Larapapa,
Andor tiszta apja !!!
:
Timi,
Én is a vérvételre szavazok. A teszt elég utána, mikor már + a vérvétel, csak hogy lásd milyen is a zebrás teszt
Nekem ez bejött. A vérvétel mindenképp biztosabb
Nagyon drukkolunk ++++++++++++++++. Az a szurkálás meg bármi lehet sajnos...de bízzunk abban hogy a helyezkedés
Zsebi,
Üdv újra itthon, már nagyon hiányoztál! Gyönyörű helyen voltatok, én is egész kedvet kaptam
Hajrá az újabb zebrás tesztre !! Bár tudom hogy még odébb van, de az út már megkezdődött
Unique,
Nálam is folyamatosan kerülget rókakoma, de eddig még mindig sikerült elzavarnom
Este a legrosszabb, őszilé meg keksz ellenére is, de valahogy csak túlélem még azt a pár hetet
Meg tudod, mindig örülök hogy tuti jel van arra hogy növöget valaki odabenn
Ma voltam reggel UH-n, már 19mm-esek vagyunk, van minden végtagunk, fejünk, szépen dobogó szivecskénk
: A doktornő szerint mozgatta a kezét, nekem ehhez még elég nagy fantázia kellett hogy a kezét lássam, de mozgott az tuti
Biztos el akart bújni az UH elől
Megpróbálom feltenni:
Ezzel sikeresen elbocsátottak a Kaáliból
Már egész otthon éreztem magam ott. Holnap majd felhívom a régi nőgyogyimat, aztán jöhetnek a további vizsgálatok.
A hétvégén kb 13 órát aludtam naponta, 10-et éjjel és hármat délután. Igaz hogy vasárnap délben 'megmásztuk' a holdvilág árkot, igy érthető hogy kimerültem
Tehát nagyjából ennyit rólam...
Farkasok,
Nálatok mit látott a doktornő ??? Szépen érnek a tüszők ?? Küldjek egy kis növesztőt ++++++++++++++++++++++++++++ ?
Mniki, Wish,
Nektek is nagyon drukkolok, most kell hogy hozzátok is ellátogasson a zebra !!
Kattca,
Vajon túl vagytok már a szülésen ?? Ha az ikrekkel idáig kihúzod az egy csoda lenne
Mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++
Stellát én is puszilom ha valaki beszél vele. Õ már a 10 héthez ér mindjárt
Vajon a 3. hónap után visszamegy dolgozni, vagy már végig betegszabin lesz ?
Woodi,
Rólad sem hallottunk már egy ideje, vajon nyaraltatok ?
Mindenkinek egy késői pusza,
Kriszta