Sziasztok!
Voltunk ma csípőszűrésen, Gréti meg se nyekkent amíg tekergette a doki. Minden ok, többet nem is kell mennünk.
Vezso: Gyönyörűek a lányaid, mind egytől egyik, de a leggyönyörübb a Zsófi
Rozi kalapos rucija tök jó....valami ilyesmi ruci kéne Grétinek is a keresztelőre.
Tényleg, milyen ruhát vegyek neki?
Új rugdalózót...vagy mit...okt2-án lesz fogalmam nincs milyen idő lesz. Vagy vegyek csini rucit ....komoly gondok
Meg magamnak is kéne venni valami göncöt.
Tele vagyok problémával
Oltás megvolt?
Ruz: Boldog születésnapot!
Vaktyúk által belinkelt honlapon olvastam, hoyg őszibarackot citromos vízben meg kell főzni fagyasztás előtt. Tényleg?
Mondjuk én is úgy tudom elképzelni, hogy az őszibarack tiszta pép lesz kiolvasztás után, de az jó nekünk, úgyis pépesen adjuk a babócáknak.
Vagy főzzem meg citromos vízbe? Az mire jó egyáltalán?
Ja és valaki írta hogy valamilyen tököt is fagyasztott, na azt hogy csinálta? Bocsi útálom a tököt, úgyhogy nem értek hozzá
Vizimanó: Fú, tök ügye vagy hogy lefogytál ennyit! Elismerésem!!!
Timurr: Szerintem Maja is aggódik az etetőszékéért. Tuti érzi rajtad a feszültséget.
Patri: Örülök, hogy kiderültek ezek a dolgok Beniről most, én is ezért nézettem meg a Grétit. Ha nem ültetik a bogarat a fülembe, eszembe se jutott volna, hogy lehet baj, és hogy ha most nem veszik észre (egy laikus ilyesmit nem lát, a szegedi babanetes csajnak a védőnője, meg a doktornője se vett észre semmit a lányán) később sokkal rosszabb nekik. Szal nekem megérte. Amúgy 1500 forintot fizettem. De sokkal fontosabb, hogy megnyugodtam.
Hú jó sokan lesztek Connienál
Jó szórakozást előre is!!!
Bea