Szia Mariann!
Tündéri a kisfiad!!! Gratulálok!
Teljesen elvesztem, asszem így a szülés után 4 hónappal rottyan össze a testem. Az, hogy hullik a hajam, a hormonoktól meg a vashiánytól van. De vmi. nőgyógyászatilag sincs velem rendben, az tuti.
Most viszont a legfőbb gondom, h. mindkét fülem begyulladt, sőt az egyik ekcémás is. Nehezen, de rászántam magam a dokira, viszont mióta cseppentek bele, még annyit se hallok, mint eddig. Szép lesz, ha énektanár létemre megsüketülök.
A képeken láttam egy játszóteret. Az a tóparti vagy a Plusz mögötti? Mi a Tóparton lakunk.
A nadrágvarrás már engem is tréfált meg, rá se ránts, a szoptatós anyukák nem kritikusak!
Végre jön a jó idő, így babázni is könnyebb. Marcikám a Maminál yaral (itt Komáromban), Natival vagyok, van vele is tennivaló bőven, de nagyon hiányzik a kisfiam alig egy órával azután, h. elmegy.
Nagyon szeret anyósoméknál - kertes ház, és ő pedig négy hónappal ezelőttig egyszem unoka az egyszem fiuktól.
Jó babázást! Kajaügyről majd számolj be, lécci, kíváncsi vagyok. Ja, és Te Komáromban szültél. Egy komáromi indított egy topikot: információkat kér a kórházról. Én Győrben szültem, így túl sokat nem tudok, de tán érdemes lenne őt is ideinvitálni!
Nagyon szép napot kívánok Neked és a gyönyörű fiacskádnak!
Adri