Lilla alszik, én meg bekukkantok, ahelyett, hogy aludnék, de már csak max egy órám lenne, attól meg fáradtabban kelnék fel, mint Így, hogy csak utánna alszom.
Angelani,
ha én elaludnék szoptatás közben,megfulladhat a babám..el kell tartanod a cicit a picurka orrától, amÍg szopik, mert kis mohó, tovább szopizik, még akkor is, ha nem kap levegőt és esetleg túl sokáig oxigén nélkül marad...ez volt a rémálmom a kórházban.nagyon fárasztó szoptatni, komolyan,nekem legalábbis.érzem, ahogy "leszÍvja az energiámat" a kis mohó
és rettegtem, hogy éjjel elalszom és elengedem véletlen a kezemmel az orránál a cicim és ő megfullad...rémes. most is, ha rettenetesen álmos vagyok éjjel, még felképelni is képes vagyok magam
csak el ne aludjak
de Lilla jó esetben elalszik a végére!!!
a büfiztetést nekem muszály közben is csinálni, mert ha hallom, hogy sok levegőt nyel, akkor tuti bukás a vége,ha csak a végén büfiztetnék.ha közben büfizget, akkor nem baj, ha elalszik végül, az a jó! akkor nem kell büfiztetni állÍtólag, ha elalszik, bár ha sok levegőt nyel, én néha szoktam.
én iszok köményes teát, a babának csak 4 hónapos kortól adhatót találtam.mondjuk németül rajta áll, hogy a 2.héttől,de magyarul meg az a 4 hós duma...meg úgysem inná meg
én is azt hizzem, hogy majd pukizok, de nem, csadák csodája
csak Lilla, helyettem is.
fürcsi: azért sÍr szegény,mert éhes, de ha megetetem, akkor a pakolgatástól szegény bukná vissza a kajcsit közben, az nem jó neki se.
muszály őt alaposan megmosni, mert bár tényleg nem koszos, de nem semmi meló rávenni a kis izmos
babát, hogy engedje kimosni a kis ráncocskái között, a nyakánál meg a hónaljában...mióta dundi kezd lenni, nagyon kell figyelnem, mert gáz lehet belőle, ha bepálik, vagy mit csinál.az fájna neki
aztán arra rávenni, hogy szárazra törölni is engedje!nem tudom gyorsan csinálni...tök szÍvás ez a fürdetés!de mindent odakészÍtek, trükközök ezerrel
dupla vizhatlan alátét pl. a pelenkázón, hogy ledobhassam csak úgy az egyiket félre és ne közben cseréljek, ha rápisil, meg ilyenek
kórház:
ne számÍts arra, hogy mosol
bárhogy szülj is, az áldogálás nem lesz kellemes, meg hulla fáradt lehetsz, ne pazarold mosásra az energiád!
ha nem császáronak, lehetsz rövidnaciban,boxerban és naaagy-nagy pólóban! Igy még betegnek sem fogod magad tuti érezni, mint hálóingben egész nap!de ez csak 1 5let.
Nemesek,
én elején fejtem, most már Lilla kiissza. a tejcsik a fagyban, szerintem nem fogja Lilla meginni, főleg, hogy mostmár másmilyen tej termelődik neki, nem az a sárga kell már neki,ami az elején.már fehér.
jó, hogy szerinted sem gáz a hasratevés
nagyon édes Kornél, ha fiam lett volna, Kornél lenne
Rókica,
köszi,én is reméltem, hogy Így van!
megy a drukk a baba kijuttatásához
Hari,
igen, a szülés előtti portfóliómból valók a képek az album elején. hát,én meg sem merem nézni
és én még akkor voltam elégedetlen magammal...
füli: jól tetted
Megann,
biztos nők is beszólnának, ha olyanokkal találkoznék, de szerencsére nem futok nagyon össze nő ismerősökkel itt, kopp..kopp..koppp...
"NO PARA!!!" na nem idétlenkedek...
de ne félj!!!a félelem az egyetlen, ami elronthatja a szülést!jó, ha felkészülsz arra, hogy valszeg kurv@r@ fájni fog, de bÍzzál abban, hogy neked csak hagynod kell, hogy a babád megszülessen!ő ki fog bújni magától, neked csak segÍtened kell neki a világra jönni!
bÍrd ki valahogy amÍg tágulsz és fáj aztán már megkönnyebbülés lesz, hogy a kitolás jön!
ott meg ha érzed, hogy jön a fájás,nyomsz ezerrel, vissza se birod tartani!és a nagy nyomásban majd már csak azt veszed észre, hogy rádteszik a babádat!!!
ez a pillanat lebegjen végig a szemed előtt!hogy mindjárt ba hasadon a pici és megöleled és megpuszilod!!!és ő megnyugszik a szÍvdobogásodat hallva és te nyugtatod meg
tök jó lesz, csak ne félj!drukkolok!!!
Angelani,
a hasmenés lehet, hogy szülést jelez!!!!
And
köszi
Jó éjt, lelépek éjszakázni picimanóval
ti aludjatok helyettem is!!!
Zsófi