Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak most írok!
Szóval...
Ma voltam a Klinikán. Nem volt könnyű nap ez sem. 7-kor keltem és du. 5-re értem haza...
Bementem a terhes ambulanciára, ahol Belics doktor úr látott ma el. Õ is nagyon kedves volt!
Meg mindenki más is, ahova mentem. Kellemesen csalódtam, hogy van ilyen egészségügy is!!!
A véleményem az, hogy máshol is ugyanígy megváratják az embert, de még lekezelően is beszélnek... Hát itt nem!!!
Csináltak vizeletvizsgálatot. Teljesen negatív, amit nem igazán értek, hogy hogyan is lehet, hisz tegnap még nagyon rossz volt állítólag. Nőgyógyászatilag is megvizsgáltak, ami egy kicsit fájt. Eddig még soha, de anyósom megnyugtatott, hogy ez normális. Ugyanis még órák múlva is görcsölgettem... Az eredmény: ceruza nagyságúra nyílt méhszáj. Azt mondták, hogy ne aggódjak, mert ez normális!
Aztán elmendtem UH-ra. Háááááát itt nagyon csalódtam, mert kiderült, hogy Danika még csak olyan 2140gramm körüli...
Nem értem hogy lehet, hogy 3 hét alatt csak 300grammot hízott! De azt mondták ez végett ne aggódjak... Ma vagyok 34 hetes és 3 napos... Az adatok alapján pedig 32 hetesnek és 5 naposnap felel meg Danika...
Aztán elmendtem genetikai tanácsadásra. Ott azt mondták, hogy ez a betegség nem valószínű hogy örökletes, de ezt majd csak szülés után tu7dják megállapítani különböző vizsgálatokkal...
(A terhesség elején is voltam 2* genetikusnál és azt mondták, hogy nem örökletes...)
Aztán elmendtem Patkós doktor úrhoz. Sajnos azt mondta, hogy ő már nem vállal szülést. Így visszamentem a terhes ambulanciára a leletekkel, Belics doktor úrhoz...
Abban állapodtunk meg, hogy hétfőn újra jelentkezem. Mivel a véremben jelentősen emelkedett a fehérvérsejt, ezért Zirtec gyógyszert írtak fel...
Azt mondták, hogy nem szükséges befeküdnöm, de mostantól kezdve minden héten el kell majd menjek. (Megkönnyebbültem
)
Jövő héten lesz laborvizsgálat újból. Nagyon kíváncsi leszek az akkori eredményre! Meg azt is mondták, hogy lesz CTG vizsgálat. De már annyira fáradt voltam ekkor, hogy gondolkodni is nehezemre esett! Ezért nem kérdeztem meg, hogy mi az... Fel tud valaki világosítani???
Nagyjából ennyi történt ma.
Nem értem viszont, hogy hogy lehet, hogy egyik nap még koraszülés veszélye áll fenn, a másik nap meg megnyugtatnak, hogy ne aggódjak, mert minden rendben?!
Nahhh, ha valami eszembe jut még leírom!
Angelheart- Le tudod írni akkor, amiről tegnap beszéltünk?! Tudod, az altatással kapcsolatban...
Kataa- Köszi! Bár az erőm már rég elfogyott!
Remélem a szülésre összekapom magam valahogy!
Egyébként a császár eddig még nem jött szóba...