Sziasztok!!
Megjött az éjszakai műszakos..
én csak ilyenkor jutok géphez, mert angyalkám csak a babakocsiban alszik az utcán, így amikor otthon vagyunk szórakoztatnom kell, de ha mégis géphez enged, akkor az irományom vagy elszáll vagy lefagy a gép, na mind1......
Vezso!
Köszi a jókívánságot, igen megtudom érteni anyukádat, hogy nem esik neki jól az elfelejtett évforduló...
én néha nem értem a pasikat.....ezt a pár dátumot sem tudják megjegyezni...
tisztelet a kivételeknek!!!!
Jégvirág!
Neked is köszi, nem akarok untatni senkit a dolgaimmal szóval csak pár szóban: én amolyan romantikus Bika vagyok, nincsenek nagy elvárásaim, nem kell nekem sem drága smaragd gyűrű vagy luxusutazás, nekem mindezeknél 1 szál virág sokkal többet ér!!!! Hát ez maradt el tegnap és nagyon rosszul esett..
pedig én csináltam gyertyafényes vacsit, pezsgő stb. minden volt, de aztán valahogy ugyanolyanra sikeredett az este mint máskor, én altatom a gyereket egyik szobában, apája közben elalszik a másikban és mire kijövök a gyerektől, csak a TV és a számítógép marad nekem társnak..
na de ma este átölelt és azt mondta: tudod hogy szeretlek..... de akkor is , miért nem tudott egy fonnyadt, poros, kicsinyke virágszálat venni....10 év alatt rá kellett volna jönnie, hoogy nekem ez a dilim..
bocsi , kicsit hosszú lettem....
Mellszívó: nekem kézi Chicco volt, de nem vált be, párszor hozzáfogtam, de majdnem sebesre szívta a mellbimbómat, uncsitesóm a Medela elektromosat dícsérte nagyon....
Vaktyúk!!
Az én fiamnak is sokszor van kinnt a nyelve, sőt a napokban elkezdett gurgulázni a nyelvével, és annyira tetszik neki, hogy ma délután alvás helyett 3 órán keresztül hangoskodott a sétáló utcán..
szóval nyugi, semmi baja nincs a fiadnak!!!
Vizimanó!
Nagyon édes ez a kép!!!!!!!!
Nem tudom írtam-e de én idén májusban múltam 30 (láttam többen leírták az életkorukat, gondoltam csatlakozom....a cica29 sajnos ezért már nem aktuális..
Connie!
Én is megnéztem a képeket, nagyon jók, a keresztelősek is, de a többi is....Botinak is van olyan korházi képe amin a mérlegen fekszik éppen...olyan kis mókásak azon a mérlegen..
megyek kicsit pihenek, ki tudja mit hoz még az éjszaka
mamáknak+babáknak és a többieknek is jó éjt
kingu