Sziasztok!
Mindig annyit lazsalok, hogy ilyenkor meg kisregenyt irok
Anyapoc,
Neked nem is irok semmit, ugysem olvasod, mig Apatok itthon van
Rekanak varratszedes elvileg nincs, mert 30-60 napon belul kiesik magatol. Eddig még kapaszkodik. Eleg konkret az a ket kis lila csomo rajta
Hajbizergálás
Azt nem ertem, hogy nem foghatta Apaja a gyerkocot? Veszpremben nem lehet kivinni oket?
Ovi-tema: en relative konnyebben vagyok, mert Reka ugye volt bolcsis. Nalunk a csoportban most 19 uj a 29-bol, de nincs beszoktatas. Legalabbis olyan nincs, hogy benn van az anyuka. Max. korabban el lehet vinni a gyerkocoket. A szuloin azt mondtak az elofelveteliseknek /akik ev kozben toltik a 3-mat es akkor csatlakoznak/, hogy akkor mit szolnak majd a kisgyerekek, a tobbiek anyukaja miert lehet ott es az ovek miert nem.
Azert most eleg fura lenne, ha mind a 19 anyuka is bent lenne a csoportban
De mondom, Reka mar volt bolcsis, nem is zarkozott fajta, igy ez semmivel sem rosszabb neki, mintha fogozatosan szokna be.
Mondjuk nekunk a bolcsi is gyorsan ment, o mar elso napon is ott akart aludni... az mas kerdes, hogy egy het utan meg mar nem akart menni
De ismerek tobb olyan gyerkocot is, akik 1 ev utan is sirva mennek bolcsibe
Szoval gyereke valogatja.
A masodik nap az oviban mar nem volt zokkenomentes. Reggel fajditotta a "nyakat", de azt hittem, csak kibuvo, hogy ne kelljen menni. Vittunk egy alvos békát. Delelott allitolag rendben volt minden sot, ebednel még szet is ultettek egyik csajszival, mert nagyon egymasratalaltak, vihancoltak
Alvas is siman ment. De ebredes utan nem akart megvalnia bekatol, merthogy elveszi valaki a szekrenyebol... es lett nagy orditas, mert az ovonok ugye nem engedtek belole, nagyon helyesen.
En mentem erte 3-ra, jon ki az egyik ovono: jajj, anyuka, nagyon sirt a Reka... remegett, annyira.
El nem tudtam kepzelni, mi tortent, olyan dramai hangon mondták. Es hogy a teremajtot is azert lancoltak be, mert feltek, hogy kilog
Amirol Reka itthon azt meselte, hogy azert orditott, mert azt hitte, igy nem fogok tudni bemenni erte.
Es megkertek, hogy inkabb ne vigyunk allatot, mert igy nem jo. De kerdeztem, ha megbeszelem Rekaval, hogy nem lehet alvason kivul hasznalni, akkor lehet-e. Persze, minden tovabbi nelkul. Kivancsi vagyok, mi lesz, mert Reka siman megigerte, higgadtan mar lehetett vele beszelni
Az a baj, hogy ha o begurul, akkor jobb nem szolni hozza, nem erinteni meg, mert attol megjobban kiakad, olyankor nem viseli el a testkontaktust. Persze ejjel tobbszor is kiabalt almaban, /valami maci leesett, meg nem tudott kinyitni valami dobozt, ilyesmiket motyogott
/, a sok elmenyt nehez feldolgoznia.
De engem CsiMester mar felkeszitett a bolcsi elott ezekre
Hogy a konnyek csak nekunk szolnak... hogy milyen lesz, hogy amit en honapok alatt nem birtam elerni nala, azt ott 2 perc alatt megteszi idegeneknek /szabalyok/. Es hogy hogy fogom utalni a dog ovonoket, amikor eloszor mondanak negativot az en egyetlen, draga, tunder gyermekemre
Meg hogy az, hogy nekunk nem szimpi valamelyik ovono, az nem feltetlenul jelenti azt, hogy a gyereknek sem az. Lehet, hogy neki epp o lesz a kedvenc ovonoje...
Ez az elmelet. Gyakorlatban a masodik nap estejere Rekanak hoemelkedese lett, igy szerdatol itthon van. Az orra folyik nagyon, de mas baja mar nincs, laza nem is lett. Hetfon kezdjuk ujra
Ma persze mar megint menni akart, de betyar, mert tudja, hogy nem mehet. Kivancsi vagyok, hetfon is ilyen lelkes lesz-e
Ja, es megvalami: a bolcsin en is ki voltam akadva, hogy szerintuk semmi extra nem volt.
Na, az oviban ennek még a felet sem mondjak, egyszeruen se idejuk, de figyelmuk nincs ilyen aprosagokra. Allitolag. Az ovodavezeto szerint, aki direkt felhivta erre a figyelmet, mondvan,a gyerekek erdeke, ne vonjuk el toluk az ovonket.
Allitolag hetek kerdese, es kevesebbet fogok aggodni, Hat nem tudom, nem vagyok ebben biztos
Zsuzsa,
Elod teso-reagalasa
Neha en is elfilozom, Reka mit erezhet igazandibol... de azt hiszem, o jol viseli.
Epp a keddi bolcsis hiszti utan, amikor huppogve jott ki, leult mellém, beszelgettunk, kozben egyszercsak felpattant, odament a babakocsiban ulo Matehoz es megsimogatta az arcat, olyan szeretetteljesen es kozben mondta, hogy "aranyos kis Mate". Az a klasszikus erzelemhullam volt nala, ami tole nagyon szokatlan.
Kippkopp konyv nalunk is epp van, konyvtari. De még nem olvastuk. Most Pom-Pom a kedvenc konyv
Mar egy oraja irom ezt is, most befejezem. Még babakocsikat himzek minden ovis cuccba
Folyt.kov
-Afonya