Sziasztok!
Erika!
Holnapra meg tudom mondani a tel.számukat, nálam csak a tervrajz van, a prospektus elején vannak az elérhtőségek.
Utólag is boldog névnapot! Tegnap is próbáltam ide írni, csak valahogy nem engedte, hogy feltegyem.
A házak átadása május-június lesz.
Réka!
Igen, mondtam, Gábornak, hogy mi történt Gergővel, már nem is szólt rá semmit. Én sem értem, hogy hogy van az, hogy mindig akkor történik valami, mikor én vagyok vele. De talán azzal magyarázható a dolog, hogy én többet vagyok Gergővel kettesben, és így jön ki az arány, hogy ennyi együtt töltött időre ennyi baleset jut?
Nagyon jó, hogy van segítséged, biztos kell még idő, hogy megszokd, hogy már kétfelé kell szakadnod a háztartáson kívül. Jó, hogy nem egyszerre szakad a nyakadba minden.
KRESZ vizsga augusztus 14-én lesz. Minden nap tanulok, mikor tehetem, a net-en is találtam teszteket, mikor már elegem van a könyből, a net-eseket töltöm. Már egyre közelebb a vizsga napja, már kezdek félni.
Biztosan rossz lehet, hogy a párod csak este 9-kor ér haza. Gondolom addigra mindketten rendesen elfáradtok, és csak aludni van kedvetek. Vagy azért van még pici idő megbeszélni a napi történéseket?
Szegény Martin!
Majd írj a vizsgálatok után, hogy mit tudtak kideríteni. Ja, persze ha lesz majd időd.
Reni!
Nem semmi, hogy el mertél indulni a két fiúval! De gondolom akkor ezután már bátrabban neki mersz majd vágni hasonló útnak. Majd írj ám, hogy mi újság Benedekkel, és hogy kilábalt e a szorul helyzetből.
Én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz. Amit meg arról írtál, hogy azt mondták rólatok, hogy a baba miatt lett esküvő, arról annyit, hogy biztos irígykedett, ilyet csak egy rossz indulatú ember mondhat. Ja, és igazad van, sokan tényleg akkor jutnak az anyakönyvvezetőhöz, mikor már útban a baba. De ott sem feltétlenül csak a baba miatt. Az ismerősömék is így jártak (ő is nagy hassal ment férjhez), mert addig halogatták az esküvő dolgot (még pénzt akartak rá gyűjteni), hogy a baba beelőzött.
A rossz indulatú megjegyzésekkel meg nem is kell foglalkozni. Mindenki gondol, amit akar.
A tornával kapcsolatban a Callanetics-ből könyv is van, ugye? Ha az, amire gondolok, akkor az nagyon durva, mármint elég kemény. Nekünk van videónk, csak használjuk is, mármint én. Tornára. Nekem Norbis és Bíró Icás kazim van, felváltva kínzom velük magam. Eladó videóról sajnos nem tudok.
Lola!
Nektek is gratula a házassági évfordulótokhoz. A tesómék is 1 hónapja tartották az évfordulójukat, nekik már a 7., és olyan (mármint nekem), mintha csak tegnap lett volna.
A főzés dolog nálunk már nem igazán probléma Gergő miatt. Amíg én a konyhában főzőcskézek, addig Gergő kihozza a játékait, és ott kint játszik. Sokszor még a dömpert is kicipeli, aztán visít, ha út közben valahol elakad vele. Sokszor annyi minden van már a konyhában a földön, hogy alig lehet kijutni az akadályokon. Sajna az összepakolásuk mindig rám marad.
A főzés problámája onnan adódik, míg kitalálom, mi legyen az aznapi menü. Gábor azt mondja, hogy neki mindegy, pedig nagyon válogatós.
Aztán törhetem a fejem, mi az, amit mindenki megeszik. Mikor Gábor elutazik több napra, akkor kicsit könnyebb mit főzni, mert akkor szinte biztos, hogy főzelék, vagy valamilyen tészta van. Õ azt nem eszi meg, úgyhogy mi akkor eszünk olyat, mikor nincs itthon.
Megyek, teregetnem kell, most lett kész a gép, és sajna hajlamos vagyok bent felejteni a ruhákat, úgyhogy most megyek, míg emlékszem.
Szép napot m.kinek!
Sziasztok!
Melinda