Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Linácska,

miért jössz Kecskemétre? Itt laktál? Gyere sűrűn, kérdezz bátran! Első baba?

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Szia Kobudo!

Igazság szerint eredetileg kecskeméti vagyok, ott laktam a föiskoláig, a szüleim, családom még mindig ott él. Én az orvos miatt megyek Kecskemétre szülni, öt ismerem régóta, és úgy voltam vele, hogy az orvos legyen jó, meg benne bízzak, aztán hogy hol töltöm azt a néhány napot szülés után, azt meg bármilyen, kibírom. Aztán úgy néz ki, hogy közben mi is közelebb költözünk, vettünk egy házikót, és a babi már Lajosmizsére fog hazajönni. Baba elsö baba, 25. hetes terhes vagyok vele, dec. 18 körül kell születnie.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia linacska üdv itt köztünk hogy hogy ide akarsz jönni szülni ??

syg
nagyon fura ez az egész mert tudod anyu ott dolgozik és ugy is volt megbeszélve hgy ott alszik sőt mikor anyu 4 ig dolgozik ő hozz amajd haza erre most családlátogatáson tök mát modtak ne persze kell valami kompromisszumot kötni mert bizti hog ynem fogom ezért a kicsiket kelteni és szerintema legjobb az lenne ha 9 re hordanám és olyan 1/2 4 körül mennék érte a böliben sem volt vee bai ült az ágyon és könyvet lapozgatott de volt mikor aludt is

egyébként azért jöttem csak be mert forra az agyam niki elásta az udvaron telfonom azóta azt keresem apa csak csörgeto csörgeti e nem találom hogy hol mert nem hallom kivagyk bukva nem rég kaptam a kis szarka hogy enek mindig a telfon kell persze hiába kérdezem hova tette nem emlékszik megyek is tovább ásni

sam merre jársz ma ???

Kép

Kép

Kép
roz23

SAM és BEA, én is pont arra gondoltam rég voltatok erre!

Üdv Linacska! (a továbbiakban lehet Lina?)

Szóval téli baba lesz, én január elején szültem, meg vannak ennek is az elönyei...
Tudjatok már hogy fiú vagy lány? Ha egyátalán tudni akarjátok

KépKép
KépKép
nana09

Szia Nana!

Persze, lehet Lina, csak ez már olyan évek óta megszokott felhasználói azonosítóm.
Babika lány lesz, legalábbis már kétszer is azt mondták az ultrahangon. Nekem nem volt túl egyértelmü, amit láttam, de hát hiszek a nálamnál okosabbaknak:-) Mondjuk valamiért a kezdetektöl meg voltam gyözödve róla, hogy lány lesz.
Téli babi lesz, és gyanítom elég karácsonyi, legfeljebb lesz egy érdekes, kórházban töltött karácsonyunk, de akkor is tuti ez lesz a legszebb:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
bocs, de nagyon jót röhögtem a telcsi kereséséen. Tudom, hogy Te nem látod ennyire mókásnak a dolgot, mert azért egy telefonnak nem, a földben a helye... És mekkor a terültete kell ásnod? Mik a lehetőségek? Vagy csak a homokozó? Kamilla a vadiúj, 2 napos telefonomat a szemem láttára fürdette meg a domestosos felmosóvízben 1,5 éve. Aztr mondta, hogy sajnos elmerült.. Nemgyőztem hálálkodni a rendszergazdáinknak, hogy kitakarították. Az előzőt azért kellett lecserélni, mert rozsdásodni kezdett a gyereknyáltól. Tényleg kis szarkák!
Szorítok, hogy meglegyen.

Lina,
ki a dokid? És mi lesz a neve a babónak?

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

lina
hanyadik héten vagy most pontossan ?ide is jársz terhesgondozásra vagy csak dokihoz jársz ide ?ki itt a dokid ?lajosmizsén merre vettetek házat?

megvan !!!!!!!!!!!!! 1 óra kökemény ásás és mglett mivel gerebjével ásoval nemmertem mivel én általában peches vagyok bizti ugy vágtam volna bele az ásot a földbe hogy közben telcsit kettévágomugyhogy kézzel turtam végig mindent csajoknak ugy tetszett hogy jöttek négykézláb utánam, az egyik málna bokor tövében lett meg egyébként nálunk a távirányitó és egy digitgép is landolt már a fürdővizben de kis békám szerencséje most az hogy egy zacskóba tette a telfonom a tic-tac al együtt ugyhogy nagy kár nem lett a telcsiben miután megtaláltuk azt mondta na látod mondtam ne idegeskedj nem lett semmi baj Kép a zacskó meg onnan jött neki hogy mikor valami olyat kapnak látogatóktól amit én nem szeretek odadni ilyen cukorka rágó... bezacskózom és mondom hogy elteszük későbre hát ő is eltette későbre Képmostmár én is röhögök de nagyon pipa voltam mondtam is mától tabu a telcsim
most idejött megkérdezi tőle na megvan már a telefonod ugye hogy tet tetted el Kép Kép na tessék és még szenilisnek is tart a gyerekem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Na, ide jutottam.... Kép

Itt voltak Samék, megpreparálják nekünk a szúnyoghálót, örülök, mert mire Zsófi érkezik, kelleni fog. Kép Aranyos kis család, A kis Hanna miket tud már sikongatni!!!! Kép Annyira kis cuki!!!! Kép Kép Mosolyog, apát figyelte. Kép Mármint saját apát. Mondta egyfolytában. Kép
Azt mondta Sam, hogy nincs netük, most nekik ment el, múltkor ugye Minoéknak.... Nem tudja, hogy mikor tud újra feljönni az internetre. Kép

Üdvözlünk Lina! Még én is kismama vagyok, de nekem már csak 2hetem van, a kiírás szerint. Kép Gratulálok a kislányhoz! Mi lesz a neve?

Ma voltunk uh-n, és 3545grammra saccolták a kicsi Zsófit, és 96mm-es BPD-t mértek neki. Kinek mekkora volt ekkor az uh eredmény? Beáék megint meg keresnétek nekem Lilla mért adatait? Ma vagyunk 37+5. Kép

Rozi, a telefonos sztorin én is szétnevettem magam, bocsi, de nagyon jóóóóóó. Kép Kép Kép
Kobudo, a nyálas sztori is jó.... Kép Kép

Még lehet, hogy este jövök....

Puszi mindenkinek! Lili+Zsófi
birolili

GRATULÁLOK Rozi!!!! Kép Kép Kép Kép
Nem vagy szenilis, a gyerekek meg olyan édeseket tudnak beszólni.... zabálni valóak. Kép
birolili

lili

nálunk 37hét 5 naopos uh van 3270 gr és 90mm bp

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Most vagyok pontosan 24 hét 5 napos, azért még van hátra. A picilány neve Lili Natasa lesz. A Natasa azért, mert az egyik nagypapája orosz, és eddig minden unokájának van orosz neve is.
Csak dokihoz járok Kecskemétre, dr. Horti T.
Azért terhesgondozásra macerás lenne mindig lejárni. Mondjuk így is bonyolítom, doki Kecskeméten, védönö Újpesten (itt lakom) terhesgondozás Zuglóban (itt a háziorvos, és a beutalók miatt kell).

Örülök, hogy megvan a telcsi, pont akkor mentem el, mikor elveszett, és mire hazajöttem, már meg is lett. Bár nekem a férjem is képes ilyesmire, nem kell hozzá feltétlen gyerek:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szaisztok!

Lili!
Mi utoljára 30 hetesen kaptunk papírt, de Bea 38 hetesen 3690-re emlékszik.

Telefonos, klumpás sztori nagyon jó. Bea ugyanígy esett el egyszer, de neki a lábujja is eltört akkor.

Szia Lina! Üdv köztünk. Ki a dokid?

Várjuk Bea anyukáját, meg tesóját. 19,40-re ér be a vonatuk.

Roz! Ha sétálni van kedved, persze ez másra is vonatkozik akkor szoljon nekünk. Beáék is mennének a városba sétálni, csak egyedül uncsi. e-mailen bárkinek elküldöm a telcsiszámot.

Most gyorsan ennyi.

Bébiőrt mi tegnap vettünk a rendőrség mögötti gyógyászati segédeszköz boltban. Joycare 14300 Ft. Majd írok tapasztalatokat.

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

sziazstok

beák hu az nagyon szupi lenne ird már meg számotokat én ugy tervezem ha ma anyum elviszi az izgő mozgó csajaimat akkor olyan 2-3 óra felé indulmék akkor bizom benne hogy itthon is végzek és az uram sem talál ki semmit mára nekem

linácska
a horti a magas fekethaj kreol bőrű fitalabb doki nem mindei tudom őket igy névről azonositani

serif
vigyázzatok az uton nagyon

Kép

Kép

Kép
roz23

bea
elküldtem a számom hivj vagy irj ha neketek jó ma délután valamikor

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok,

Apa és lánya még alszanak,nem tudom,h mikor indulunkKép!
Lili,36 vagy 37hetes UH 2740g+szóbeli megjegyzés"nem lesz egy óriás baba", ehhez képest 39+6 hetesen,3150g-vel érkezett Hannácska. Tesómnak a 36hetes UH-n 3200g+megjegyzés"még 1 kg-t is hízhat ebben az egy hónapban". Ne izgulj,nem törvényszerű,és akár fél kilót is tévedhet az UH! Még 2 hét és minden kiderül!Kép

Üdv Lina,ez tök érdekes,h Bp-ről idejöszzKép! És jó,h visszaköltöztök a közelbe!

Roz, telcsis story király! Pihenj ma sokat!

mennem kell,mert egyszerre ébredtek, csak épp HAnci rosszat álmodhatott, mert ordít, Apa csak simán nyöszörög!

Kép
seriff

Sziasztok!

Igen, Roz, jó a leírásod, nagy valószínüséggel ö az én dokim:-)
Lenne hozzátok egy kérdésem: Hogy müködik a kecskeméti kórházban a szülésre való felkészítés? Ha jól tudom, apa csak akkor lehet ott, ha részt veszünk valamilyen felkészítésen. Mikor kell erre jelentkezni, hol, hogyan...?

Köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt,

Lili,
Emese a 39. héten, 3 nappal a születése előtt az uh szerint 3200 g volt, BPD 97 centi, a doki ránézésre 3700-at mondott. Ehhez képest született 3550-nel. Szal én azt mondom, bízz magadban, ez tényleg csak becslés, nehogy tudat alatt akár befolyásoljon! Szerintem ez a legfontosabb, mármint elhinni, hogy könnyen meg fogod szülni Zsófit! Aztán persze bármi történhet.

Bea, Zsolti,
nekünk is ilyen babaőrünk van, eddig jók a tapasztalataink. Az egyedüli kellemetlenség, hogy a baba felőli részének az elemszükséglete (amikor nem hálózatról működik) elég húzós, hamar lemerült a 4 AAA elem. Így ha nincs a közelben konnektor, csak akkor kapcsoljátok be, ha tényleg kell. Nálunk egy éjszaka bekapcsolva felejtődött, és máris annyi... Kép

Roz, készen vannak a golyók, fincsik lettek. Pirított, őrölt mandulába forgattam meg, jól néz ki, és fincsi is. A tallér a héten lesz csak, mert ma du és holnap is vendégségbe megyünk, holnap du pedig még hozzánk is jönnek!

Szép napot mindenkinek, élvezzétek ezt a szép időt:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

lili

nem is meséltem még tegnap felhívtam mónikát őt szeretném keresztanyucinak ákinak Kép ő még ezt nem tudja szóval tegnap felhívtam és mondtam hogy ha tud ugorjon már erre mert beszélni akarok vele szegény tiszta frászban volt bizi valami baj van... mondtam neki semmi baj csak jöjjö erre de ha lehet ne tul sokára kiváncsi leszek elválalja e én nagyon szeretném

Kép

Kép

Kép
roz23

kob
miért nem tesztek bele tölthető elemet csak egyszer kell megvenni aztán mindig tölteni nekünk a rági elázott digit fényképező gépünkből maradt vissza mindenbe ezt használjuk azóta ja egyster niki szülinapi beszélős barbie -ja is landolt kádban azóta érdekessen beszél kicsit akadozva horrorisztikusan Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az infókat, hát, nem tudom.... ezek szerint bízzak magunkban, eddig is ezt tettem.... Kép Kép Kép De azért nem tűnik túl kicsinek. Kép

Lina, Neked válazsolok, amíg el nem felejtem: szülésfelkészítés minden hónap első hétfőjén indul, és 3hétfő egymás után. Adnak a 3.után egy igazolást. A szülőszobár hívd fel, és akkor ott megmondják, hogy mikor indulnak tanfolyamok. Számuk: 76/516-936
Mi mostanában voltunk, vagyis szerintem elég a végefelé elmenni, amikor már 35körül vagy. De egys kicsit unalmas....

Rozi, szerintem elvállalja Móka a keresztanyaságot, biztosan nagyon boldog lesz!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép

Tegnap sétáltunk majdnem 1órát apával, jól esett. A pocakom most mintha könnyebb lenne egy kicsit... Kép Már nem olyan teherként fogom fel, tök jóóóóóó. Kép

Szép napot mindenkinek! Majd még jelentkezem!

Puszi: Lili+Zsófi
birolili

anyummég nemjött a lányokért jól meg is szívtam mert igy muszáj volt főznőm amit nem akartam teljessen elvagyok csúszva remélem azért lest időm ma még sétizni egyet ákival Kép
egyébként a sütötöknek vagy nem tudom minek köszönhetően ugy van kakusz hogy nem is erőlködik kis ügyi mostmár ugy jön a kakusz hogy beteritette a franciaágyat is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Roz!
Ment email. Most nem jó a séta, mert itt vannak anyáék. Készülünk a keresztelőre.
Ha elmennek utána beszélhetünk a városnézésrőlKép Azért Te mindenképpen indulj el valamerre, és ha véletlen a hunyadi felé tévedsz, akkor nézz be hozzánk.KépKépKépKép Lili! Egészségedre a sétát. Abba az egy órában felénk is sétázhattatok volna Kép

Majd ég benézünk!

CIao

KépKép
KépKép
sbea

bea

mikor lesz a keresztelő ?? már ruci is van olyan ritkán jöttök irni hogy semmit nem tudok vagy csak figyelmetelen voltam??
köszi Kép a számot hát ma nekem sem og menni anyu nem vitte el a lányokat Kép

meg is fogadtam soha többet nemtervezek be semmit ugyhogy megeyk most mig adri meg áki alszik összeszedem az ovvis cuccokat mert holnap meg névnapozunk ayuéknál annyira eltervezetm pedig ma ezt a napot

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Szerdán jöttünk haza. Kicsit még szokjuk a dolgokat , de nem nagyon tudok jönni . ha lesz egy kis szabadidőm akkor jövök . Szülés ismét elég gyors volt igaz , a várt 8ora helyett csak 10:40 kor volt burokrepesztés de igy is 3.5 ora alatt megszületett Kata 3600gramml és 51cm-rel gátvédelem mellett. / nálunk a két nappal elötti uh-n 3392gr volt/. Első éjszakánk elég nyugis volt, 3oránként ébredt , de utánna szinte már aludt is. 2. éjszaka 4ig 3oránként utánna 1.5 oránként és most éjszaka már a kiakadás szélén voltam mert éjféltől nem sokat aludtunk , de sebaj most tudtam aludni délután egy jo fél orát .
Profilomba raktam fel egy képet , remélem hogy ott is van ez fél orával a szülés után készült.
Majd jövök addig is vigyazzatok magatokra és a babákra.
Ja és üdv köztünk Linácska.

Kati és Kata /egy hét és 40 perces/

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szép a baba Kata!!! A születési dátum viszont el van írva egy hónappal.

Roz!
Vasárnap lesz a keresztelő. Igazi ruci nincs, hanem egy farmer kisszoknya lesz, plusz egy fehér kising. Azt mondta a pap tökéletes lesz.

Tudod a mondást: Ember tervez....... Kép

KépKép
KépKép
sbea

kecsoné
gratula nektek ne gyönyörű a kicsi kata tesóknak hogy tetszik ??

bea
hát igen csak ez nálam sajnos már kitudja hanyadik alkalom Kép mindegy ez a hónap pedig végig ilyen lesz sajna hajtás a köbön nálunk is kellene már keresztelőzni meg a csajok névnapja is lesz meg még vagy 10 név-szülinap szerintem, minden 7végénk ilyen jövös -menős lesz

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Szegény kicsi Kata hogy sír.... Kép De nagyon kis édeske.... Kép

Beáék, ti is erre jöhettek ám! Mi autóval szoktunk bemenni a központba ott szoktuk róni a köröket, már nem vállalom innentől a központig és még vissza.... Bent a Főtéren szeretünk sétálni, ott olyan jó. Kép Szóval gyertek ti is felénk, szívesen látunk benneteket!!!! Kép De ne is kelljen mondani! Kép Kép Ha itt vagytok, gyertek be, csengetni nem érdemes, mert hol jó, hol rossz a csengő... Kép Hol keresztelitek Lillát?

Mostanában megint ritkán jelentkezik Syg. Reméljük nincs gond! Kép

Kérdezhetek egy bizar dolgot? Mostanában sokkal sötétebb a pisim, szinte narancssárga. Az mitől van? Nem fertőzés, vagy valami hasonló, igaz? Normális?

Rozi, sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgaid. Kép Ezt én is utálom, amikor eltervezek valamit és nem úgy jön össze...

Mi van Minoékkal? Tudtok róluk valamit?

Szép estét mindannyiótoknak! Kép
birolili

Lili, köszi az infót, már beírtam a naptáramba, hogy október közepén érdeklödjek. November elsö hétföje pont a 35. hét. Tökéletes az idözítés:-)

További jó hétvégét mindenkinek, én most két napig nem leszek netközelben. Megyek "felétek", otthon leszek Kecskeméten némi földhivatali sorbanállásügyileg (tényleg, hátha jól jön a pocak:-)), de a szüleimnél nincs gép.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ne haragudjatok.... NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE!!! Kép Kép Kép

Bocsánat, hogy ilyenekkel terhellek benneteket és Sbea Zsolti a továbbiakat ne olvasd el.

Szóval 2,5 hete volt meg a menstruációm és megint vérzek! (már az elözö is hamarabb jött meg egy kicsit) De nem is akárhogy! Nagyon erős és szabályossan rosszul vagyok! Görcsöl borzalmasan, szédülök, kiver a viz, aztán ráz a hideg... Már a max. mennyiségü fájdalomcsillapitot bevettem. Nagyon szenvedek és nagyon el vagyok keseredve. Úgy érzem vmi nagyobb baj van! Hogy lesz igy nekem kisbabám?
Már a sirás kerülget...

Mégegyszer ezer bocs mindenkitől...

Kata a képet megnéztem nagyon édi a kis Kata! Ha tudsz majd rakj fel több képet is!

KépKép
KépKép
nana09

Nana, szerintem menj el az orvosodhoz!!!!!!!!!!!!!
AZONNAL!!!!!!!!!!!!! Nehogy méhen kívüli terhes legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
birolili

Sziasztok!
Remélem sikerül végre bejelentkeznem, s ide pofátlankodnék hozzátok. Igaz nem kméti vagyok, vagyis 28km a távolság, egyébként kémten szültem. Szóval kérdésem lenne az anyatej leadásával kapcsolatalban. Van valakinek tapasztalata? Mennyi idő alatt sikerül beszerezni a szükséges papírokat? Mennyire körülményesek a tej átvételénél? Ha van valakinek tapasztalata, kérem írja le, nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv! eská
eská

SZiasztok!
Nana elolvastamKép(Bea).Szerintem mindenféleképpen mutasd meg magad az orvosodnak, de hogy egy picit bíztassalak, egy ismerősömnél a héten derült ki, hogy kisbabát vár, és előtte neki u.ez a problémája volt, csak nem egy alkalommal, hanem rendszeresen, és ettől függetlenül szinte "gyorsan" sikerült teherbe esnie.Ne szomorkodj!
Lillácska keresztelője holnap délelőtt lesz a főtéren, a Szent Miklós Templomban.Azért gondoltuk ott, mert az olyan szép,és kis hangulatos.
Lilike szerintem hívd föl nyugodtan Mariannt,a védőnőt,és kérdezd meg tőle, hogy kell-e aggódnod a vizeleted miatt, de szerintem semmi komoly.(mondom én, a nagy szakértőKépDe úgy gondolom, hogyha v.mi fertőzés lenne, akkor az csípne is,de tényleg nem akarok beleokoskodni.
Minóval beszéltem telefonon néhány napja.Drága Bálint babának meg kell igazítani a kengyelét, mert feltörte a kis bőrét, de azt mondta Mino, hogy megvarratják,aztán jó lesz.Drága pici fiú,de azt mondja Mino, már elég jól tűri.
Kecsoné, Zsolti mondta, hogy látta a pici Katát,(én is akarooooom!!!KépKépKépKép én pedig pont kinn voltam a Metróban.Itt áradozott utánna, és fájdítoota a szívemet.Bár én meg pont úgy beszélek, mintha a szomszéd városig kéne elmennem.Kép
Roz fel a fejjel, és pihenj sokat!!! Eszméletlen,hogy neked mekkora kapacitásod van mindenhez.Egyszerűen lenyűgöz.
Na jól van megyek mostmár pihizni.Puszi a többieknek is.
Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
sbea

Jaj bocsi!Üdv. köztünk Eská!Most vettelek észre.Sajna én nem tudok neked ebben a kérdésben segíteni de a többiek közül biztosan tud majd valaki.Szia

KépKép
KépKép
sbea

LILI,
A holnapot megvárom. Egyébként sajna az orvosom (igazán nem is nevezhetem annak, hiszen csak egyszer voltam nála) nem érem el. A korházba meg ügyeletre bemenni... BRRR! Amig nincs lázam csak nem lehet olyan nagy baj?!?

KépKép
KépKép
nana09

Köszi BEA!

Kicsit megnyugtattál! Komolyan kicsit jobb kedvem lett! De azért félek nagyon...Kép

A keresztelő biztos gyönyörü és megható lesz! Az idő is csodálatosnak igérkezik... VÁRJUK a KÉPEKET!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ja és BEÁÉK azért irtam hogy ne olvassa el a ZSolti, mert az én férjem irtozik az ilyenektől és nem tudom hogy Õ hogy reagál az ilyesmire.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

Nana,
elég rosszul hangzik, amit írtál, szerencsére nem volt ilyen gondom, így sajna nem tudok segíteni.

Eská, üdv,
én is szeretnék leadni tejcsit, a vizsgálatok közül már csak a tüdőszűrő hiányzik. Kellenek: HIV- 1hét, 2600 Ft, székletvizsgálat-1 hét 1700 Ft, bőrgyógyászat- Irinyi úton gyorsan, ingyenes. Ha bővebben is érdekel, leírom. A sterilizálásról még nem tudok sokat, a védőnőnk csak a jövő héten lesz, akkor beszéljük meg a részleteket. Egy pesti kórházi tájékoztatót találtam a neten, de nem tudom, ezek itt is érvnyesek-e.
http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/
Remélem tudtam segíteni, ha érdekel valami részletesebben, írj!

Képzeljétek, ma hívott a barátnőm, akivel együtt jár Kamilla az oviba, hogy az óvónénik üzenik!!!, hogy mégse menjük hétfőn, majd esetleg a jövő hétfőn, de majd szólnak!!! Hát nagyon kiakadtam, pedig megvan mindkettőnk száma, csüt. voltunk dokinál is, most mehetünk megint. Arról nem is beszélve, hogy mit mondok Kamillának, miért nem mehet oviba... Na mindegy, persze megoldom, végülis nincs vészhelyzet, de már úgy hiányoznak neki a gyerekek, sajnálom szegényt itthon.Asszem, ez lesz mindig, mivel én itthon vagyok, nekem szólnak először, hogy vigyem haza a gyereket. Cskhát az elvét nem nagyon értem, Ti értitek?

Kecsone,
üdv otthon, nagyon szép Kata, majd ha lesz egy kis időd, leírod részletesebben a szülést? Hogy volt a gátvédelem?

Pusz:
Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Nahát, a következő is én vagyok!!!

Roz,
én akartam az első lenni, aki boldog névnapot kíván!

Kép

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

kobodu
jaj de drága vagy nagyon szépen köszönöm Kép
egyébként 0 óra 20 perckor feküdtem le addig mosogadtan még az volt egy olyan érzésem hogy benézek de Áh mondom ki az aki ilyenkor ir Kép
még egyszer nagyon köszi olyan aranyos vagy nagyon jólesett Kép
ovi hát nagyon gáz ezt egyébként ugy birom ezt az üzemgetést de attól tartok nálunk is igy lesz ez hogy mindig nekünk szolnak majd hogy utban van a gyerek vigyük vagy ne is vigyük az este apa meghta az egyik volt osztálytársát szallonát sütni és kiderült hogy nikivel egy csoportba fog járni a kislányés képzeljétek a csaj ki van akadva mert 15 kiscsoportos lesz ebből 3 olyan aki még bölcsibe sem járt szóval nehéz beszoktatni és amiért a csaj mérges hogy 8 !! nagycsoportos lesz mint az ő lánya is és attól tart hogy a kicsik majd elveszik az időt a nagyok iskalai felkészitésőtől és szerintem tök igaza van mert a nagyok ilyen hónapo nevek napokneve számolás... ilyeneket tanulnak a kicsk meg ugye nagon kicsik még ehez kire nem lest majf idejük az ovónnőknek hát elég fura nem ?? szerintetek

eská
üdv itt köztünk Kép

megyek mert ma mennem kell anyukámnak segiteni sütni főzni mert jönek a vendégek bár ezt sem értem hogy miért pont én a 3 gyerekkel mikor van nekem egy tesóm is de mindegy megyek de csak anyum miatt puszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Én akartam elsőként! De így sem rossz:
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED ROZI!!!!
Én nem tudok olyan virágot ide varázsolni, mint Kobudo, de azért annál nagyobb szeretettel! Kép Kép Kép Kép Kép

Eská, én is üdvözöllek. Kép

Ma megint megyünk Soltra, de ez már az utolsó hazalátogatás, majd legközelebb csak karácsony másnapján megyünk haza, ha haza megyünk.... Még meglátjuk.

Sbeáék, nektek jó keresztelkedést, biztosan nagyon szép lesz a ceremónia, és Lillácska is tuti jól fogja bírni. Olyan kis ügyes. Kép Kép Majd kérjük a képeket. Kép

Nana, remélem minden jóra fordul, és tényleg igaza lesz Beának! Kép Írj a fejleményekről, kíváncsian várom! Kép

Szép vasárnapot!

Puszi: Lili+Zsófi (ma 38+0 Kép )
birolili

Sziasztok!

Roz, Boldog Névnapot!

Nana, mindenképp keresd fel a dokid mielőbb! Lehet, h kicsit összezavarodott a hormonháztartásod, főleg, ha nemrég hagytad abba a gyógyszert! Szóval, ne izgulj, de keresd fel gyorsan!

Kob, ovis story gáz, miért nem bírnak felhívni és milyen alapon várják el? Nem értem, azért mert vkinek otthon van az anyukája, attól még az oviba joga van menni!

Lili, Sygéknél vendégek vannak, azrét nem jön asszem! Mikor mész nst-re? Ott úgyis néznek vizeletet, sztem jobban jársz,ha Te viszed kisüvegben, mintha ott mész el a wc-re! HA mégis, akkor vigyél magaddal mindent a papírülőkétől kezdve, a wcpapírig!

Szia Eská! Hol laktok pontosan? Mekkor a a babád? teszel fel képeket Róla?

Kati, kicsi Kata nagyon édes, olyan régnek tűnik, h Hanci is volt ekkora(nem mintha most óriás lenneKép),pedig mindössze 3.5 hónapja! Azért ha ráérsz, nézz majd be!

Minonak üdv,és sok-sok kitartás!

Nyomi parlagfűtől úgy tüsszögök, meg folyik az orrom!Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
seriff

Sziasztok!

Rozi!!! Nagyon sok boldog névnapot és nagyon sok pihit nekedKép

Lili! Remélem Te jobban viseled a végét, mert nekem olyan fájásaim vannak, hogy már aludni sem bírok. SZóval holnap megyek nst-re és kicsit aggódok, hogy benn kell maradnom. Bár Benedek a múltkori nst-n nem nagyon mocorgott, így tuti megmozgatják. meg uh is lesz, szóval én is közlök eredményeket ha hazaengednek (ha nem akkor apusz majd megírja mizu van)

Remélem a keresztelő jól sikerült és Lilla baba is jól bírta!

Kata !nagynagy gratula a kis KatáhozKép

Lina! Üdv közöttünk...én tuti nem húzom decig, főleg hogy szept 21-re vagyok kiírva.

Na jók legyetek...

KépKép
KépKép
bepa77

Helló!

Lili: rég találtam, de hátha hasznosKépez az oldal Neked
is:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, jó nagy pangás volt itt ma!

Roz, remélem körülugráltak ma Téged, és igazi pihivel töltötted a napot!

Bepa, hát Nektek sem sok van már hátra a 2in1 létből! Benedeket mekkorára saccolják?

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz! Boldog NÉVNAPOT !!!

Kép

Megvolt a keresztelő. Jól sikerült minden. Sajnos templomi képeket majd csak később tudok felrakni, mert a gépem pont az első kép után lemerült, és a pótelem nem volt a közelbenKép

Az első képen a keresztanyukám,keresztaapukám, Én és az unokatestvérem látható:

Kép

Ezen a képen a tiszteletemre egybegyűl rokonság látható:

Kép
hátsó sor: apa, keresztaapa, nagyi, uncsitesóm, papi
első sor: apa uncsitesója és a kistestvére, keresztanyu, Én, anya, anya anyukája (nagyi), anya húga

Ajándékaim:

Kép

melegítő, farmerruci pulcsival, kiskabát, első fülbevalóm, plüssállat babytelcsi. És ott van a keresztelőm kapott gyertya is.

Volt közös ebéd is a teraszon. Kakaspörkölt és töltött káposzta volt a menü, plusz rengeteg süti. Nagyon jó volt az idő is.

Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Beáék, örülök, hogy jól sikerült minden. Kép Kép

Bepa, Veled vagyok, nekem ma volt olyan igazi fájás érzésem először.... de megijedtem kicsit.... és köszi a címet, megnéztem.... Kép

Rozi, én is remélem, hogy pihenhettél ma. Kép

Jó éjt Nektek!!!!!
birolili

Köszönöm, hogy észrevettétek bejelentkezésemet, jól esett.

Kobudo!
Köszi az infokat. Neked segít a védőnőd, majd írd le milyen részleteket beszéltek meg. Az én védőnőm elég passzív ebben a dologban, pedig hangoztatja az anyatejes táplálást. Jövő héten elkezdem intézni én is a dolgokat! Feltétlen számolj be ha valamit megtudsz.
Az írt oldalt még nem tudtam megnézni, de köszi, hogy leírtad.

Seriff!
Pontosan Lakiteleken lakom, s majd teszek fel képeket, de alig van időm ideülni a gép elé. Nektek hogy fér ez bele a napi időbeosztásotokba?
Egyébként 2 kisfiam van, az egyik 20 hónapos, a pici pedig most lesz 6 hetes. Nem könnyű velük, hisz a nagyobbik is kicsi. Olyan hisztiket levág, hogy alig tudom kezelni.
Van netán valamelyikőtöknél ilyen korkülönbség a gyerekek között? Van gondom bőven.

Üdv! Mindenkinek!
eská

Sziasztok,

Eská,
nekem 3 éves és 7 hetes lányaim vannak, és vagy este, vagy napközben lopva 1-2 percre tudok benézni, sőt néha napokig nem, dehát ez így normális.
Ha valamit megtudok, (elvileg most szerdán), írok, ha tudsz nézz be!
A nagyobbik féltékeny is a kicsire? Vagy korábban is jellemző volt a hiszti?

Lili,
lehet, hogy jóslófájás volt, az is tud igazi mértékű lenni, de ha pihenés hatására elmúlik, akkor csak próbálkozik Kép Kép

Bea,
nagyon jók lettek a képek, szerencsére tényleg szép időt fogtatok ki! Lillácska jól viselte a felfordulást? Bár Õ elég nyugis, strapabíró babuci.

Ma mindenki pihizett? Jó volt?

Jó éjszakát, szép álmokat:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Eská,

a hisztin kívül milyen gondjaid vannak? A gyerekek jól vannak?

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob, hát nálunk nem volt jó a pihi tegnap, mert Apa beteg, de tényleg, vmi hülye vírus, amitől 2 hétig hőemelkedése volt esténként, a múlt héten viszont végig 38.1-5. estére, és hiába alszik sokat,mégis iszonyú fáradt reggelre, ráadásul éjjel szakad Róla a víz, aztán meg fázik. Egyenlőre ez a vírus sem biztos, de nincs más ötletünk, mellkas rtg,hasi Uh eltérést nem mutat, még ma is megy vérvételre. csak ez Neki elég rosszul jön, mert reggeltől estig dolgozik, itt nincs táppénz. Na mindegy, nem is panaszkodok, csak sajnálom, h nem tudok mit csinálni, segíteniKép.
Remélem, Ti jól vagytok!

Bea, Zsolt, Lilla! Nagyon cukik voltatok, és hát mikor is merülne le a gép?Kép Tényleg Lilla nem sírt? Bírta a hacacárét?

Lili, már nincs is két hét!Kép Nekem egy héttel előtte éjjel voltak jóslófájások, de csak egyetlen éjszaka, persze én azt is a halászlének tudtam be, aztán ki tudja, lehet, h tényleg az is voltKép! Pihenj, használd ki ezt a kis időt!

Roz, hogy vagytok? Most biztosan az ovi felé vagytok félúton, vagy már hazafelé tartotok!

Syg, milyen volt a vendégség? Leo jól bírta? Elvarázsolt mindenkit a kék szemével?Kép

Bepa, Te is pihengessél!

Sam, Ti jól vagytok? Nagyon eltűntél mostanában, vagy nincs netetek?

Nana, remélem, Te a dokidra vársz és azért nem írsz nekünk, de ugye jól vagy?!
Mi lehet Liolgával, Melisszával, Balimmal?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?