Sziasztok Roki, Szuzy!
Roki!
Izgi volt a nyaralásotok az biztos! De mi volt az a sok kiütés? Lehet hogy nap alergia? Arra felé "máshogy" süt a nap. Anyukám is nap alergiás, de csak a tengerpartokon jön ki rajta. Mo-n soha.
Rebi füle? Remélem már nem fáj.
Mi is utaztunk egyet, Kehidakustányba, nagyon jó volt, csak rengetegen voltak, és én elég nehezen bírom ha nem tudom kinyújtani a lábam a medencében.
Ott is aludtunk és jókat ettünk!
(Svédasztal-nyammmm)
A gyerkőcök nagyon élvezték, de aztán másnap amikor már ki kellett 11-ig jelentkezni, Petit nem volt hova letenni aludni,mivel kint zuhogott az eső, a szobát meg el kellett hagyni. Így du.2-ig bírta Peti, de aztán pánikszerűen elhagytuk a fürdőt és a kocsiban egy mp. alatt mély, 3 órás álomba merült mindkét gyerek!
Képzeljétek, Kittinek be kellett tömni egy rágófogát, ami maradandó és kb. 4 hóanpja nőtt ki. Nem tudom hogy lukadt ki ilyen gyorsan, a tejfogai mind jók, (voltak,amíg ki nem estek)mossa reggel, este. Igaz, kap csokit is minden nap egy keveset.
Ez tegnap volt, a párom ma ment fogászatra, és neki is betömtek egyet. Mi jön ezután? Holnap én leszek a soros a fogászaton.
Na, eleget nyafogtam!
Szuzy!
Olyan lelkiismeret furim van,hogy nem vettem fel a telefont amikor hívtál! Ne hari légyszi.
Irtak ám neked a TAVASZ fórumon, a csütörtöki program kapcsán. Csak most nem jut eszembe hol is?
Most korán lefekszem!
CSocsi!
Andi