Szia Mirminc!
Én is akartam rendelni K. Classicot, bár most épp abban a fázisban vagyok, hogy még gondolkodom rajta...
A különbség az, hogy a Classic nem egy all-in-one pelenka, csak majdnem. Nem műanyag a külseje, hanem flanell, viszont külső nélkül csak rövidebb ideig bírja, éjszakára vagy hosszabb időre szükség van külsőre. A Basichez képest viszont abban más, hogy ebbe belülre bele van építve egy nedvességzáró réteg. Nekem nagyon tetszik, főleg amiatt, hogy nem műanyag van kívül, és valahogy úgy gondolom, hogy tartósabb is, mint az Ultra, bár nem tudom, lehet, hogy ez a belső nedvességzáró réteg ugyanúgy szét tud jönni? És még azért is tetszik, mert ha teszek is rá külsőt, az lehet gyapjú, míg az ultránál a külső az mindig műanyag marad...
Én beszéltem a Kushies-osokkal is, azt mondták, hogy azért nem forgalmazzák, mert szerintük túl nagy csomag a gyereknek... Bár én elsősorban éjszakára szeretném, akkor meg teljesen mindegy. (Egyébként ez a "túl nagy csomag" dolog szerintem csak a felnőtteknek fontos, nem vettem még észre, hogy gyerkőcöt zavarná...)
De azért felhívhatod őket te is, ha nagy az érdeklődés, hátha behozzák.
Amúgy én a
www.zwerge.de -n láttam a legolcsóbban. Te hol nézted?