Sziasztok lányok!
Annyi minden történt, nem is részletezem, jó is, rossz is. Föként a kertben dolgoztam, most már van egy kis vetemény is a kutya kennel helyén, az is rám vár.
Egy kérdés: nem tud valaki valahol sziámi kiscicát, ami esetleg nem kerül annyiba? Nálunk olyan nagy a cicahalandóság, hogy nem szívesen adok ki sok pénzt rá.
Azért, ami nagy dolog: márc. 8-án Adriánt letettem aludni, visszanézek kb. 5 perc múlva és ott állt az ágyban. Azóta állandóan húzodzkodik felfelé
meg bemássza az egész lakást
(mosómedve lettem én is
Kanga! Azért jó neked, mert gyönyörû a neved (tudom, hogy nem a név számít, de én mindig úgy szerettem volna, ha szép nevem lenne) Gondolj bele: Tóth !? Igaz, ez nem az eredeti, de az se kutya: Nacsa...
És ehhez még jön egy Kovács.
Hát ezért!
Kingandi, Liesel, Andi3! Hiányoztatok!
Pele, Iboly! Magamat nem számoltam bele a züllésbe
Köv. züllés részemröl ok.
Bigacsiga! Elhiszem, hogy ennyire rossz a kedved a fiad miatt. Ha esetleg mûtétre kerülne a sor, akkor az mit jelent? Utánna minden rendben lenne a lábával?
Évi! Én fogkeféztem Kikkót, amikor már ennyi foga volt, de csak kb. 1/4 borsószemnyi babafogkrémmel
Évi, Andi, Pele! Már írtam párszor, miért nem próbáljátok meg a homeopátiát? Nekünk teljesen tünetmentes lett Kikkó kizárólag csak az alkati szertöl! Hogy elötte milyen volt?
Küldök nektek fotót róla!
Anikó! Azt szokták mondani, hogyha engedsz a hisztinek, akkor azt hiszi, hogy ezzel lehet elérni, amit akar. Egyszer nálunk is volt földrefekvés, hol máshol, mint Pesten a Tescoban, hosszú sor közepén. Semmit nem csináltam. Nem figyeltem rá és egyszer csak abbahagyta. Ez meg fog szünni, ne izgulj! Lényeg: hisztinek soha ne engedj! Meg kell tanulnia, hogy nem lehet mindig az, amit ö akar.
Snoopy! Asztal rágás nálunk is jelenség!
Megjött a Cápádra az úszópelus! Hívlak!
Emese! Az AIDS-es ügyhöz, ugyanez szokott történni moziülésekre, illetve pénzkiadó automatákba tett fertözött tüvel. Nagyon vigyázzon mindenki! Ennél aljasabb dolgot, nemigen tudok elképzelni! Az ilyen ember számomra fikarcnyit sem ér, mert nem mentség erre az, hogy beteg és nem tudja mit csinál elkeseredésében!
Pocok! Ha már ennyi áldozata van ennek az AIDS-es baromnak, hogy lehet, hogy még senki sem látta szerinted?
Zorkanya! Zorkának boldog szülinapot!
Most megyek, mert mindjárt jön a vendégsereg felköszönteni Kikkót a névnapján és az elörehozott szülinapján, meg Adri múlt heti névnapját is ünnepeljük, úgyhogy lesz itt ünnepség!
Puszi nektek:
Evey