'Orvost vagy kórházat válasszak' témával kapcsolatban. Szerencsére történt egy kis továbblépés idõközben nálunk, sikerült kicsikarnom egy pénteki szülõszoba-látogatást az orvosomtól, így aztán lesz alkalmunk megnézni a 'kevésbé szimpatikus' kórházi körülményeket.

Jó olvasgatni a gondolataitokat, véleményeiteket - örülök, hogy rátok találtam.

Lella! Mindjárt írok Neked mailt a hozzám jutott infókból.

Mindenkinek kellemes várakozást, készülõdést! :-)

Viktória
viktoria

Bubu,

Ez azt jelenti, hogy jógára sem jöhetsz? Nem lenne jó, mert már beleéltem magam, hogy találkozunk. Én jövõ héttõl átmegyek a szombati nagycsoportba. Most költözöm, úgyhogy úgy döntöttem, ha ezt túlélem inkább pihizni fogok.

Mi van a szülési terveddel? Megbeszélted a dokival? Én tegnap voltam nála, és kértem idõpontot egy részletesebb konzultációra. Jó fej volt, mert azt mondta lehet róla szó. Az viszont iszonyú volt, hogy 2 teljes órát késett a rendeléssel!! Állítólag mûtéten volt, de szerintem tisztességesebb lett volna egy másik napra áttenni a tegnapi betegeit.
Szóval ha csináltál szülési tervet, átküldenéd nekem emilen, hátha ad némi támpontot. (nyszilvia@hotmail.com)

Nagyon jó hír, hogy minden rendben a babóval. Nekem is kicsit öreg volt a méhlepény, de sikerült végig kihordanom, sõt még túl is három nappal!

Ja, nem jössz véletlenül ma este az elõadásra? Vagy nem ma lesz?

Mia
mia

Margaréta!

Ha gumírozott lepedõt teszel rá, akkor szerintem mindegy, hogy mi van alatta, mert az semmit se enged sehova. Nálunk az volt a tapasztalat, hogy amíg kicsi a baba nemigen kell a gumis lepedõ. Igaz, ha a kicsi sokat bukik esetleg jól jöhet, de erre mi textil pelusokat váltogattunk a feje alatt. A gumis lepedõt pedig akkor haználtuk, amikor elkezdõdött a szobatisztaság és bizony még be-becsúszott egy-egy "baleset".

Evõdühben szenvedõ társaim!
Jó Nektek, én ugyanis mindenféle olyat kívánok, ami ÉDES és SZÉNHIDRÁTDÚS. A gyümölcsöktõl meg még mindíg rosszul leszek. És rajtam bizony az elsõ kettõ után maradt egy pár felesleges kg. Meg olvastam a nagy születési súlyú babák cukorbetegség hajlamáról, s a második fiam 4,2kg-val született. Ezért is igyekszem amennyire lehet visszafogni magam. Ha ez a baba még nagyobb lesz...? Remélem kislány lesz és akkor talán egy kicsivel kisebb.
Bori(29+1)
Bori

Sziasztok!

Virág, Csiga:

Én még mindig itt.
Virág téged ma már olvastalak ezek szerint semmi.
Csiga veled mi van?

Én szakítva a hagyományokkal úgy döntöttem, hogy délután csináltatok egy ultrahangot hátha látszik valami jel.
Reménykedem...

Délután beszámolok, legalább tudok valamit a méretekrõl.
Én ugyanis egész terhesség alatt háromszor voltam csak ultrahangon. Utolsó lassan két hónapja még januárban volt.
Most már csak azt remélem, hogy nem derül ki, hogy mégis csak kislány lesz, mert nagyon "bekékültünk".

Du. jelentkezem, addig sziasztok

Zkati
40+0
zkati

Katesz, felfazasra zsurlotea mezzel, naponta min. ket bogre, iszogasd lassan. Nekem nagyon bejott!
estee

Kedves Faline!Kép

Nagyon köszönöm a válaszod!!!!
Ki fogom próbál a teát!

Nagy pocakosok! Kép
Mikortól lesz látványos a pocaklakó
mozgása? (pl: mikor fogom beazonosítani hogy
melyik testrésze hol van?)

Katesz
24+2
katesz

Bori,
köszi a választ. De azért lepedôt teszek rá, ugye? A sok tapasztalatoktól vagyok így megzavarodva :-)

ZKati, Virág és az összes soron lévô kismama, nagyon drukkolok nektek. Könnyì szülést, és szép élményeket kívánok!

Tud valaki a mai Mávos elôadásról valami konkrétumot? Volt már valaki ilyenen?

Margaréta 29+4
margaréta (margar&

Bubu, Mia,
mi az a szülési terv?????

Zkati,
ezek szerint még te is egyben.

Csiga,
veled mi van?

Én most voltam CTG-n meg vizsgálaton, a méhszáj semmit sem tágult, de azt mondta a doki, hogy a méhszáj állapotából ítélve már bármikor megindulhat a baba. Szépen beékelõdött, megsimogatta a kis buksiját (mármint az orvos), úgyhogy marad a várakozás. Addig is sütök egy finom tortát, hogy a szülés után megegyük a dokival és a szülésznõvel egy diszkrét buli keretén belül. Már amennyire képes leszek bulizni. Kép A baba majd a cicimen lóg, mi meg tortát majszolunk. Alig várom. (Szegény baba csupa morzsa lesz. KépLányok, én annyira infantilis vagyok pár napja, össze-vissza röhögök, mint egy kiskamasz. Ez már a VÉG?)

Virág
(40)
Virág (fiore)

Szijjasztok Lányok!

Csigával ebédeltem, még lazán 2 in 1, most megy CTG-re, biztos jelentkezik majd. Kép
Más: Tudja vki, hogy tüntethetem el a Hol-mi linke a gépemröl? Ahányszor frissítek azonnal megjelentik, kicsit már sok nekem.
Halacska 22+0
Halacska

Margaréta!

Elõször is bocs a "tapasztalatok" szaporításáért Kép. Itt mindegyikünk azért ír ilyeneket, hátha másnak is beválik Kép. Amire persze semmi garancia Kép.
Szóval a mi kiságyunk úgy néz ki, hogy a 2cm vastag szivacson van egy vászon huzat. Erre rakom a lepedõt. (Rém kényelmes a frottír anyagú gumis szélû un. sztreccs lepedõ, meg a manó se tudja lecibálni a matracról-ezzel többen egyetértünk Kép.) A fejrészre meg rakom a textilpelust, amennyire lehet a matrac széle alá tûrködve. Így érthetõ voltam? Sajna sokszor azt hiszem, hogy jól elmagyaráztam valamit és kiderül a másik azt se tudja, hogy mirõl Kép Kép.

Virág!
Ez már tényleg a vég Kép. Jól el tudom képzelni a baba-avató bulit Kép. Remélem a tortába a krémet már a párodnak kell bele kennie, mert Te addígra már mással leszel elfoglalva Kép.
Na mára lekapcsolom a számítógép-kábszert. Kellemes estét minden pocakos sorstársnak.
Bori (29+1)
Bori

Haha, nem bírok ma elszakadni, mert Katesznak még írnék valamit. Hát így a 29. héten elég látványos néha a dolog, mikor körmérkõzést játszik a kicsi magával és hullámzik a pocakom. De, hogy mikor melyik részét dugja ki azt így harmadszorra se tudom betájolni. Csak sejtem, hogy fejjel lefelé lehet, mert mindíg egészen alul érzem amikor csuklik. Na, most már tényleg kilépek.
Bori
Bori

Margareta,
Az evessel kapcsolatban nekem nincsenek evesi rohamaim, de +10-nel tartok. Szoval ez mar kivilagosodott, hogy nem fogok az eszmenyi +12-nel megallni. De ez van.
Egyebkent en is kivanos vagyok, de szerencsere nem az edessegeket: en a nitrat-dus primor salataert vagyok oda. Neha majd megorulok valami zoldert, de a gond az, hogy meg mind primor (igy fozelekekkel probalkozom, de az nem az igazi...)
A baba sulya:
Kb. 3 hete a dokim megvizsgalt es azt mondta, hogy "jo nagy baba lesz", aztan most a heten voltam UH-n es ott 1,2 kg-ra mondtak a babat, ami teljesen normalis a doktorno szerint. Szoval szerintem ezt majdnem olyan nehez lehet megjosolni, mint az idojarast.
Mano (29+2)
Mano

Szia Bori,
a tapasztalatodért, és a többiekéért is nagyon hálás vagyok, csak nem tudok mosolygó arcot ide tenni. (Mac-en dolgozom) Szóval csak így tovább, sok mindent hasznosítottam már. És köszönöm.

Mano,
kb egyidôsek a babáink, de én már ahogy írod, az eszményi határon túl vagyok. Én Anyukám szülési súlyát tìztem ki határul, de vészesen közeledik, és még ugye van hátralevô idô is... Mi csak április elején megyünk uh-ra, addig csak izgulhatok. A méretet tapintásra mondta a doki. Remélem nem Apukám családjának a méreteit fogjuk örökölni, ott 4800 g volt az alsó határ.

Margaréta 29+4

Van aki jön a Mávba az elôadásra??? Vagy van tapasztalata??
margaréta (margar&

Virág!

Szurkolok hogy minél hamarabb
találkozzatok a kis csibésszel! Kép

Lányok!

További szép napot mindenkinek!! clipart{proud}

Olyan jó kedvem van, legszívesebben
mindenkit megölelnék!!Kép
(Talán a kellemes idõ miatt)

Katesz
24+2
katesz

Gitta!
Akkor hivatalosan is udv. kozottunk.

Bubu!
Orulok, hogy nincs semmi gond a babaval. Kép
Vigyazz ra.
Derekfajas ugyben en is panaszkodtam mar, de mostanra megszunt. A 34. hettol nagyon fajt a derekam, most meg egy csapasra eltunt. Erti ezt valaki? Most meg alig alszom, de nem is vagyok faradt, feltoltodtem energiaval. Kép Jol jon ez majd a szulesnel.

Virag! Zkati!
Hat ideje lenne mar babaznotok! Drukkolok nektek. A jovo heten mar en is szeretnek babazni.

Kata007!
Hu ha itt a kep, kicsit nagy, de legkozelebb kisebb lesz.
Kép

Andi(38+3)
Andysj

Én megyek a MÁV-os ea.-ra. Ha megérkezik a bébiszitterem.

Virág,

Szülési terv: elképzeled, hogy mit hogyan szertenél, és összeírod, hogy alaposan átbeszélhesd a dokiddal. Szerintem te már lekéstél.
Persze szóban is lehet ilyet csinálni, csak akkor lehet, hogy valami elfelejtõdik.
Van aki pl. semmiképpen nem akar háton fekve szülni, és a dokijáról meg csak abban a helyzetben derül ki, hogy csak így tudja a szülést elképzelni. Akkor már nagyon nehéz tiltakozni. Van még néhány ilyen sarkalatos pont, pl a hasbakönyöklés, stb.
Mia
mia

Andysj

ez a szoba nagyon édes lett így! Én is szeretnék ilyet! Majd keresek a városban matricát hátha van már nálunk is! Tök jó, hogy feltetted! Kép
Halacska 22+0
Halacska

Kata!
Ja, nalunk ilyen csomagolasban lehet kapni:
Kép

Andi{38+3)
Andysj

Sziasztok lányok,

visszanéztem nosztalgiázni ! Mindenkinek kitartást kívánok, hisz az egész dolog olyan csodálatos és az eredmény meg pláne.

A hátfájásom simán elmúlt, pedig nagyon szenvedtem a végén, úgyhogy ne izguljatok!!

A hízásról annyit, hogy én 17 kgt szedtem fel és most már lejött rólam 10kg, pedig csak 10 napja szültem. Tehát ez sem olyan vészes !!

Még egyszer kitartást mindenkinek.

Blinczi
blinczi

Margareta,
Ha meg nem tul keso: en voltam par hettel ezelott a MAV-os eloadason. Szerintem mindenkeppen erdemes legalabb egyszer elmenni ra es megnezni a szuloszobat. Mikor en voltam rengetegen voltak, tele volt a terem, nagyon meleg volt es keves a levego (marmint az eloadason). De az orvos aki tartotta az eloadast illetve a szuleszno nagyon szimpatikusak voltak, csakhat ne lett volna olyan keves a levego... En ugy dontottem nem megyek tobbet, mert amugy is jarok egy szulofelkeszito tanfolyamra.
Mano
Mano

Sziasztok!!

Blinczi: JA, így könnyû...
Úgy IRIGYELLEK!!!De talán nemsokára én is visszaszámolhatok...
Jó, hogy írtad a súly dolgot, így már kevésbé aggasztanak
a napi szinten elfogyasztott csokik és egyéb nyalánkságok,
( azért mértékkel), eddig kb. 10kg-nál tartok, de a kiírás
szerint még 7 hét, elõzõ babák alapján kb.5 és fél...
De mint azt fenntebb írta ( talán Kata ) a szülés utáni strapa rólam is rendesen olvasztotta a kilókat, bár akkor
nem voltam ilyen édességfüggõ.
Most viszont én is úgy érzem,az eddigi kaja mennyiség kevés,
de szinte mindennap tornázom / Kállai Ildikó: KIsmamatorna/
próbáljátok ki, nekem nagyon jólesik!
Különösen, hogy mostanában ha megteszek gyalog 5méternél
többet, leszakad a derekam...
Törpi: nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek, és kívánom, hogy most már végig problémamentes legyen Neked a
babavárás!
Forti: Gratula a kisfiúhoz, majd írd meg a nevét, ha döntöttetek!
Virág, ZKati, Csiga: tessék végre szülni, itt az idõ!!!
Szorítok Nektek, nagyon izgi, hogy bármikor jöhetnek a
Pocaklakók!!!
Viktória: jó, Neked, hogy van választási lehetõséged, én
élnék vele...
Nekem is ua. a problémám, a dokim szuper, a kórháztól / Gyõr/ viszont elõre viszolygok...
pedig bababarát...
de azt hiszem, ha választhatnék egy szimpatikus, " szívmelengetõ" kórházat ahogy írtad, inkább lecserélném a
jó öreg dokit, pedig már két babát szültem nála...
Szilvi: én most készülök megvenni a kókuszmatracot,az elõzõ
két gyereknél még nem volt ilyen, örülök, hogy már van,
és ha kinövi a baba elhasználom tornamatracként...
Andi: ez a babaszoba GYÖNYÖRÛ...a Pocaklakód helyében én
azonnal kipróbálnám ezt az ágyikót...
köszi a tippet a képekrõl, én is fogok venni ilyet!
Bori: még meg sem köszöntem, hogy próbáltál megnyugtatni a
24 hetesen 3100-as méhszájlelet miatt, az én dokim is pont azt mondta,mint a Tiéd, hogy 3.terhességnél ez már nem gáz,
de már nem is aggaszt, így a 33. hét közepén,...
Bocsi, LÁnyok a szófosásért, most már megyek,
puszi és kitartás Mindenkinek!!!

Sheila
32+3

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok

Megjöttem a (remélem) utolsó ultrahangomról.
Fejátmérõ 9,8,(9-10 között jó ilyenkor) combcsont 7,4 súly kb-3,5
A méretek és a baba elhelyezkedése alapján szülésre készen állunk.
A doki szerint bármikor indulhat, õ dönti el, hogy a maradék távolságot 1 óra vagy 1 hét alatt kívánja-e megtenni.

Szóval amit tudni akartam megtudtam. Lassan jó lenne szülni mert nagyon megnövünk - nehéz lesz kinyomni- és a magzatvíz is fogyóban. A méhlepény még bírja, nincs elöregedve. Buksi lent a helyén de még egy kicsit mennie kell.

Ja és tuti hogy fiú, a zacsik rendben!!!!!!

Szegénynek már tuti kevés a hely meg sem mozdult arra hogy ultrahangozták nagyon össze van már gömbölyödve.

Hát ennyit tudtam meg ma és aztán várunk...........

Zkati
40+0
zkati

Andi!

Köszi a képeket! Tényleg szuper a kiságy környéke! Kép

Én megnéztem ma délután itt Miskolcon a Mega Toys-ban, de úgy néztek rám mintha élõ halat keresnék bababoltban... Kép Kép

Szóval én abban bízom, hátha valaki lát ilyet Pesten és nem titkolja el! Kép

Kata
Kata007

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat!

Kata, köszi, hogy felvettél a táblázatba!

Meli! Szívesen válaszolgatok, írj csak nyugodtan!

Andi! Gyönyörû az a gyerekszoba! Nagyon tetszik.
A ti párotok hogy van a vásárlással? Az enyém hallani sem akar róla addig, amíg a babuci meg nem születik!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Sziasztok, Lányok,

Nagy-nagy örömmel tudatjuk, hogy az albérlõm kiköltözött!!!!! Ma hajnalban, 2002. március 14-én 1 óra 54 perckor.
Most visszafekszem, mert itt-ott azért még fáj. Ja, és Bajó Ráhel a neve.

Zkati, CSiga, és a finisesek,
Minden jót nektek! Majd késõbb beszámolok.

Virág
Virág (fiore)

Virág Kép Kép
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Neked! Persze irigykedem is Kép És várom a beszámolódat Kép

Kata - Zsebi babája (ha jól emlékszem) 47 cm-rel és 1600 gr körül született. De jól vannak és már csak néhány nap és Beni is hazamehet a szüleihez.

Margaréta - nekem pont a 29. hét betöltése napján nézték a babát, akkor 1645 gr volt és a doki szerint nagyon jól fejlett... úgyhogy hidd el, jó a baba súlya, ne izgulj emiatt...

Tegnap találkoztunk a párommal a választott szülésznönkkel. Nagyon kedves, nagyon szimpatikus és ráadásul majdnem szomszédok vagyunk Kép Kép
Nem tudjátok mennyit szokás adni egy szülésznönek?

Üdv. Dojika (ma 30.hetes Manókával)
Dojika

Virág!

Gratulálok a kislányodhoz!! Meglehetõsen pontos volt nem? Sok boldogságot, tejet és nyugodt éjszakákat!
(És végül mi lett a tortával?)
Bori
Bori

Virág,
ez fantasztikusan jo hir, gratulalok. Remelem jol vagytok mind a ketten, a pici is egeszseges. Varjuk majd a beszamolot. Szeretnek már en is hasonloakat irni, de tegnap a CTG utan meg mindig azt mondtak, hogy a baba nagyon jol erzi magat odabent a csigahazban.
Raadasul az orvosomnak szuleshez kellett elrohannia, igy azt, hogy a mehszaj mennyire van kitagulva nem is tudta megnezni. Szombaton megyek ujbol CTG-re. Ujraszamoltuk a szuletesi datumot, es ugy nez ki, hogy a marc. 20. sem kizart. A szuletesi datum kiszamitasakor egy dolgot nem vettek nekem figyelembe: azt hogy a ciklusom 32-34 napos (es nem a "normalis" 28 nap)

ZKati, te meg mindig egyben?

CSiga
Névtelen

Sziasztok!

Virág

Gratulálok! Nagyon örülök, hopgy túl vagy rajta, igyekszünk utánnad.Mesélj majd, hogy milyen volt,mekkora a baba, már otthon is vagy? Hogy fogadták a kórházba hogy hazamész?

Vigyázz a picire, pihenj sokat.

Csiga:
Gyerünk a Virág után! Mi jövünk!!!!!!

Sziasztok
Zkati
40+1
zkati

Szijjasztok!
Virág
Nagyon ügyesek voltatok!!! Hatalmas gratula! Sok boldog együtt töltött idöt Nektek! Kép
Csiga, ZKati
Ti esetleg a kokárdákra pályáztok? Kép
Halacska 22+1
Halacska

Viki, a mail nem jott meg, ugyanis elbenaztam a cimem... helyesen: noralib2000@yahoo.com Bocsi! A leveledet meg varom! Kép
Lella

Virág,

Gratulálok!!!! De jó nektek... Mikor fogok én itt tartani?

Egy ideig kezdtem jobban lenni, de most megint a hanyatlás jelei mutatkoznak (öklendezés, ilyesmi...). Remélem, azért lassan el fog múlni.

Ilke,
Hogy álltok az esküvövel? Mi épp a szervezés közepén vagyunk. Polgári ceremónia megszervezve, ruha megvan (nekem, a páromnak még nincs), meghívó kiküldve, a gyürüt és a kajáltató céget ma intézzük, a zene szervezés alatt, elsö összecsapás anyósomék elképzeléseivel letudva...Kép) Március végére mindennek meg kell lennie, mert április elején utazunk...

Üdv:
Zita
(13+6)
ParaZita

Sziasztok,

Virág,
nagyon sok boldogságot a kicsihez! Gratulálok, remélem minden rendben, és jól vagytok!

Andi,
a gyerekszoba gyönyörì, nagyon fog tetszeni a kicsidnek, ez biztos. Hétvégén én is megpróbálom felhajjtani a matricákat, hátha... Igaz, nekünk még nincs gyerekszobánk, de remélem május elejére már lesz! Ha Isten is úgy akarja.

Mano,
köszönöm a tapasztalataid, tegnap én is szert tettem rájuk. Meleg volt most is, kevés levegôvel, de az elôadás nagyon tetszett, érdemes volt elmenni. A szülôszobára nem jutottunk be, mert nagyon sokan voltunk, és azokat részesítették elônybe, akik négy héten belül várják a babájukat. Hova jársz szülésfelkészítôre?

Dojika, köszönöm a megnyugtatást a babasúllyal kapcsolatban. Jól esett. :-)

Margaréta 29+5
margaréta (margar&

Virág!
Szívbõl gratulálok a kisbabádhoz, kívánok nagyon jó babázgatást!

Csiga, ZKati!
Remélem, hamarosan Ti is hasonló örömökben részesülhettek.

Lella!
Mail ment, bízom benne, hogy ezt már megkapod.

Mindnyájatoknak kívánok nagyon jó pocaknövelést!

Viki
viktoria

SzijasztokKép

Virag
GratulalokKép

Andi
nagyon szep a szobatokKép

Remelem mindenki jol van es nem beteg mint en,elegge elkapott valami nyavaja es dolgoznom is kellett ugyhogy epp csak elolvastalak titeket.

Kata

Kijavitanad a koromat 30-ra!??Epp aktualisKép

Jo pocakeregetestKép
pusiz Krisztinka
kriszti

Margareta,
Az Optimalis Csaladtervezeshez jarok szulofelkeszito tanfolyamra. Nagyon tetszik, szerintem nagyon hasznos (jovo heten lesz az utolso alkalom). Sajnos egyelore csak azok a parok vehetnek (vehettek) reszt rajta akik az Optimalis Csaladtervezes kereten belul keszultek fel a babavarasra (ami szerintem szinten nagyon hasznos volt). Szoval nem eppen ebbe a topicba valo, de aki meg csak tervezi a babat annak erdemes megkeresni oket.
Mano
Mano

Sziasztok!

Virág: GRATULÁLOK, LEGYETEK MINDIG ILYEN BOLDOGOK!
Finisesek hajrá!!!
Gitta: üdv hivatalosan a fedélzeten!
Dojika: Zsebi babája hány hétre született?

Szép tavaszi napot Mindenkinek!

Sheila
32+3

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Virág!Kép

Fogadd nagy-nagy gratulációmat !!!Kép

Sok sok boldogságot kívánok nektek!!!Kép

Hajrá nagy pocakosok, csak így tovább!!!Kép

Katesz
24+3
katesz

Sziasztok! Én egy új pocakos lennék ha miden igaz bár még csak kedden léptem a 11. hétbe. Érdekes de már van pocim! Mire elolvastam a topicot elfelejtettem hogy kinek szerettem volna válszolniKép Végignézni újra meg nincs erõm, nagyon megfájdult a szemem pedig nem 50 hz-en bambulokKép Mindenesetre a Ráhelt hallottam már Rahi, Ráhi, Rahika-nak becézni sõt Honey-nak is szoval szerintem végtelen...Kép Én is megfáztam a hétvégén és nekem is iszonyatos fejgörcseim voltak, de remélem hogy csak a nátha miatt!Kép Mikor elöször jártam a védõnõnél kérdeztem tõle milyen vitamint ajánl, erre õ azt mondta semmilyet! Azért gondoltam a kalcium pezsitabi nem ártKép Ja én okt 4-re vagyok kiirvaKép Kicsit odébb van még de olyan jó olvasni benneteket. Az az igaszság hogy gondban vagyok korház és ovos ügybenKép Még nincs egyik sem de gondolom jobb ha minél elõbb ismeri egymást a kismama és a doki.
Virág/Fiore: Ha lány lesz akkor ez lesz a neve vagyis a párom ezt választotta Fiorella ami Virágocskát jelentKép A nõvére él kint olaszban és ezért isKép Kellemes napokat!
sasha

szija Sasha,udv nalunk

Krisztinka
kriszti

Sziasztok!

Virág!

Hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok. KépKépKép
Add majd meg a születési paramétereket, hogy teljes legyen a babás táblázat.

Dojika!

Köszi Zsebi adatait, így már õt is be tudom írni. Ha valami nem ok, akkor úgyis szól majd.

Kriszti!

Boldog szülinapot! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sasha!

Üdv köztünk! Kép

Tehát akkor itt a friss babás táblázat Zsebi és Virág babájával!

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Menta Helena 3800 g, 55 cm 2002.02.03 ( - ) 3 nap
Juca2 Dávid 3400 g, 50 cm 2002.02.05 napra pontos baba
Zsuzs Réka Lili 3700 g, 55 cm 2002.02.11 ( + ) 9 nap
Tünde Attila Gergõ 3800 g, 55 cm 2002.02.16 ( - ) 1 nap
Erika2 Stella 3500 g, 55 cm 2002.02.19 ( + ) 5 nap
SJMóni Laura 3500 g, 58 cm 2002.02.25 ( + ) 11 nap
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm ??? ???
Virág Ráhel ??? 2002.03.14 ( + ) 1 nap
</pre>

Kata 28+3
Kata007

Segítsetek kérlek!
van egy gyerekem,akit egyedül nevelek,és most megint terhes vagyok az elsõ gyerekem apjától.Mit csináljak?Vállaljam egyedül a másodikat is?A babát nagyon szeretném,de döntésképtelen vagyok.Mit tanácsoltok????
Névtelen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?