Volna egy nagy kérésem. Én nagyon béna pc-s vagyok és kéne nekem egy program. Innen kéne letölteni :http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=Shockw aveFlash De sajnos nekem nem megy. Azaz azt hitemm az elöbb sikerült. Egy papancsikon felkerült a gépemre, de még sem oldódott meg a problémám. Ez a progi azért kell mert Reninek van egy tevéje. Aminek lehet szuper trükköket tanítani a rendesek mellett. Azonban ez pénzbe is kerül. Sms alapú pénzvadászat. Ez eddig nem is lenne gond mert nem szoktunk az ilyen dolgokkal túlzásba esni csak lájtosan. Szóval csak akkor lehet látni a szuper trükköt ha ez a progi fel van telepítve ha nincs akkor felesleges pénzkidobás volt szuper trükre költeni. A lényeg a lényeg tud valaki segíteni? Miért nem tudtam letőlteni azaz jól letölteni? Miért nem működik nekem? És miért vagyok ilyen béna?
Évi a sütit megpróbáltam. Te milyen gyümit tettél bele? Én most meggyel csináltam, szederrel akartam de nem találtam meg. Pedig már az egész fagyasztót feltúrtam. Finom lett. Bár nekem a tésztája hígabb lett mint a piskótáé. Nálunk a kefir 150 grammos. azzal csináltam de arányosan ezáltal a többi hozzávaló is kevesebb lett. A tojást nem kelett volna habbá verni? Mondjuk most már mindegy.
Most csak ide egy gyors bekukk, aztán szaladok, mert már jó ideje tart a műszak
Ildi! A kis járgányt tutira fogjátok szeretni!!!! A kutyusotok jól megnőtt! Rejtvény: én tökfélére tippelek, vagy dísztök vagy pedig a hagyományosok hibridje, de a színe meg a ráncai alapján elmenne egy mutáns vén citromnak is...
Most átadom a terepet, tessék írni mindenkinek! Én is találtam rá időt, még ha pár sor erejéig is!!! Irgum-burgum!
Meg hoztad ám apa szerencséjét ezzel a képpel. Apa ma horgászni volt pihiképpen,és fogott egy pontyot és egy szép amurt.
Tényleg nagyon finik voltak a torták.a feketeerdőt is szeretem! A halacska az csokitortából volt,a kamion meg dobosból.A jégkrém torta az egyik csoki-vaniliás,a másik gyümis. Bizti híztam vagy 2 kg-ot ezen a hétvégén. De olyan jól esett kényeztetni magam egy kicsit!
Judit! Olyan édes ez a rénszarvasos kép!Szegénynek nagyon melege van
Hidegtál rendelés a Bajcsizsilinszky út elején az Astoria felől az Andrásy út elött. De nem biztos, hogy olcsó. Próba cseresznye. Amúgy meg minek van nálatok internet, keress ott. Party service.
Judit! Benci most hány kiló és hány cm? Nagyon édik a hurkái.
Az én lányom alig eszik valamit mostanában. Na azért vannak neki is szépen hurkái de olyan furcsa, hogy 100gramm nál nem eszik többet sem fözelékből sem gyümiből. Szerintetek nem kevés ez?
Dávid is keveset eszik!Tudom,hogy nem látszik rajta,de a 8 hós bébikaját kétszerre eszi meg
Mondtam a védőnőnek,hogy tízóraira csak gyümit kap,először azt mondta ,hogy kevés,de ránézett babóra és megváltozott a véleménye. Szerintem nincs miért aggódnod,Anikó!