Wish
nem tudom megbeszélni a Picurokkal az oldalt alvást, mert szegénykéimnek alig van már helye, sztem.Most már ez így marad, a lényeg az, hogy jól vannak, a mamák meg sok mindent kibírnak, végülis erre vártam 2 évig.
Noémi
az uh-n láttuk, hogy 4 hét elteltével is bal odalon Csengi van, jobb oldalon meg Levike, csak már nem pont egymás mellett van a fejecskéjük, hanem Csengié lentebb, Levié meg föntebb, így fér már csak el a két kis kuglika fej
De még elmozoghatnak máshova, a doki szerint, egészen a 36-37. hétig van rá esély, bár nem tudom jelenleg elképzelni, mert néha már most is úgy érzem, mintha 10 gyerek lenne bennem
de mindennap megdumálom velük, hogy jó helyen vannak fejjel lefelé és kitartás okt.30-ig
Tralllala
Örülök hogy már jobban vagy. Egyszer én is "haldokoltam" egy extra pizzától, vezetni alig tudtam
a gyümis tejberizst is megértem (most nyomtam be fél l csokifagyit...). Egészségedre!!
Jaj, Csajok, úúúgy izgulok, holnapra szerveztem egy meglepetés bulit Anyukámnak a 60. szülinapjára, még nem sejt semmit
jön 30 rokon, beszereztük már a sörasztalokat, sörpadokat, sörcsapot, italhűtőt, most állok neki a francia salinak, lesz bogrács szarvaspöri, sült pipi, sok süti, hatalmas torta, muzsika, sok lufi!!! Nagyon be vagyok zsongva!!! Reggeltől már érkeznek a rokonok segíteni, Anyukámék meg 1-re jönnek hivatalosan csak egy szűk családi ebédre
SZORÍTSATOK, HOGY JÓ IDÕ LEGYEN!!!!!!
Dzsúd