Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem, hogy mindenkit elérjen az infó.
Megvolt az első zenebölcsi. Rettentő sokan jöttetek el, ami nagy öröm volt nekem, de kicsit rossz is volt, mert volt, aki sarkon fordult és elment, amikor meglátta a tömeget. Hát ez az, amit nem lehetett előre tudni. Megbeszéltük, hogy a továbbiakban, tehát már a jövő héttől (szept. 12!) 2 csoportra szakadunk, lehet jönni 10-re és fél 11-re is. Viszont ennek az az ára, hogy pontosan 10-kor el fogom kezdeni az elsőt, és nem lehet késni, mert akkor a második csoporttal tolunk ki. Tehát aki a 10 órás foglalkozásra szeretne jönni, az érjen oda kicsit korábban, hogy legyen ideje akklimatizálódni. Fél 11-kor csere, és jöhet a második csoport.
Cserébe viszont megígérem, hogy sokkal nyugodtabb, bensőségesebb légkör lesz, mint a mai alkalom volt.
Azért remélem, nem riadt vissza senki
A másik.
Mint már korábban jeleztem, beindítanék egy csoportot, ami hétfő reggel 9-kor kezdődne, és kifejezetten 3 évet betöltött, oviba-be-nem-került gyerekeknek szólna. Minden héten más-más tevékenység lenne, én mindig előző héten közzéteszem, hogy "jövő héten torna" vagy "jövő héten festünk" stb. A különböző tevékenységekből adódóan pl. a torna kb. 30-40 perces, az éneklés szintén, a festegetés már tovább tartana, a mesélés-verselés megint kicsit hosszabb. Tehát 9-től 9.40-9.50-ig tartana.
Elvileg okt. 3-ára gondoltam az első alkalommal, és ha tetszik nektek, akkor folyamatosan hetente.
Jó lenne, ha jelezné, akit érdekel, hogy legyen egy képem arról, mekkora igény van erre.
Cili