Mi is jól éreztük magunkat a bulin !
Örülök, hogy minden gyerek jól aludt hazafelé.
Jó volt látni Brigi nagy pocakját is ! És persze Andi friss kismamával is találkoztunk, aki még apát is elhozta "trécselni"
!
Zsuzsi Fannija 150x leesett mindenhonnan, de egy hang nélkül fölállt és ment tovább.
Marci a szokásos úrifiú formáját hozta, de szegényke már tényleg fáradt volt. Niki is az első félórát háborgással töltötte (ahogy szokta) de aztán elmúlt.
Andi
éljen a grillparti ! Legalább együtt vagytok ! Gratula !!!
Zsuzsi
pakoljatok és gyeretek !!!
mi van a fiaddal ? Viszitek tovább orvoshoz? Akartam kérdezni a talin, hogy milyen volt Galyatetőn, de persze elfelejtettem, amit meg meséltél egy szót sem hallottam. Szóval kénytelen vagyok megkérdezni most és itt ! Engem a gyerek szempontjából érdekel. Meg hogy novemerben is jó lehet-e ott ? Mekkora a zárt medence rész és van-e valami rohangálós terület, rossz időre is? Meg milyen a személyzet viselkedése, mert az unott pofájú, flegma pincéreket utálom. ( láttam már eleget)
Brigi
akartam mondani, hogy nagyon csinos kismama vagy !!! A lábad sem vizesedik ? Mert ha nem ,akkor szerencsés is vagy. Vigyázz, ha D.keszire költöztök, anyóslátogatás közben én is meglátogatlak titeket !!!!
Panu
látod ilyen lassan tetvészkedem föl a képeket, hogy közbe tudsz írni
Ez a pár kép, több mint 1 órámba került.
Na de legalább szép látvány.
Azért álltatok annyit a piros lámpánál, mert jött a hév szemben és akkor nem enged oldalra se kanyarodni. Amit persze egy kiegészítő lámpával simán meg lehetne oldani, de hát ugye...
Na ezt jó részletesen leírtad. És mi van, ha az a tó 235 méterre van, akkor is odatalálok ???
A kastélyt meg akarom nézni, bár tényleg nem akarok bemenni, mert nincs semmi értelme lókupeccal szaladgálni a termek között. Aztán még valami éjjeli edényt kinéz magának és vihetem haza.
Ti nem mentek hétvégén anyukádhoz, akkor jöhetnétek kirándulni ?
Krisz
én pár hete este ültem itt a gép előtt békésen, egyszer csak valahonnan berepült egy 3 méteres sáska. ( legalábbis nekem akkorának tűnt
) először össze-vissza csináltam magam, mert elviselhetetlenülrettenetesenborzasztóaniszonyatosan be vagyok sz.rva ezektől a minden féle bogarakról. Hát még egy ilyen borzalmas állattól.
Kénytelen voltam szegényt lefújni, mert megfogni képtelenség volt. így is úgy be voltam csinálva, hogy csak na. Nem is aludtam a szobában, hanem kimentem a nappaliba a kanapéra. És most, hogy írod, hogy apát megharapta, hát teljesen átérzem a helyzeted. ezek apáknak való kihívások nem egy kisgyerekes anyának.
Apának jobbulást.
Már csak azt nem tudom, mit fogok csinálni, mikor Niki elkezdi gyűjteni a pókokat, tücsköket, bogarakat...
Na foglaltam szállást Keszthelyen, de A.páhokra nem tudunk menni, mert az nem nyitott csak a szálló vendégek használhatják. Keszthely meg egyébként is szép és ott a Balcsi is közel. Bár azt nem tudom még, hogy mit fog Niki csinálni, ha meglátja én meg szólok neki, hogy hoppá nem megyünk bele, mert kutya hideg.
Én meg azért nem akartam közvetlen a hotelbe menni, akár Kehidára, akár A.páhokra, mert 14e Ft / éjszaka és még a gyerekért is külön elkérnek pénzt. És hiába 4*-os a hotel, ha semmit nem tudok belőle kihasználni ( szoli, szauna, masszázs, fitnessz, stb. ) mert hogy egyedül vagyok. Majd ha apa is itt lesz, akkor már más lesz a kép. Bár pont tegnap mondta, hogy ő pár hétig nem akar kimozdulni itthonról. Én meg mondtam, hogy DE. Na aztán ennyiben maradtunk.
Egyébként sem tudtam vele beszélni normálisan, mert azért nagyon hiányzik ám és mi is neki, de ha ebbe a témába belemerülünk akkor annak nem lenne jó vége. És ezért próbálunk vidáman, jópofán beszélgetni, de ez akkor is szar.
Nem beszélve arról, hogy egyre jobban szóba kerül, hogy mi lesz, ha hazajön. Persze itthoni ötletünk nincs és akkor megint ott lebeg a fejünk fölött, hogy visszamegy. De hát én k..vára nem akarom, hogy visszamenjen, ő még jobban nem akarja ( Nikit még meg sem kérdeztük ) de hát enni meg muszáj később is. Rohadt dolog ez. Tényleg alig várom, hogy jöjjön, aztán meg azon görcsölök, hogy mi lesz... A tesó projectről már nem is beszélve.
(nehogy azt írjátok, hogy ne foglalkozzak vele, majd csak lesz valahogy
)
Na lényeg, hogy Nikit megmártóztassam a kehidai medencékben, halljam a boldog visítását és kész.
visszük apa csoda fürdőruciját is.
Dorki