Új privát üzeneted érkezett!

Renoka Kép
ha elküldöd a képet a mailcímemre szívesen lekicsinyítem Neked.

ez az in vitro, in vino... nagyon tecc Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok, kicsikét későn jöttem...

asszem halasztok a PhD-n legalább 1 szemesztert, ez most nagyon bedurrant.

Niki, nem vészes. Sokkal szarabb lenne, ha az LH szinted kétszeres lenne. Nekem ilyesmi volt tavaly, amikor nyáron pihentem, és vagyogatott pé-m. Jó, egy kis PCO van, de ki nem tojja le?

Mert nézzük pl. most az én esetemet. Én most hátast dobtam, gyerekek, most láttam a múltkori vérvétel eredményét. Tudtam én, hogy mióta hormonozok (két éve már), az FSH-m megy felfele. Hát most jól felment. 9 fölött van valamivel. Kép Az LH-m így alacsonyabb, az kb. akkora mint Nikié. A prolaktinom 20-as.
Most ha ezeket összeadom azzal, hogy szervi baj is volt/van a lapar szerint, meg ICSI is kellett eddig, akkor csoda, ha nekem lombik kell? Áh...

Na mindegy, a lényeg, most mensimeghozás, utána Serophene, kb 3-4 hét múlva uh, és ha volt pé, akkor indul a long. Vagyis október vége felé lesz az action. Mondtam Krizsa dokinknak, hogy ennyi nyűglődés után legyen szíves ikreket csinálni. Kép
s_norka

renoka!
A 3 gyerek az csak álom, de hátha megvalósul. A barátnőm négyes ikreket jósol. Előbb meg kell várni, hogy a teszt a jövő héten pozitív lesz-e.
Timi
latimi

Timi, jó a sok gyerek, de a hármas iker az szerintem már néha horror. Biztosan tudsz Det esetéről, a lombikbaba.com-on is írnak róla. Nem biztos, hogy igazán ezt akarnád Kép
s_norka

Nóri!
Nem őrültem meg, csak a körülöttem lévők. Én örülök, ha egy is összejön. Akkor körfutom a házunkat háromszor.
Timi
latimi

Nóri!
Azt akartam írni, hogy körbefutom.Már írni sem tudok. A 3 gyereket a férjem találta ki.
Timi
latimi

Hahó,
hol van a tegnap esti irományom? Másé is elszállt?

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Tegnap elég sokat szarozott a babanet, lehet hogy
elszálltak dolgok.

Nálunk minden ok, szurkálok rendszeresen, s hamarosan meglesz az eredménye.
Valószínű jövő héten indul a gonal.

Ja és csütörtökön volt egy kis kalandunk, kizártuk (én , Farkaskoma) magunkat, persze belül a kulcs el volt fordulva :-((!
De a frankó előérzetem nyitva hagyatta velem a terasz ajtót ablakot bukóra , a záras fickó bemászott az elsőről!!!
Remélem minden ok mindenkinél.

Timi nyugodtan pihizik, Zsebi talán már útra kelt.
Kriszta tegnap megvettük a lambrusco-t!

Lara néni hogy vagytok?
Petinek a céges címére küldtem dolgokat!
Renoca????

Dedina remélem újra töltöd a kártyádat!

Orsi,

Ez a tali nagyon idején volna!

Többiek?
Tipp hely idő?

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
Pihizgetek is, kitakarítottam. Nem is tetszett a pocakomnak. ha vmit dolgozok, akkorát szúr baloldalt, hogy csak na. Tegnap is félbehagytam emiatt a vasalást. Bízom benne, hogy van is odabent vki, nemcsak spontán szurkál.

Lara!
Hogy van Andorka? Sok puszi neki.
Timi
latimi

Sziasztok!
Lányok, tök vicc már egy ideje lombikozunk, de elég tudatlan vagyok bizonyos dolgokba. (és azt is tudom, hogy már ezerszer volt ilyenekről szó)
Olvasom a diskurzust az FSH, LH jó arányáról. Milyen a jó arány? És ha nem jó az arány akkor mi van? bocsika, én még itten tartok :-)Másrészt honnan tudjátok ilyen pontosan az eredményeiteket, mi nem szoktuk ilyen részletekbe menően tárgyalni, de úgy pláne nem, mint Niki, hogy fel tudja sorolni.
byby

Byby, a hormonképet a Kaáliban nem is nagyon szokták mutogatni, de én egyszerűen elkértem, hogy megnézhessem. Nem mindenkinek van erre igénye. Kép
Akiknek hormonproblémájuk van, pláne peteérés-zavaruk, azoknak érdemes tisztában lenni a saját hormonértékekkel, hiszen ezen áll minden. Én már régóta követem. Az LH és FSH-nak kb. 1:1 arányban kell lenni, az LH kicsit talán alacsonyabb. Ha jóval magasabb, minimum másfélszeres, akkor az a policisztás ováriumra (PCO) utal. Továbbá, ha magas a prolaktin, akkor az gyengíti az ovulációt és kevesebb a progi a ciklus második felében, barnázás lehet. Ha a TSH érték nem jó, akkor a pajzsmirigy-működés rendellenességére utal, ami szintén bezavar a pé-be. Nekem most az FSH már kezd magaska lenni, ami azt jelenti, hogy a petefészkeim kezdenek besokallni és nehezebben leszek stimulálható. 13-as érték fölött már nehéz stimulálni és az kezdődő petefészek-kimerülésre utal. Hirtelen ennyi ami eszembe jutott. Kép
s_norka

Byby Kép
én mindig elkértem a papírt, hogy megnézzem.

Norka tök jól leírt mindent a fő hormonokról.

(de mindenki szeme előtt lebegjen a példa egy kedves ismerősünkről, akinek 23as FSH mellett spontán lett babája, aki tavaly meg is született, és most már várandó a kistesóval - szóval nem minden a számok Kép)

Hármasikrekkel kapcsolatban én már egyszer leírtam a véleményem, nem borzolnám vele megint a kedélyeket.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Nekem egy gimis osztálytársamnak hárman tapadtak meg és ők is a redukció mellett döntöttek. Õ orvos és saját tapasztalatai miatt döntött így, de azt mondta nagyon-nagyon nehéz volt. Én még mindig nem tudom a szívemre vagy az eszemre hallgatnék, remélem nem kell majd ilyen döntést meghoznom.

A taliban én is benne vagyok, mindjárt itthon van Zsebi is. A Milenáris jól hangzik, de akkor mág szeptemberben kéne, októberben már necces milyen idő van.

wish

Farkaskoma

Ezt a halat szeretem, Skodát nem veszek, neked meg KépKépKép a kulcsos sztoriért.

Andor kicsit nyügösködik,Lara néni bírja,nekem meg szineződik a szemem alja.Kép
larapapa

Sziasztok!
Nektek is szokott tépés szerűen fájni a hasatok? (mintah vki belülről jól mardosna). vagy ez már a mensi jele?
Néha annyira fáj, hogy megmozdulni sem tudok.

Timi
latimi

Szasztok csajok,
Timi,
Gyakran előfordul hogy mensi idejen a görcsök szinte ugyanugy megvannak, de a végén mégsem jön meg KépKép Ha netán tényleg hárman lennének, akkor meg jocskan kell rendezkedniuk hogy elferjenekKépKép Akkor ezek szerint csak szerdán fogsz tesztelni ? Kibírod addig ?

Norka,
Nagyon örülök hogy elbocsátott a pszicodoki KépKép Mostmár papírod is van róla hogy gyógyult vagy KépKépKép: A PhD-t veletlenül nem a női hormonokról írod KépKép: úgy tűnik az is menne Kép

Niki,
Hajra a fogigatloval, pár hét és újra indul a mandula !!

Farkasok,
Nálatok is mindig történik valami KépKép Tegnap mi is beszereztunk Lambrusco-t Andor egeszsegere KépKépKép
Hétfőn lehet hogy mégis találkozunk, nem sikerült áttennem az időpontomat, igy 9-re megyek a Kaáliba. Remélem rengeteg tüszit/ petit mutat majd nektek az UH Kép

Orsi,
Jó volt a sztori a 'betett' babárólKép Már biztos igazi perpetum mobilek a fiukKépKép Millenaris nekem jól hangzik, kezdjünk időpontokat gyűjteni...

Szerintem nem kell ezt a lombik sztorit erőltetni. Akinek úgy érzi, hogy el lehet mondani, annak úgyis elmondja az ember, a többiek meg nem számítanak.
Születés után pedig már nincs jelentősége. Azért a babónak idővel én is el fogom mondani...van egy pont a gyerekeknél, amikor megkérdezik hogy ők hogyan is jöttek a világra, és erre úgyis válaszolni kell...

Zsebi,
Már nagyon várunk vissza !!! Remélem szuper volt a nyaralásKépKépKép:

Lara,
Csak kitartás, Andor, tessék szépen viselkedni és keveset ordítani Kép Larapapa pedig készíthetne egy pár sztárfotót KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Kibírom szerdáig. Ez már nem is görcs, ez marás. remélem, nincsenek hárman, mert szívrohamot kapok.

Timi
latimi

No, időpontok.
Nekünk szept. 10 és 17 hétvége nem jó, mert nem vagyunk Pesten... minden egyéb időpontban foghatóak vagyunk.
Minden nap kb. fél5től fél hétig a millenárisban tengetjük időnket, mert a pasikkal csak úgy lehet bírni. Szóval ha valaki hétközben arra jár, és lát két össze-vissza mászó gyereket meg egy anyukát, aki sosem tudja, melyik után induljon Kép akkor mi vagyunk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ezen a gyerekeknek elmondjuk-e témán én sokat gondolkoztam. Anyósék ugye nálunk nem tudják... szóval mi lesz, ha az mi páréveseink elkezdik mesélni nagyinak, aki meg nem érti majd miről van szó... (de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy el fogjuk nekik mondani)

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Mire odajutnak, hogy elmondják, addigra 2,5-3 évesek lesznek és addigra az anyósodék is látni fogják, hogy normális, egézséges gyerekek, semmi különbség nincs más gyerekekhez képest, csak amennyiben amúgy is különbözik két ember.
Vagy legrosszabb esetben azt mondják:"Mindig is gondoltam, hogy ez a Máté/Levi olyan furcsa gyerek" Kép

wish

Sziasztok!
Ma délután szerencsésen megérkeztünk. Az nyaralás nagyon szuper volt, elérte eddig a célját sikerült teljsen kikapcsolnunk minden téren!!!! Nagyon jóka t kirándultunk, fürcsiztünk a tengerben és rengeteg finom görög ételt kostoltunk meg. Az út nagyon hosszú volt fáradt is vagyok!

A varratás igazán mély nyomokat hagyott már majdnem orvoshoz kellett mennem annyira fájt a kezem egy villát nem bírtam felemelni, nem tudom mi lesz csütin lehet lemondom, borzasztóan megviselt nekem még egy hét múlva is fájt szinte egytől egyig mindegyik, de ez se bírta beárnyékolni a nyaralás csodálatos élményét!!!

A fogigátót szépen szedegetem pénteken megyek a Kaáliba és akkor megbeszéljük a hogyan továbbott akkor szedem be a 21. szemet. Izgi, de a bizodalmam töretlen.

Azért gondolam rátok és Renó jó híre még ilyen messzire is eljutott a tesóm írta meg SMS-ben, sajnos a rosszak is, de úgy látom már túl vagytok rajta nagyjából! Mindenkinek kitartást kívánok!!

A táblát frissítem és ha a vissza olvasásom hiányos lett volna akkor szóljatok és javítom!

Kép
Kép
Kép

Puszi szép álmokat mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
De jó, hogy hazajöttetek Kép Már hiányoztál.
Majd ha visszarázódtatok, pótoljuk be a szabid elött elmaradt talizást.
Sajnálom, hogy olyan sokáig fájtak a cérnáid. Csak azt tudom vígasztalásul mondani, hogy Stellának is sokáig fájt és hát most nem áll rosszul babaügyileg Kép

wish

Zsebi Kép Isten hozott benneteket újra itthon !
Sajnálom, hogy a cérnákkal megszenvedtél és bízzunk abban, hogy megérte a fájdalmat ! Kép
A táblicskuban majd alkalmasint légyszíves októberre tedd át az időpontomat Kép Köszi !

Byby : nekem Mágus kiment a hormon eredményemért és be is diktálta Kép ő ilyen rendes KépKép
Nórival egyetértve, ha valakinek hormonproblémái vannak, hamar feltűnik, hogy mi számít még jó eredménynek és mi mit jelenthet Kép

Nóri : Mágus nekem is mindig mondja, hogy olyan vékonyka vagyok, most a telefonban is valahogy szóba jött Kép, de mit csináljak ? Ilyen alkat vagyok és kész, majd 40 évesen talán kicsit felszedek, addig meg örülök, ha az 50 kg-ot elérem Kép
Én egyébként arra lennék kíváncsi, hogy vajon havonta változhat-e a hormonkép ?
Lehet, ha kicsit több szünetet tartanánk, a szervezetünk is jobban regenerálódna ??

2- re megyek vissza a Nemes dr-hoz, remélem most már minden eredményünk jó KépKép

mniki

Niki!
Átjavítottam, de akkor már a teszt lesz nem? Mostmár te is szeded a fogigátlót??????
Csütin megint varratolás, hát nem vagyok lelkes, de remélek.......

Nekem is mondja, mindig milyen kicsi és vékony vagyok, de szerintem nem ezen múlnak a dolgok!!

Farkasok!
Mi volt az uh-n hogyan tovább???????

Kattcáról lehet tudni valamit???????????

Lara!
Olvasom, hogy ingadozóak a napjaitok, azért remélem beáll szépen minden és a kisrác sem fog "rendetlenkedni"! A képeket megnézem a profilodban már biztos vannak otthoni új képek!

Wish!
Beszéljük meg a talit! Te mikor mész varratni nem csütin annyira jó lenne együtt menni!!!!!
Már mindjárt kezdesz te is nem semmi!!!!

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Igazán csodálatos a kisfiatok! Gratulálok hozzá mégegyszer! Hát ez a torta nem semmi!!!!

Reno!
Hogy vagy? Csoádsak ezek a hírek rólad!!!!!!
Boldog babavárást kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Neked mennek az extra mega drukkok!!!! Holnap mész vérvételre???? Betegyelek a táblába?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Én holnap délután megyek varratni, Judit meg ma.
Igen, két hét és kezdünk. Gyorsan eltelt az idő Kép

wish

Szia Zsebi!
De jó, hogy itt vagy, már alig vártam, hogy elmondhassam neked a jó hírt, de látom, kémeid jelentettek. Én is sajnálom, hogy így fáj a cérnázás, hősök vagytok mindenesetre, engem a szurizás is nagyon megviselt anno(annyira azért nem volt rég). A soványságról csak annyit, hogy én általában 55 kg vagyok (167 cm-hez), de az elmúlt hónapokban már súroltam az 59kg-ot, szóval szedtem fel, imádok enni, ez van.
Zsebi, annyiban javíts légyszi, hogy 30 éves vagyok, annyira jó érzés zebrát látni a nevem mellett. Remélem most jössz utánam, eddig is együtt haladtunk... Jövök, amikor csak tudok, hogy halljak felőletek.
Orsi, inkább áruld el, hol tudom lekicsinyíteni a képet, mert, ha szerkesztem és az attributumoknál átírom a számokat, csak a kép sarka jelenik meg. Még kísérletezem.

Szerdán megyek megint UH-ra, nagyon várom. Ma jól vagyok (eddig), vasárnap egész nap rókavadászaton voltam... Nem számít.
Reno
Zsebi HURRÁ HURRÁ
renoka

Mniki!
A vékonyság miatt nem kell izgulni. A nővérem vaságyastól 45 kg. Ezt írtam már van 7 gyereke. Mindegyik gyereke 3,6 kg körül született és 51 cm-rel. Ha nagyon mély a medencéd, akkor abban nagyon remekül elfekszik a baba.
A hormonok sajnos állandóan változnak. Én amikor kihagytam 6 hónapot, néhány értékem romlott. Nagyon sok minden befolyásolja , én úgy gondolom. Szerintem csak az a a fontos, hogy úgy érezd, most igazán mindent beleadok és elkezdem. A hormonokat meg úgy is beállítják ezekkel a szurikkal meg egyéb bogyókkal.

Zsebi!
Üdv jra itthon. Merre voltatok Görögben? Ha jól értettem, ott voltatok.

Timi
latimi

Reno Kép
Milyen progit használsz az átszerkesztésre?

wish

Wish, légyszi ne nézz nagyon hülyének, egyszerűen lefotóztam, felmentettem a dokumentumokba, és ott próbáltam, de van photo shop is, ott nem találtam szerkesztést. Ilyen téren, bevallom, béna vagyok.
reno
renoka

Renoka Kép
A photoshopot nem nyomom fejből, de kell lenni valahol egy átméretezés (resize) menüpontnak, ahol meg lehet adni pixel-ben, hogy mekkora legyen a kép. Esetleg keress rá erre a szóra a Sugóban. Ha nem megy, akkor szól é küldök egy kicsi programot, amivel könnyű méretezni.

Wish

wish

Renoka Kép
a photoshopban talán a kép/imige, menüpont alatt van olyan, hogy képméret... stb. (én is ezt használom, de most lett újratelepítve a gépem, és még nincs fenn). Ott pixelben be tudod állítani, mekkora legyen.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

vagy ha nem ott, akkor az edit/szerkeszt menüpontban van... nem emlékszem Kép
valahol a menülista közepén az tuti.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi
Örülök, hogy újra itthon vagy!De adnék is neked egy kis munkát.Szóval a szeptembert októberre kellenne javítani, és ha már úgyis ott vagy Konc nevét csak "c"-vel kell írni.
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, annak kevésbé, hogy sokáig fájtak a cérnák.

Timi
Nagyon szurkolok neked, már alig várom, hogy tesztelj.Még két nap.Na de az nem is olyan sok.

Farkasok
Kártya ígéri fel lesz töltve!
Hol tartotok most a szurizásban?
Nagyon drukkolok!!!!!!!!

8-án is megyünk a BMC-be.Nagyon szimpi volt nekem Konc doki.Olvasom, hogy mindenki a soványsággal "küzd".Hát én nem.Nekem pont fogyiznom kell!A 90-ven naposat csinálom .Jól megy, szerencsére.Még a gyümi napot is teljesen betudtam tartani.Ma tartom a víz napot.Pont jól jön ki, mert egész nap nem is nagyon vagyok otthon.Annyi a dolog!Na de nem panaszkodom, mert igazán nincs miért.Már várom, hogy teljenek a napok, hetek, és haladjunk a cél felé.

Puszi Mindenkinek!Kép

Edina
dedina

Edina!
Köszike, hogy szurkolsz. most nem igazán vagyok jól. Alul a hasamban annyira szúr, hogy nem tudok megmozdulni. Ezt csinálja már 2 napja. nem tudom, hogy mi ez, de abbahagyhatná. Nem hinném, hogy egy embrió megtapadás ilyet tudna produkálni. Igaz, még nem voltam terhes, úgyhogy nem tudhatom. Így még nem kezdődött mensi, remélem nem ez lesz az új szokás.

Timi
latimi

Timi Kép
ez a hiperstimu - legalábbis annak gondolom, így látatlanban!!!! nálam ugyanez volt a két pasival. Ez az enyhe mértékű, de azért egy UHn jó ha belenéznének a pocakodba, hogy nincs-e benne sok folyadék.
Én hajolni és kikegyenesedni nem tudtam jó pár napon keresztül. Sok-sok folyadék az ellenszer... napi 4-5 liter (komolyan, nem viccből írom)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edina Kép
Hihi, én is a 90 naposat csinálom és ma tartom a víznapot Kép

Timi Kép
Pihengessél!
Bízzunk benne, hogy a babókat érzed. Tologatják bútorokat Kép

wish

Timi!
Orsinak igaza van viszont azt mondják egy kis hiperstimu jól jön a babákkal azért ha nem múlik szerintem csörögj be a Kaáliba bár Krizsa hétfő, kedd szerda nincs itthon. De valaki biztos segít!
Holnap lesz a 13. nap mész vérvételre vagy a 14-en teszt?

Wish!
Kár hogy nem együtt megyünk de mindegy!

Edina!
Javítottam a táblában az infokat, este valszeg rakok fel frissítést és akkor már láthatod is! Kép
Azért most jól kitolódott ez az inszem nálad, remélem már tovább nem kell tolni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi, most én is hozzászólok.
Neked nem puffadt a hasad, nem nőtt meg? Mikor kaptál utoljára HCG szurit? Mert ez a szúrás-feszítés tényleg lehet hiperstimu, ilyen nekem is volt egy enyhe, az 1.lombiknál 1-2 napig, és sokszor jót jelent.
Ha ez holnapra sem múlik, és holnap van a 13.nap, feltétlen vérvételre menj el reggel, és mutasd is meg magad, míg vársz az eredményre! Nagyon drukkolok.
s_norka

Timi!
Kérdésedre válaszolva igen Görögországban voltunk nyaralni azon belül Korfu azon belül Sidar! Tényleg álomszép hely volt az egy ami nagyon zavaró, hogy nagyon az angol turistákra vannak berendezkedve, görökgöktől azt szoktuk meg hogy imádják a magyaroka t ez itt is így van, de azért az angolok előnyt élveznek!

Teszk fel egy pár képet!

Itt nyaraltunk itt van a híres Szerelmesek öble (Canal D'amour)

Kép

Itt láthatjátok a csatornát amit ha átusznak a párok akkor a monda szerint örökre együtt maradnak (mi sajnos nem úsztuk át, mert a páromnak mélyvíz iszonya van és itt azért igazán mély)

Kép

Krininél felmentünk egy várba ahol ez a kilátás fogadott minket melyen Paleokastrisa látható.

Kép

Voltunk egy nap hajókirándulni itt a Paleokastritsa kikötőjéből indultunk ime a kép róla:

Kép

Majd gyönyörű partszakaszok mentén hajoztunk amikor is egy barlangba is behajóztunk, melynek bejárat így festett:

Kép

Utunkat tovább folytattuk egészen Ermones partjaiig, hol is egy lakatlan partszakaszon kötöttünk ki (csak hajóval lehet megközelíteni) itt fini ebédet kaptunk és irány vissza Sidariba!
A partszakasz ilyen volt:

Kép

Nagyon röviden ennyit a mi nyaralásunkról, de egy biztos nagyon nagyon jól éreztük magunkat és irtóra kipihentük magunkat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Tényleg nagyon szép helyen voltatok.

Timi
latimi

Zsebi Kép
az én párom nem tud úszni Kép
gyönyörű helyen voltatok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez a múlt hét szerdai sztárfotó, köszönöm a segítséget! Ha az utolsó mensitől számítjuk, akkor 5 hetes, amúgy pedig 3.
renoKép
renoka

Zsebi, tényleg szuper helyeken jártatok, lehet, hogy én is teszek fel pár nyaralós képet, kedvet kaptam.
reno
Amúgy, most hívott a dokim, hogy mi van velem, feszül-e a cicim és, hogy gondol rám.
Nagyon jólesik a törődése, mondjuk ő tudja, milyen állapotban voltam még nem rég. Csak annyit tudtam kinyögni, hogy nagyon várom a szerdát, hogy UH-zunk. Ez lett a szenvedélyem...
renoka

az első egy kubai, a második egy horvátországi naplemente (ekkor már ott volt Õ a pocimban)KépKép
renoka

Sziasztok,

Igazolt távollétem oka: a nyaralásunk alatt ellopták a cégtől a laptopomat, rajta etlejes évi bérszámfejtéssel. Unique, az okostóni persze nem mentette le külön kis pendrive-jára, vagy cd-re... Kép (na mentségemül szolgáljon, hogy meg voltam győződve róla, hogy a programozók a telepítéskor az adatmentést a szerverre állították be - hát nem Kép)
No, egy szó mint száz: az utóbbi napok az eddigi munkám újraélesztésével teltek, mert ugye sos, bérfizetés (lett volna már), hó vége volt vagy mi a szösz.
Szóval melóztam ezerrel. Kép
De most már minden ok, bérek elmentek, és minden el van mentve Kép

ZsebikémKép
Üdv itthon! Fantaszikusan szép helyeken jártatok! Bár én láttam volna homokos tengerpartot Horváto-ban Kép
Örülök neki, hogy jól kipihiztétek magatokat, az segít a babának is Kép
Beírnád a tábliba, hogy várható szülés: 2006.03.31.? Köszi!

KavicskaKép
Este írok mailt, megkaptam, köszi! Van egy csomó időpontom, szerda reggel vérvétel, csüt. du EKG, hétfő du védőnő, kedd du UH Kép Haladok Kép

RenokaKép
Nekem a kubai téma jobban bejön Kép Persze Horváto nekem nem volt fenékig tejfel Kép
Hogy állsz rosszullét-fronton?

KrisztaKép
Hogy vagy? Erről nem írtál, pedig engem érdekelne Kép

TimiKép
Akkor drukkolhatok, hogy a bútor-tologatás miatti fájdalmakat érezd? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Renó!
Betettem a Manócska Uh-képét a táblába!
Szép helyen jártatok ti is!!!!

Unique!
Az igazság az hogy Horvátországban nem sok homokos part van, de azért Korfun is találkoztunk kavicsossal, az is jó volt, de a homok nekem is jobban bejön, bár időnként mikor mindenedből pereg ki az gázos, de azért elviselném most is!!! Kép Kép Kép Kép
Táblában javítottam!

Este teszem fel a frisset, hátha addig más is jelzi még a javítanivalót!

Farkasok!
Mi volt az uh-n???????

Renó!
Most a Kaáliba mész uh-ra vagy már az új dokihoz?????

Lányok!
Szabadulnak fel a zebrák szóval hajrá mindenkinek!!!!!!!!

Edina!
Szerintem az lehetett a baj a zebrácskáddal hogy itthon hagytad és ezért nem tudta dobálni a csikjait, reméljük már minden rendben!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
Drukkolni drukkolhatsz, de szerintem itt vmi nem stimmel. Még nem hallottam, hogy vkinek is a lombikosok közül ilyen lett volna. (ez a rettenetes szúrás) De mindig csak baloldalt van. Bár velem minnden megtörténhet. A 3. beültetésnél az egyik sejt majdnem megszökött. Ez az én formám. Székrekedésem is van. lehet, hogy a duphaston okozza? Hirtelen ennyi.

Timi
latimi

Unique, tegnap rosszul voltam, ma semmi bajom, kicsit fáj a fejem. Te jobban vagy már?
Zsebike! Hú, de várom a táblát!!! Én a régi nőgyógyászomhoz járok UH-ra, ő "műtetett meg" a német proffal is, a két lombik után. Õ küldött annak idején a Kaáliba, és ő mondta, hogy a harmadikat már máshol csináljuk meg, szerinte. Én hallgatok rá, barátunk is egyben, sajnos, hogy nem ismertem meg korábban, talán nem így alakult volna a 2003-as terhességem.
Timi, nagyon várom a jó híredet! Nekem is szúrkált most ez a baba a mensi környékén.
reno
renoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?