Új privát üzeneted érkezett!

Megann,
Itt vagyok, csak elég szarul az allergiám miatt. Gyomorégésre bevettem egy Renniet, csak most olvastam a szölő ötletet, holnaptól kipróbálom. Már vérvörösre kapartam a szemem, elhasználtam ma 100 zsebkendőt és a pocaklakó állandó hullámfürdőben van a sok tüsszögéstől.

Azért átfutottam a délutáni hozzászólásokat.

Pocakpacninak és Anikónak nagy nagy gratula a babákhoz. Nagyon édesek!!!

Rokica megy a DRUKKKKKKKK!

Benianyu
34+6

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann, amúgy függöny ügyben valóban tök igazad van. Ja, és a félmilliót függöny nélkül is adod? Mert akkor nekem kéneKép De függönyöm nincs cserébe. Bár gondolom így neked annyira nem érné megKép

Nálunk áll a bál, mert a szomszédék zajonganak megint, mint mindig. Hiába van kertünk, lassan már egyáltalán nem lehet kimenni. Nekem már a 2x-esére nőtt a fejem a dühtől, a párom az előbb kiment hogy rászóljon a hülye kölökre, hogy ne ordítson már, de annyira ordított, hogy nem hallották meg a párom üvöltésétKép Tiszta gáz szomszédok. És most be akarják építeni a tetőteret, amihez minden lakó engedélye szükséges. Na már most a párom azt mondta, ne írjam alá. De nekem nincs pofám. Viszont ugye csak én vagyok ide bejelentve, a párom nem, tehát nekem kell a sarkamra állnom. De nem vagyok én egy Megann!Kép

Megann, TE már számomra szállóigévé válsz, mikor a határozottság kerül szóbaKép

Már az ablakokat se lehet kinyitni nálunk, bár a falon is átjön az ordítás. Most pl. olyan, mintha nyúznák a lányt. És a saját szüleit nem zavarja, nem is értem. Na mindegy, párom azt mondta holnap átmegy és lerendezi őket. ÚÚÚÚÚÚtálom a veszekedést, de most alig várom már, hogy helyretegye őket. Ha nem megy, akkor minden hétvégén babás találkozót fogok tartani, de belépés csak síró babákkal!!Kép

Hari 34+6, 35-1Kép

Kép
Kép
hari

Benianyu, sajnálom hogy ilyen rosszul vagy. Akkor én meg sem szólalok, igaz hogy most már május óta itt van az allergiám, de nekem "csak" az orrom dugul. Nincs tüsszögés, nincs köhögés, nincs szemviszketés. Szóval nem irigyellek, inkább el kezdem értékelni az orrdugulásomat. Így csak aludni rossz, de nappal tök jól vagyok.

Hari

Kép
Kép
hari

Hari,
Köszi, kedves vagy. Kép Nem vagyok egy panaszkodós típus, de ez az allergia nagyon megvisel. Mindenki kérdezi, hogy hogy bírom a terhességet. Remekül, nincs semmi panaszom szinte, csak parlagfű ne lenne a környéken.

Ti meg meg vagytok áldva ilyen hülye szomszédokkal Kép Kép Remélem, a párod holnap tényleg átmegy és jól megmondja nekik a véleményét!

Benianyu
én is 35-1

benianyu

Holnap már 35-ösök leszünk Benianyu!!Kép

Jó éjszakát nektek, megye, mert pókra vadászunk. Az előbb itt szaladt egy óriási, most meg nem találjuk. És persze én így nem bírok nyugton ülni, mert félek tőleKép

Holnap jövök, aki nem annak jó hétvégét!!

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Megann!
Jó szőlőzéstKép
Egyébként én is igazat adok függöny ügyben. Valahol ezt már leírtam. hány ablakra kell? Nem sok az a fél milla?
Ennyi anyag kell hozzá? Nem semmi! Csak eddig nem volt pofán megkérdezni.

Benianyu!
Sajnálom az allergiádat.
Akkor az én allergiám az semmi.
JobulástKép
Beni jól van már teljesen?

Hari!
Átmegyek én a szomszédhozKép
Adnék én nekik azt hiszem.
Nemhogy 1 napot 1 órát sem ordítanának!
Na tiszta ideg lettemKép
Állatkák? Nanó?
Pasi veled alszik?
Bocs, ha indiszkrét.

Megann!
Menjünk át HariékhozKép

Na lelépek már, mert kezdek hülyülniKép Kép Kép

Húha, túl jó kedvem vanKép

Puszi lányok!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Lilla alszik, én meg bekukkantok, ahelyett, hogy aludnék, de már csak max egy órám lenne, attól meg fáradtabban kelnék fel, mint Így, hogy csak utánna alszom.

Angelani,
ha én elaludnék szoptatás közben,megfulladhat a babám..el kell tartanod a cicit a picurka orrától, amÍg szopik, mert kis mohó, tovább szopizik, még akkor is, ha nem kap levegőt és esetleg túl sokáig oxigén nélkül marad...ez volt a rémálmom a kórházban.nagyon fárasztó szoptatni, komolyan,nekem legalábbis.érzem, ahogy "leszÍvja az energiámat" a kis mohóKépés rettegtem, hogy éjjel elalszom és elengedem véletlen a kezemmel az orránál a cicim és ő megfullad...rémes. most is, ha rettenetesen álmos vagyok éjjel, még felképelni is képes vagyok magamKép csak el ne aludjakKép

de Lilla jó esetben elalszik a végére!!!
a büfiztetést nekem muszály közben is csinálni, mert ha hallom, hogy sok levegőt nyel, akkor tuti bukás a vége,ha csak a végén büfiztetnék.ha közben büfizget, akkor nem baj, ha elalszik végül, az a jó! akkor nem kell büfiztetni állÍtólag, ha elalszik, bár ha sok levegőt nyel, én néha szoktam.
én iszok köményes teát, a babának csak 4 hónapos kortól adhatót találtam.mondjuk németül rajta áll, hogy a 2.héttől,de magyarul meg az a 4 hós duma...meg úgysem inná megKép
én is azt hizzem, hogy majd pukizok, de nem, csadák csodájaKép csak Lilla, helyettem is.
fürcsi: azért sÍr szegény,mert éhes, de ha megetetem, akkor a pakolgatástól szegény bukná vissza a kajcsit közben, az nem jó neki se.
muszály őt alaposan megmosni, mert bár tényleg nem koszos, de nem semmi meló rávenni a kis izmosKép babát, hogy engedje kimosni a kis ráncocskái között, a nyakánál meg a hónaljában...mióta dundi kezd lenni, nagyon kell figyelnem, mert gáz lehet belőle, ha bepálik, vagy mit csinál.az fájna nekiKép
aztán arra rávenni, hogy szárazra törölni is engedje!nem tudom gyorsan csinálni...tök szÍvás ez a fürdetés!de mindent odakészÍtek, trükközök ezerrelKépdupla vizhatlan alátét pl. a pelenkázón, hogy ledobhassam csak úgy az egyiket félre és ne közben cseréljek, ha rápisil, meg ilyenekKép
kórház:
ne számÍts arra, hogy mosolKép
bárhogy szülj is, az áldogálás nem lesz kellemes, meg hulla fáradt lehetsz, ne pazarold mosásra az energiád!
ha nem császáronak, lehetsz rövidnaciban,boxerban és naaagy-nagy pólóban! Igy még betegnek sem fogod magad tuti érezni, mint hálóingben egész nap!de ez csak 1 5let.

Nemesek,
én elején fejtem, most már Lilla kiissza. a tejcsik a fagyban, szerintem nem fogja Lilla meginni, főleg, hogy mostmár másmilyen tej termelődik neki, nem az a sárga kell már neki,ami az elején.már fehér.
jó, hogy szerinted sem gáz a hasratevésKép
nagyon édes Kornél, ha fiam lett volna, Kornél lenne

Rókica,
köszi,én is reméltem, hogy Így van!
megy a drukk a baba kijuttatásáhozKép

Hari,
igen, a szülés előtti portfóliómból valók a képek az album elején. hát,én meg sem merem nézniKép és én még akkor voltam elégedetlen magammal...
füli: jól tettedKép

Megann,
biztos nők is beszólnának, ha olyanokkal találkoznék, de szerencsére nem futok nagyon össze nő ismerősökkel itt, kopp..kopp..koppp...
"NO PARA!!!" na nem idétlenkedek...
de ne félj!!!a félelem az egyetlen, ami elronthatja a szülést!jó, ha felkészülsz arra, hogy valszeg kurv@r@ fájni fog, de bÍzzál abban, hogy neked csak hagynod kell, hogy a babád megszülessen!ő ki fog bújni magától, neked csak segÍtened kell neki a világra jönni!
bÍrd ki valahogy amÍg tágulsz és fáj aztán már megkönnyebbülés lesz, hogy a kitolás jön!
ott meg ha érzed, hogy jön a fájás,nyomsz ezerrel, vissza se birod tartani!és a nagy nyomásban majd már csak azt veszed észre, hogy rádteszik a babádat!!!
ez a pillanat lebegjen végig a szemed előtt!hogy mindjárt ba hasadon a pici és megöleled és megpuszilod!!!és ő megnyugszik a szÍvdobogásodat hallva és te nyugtatod megKéptök jó lesz, csak ne félj!drukkolok!!!

Angelani,
a hasmenés lehet, hogy szülést jelez!!!!

And
kösziKép

Jó éjt, lelépek éjszakázni picimanóvalKép
ti aludjatok helyettem is!!!

Zsófi
zsofy

Zsófy!

Köszi a biztatást!Nagyon jól esettKépKépKépOlyan szépen irtadKépKépKép
Én EDA-s leszek ha az Isten is úgy akarjaKép, úgyhogy nagyon bizom benne, hogy jól fognak összejönni a dolgok!

Angelani!
Sajnos csak első hallásra tűnik soknak az a fél milla!Kb 300 nm es az uj házunk abból 2 teljes szintre kell függöny!És persze mindenhova karnis!
Fent 4 szoba, 3 mellékhelyiség, lent nappali étkező konyha egyben!
Csak egy gyors számvetés, van egy majd 4-5 méteres teraszajtónk. Választottunk hozzá egy 4900ft /nm függönyt(ez lesz a legdrágább, mivel ez a legszembetűnőbb) ebből kapásból kell 2 szer annyi mint a teljes hossz az már kapásból 8-10 méter varrás és behúzózsinór nélkül. Úgyhogy csak ez az egy db(sötétitőfüggöny és dekoranyag nélkül) kb 60-70 ezer ft.

Hari!
Ha odaadom a pénzem, miből lesz függönyöm?????KépKépKépKép

Egyébként pókicára nem lehet ráuszitani valamelyik háziállatot???KépKépKép.Õk olyan ügyesek tudnak lenni ha vadászatról van szóKépKépKép
Vagy a tieid is folyton henyélnek???
Tudjátok, még pár hónappal ezelőtt irtam, hogy az épitkezésen ragadt néhány kóbor kutya, az egyik még oda is fialt!
Mostmár csak 2 fiú van és egy vendég lány, de azok folyton csak fekszenek, bármikor is megyek ki...tiszta bosszantó a lustaságukKépKépKép

Benianyu!

Ne is mondd, az én orrom is olyan mint egy pirospaprikaKépKép
Részvétem!Ugyanezt tudnám mondani a terhességről mint te, semmi gáz, csak egy nyamvadt parlagfű se lenne a világonKépKép
Egyébként ma az ujpesti kismamaboltban voltam, és ott az eladónő mondta, hogy időtlen idők óta allergiás, de amióta a Forever Living-es Aloe Veras cuccokat használja nem jön ki rajta!
Hát Isten bizony jövőre teszek egy próbát, kerüljön amibe kerül...
Mit szólsz Benianyu???

Megann 38+5

Kép

Kép
megann

Hari!

Még neked akartam irni szomszéd ügyben!
Biztos nagyon bosszantóak....csak egy gond van...az, hogy ha nem tudod nyomós indokkal alátámasztani hogy miért nem irod alá a papirjaikat, akkor sajnos nem érsz el semmit.
Ilyen lehet pl. hogy a te benapozottságodat olyan mértékben csorbitanák, hogy az már embertelen körülményeket jelnetene nálad stb..(vagy valami helyi rendelet, magasságmaximalizálás)
Van még egy két ilyen, de nagyon alapos indoknak kell lenni....sokan próbálkoznak, de nagyon kevés ami meg is áll....mármint jogilag.
Úgyhogy sajnos más bosszút kell kifundálnotokKépKépKép
Ha eszembe jut valami majd szólokKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ja és Hari!
Nekem egyenlőre semmilyen görcsöm nincsKép se szőlőtől, se semmitőlKép
Tehát marad a várakozás...

Na eldugultamKépKépKép

Megann 38+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Bocsi hogy idetolakodom,de szeretnék ajánlani nektek egy honlapot,talán hasznos lehet.

http://www.babavilag.fw.hu/

Már megyek is!Kép
A babák gyönyörűek,rég láttam ennyi szép újszülöttet egy topikban. A pocakosoknak kitartás,már nincs sok hátra a nagy találkozásig!
(Egyébként az elejétől fogva olvaslak titeket,kisebb nagyobb kihagyásokkalKépHihetetlen hogy tellik az idő!)

Orsi
orshee

Jó reggelt!

Azzal az örömhirrel tudok szolgálni, hogy az éjjeli jóslófájások és görcsölgetések hatására elhagytam a nyákdugót! Hurrá! Végre valami történik. Kép

Igaz, mikor az éjféli pisitúráról egy jó nagy görccsel tértem vissza az ágyba, rögtön úgy elkezdett kalimpálni a szivem (Megann, gondoltam is rád!!!), hogy alig birtam megnyugtatni magam és visszaaludni, azzal a felkiáltással, hogy jobb pihenten menni a kórházba, ha menni kell. De még semmi rendszerességet nem fedeztem fel, ha görcsöl, akkor bekeményedik, egy ideig úgy is marad, és egybefolyóan fáj. Nem nagyon, de nem is szakaszosan, hogy mérni tudnám. Tehát méricskélés kizárt.

Remélem a kórházban adnak nyugtatót ha beindul a szülés, mert erre nem számitottam, hogy ennyire felizgulok majd a görcsök hevében. :P Szinte éreztem ahogy vágtat bennem az adrenalin. Persze lehet, hogy az csak jó...

Ma reggel megyek NST-re megint. Kiváncsi vagyok, miket produkálok.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, és ma vagyok 40+4.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hogy tisztázzam... nem fájnak még olyan nagyon ezek a görcsök, de az az éjféli görcs annyira "igazinak" tűnt, hogy azon izgultam be. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Rokica!
Ez már kezd izgalmasan hangzani, nyákdugó el, görcsölgetés!!!!!! A te kis pici babád már nem sokáig lesz pocaklakó!!! DRUKK DRUKK DRUKK

Megann,
Köszi a Forever Living-es Aloe Vera tanácsot, de azt hiszem jövőre visszatérek a jól bevált Rhinocort-Aqua orrspray-mhez és akkor nem lesz semmi gond. Bár, ha még szoptatni fogok, akkor nem lehet, de majd ráérek akkor aggódni, előre felesleges.

Angelani,
Te hogy állsz? Görcsök?
Jót röhögtem, hogy hívtad Megannt, hogy menjetek kettesben leordítani a szomszéd fejét. Kép Kép
Beni, köszönjük, jól van.

Hari,
Meg lett a pók? Vagy úgy mentetek aludni, hogy még szaladgált?

Benianyu
35 (húúúúúú!)

benianyu

Sziasztok!

A következőt tapasztaltam:
égető, kissé szúró érzés a gyomorszájamnál, ami a torkomig sugárzott.Nem is a gyomromban érzem, csak a tetejénél.

Ez lenne a gyomorégés?

Még sosem volt ilyen, eddig arra mondtam, hogy ég a gyomrom, ha enyhe kellemetlen, savas fájdalmat éreztem benne (és nem sugárzott sehova, csak az egész gyomromnak rossz volt).

Uxi
32+3

KépKépKépKépKép
uxi

Kép
Kép
Kép

Hat en meg babat nem tudok mutogatni, csak a megigert pocit

Megann 38+6

Kép

Kép
megann

Uxi!

Nagyon hasonlit a leirás a gyomorégésreKép

Egyébként a mai éjszaka a szokásos 3 rennie helyett csak 1-et vettem beKép
Csak van valami ebben a szőlő dologban...ma tovább kisérletezem vele, van még 2 nagy fürtKépKép

Ja a fotók!
Nem a "karfiolültetvényen" kuncogni ám a combomonKépKépKépKép

Akinek jó szeme van, megcsodálhatja a csikjaimat is a középső képen a bugyim fölöttKépKépKép

Rókica!
Hurrá, hurrá, hurrá!Azt kivánom már haza se engedjenekKépKépKép

Megann 38+6

Kép

Kép
megann

Uxi,
Igen ez a gyomor/nyelőcső égés. Remélem, nem kínoz majd sokat.

Megann,
Nem is olyan nagy a pocakod, ahhoz képest, hogy már alig van hátra a szülésig. Az enyém is kb. ekkora, de lehet, hogy egy picit nagyobb is.

Benianyu
35

benianyu

Megann,
Beni itt ül az ölemben, épp látta a pocakod a képen és azt mondta, hogy hadd nézzem a néni fejét is. Na?

benianyu

Sziasztok!Kép

Tegnap este megnéztük a Szigetet, nagyon jó film, ajánlom mindenkinek aki még el tud menni megnézniKép

Éjjel alig aludtam, buli volt az utcában és nagyon hangosan dübörgött a zeneKép hajnalig.
És a fejem is nagyon fájt, muszáj voltam bevenni egy fél szem Panadolt, mert már majd szétrobbant az agyam.
De hogy mitől fájhatott???

Talán a két fok lehűléstől?

Kicsit görcsölgettem éjjel,de ennyi.
Se nyákdugó, se megnyílt méhszáj semmi jele még a szülésnekKép

Pedig lennék már túl rajta!Kép

Sőt még elég jól is érzem magam most már 3-4 napja, tiszta energiabomba vagyok!Kép

Tegnap este mozi alatt úgy mozgott a bébink, szegény biztos hangos volt nekiKép

De úgy szeretünk mozizniKép csak nem rossz nagyon neki???
Végülis nem horrorokat nézünk.

Pocakpacni!Kép
Gratulálok nagyon édes a kicsi!!!!Kép

Tényleg nagyon szépek a topic babáink, ezt már én is megfigyeltem.KépKépKép

Rokica!Kép

Megy a drukk, hogy szüljélKép természetesenKép szépenKép gyorsanKép

Zsófy!Kép

Ne foglalkozz két hülye pasival!!!
Leszel még csini és valóban fiatal vagy még, úgy hogy van idődKépKépKép

Örülj hogy van sok tejcsit, remélem nekem is lesz, mert anyumnak sajnos nem volt csak 1 hóig!!!Kép

És olyan édes kicsi Lilla, hogy ennél szebb dolog nem is történhetett veled!!!!!Kép

Mondom mire megszülök, Te már a nagy nehezén túl leszel, akkor meg én szenvedek kicsit majd itt nektekKép

Megann!Kép
De édes pociKép
Nekem ekkora volt 1 hónapjaKép
Hatalmas már, de érdekes nem zavar igazából semmiben csak a derekam zavarKép

Mindenkinek szép hétvégét.
Megyek takarítaniKép

Most már mindent fogok csinálni, mert már úgyis szülhetekKép
Persze azért vigyázok magunkraKép

Puszi Mindenkinek!!!

Mea(38+6 el sem hiszem)

Mea
mea

Benianyu!

Egyem meg a kisfiadat, tündér gyerekKépKépKép
Igen eddig jól eldugdostam a fejemet minden képről, tudod az anonimitásKépKép
Bár semmi szégyelnivalóm nincs, talán majd a babával rakok föl magamról is képet, ok???KépKép

Mea!

Azért csak óvatosan a takaritással, én is light-osra fogom, pedig mostlátszik csak igazán az elrejtett koszKépKép

Most dobozoltuk be és hordta le a férjem a lakás összes virágát a kocsiba, nekik most jött el a költözés idejeKépKépKépKép
Hihetetlen mennyi virágunk vanKép, a Picasso tele lett vele plusz még maradt egy két magas egyed, akiket külön kell majd vinniKépKép
Viszont előtűntek az eldugott polcok, hozzáférhetetlen sarkok, ahol had ne mondjam mennyi por (és nagyon undi döglött légy) gyűlt összeKépKép
Ûgyhogy most nincs más választásom, nekiugrok és kitakaritok egy kicsit plusz még van egy adag vasalnivalóm, aztán ha mindezzel végzek, ki kellene mennem lerendezni a virágokat, földcsere, cserépmosás,permetezés, levélmosás stb...mert ha most nem csinálom meg, akkor a babával már mégúgyse fogom..
Na ennyit a "virág-memoárról" KépKépKép
Bocsi ha uncsi volt!

Ja és itt sorakoznak az üres dobozok ismét, hogy megteljenek felesleges kacatokkalKépKép
Persze csak általam, mert ugye a férjemnek foci van délutánKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Juj, Rokica remélem én is, hogy már nem engednek haza, bár azért jó lenne ha jelentkeznél, hogy mi van!!

Megann, szomszéd ügyben akkor is így van, ha társasház? Mert mikor mi akartuk beépíteni, akkor nekünk az építési engedélyhez alá kellett iratni az összes lakóval, hogy hozzájárulnak az építkezéshez. Por, kosz, hangzavar stb. miatt. Igazából nekem ezért nincs pofám nem aláírni, mert ugye ez a közvetlen szomszéd nekem aláírta anno. Viszont akkor mondtuk, hogy építsük be együtt, mert úgy egyszerűbb, olcsóbb, de ő nem akarta. Nekem olyan félelmeim vannak, hogy ha most lent ordítanak, akkor fent is fognak, és eddig legalább fent aránylag csend volt. Azon kívül ha nekiállnak akkor lesz itt kosz, zaj stb. és most egy csecsemővel pont nem erre vágyom. Meg kicsit parázok, hogy megbontják a tetőt, akkor mi lesz ha a miénk is mozdul, mert ugye egyben van az egész, hiszen ez egy padlás egy sorház felett. Na mindegy, a lényeg hogy társasháznál se ér semmit szerinted ha én nem írom alá?

Hari 35!!!

Kép
Kép
hari

Angelani, kutyus jól van, holnap viszem vissza a dokihoz, akkor végre kiszedik a varratokat ha minden igaz. Bár nem biztos, mert tegnap valahogy megszabadult a gallérjától és kicsit megbabrálta a sebét, elég piros lett. Majd kiderül. Azért jó lenne már, mert össze-vissza tör mindent az udvaron azzal a hülye műanyaggal a fejénKép

De ma is voltam vele kicsit sétálni és azt élvezte.

Tegnap este megint rámjött a para a szüléstől. Csak rágondoltam és kivert a víz. De szerencsére reggelre elmúltKép

A pók meglett még este, vagy legalább is a párom azt mondtaKép Tudja mennyire félek tőlük úgyhogy lehet hogy csak megnyugtatni akart, bár megesküdött, hogy tényleg felszippantotta a porszívóval. Én meg elhittem, mert úgy láttam őt is idegesíti, mert már az egész szoba a feje tetejére volt állítva, ő mondjuk nem fél tőlük, csak bosszantotta, hogy egy ilyen kis hülye pók szórakozik vele. Úgyhogy szerintem tényleg elkaphatta, különben nem adta volna fel. Persze azért még járt a szemem este, hátha felbukkan valaholKép

Az állatok vagyis a cicák csak a szálló rovarokra izgulnak be, de csak a legkissebb tud elkapni bármit is. A másik kettő csak ugrál és felborít mindentKép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Jót nevettem egy-két üzinKép

Zsófy!
Köszi a segítséget szopi ügyben. Igazából én nem is magamra gondoltam, hogy elaludnék, de így már megértem, hogy rajtam is néha felül akar majd kerekedni az álom.
Na, oda fogok figyelni!
Viszont fürcsi ügyben tényleg gázos lehet a kicsi ráncok közötti bepálás. Mert bepálhat az igaz. Szegénykém, akkor jó nagy meló lehet neked minden nap. Szokták a hajlatokat enyhén olajos vattával kenni, hogy ne páljon be. Az sem jó?
Tudom én még k...a tapasztalatlan vagyok és hozzá nem értő, de csak segíteni próbáltam. Sokat hallottam másoktól is. Igaz a barátnőm babája nem volt egy dundi gyerek.
De azt hiszem most lettem gazdagabb egy pár tapasztalattal, még ha én csak sejtem, hogy milyen.
A kolleganőim babái mindig sírtak fürcsizéskor. Most már az egyik 3, a másik 2hós és szertnek fürdeni. Eddig csak fáztak. Meg már azt is utálták ha levetkőztették őket akár tisztába tevésnél. Lehet, hogy a kicsi Lilla is utál vetkőzni?
Szrintem max egy hónap és nagyon jól "összecsiszolódtok" és imádni fogtok fürödniKép

Megann!
Hát akkor megértem, hogy ilyen méreg drága lesz a függönyKép
De lehet, hogy jobban jártatok volna, ha magatok veszitek meg.
Mert ha így csináltatjátok, azért jól lehúzzák az embert.
Szép a pocidKép
Hol van az a csííík?
Én nem láttam, de nekem már tuti van.

Rokica!
Ezek az igazán jó híírekKép Kép Kép
Te már legkésőbb hétfőre babázolKép
Ha egyáltalán kiengednek a vizsgálat után.

Benianyu!
Olyan édes a kicsi BeniKép
Olyat jót nevettemKép

Hari!
Mi újs?
Pók?

Mea!
Neked is nyugi!
Baba bent nem maradKép Kép Kép
Egyébként is, te is olyan csini vagy terhesen isKép
Nekem kell már "lefogyni hasról"Kép

Viszont éjszaka voltak érdekes fájásaim.
Most már valóban minden nap történik valami új.
Most is görcsölök, de nem hinném, hogy ebből lesz valamiKép
Pedig ma éjfélig szerettem volna szülniKép
Szerintem marad a 10.-e.
Belém van nőve a gyerekKép

Egyfolytában fájok, a derekam szétszakad. Szerintem ez a súlytól van. Már nem hiszek semmibenKép
Engem komolyan hülyének néz a szervezetemKép
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy görcsöl a hasatok és tök rossz ha hozzá ér valami?
Nekem most is olyan. Még a nadrágot is letolom a hasam alá, a polót meg felhúzom cici aláKép
Úgy érzem, hogy még attól is fáj, hogy hozzáér valami. Egyszerűen a bőröm sem bírjaKép

Még Egy Vallomás!
Rokica!!!
Ne szégyelld az izgatottságodat!
Amikor görcsöltem és a véres nyákcsap jött ki belőlem egyik este, hát mit ne mondjak, AZ EGÉSZ TESTEM REMEGETT! Olyan ideg kapott el.
Vannak ilyen hülye virtuális állataim itt a neten. Mindet lefagyasztottam és már készültem.
De szépen lassan elmúlt a "félelmem".
Igazából nem féltem a szüléstől, de mégis úrrá lett valami a testemen.
Lehet, hogy ha tényleg beindul, akkor az anyai ösztönök nem engednek pánikolni.
Ki tudja.
Viszont NE számíts nyugtatóra.
Az átmegy a babába is, tehát szerintem nem kaphatsz. Még az enyhétől is bealudhat a baba, ami rád nézve csak megnyugtat.
Igaz, nem vagyok orvos, de általában nem adnak akármit, mert abból a baba is kap.
De lehet, hogy szüléshez kell a plusz adrenalinKép
Nekem is volt bővenKép

Na megyek, pakolgatokKép
Puszi!
Kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani
39+2

Kép
angelani

Hari!

Ha nincs alapos indokod, akkor sajnos csak időhúzás ha nem irod alá, max egy hónappal vagy kettőval később kezdik.
Hát igen, azzal meg számolni kell, hogyha valóban sorházról van szó és közvetlen szomszédról akkor lesz ott haddelhadd!
Azt ugye tudod, hogy a szakiparosok általában 7 kor kezdenek reggel???KépKép
De azért ha gondolod telefonálj utána a helyi önkormiban, az épitésügyön, hátha megtudsz pontosabbat..., hogy milyen kifogással élhetsz vagy valami!(ebben most nem vagyok biztos de helyi rendelkezések szabályozzák pl hogy valahol lehet e zajjal járó munkálatokat végezni pl hétvégén vagy nem)
A férjem épitési vállalkozó(is) és félfüllel mindig hallok valami érdekeset!
Volt már olyan ügyük hogy pl valakinek nagy lóvét fizettek a szomszéd házban, hogy irja alá a papirt, mert nem volt idejük kivárni amig az illető fellebbez, aztán a hivatal ráül a papirokra, aztán szakértő, aztán döntés, aztán megint hivatal meg posta meg stb...
Szóval nehéz dió ez isKép

Nem hiába a pici cicád a kedvencemKépKép ezek szerint ő a legügyesebb isKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, eléggé elkeserítettél. Én annak idején úgy féltem, hogy valaki nem írja alá és akkor nem építhetjük be. Most teljesen meg voltam nyugodva, hogy csak ennyi, bár nekem már ez is "fájt" hogy hogy fogom megmondani nekik. De akkor ezek szerint nem is érnék vele semmit. Ráadásul nem is akarok már panaszkodni, mert már tényleg én is unom magam, de már jó pár órája kalapálnak odaát. Nem tudom mit csinálnak, de rossz érzésem van, szerintem ha hazajön a párom lesz is nagy balhé, ha meghallja. Nagyon utálom tényleg a veszekedést, már most remeg a gyomrom. Szegény Lili baba, biztos érzi. De ez azért tényleg szörnyű, hogy este azzal fekszem, hogy ordít a kölök, aki amúgy már nem kicsi, legalább 13 éves, ugat a kutyájuk, aki egy kis spicc valami iszonyú vékonyka hanggal, reggel meg arra ébredek, hogy kalapálnak.

Én tényleg türelmes fajta vagyok, de azt hiszem most már nem sokáig bírom. De ezek egyike sem igazi csendháborítás, nem tudom tényleg mit lehetne tenni. Most egy biztos, beteszek valami jó zenét és megpróbálom elnyomni a hangjukat.

Hari

Kép
Kép
hari

Angelani!

Függöny ügy, ok megveszem, de én nem vagyok olyan ügyes mint te+barátnőd, hogy mindenfélét tudtok varrni...Kép
Én analfabéta vagyok varrásból, és attól is félek hogy elszabnám..úgyhogy inkább szakemberre bizom...a karnis meg úgyis annyi amennyi...

Rókica még szerencsés volt,és te is Angelani, hogy csak izgatottak lettetek, és nem pánikoltatok, nem lett hányingeretek, nem akartatok elájulni azonnal(mint én azon a nagyon rossz éjszakánKépKépKép)

Már én is gondolkoztam, hogy valyon hogy fogom lereagálni, hogyha beindul a dolog....

Jajj ezt el kell mesélnem, olyan jót röhögtem tegapKépKépKép
Megkértem sógort(a szomszéd házban lakik), hogy legyen már oly kedves átdobni a gyorslövetű fényképezőgépet este(babafotózáshozKép).
Férj elment focizni, én meg várok-várok, áhhh mondom, negyed 10-kor felállok, mondom legurulok a garázsba a kocsival, persze minden villanyt égve hagytam, tv is ment, telefonomat is fent hagytam, hiszen az egész 5-6 perc, a garázs 100 m-re van...
Hát richtig akkor jön a sógor, csönget a kaputelefonon mint állat, persze nem voltam otthon, aztán mobilon,aztán matávon, azt se vettem föl, hiszen nem vittem magammal, aztán őrült módjára hivja a férjem, hogy eltüntemKépKépKépKép a lakásban diszkivilágitásKépKépKép, a telefonokat egyiket se veszem felKépKép,
Hát aztán már a sarokról sziszegtem hogy itt vagyok, ragyogokKépKépKép
Tiszta ideg lett a férjem, még ma reggel is azt hajtotta, hogy miért kell szórakozni az emberrelKépKépKépKépKép
Hát ha belegondolok, még most is fetrengek a röhögéstől...tiszta ideg volt a két pasiKépKépKép
Úgy kell nekikKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

SajnálomKép
Azért én a helyedben(tudom már mondták hogy én olyan bull-dog fajta vagyok, hogy addig megyek a dolgok után amig nem tudok 100%-ot, ez munkában nagyon nagy erény) utánatelefonálnék, hogy milyen helyi szabályok vannak, hogy legalább hétvégén ne akarjanak betont fúrni...vagy vasat flexelni a fejetek fölött!!!
Egy telefont megér, nem???

Megann

Kép

Kép
megann

Angelani!Kép

Nálad is izgi, de legalább a nyákdugód távozott, nem úgy mint nekemKép

Ja és köszi a bókot, ari TőledKép

Nem takarítottam még, csak elmosogattam, és a ruhásszekrényekben raktam rendet, meg 2 adagot mostam és kiteregettem.
Főznöm szerencsére nem kell, mert maradt tegnaprólKép

De lehet, hogy most nekiállok a takarításnak lightosanKép

Na Megann!Kép
Te sem panaszkodhatsz, jut neked is munka bőven.

Nekünk is sok növényünk van, eddig kint vltak a teraszon de nem tudom hová teszem úőket most télre, mert azóta több bútor van a bébi miatt a házbanKép

Na majd csak valami leszKép

Megyek nem pofázom annyit, majd jövök.

További szép napotKép

Mea
mea

Megann, ez tényleg jóKép Milyen kárörvendő tud lenni az emberKép Biztos én is tiszta ideg lettem volna a helyükben, de így kívülállóként hallani elég vicces. A férjed meg meg is érdemli, amiért állandóan focizni jár, ahelyett, hogy inkább otthon maradna most már, hogy ne legyél egyedül.

Hari

Kép
Kép
hari

Igazad van Megann, fel is hívom majd hétfőn az önkormit, csak hát az a baj, hogy a hétvégékkel még nem nagyon vagyok kisegítve, mert ugye egész héten itthon leszek a babával, a párom is úgy dolgozik, hogy nincs olyan hogy hétvége, hétköznap. Szóval igazából persze az a két nap is valami, ha legalább akkor nem fúrnak-faragnak, de én attól félek, hogy az én agresszív párom ezt önkormányzat nélkül fogja megoldani és abban nem lesz köszönet. Mert ha még nyár lenne, akkor ki lehetne költözni a telekre babástól, bár ahhoz ott még egy csomó dolgot rendbe kéne tenni, meg azért elég messze van, főleg hogy ugye nekem nincs kocsim, tehát ha bármi baj lenne, nem tudnék hova szaladnia babával. De ősszel-télen nem tudok hova menni. Meg igazából nehogy már nekem kelljen "elmenekülnöm" itthonról a buzi szomszéd miatt. (bocsánat)

Most már tiszta ideg vagyokKép Mert pl. ez a kutya ügy is olyan, hogy meg se kérdezték a szomszédokat, hogy mit szólnának hozzá. A mi kutyánk ha már kettőt ugat rá van szólva, mert neki is olyan kis vékonyka hangja van, a párom nem engedi ugatni. Néha rá is szólok, hogy legalább egy párat ugathasson, de nem szabad nekiKép Ezek a hülyék meg direkt ugattatják az ő kutyájukat. Ha a kutya nem ugat, akkor a kislány kezdi el, hogy beizzítsa a kutyát. De mit is várjak egy olyan családtól, akik lebetonozzák az udvarukat, hogy kiengedhessék a kutyájukat, de ne legyen sáros a lába?!Kép És akkor már csak a finomság kedvéért, a betonozást úgy képzeljétek el, hogy az apuka csináltatott pár éve 2-3 fém sablont, nagyméretű kimosott tejeszacskóban lopja a munkahelyéről a sódert, amiből a saját készítésű betonkockákat gyártja. De nem akárhogy, hanem egy zománcozott lavórban kevergeti, aminek már eleve tuti jó hangja van, utána beleteszi az anyagot ezekbe a sablonokba, és elkezdi ütögetni, hogy nehogy légbuborék legyen benne. Száradás előtt mindegyik betonkockának sorszámot ad, és a bal alsó sarkába belerajzol egy fejecskét és beleírja, hogy P...beton (a pontozott helyen a családneve szerepel) Nem tudom megmondani pontosan hány ezer darabnál tart, de gondolhatjátok az elmúlt pár évben jópárat elkészített. Volt idő, mikor kiírta hogy hol tart, de arról már leszokott. Szóval komoly eset.

Sőt, csak hogy érezzétek a dolgokat: hozott ide csigákat is, ami tök jó, mert mikor vonulnak az udvaron a csigucik este, akkor gondolhatjátok milyen jó érzés mikor rálépsz egyre és érzed ahogy roppan. Nem részletezem. Viszont másnap mikor kivilágosodik rögtön tudod melyiket tapostad el, mert a nagyobbaknak szám van a házán fehérrel ráfestve, a kissebbeknek pötty jutott, mert ugye azokra szám nem fért. És most nem hülyéskedek!!!!!

Van még pár ilyen történetem, úgyhogy ha valaki még nem sajnálna eléggé, akkor folytathatom. Ja és ez elvileg egy tök normális társasház Kispesten, szóval nem a Hárshegyről írok!!!!!!

Hari

Kép
Kép
hari

Hari
KépKépKépKép
Illetve bocs, inkábbKépKépKép
Ez a csávó tutira nem normális.
p 36+4
penna

Hmm.
Hari, nem kényszeres kicsit az a szomszéd?Kép
Esetleg még rendménás isKép?

KépKépKépKépKép
uxi

Rendmániást akartam írni...

KépKépKépKépKép
uxi

Szerintem simán csak hülyeKép Volt amikor hazajöttem és hirtelen azt hittem rossz udvarba jöttem be, mert akkor éppen ilyen ipari tejeszacsikat szerzett valahonnan, kb. 5 litereseket, de több százat. Mindet kimosta, és az egész udvaron azok száradtak. Mert itt az egész udvar be van hálózva szárítókötelekkel. Fura látvány volt, először mondom nem is tudtam hogy jó helyen járok-e. De szokott kis tejfölös dobozkákban füvet ültetni is. Persze abból is volt legalább 100Kép Mert akkor járdát csinált és nem a járda melletti földrészt füvesítette be, hanem először kinevelte a füvet tejfölös pohárkákban, aztán azokból ültette át.

Tavaly előtt télen meg egy diszperzites vödörben akarta tartani az aranyhalakat. Mondtam neki, hogy az nem lesz jó, mert délutánra belefagynak szegény halak. Erre ő: nem, mert reggelente önt bele langyos vizet... Hát délután arra jöttem haza, hogy csákánnyal veri a jeget a diszperzites vödörből. Szegény halak....

De volt olyan is, hogy verebet fogtak és betették egy pici kalitkába. Szegény veréb össze-vissza vergődött. 1 órát kellett tollasoznom a kislánnyal, hogy cserébe elengedjék szegény verebet.

Ja és akkor a gyíkos sztori, mikor levágták szegény farkát, hogy megnézzék visszanő-e...

Na, akartok még????Kép

Kép
Kép
hari

Tényleg Penna, milyen volt a Corás kiszállítás tegnap? Pontosak voltak?

Kép
Kép
hari

Most ahogy így írom a sztorikat, olyan jókat röhögök utólag. Azon gonolkozom, hogy ki kéne adni a lakásomat 1-1 hétre, szerintem találnék olyat, aki fizetne érte, hogy tanulányozhasson egy ilyen "érdekes" családotKép

Ha jók lesztek csinálok fényképet majd a várról amit az ürge épített. Ahhoz csinált külön pici betontéglákatKép Van hozzá egy mini tó is, amibe egy harcsát tart. Minden este megnézik családostul, hogy mennyit nőtt a harcsa, mikor lehet kisütniKép

Tényleg csinálok majd fotókat ha nem lesznek itthon, mert még a végén azt hiszitek én vagyok a hülyeKép Ami persze ilyen szomszédok mellett nem lenne csoda, de még egész normálisnak érzem magam a körülményekhez képest.

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Rokica! Szerintem szülni fogsz ma Kép

Zsófy!
Én sem teáztatom Olit. Már a kórházban sem fogadta el. Az anyatejben minden benne van, ami kell neki. A gyerekorvos és a védőnő azt mondta, hogy max akkor kell neki, ha 40 fok meleg van.
Amikor csuklik akkor szoktunk neki adni cukros vizet kiskanállal. Azt szereti Kép
Lilla is hasfájós? Olyan nagyon sajnálom ezt a kis mókust, amikor elkapja egy egy görcs. Az a leggázabb az egészben, hogy az ember nem nagyon tud segíteni azonkívül, hogy simogatjuk a pocót, tornáztatjuk stb. Adjuk neki az Infacolt, ma már úgy vettem észre, hogy kezd hatni. Remélem nem tévedek. Annyira tud sírni szegénykém... előfordul, hogy olyankor az én könnyem is potyog rá, mert annyira sajnálom, hogy fáj a hasa. Egyébként vicces dolog, hogy kisbabakorban szinte imádkoznak a szülők, hogy puppoljon a gyerek, aztán meg ha felnő, majd legörényezik ugyanezért Kép Kép

Ugye jól gondolom, hogy anyatejből nem tud egy baba túl sokat enni? Hisz annyit szopizik, amennyit kíván... Olivér 60-90 grammokat szopik egyszerre naponta pedig 500 gramm körül. Gyakorló mamik azt mondják, hogy az sok. Bukni nem szokott, úgyhogy gondolom nem lehet sok, amit eszik. Csak már arra is gondoltam, hogy nem-e attól fáj a hasa, hogy túl mohó.
A bal cicim egyébként totál kész van a turbó szopástól. Legtöbbször csillagokat látok a fájdalomtól, de a védőnő azt mondta, hogy bírjam ki, és ne használjak bimbóvédőt, állítólag hozzászokik a cickó a terheléshez. Erről valakinek van tapasztalata?

Hari! A szomszédotok komolyan hülye Kép Kép Orvosi eset...

Teszek fel képeket, remélem nem unjátok Kép

Ja Falina a múltkor kérdezted, hogy nem téglaszínű-e a babakocsink. Két garnitúra huzatot vettünk hozzá, hogy ha koszos lesz, akkor nem kell várni 3 napot mire megszárad mosás után, csak áthúzzuk a másikat. Szerintem megérte a plusz pénzt, mert elég párnázott, és lassan szárad a huzata.

IldiKépKépKép

Kép
vrucsincá

Vrucsincá, szerintem nem tudsz annyi képet feltenni, hogy bárki megunja!Kép Oli nagyon édes, Te pedig letagadhatnád, hogy szültél, egyáltalán nem látszik. Úúúúúúúúúúúúúúgy irigyellek, bár tudom nem szép dolog, de akkor is. És ilyen szép helyeken sétálgathattok! Én még azt sem tudom hova viszem majd szegény kis babámat sétálni, itt nincsenek ilyen szép helyek. Max. a szomszédot mutogathatom nekiKép

Ha lesz időd, tegyél még fel képet!

Én nem vagyok szakértő, sőt egyáltalán nem értek hozzá, de nem tudom elképzelni, hogy túl sokat szopizzon egy gyerkőc. Emiatt szerintem kár aggódnod. Érzi ő, hogy mennyi a jó neki. Tápszernél el tudom képzelni, hogy ha nem jó az arány akkor "túleszi" magát és attól akár fájhat a pocija, de tejcinél szerintem nem fájhat neki attól, hogy sok. Aztán lehet hogy rosszul gondolom.

Hari

Kép
Kép
hari

Rokica! csendben drukkolok tovább!!KépKép

Megann, bi-bi-bíííííííí nekünk már felrakták a karnistKép a függönyt a festők után fogják csak feltenni, szept közepe felé..

para dolog: bennem is vanKép de amikor előjön inkább próbálok arra gondolni, hogy, ha másnak is ilyen szépen sikerült,miért pont nekem ne menne?! Megann gondolj Te is erre!!

Én is takarítok, meg pakolok, most fogom a fejemet, hogy miért nem csináltam az első 3 hónapban semmitKép tegnap egy kicsit megijedtem a végére, mert mostanában már egy csomót izegtem-mozogtam, de tegnap estére annyit fájdogált a pocim, meg olyan furcsa hirtelen fájdalom jött rám, ami a fenekembe sugárzott (bocs, nem tudom szebben leírni, de kettégörnyedtem tőle) úgyhogy kicsit talán vissza kellene fogni magam. vagy ez még belefér? lelkiismeretfurdalásom lett, hogy nem figyelek Eszterre eleget. tegnap sokat kalimpált, és ma már kora hajnalban fennt voltunk...

Allergia: nekem tavasszal volt borzalmas, amikor minden egyszerre robbant be, néha olyan volt,mintha a gyereket is kitüsszenteném magamból. Benianyu jobbulást!! nagyon sz@r lehet ekkora hassal ennyit tüsszögniKép
Kép

Hát jót röhögtem Megann a pasikon körülötted, reméljük férj jól megijedtKép, és Hari ez a csigaszámozás, meg betonkocka jelölés se semmi!!
én már nem is panaszkodom a szomszédban lévő kutyafalka elviselhetetlen vircsaftjai miatt. és végül is eddig csak egyszer rakott akkora tüzet az új szomszéd, hogy vastagon állt a pernye a nagy teraszunkon, meg korláton, asztalon stb...
szóval Hari, neked aztán tényéeg nem könnyű!Kép

kérdés: kíváncsi vagyok, nálatok mi a reakció, ha egy ismerősötök meghívna benneteket párostul vendégségbe? rögtön igent mond/ "nem akarok menni, akkor nem megyek"/ "nem akarok, de a te kedvedért megyek"/ "te is maradj itthon", vagy vmi más?

and 33+5

KépKép
KépKép
and

Fényképből sosem elég!!!!!KépKép
nagyon helyesek vagytok! tényleg nem látszik Ildi, hogy nemrég szültél, nagyon jól néztek ki!!

Hari, szerintem ne engedd a baba közelébe a szomszédodat! ez teljesen borult agyú! hogy van ennyi hülyeségre ideje? remélem nem tanár, vagy ilyesmi a foglalkozása.... bocsánat, nem a tanárokat akartam ezzel megsérteni, csak, hogy ne kerüljön ilyen ember gyerek közelébe..

KépKép
KépKép
and

And, nálunk a reakció két féle szokott lenni:
1, "nekem nincs kedvem, de te menj el nyugodtan"
2, "jó, menjünk" indulás előtt "nekem nincs kedvem, de te menj el nyugodtan" Kép

Kép
Kép
hari

Vrucsinicá!

Ne izélj már, hogy unnánk a kis Olit, amikor olyan kis édiKépKépKépKép

Hari!
Ne csináld ezt, mert nem elég hogy tüsszögéskor küzdök a vénasszonykórral, de most még hangosan hahotázom is a gép előtt(még szerencse hogy férj nincs itthon, mert azonnal kiállitaná a sárga cédulátKépKép), és igy is nagyon nehéz megállni hogy be ne pisiljek(bocsi) az idióta szomszédodon!

Hát ha nem mondod, én azt hinném, hogy ilyen a világon nincs is mégegyKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát ez k....va jó.. sorszámozott csigák, harcsanevelde, betontéglakészités házilag, na ezt meg fogom mutatni a férjemnek, hogy látod, igy is lehet takarékosan épitkezniKépKépKépKépKépKépKép
BeszarásKépKépKépKépKép
Ha van még ilyen sztori, jöhet, ez nagyon de nagyon jó.......
(Bocsi, hogy itt vidámkodok, de ezen nem lehet nem röhögni)

Nem is térek napirendreKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Majd jövök ha már kiröhögtem magam, bocsi

Kép

Kép
megann

Hari: KépKépKép
köszi

KépKép
KépKép
and

Megann, legalább van benne valami jó is, hogy ilyen hülye a szomszéd, mert így jó kedved lett. Amúgy meg a betontéglákat mikor elkezdte csinálni, azt hittük hogy építkezni akar, vagy valami hasonló. Aztán kiderült, hogy kint Gyálon laknak a szülei és ott földút van, és hogy ne hordják be az udvarba a sarat a kocsival, ezért az utcát rakta ki nem tudom hány méteren ilyen betonkockákkal... Gondolom azóta mindenki aki arra megy autóval lepucolja a kerekeket mielőtt felhajtana erre a betonszakaszra, mert ha nem akkor nem hinném, hogy sok értelme lenne, hiszen egy hét után úgyis felhordják rá a sarat. Mert akármennyi kockát gyártott, ha elkezdeném kiszámolni, hogy milyen széles egy úttest, és ahhoz hány ilyen kocka kell... szóval nem hiszem hogy túl hosszan kikockázhatta. De nem fogom kiszámolniKép Egy biztos, egy garázst simán építhettek volna belőle, de annyi esze nem voltKép

Hari

Kép
Kép
hari

And, amúgy szerencsére nem tanár, valamelyik kórházban dolgozik mint szállító. Biciklivel jár dolgozni mikor nincs túl rossz idő, és azt hallanátok, hogy micsoda statisztikái vannak ezzel kapcsolatban. Mert nem mindegy ám, hogy mikor indul el, percre ki van számolva, meg az is, hogy hogy kell tekernie ahhoz, hogy pont a zöld lámpáknál tudjon átmenni. Persze az sem mindegy, hogy merről fúj a szél, és milyen erősen. Nem viccelek. Gondolhatjátok, hogy milyen, mikor kiülök a párommal a hintaágyba, ők kijönnek az udarra, és elkezdi a feleségének, vagy a fiának ecsetelni a kerékpározás rejtelmeit. Hát még mikor nekem kezdte el régen. Hála a Jóistennek engem már kihagy belőle. Lehet hogy látszott rajtam mennyire érdekel.
Hari

Kép
Kép
hari

Megann, nem akarom elkiabálni, de bár én nem ettem szőlőt, ennek ellenére tegnap reggel óta nem kellett bevennem Rennie-t. Éjszaka is csodálkoztam, de most főleg, mert reggel bevettem a vasamat, és utána mindig gondban szoktam lenni, hogy kibírjam a 2 órát amit ugye a két gyógyszar között hagyni kell. Most meg még mákosgubát is ettem és semmi. Mondjuk én úgy látom hogy lejjebb is van a pocakom, de ebben azért nem vagyok biztos, mert lehet hogy csak szeretném, hogy lejjebb legyen. Na csinálok egy képet csak neked csak most a Picurról, ha jól sejtem felosont az emeletre és ilyenkor be szokott feküdni egy kis kosárba, meg akkor felteszek egy mai pocakos képet is.

Hari

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari