Én azért mentem hozzá, mert 4 orvost is hiába kerestem fel, mi a gond, egyik vállat vont, nem kell csinálni semmit, másik közölte ugysem leszek terhes, ö volt aki megmondta hogy mütét, kezelés kell utána lehet baba. Ö jött rá hogy endom van. Én 2000. május óta járok hozzá, de nagyon hálás is vagyok már neki sokmindenért.
A. tényleg nagyon pénzes, a szülésért is ugy tudom fix. tarifája volt, lehet most is, de amig nem volt ez a botrány addig igen. Engem 8 hetesen pecsételéssel egyböl befektetett (ritka az ilyen, de tudta milyen nehezen lett a baba) másnap ömlött a vér, de komolyan el sem tudtam képzelni hogy ilyen lehet, és hogy a baba megmarad. 5 hétig feküdtem bent, minden nap 1-2x! rámnézett, söt tel. bármikor fel lehet hivni, ritka az ilyen! A terhesség megmaradt, de neki is sokat köszönhetek, igaz a többi orvos is mind max. rámfigyelt, ha Sári nem volt bent akkor is! Söt én a prof-ban is csalodtam mert nekem régen nem volt szimpi, most meg szülés elött ugy vigyázott rám, a folyosón is odajött mindig hogy vagyok, stb. pedig nem ismertem soha csak látásból és nem is fizettem neki. A szülést is ö engedélyezte hamarabb hogy nehogy meginduljon és akkor baj legyenm igy programozott császárt csináltak. Sári közölte elöre hogy komplikáltabb lesz, de óvatos volt, megmentette a méhemet is, igy lehet majd kistesó!! Hát erre várunk most.
Férjemet is ott mütötték, Dr. Török. Igen, visszament a Vasasba, a másik rendelö meg is szünt. Mennem kellene de halogatom mert remélem a baba miatt ugyis mehetek
Irj nekem levelet megadom hol lehet idöpontot kérni, ha ott nem lehet most már (anyukája száma, igy szerintem nem vált.) akkor a mobilján hivd fel öt és megmondja mikor, hol keresd.
Macát szed a férjem, én meg Cinket. Ezt a Kaáliban javasolták, 2 éve segitett nekem is.
Az email cimem benne van a profilomban
Karmen