Új privát üzeneted érkezett!

De jó Nektek kismamák!Kép Lennék a helyetekben!
Na van itt aza csaj aki terhes, de tényleg azt hiszi hogy csak ő terhes a világon!2 hónapos terhes, de tök sokat hízott vagy 5 kilot és marha nagy segge van mindenki ezzel szekálja a( pasik csak).De ő váltig tagadja hogy nem hizott sőt tegnap volt dokinál és ő is zat mondta neki hogy nem hízott.(A doki 1. nem ezzel foglalkozik 2 .most látta 2-szor és már akkor is kövér volt)
Na nem szólok semmit mert lehet én is meghízom!
Na meg az hogy ő nem hányos, és megdícsérte a doki hogy milyen jól néz ki meg minden kismami róla vehetne példát...önbizalom van ám ezerrel...én meg hallgathatom miközben a bibircsókaimmal vagyo lefoglalva..Kép

zsuzska80
Szombathely

Hajni!

TEgnap nem voltam ennyire nyugodt! Kép Most már az vagyok, valami úgyis lesz.

Zsuzska!

Ne törődj vele, nem érdemes. Tudom, hogy idegesítő és nehéz így nem gondolni arra, hogy te is babát szeretnél. Az én kolléganőm is hasasodik rendesen, most már nem zavar egyáltalán. Annyit nem értek csak, hogy hogyan lehet az, hogy neki elsőre összejött a baba, pedig elmondása szerint van egy cisztája és világ életében rendszertelenül mensizett, sőt volt, hogy ki is maradt neki nem is egyszer. Érti valaki ezt? Kép

Betti
betti73

Akkor Betti kezetfoghatok a kolleganőddel...detto.
Engem nem érdekel ha terhes csak ne harsogja hogy ő milyen jó, szép, stb kismami!
Önbizalom!!!lehet nekem is inkább az kéne...
Neki nem kellett számolgatni, hőt mérni, , gyógyszret szedni,izgulni hogy megjön -e, hanem egyszerre öszejött...Kép

zsuzska80
Szombathely

Na, most aztán elkezdek írni! Kép

Kisbagoly,
Üdv itt! Kép
Voltál azóta dokinál? Tényleg érdemes elmenni! Sajna ilyesmi előfordulhat (mármint hogy nem jön meg, de - már? - nincs baba). Én sem szeretek dokihoz járni, de amikor velem ilyesmi történt (nem is olyan régen) akkor mentem szó nélkül a dokihoz! Jobb a békesség! Kép

Vica,
Nagyon jók az elemzések! Énisénis! Kép
Csajok, nyilatkozzatok, mennyire jellemzőek, amiket Vica írt? Kép

SzeLivi,
Húúúú, asszem, én is infarktusközeli állapotba kerültem volna! De örülök, hogy a baával nincs semmi gond! Kép Tök jó, hogy láttátok is! KépKép

Lola,
Igaz, nálunk még nem aktuális, és nem is nagyon beszélgettünk erről, de leírom, hogy nálunk hogy van a szólítgatás: a pasiméknál a szülők: anyu, apu; a nagyszülők: mama, papa. Nálunk a szülők: anya, apa (Nálam Anci és Apus); nagyszülők: mama, tata. A mami nekem eddig eszembe sem jutott, de a múlt 7en volt bent a mhelyen egy ex-kolléganő a 3,5 éves kisfiával, aki maminak szólította a csajszit. És aaannnyira édes volt, ahogy mondta, hogy egészen beleszerettem! Kép (Mármint a szólításba! Kép)

Beuka, Kamilla,
Asszem, Ti írtátok hogy a pasitok nem szereti megbeszélni a vitákat (mármint tisztázni). Az én pasim is ilyesmi! Mondjuk már csak nevetni szoktam rajta, hogy ha vmi kényes témát kezdek el feszegetni este (ált. lefekvés előtt az ágyban szoktuk megbeszélnia dolgainkat), akkor azt mondja, hogy ezt ne most beszéljük meg, inkább aludjunk! Kép De mostanában már Õ is nevet, ha elhangzik ez a mondat! Kép

Beuka,
Húúúúú, nem semmi lesz majd a lakodalom miatti utazásotok! Kicsit húzós, hogy nem nagyon lesz időtök kipihenni magatokat! KépKép De biztos nagyon jó lesz! Kép

Hajni,
Nekem is küldenél főzési tanácsokat?! Kép

CsAnita,
Drukkolok! Kép A ciszta miatt is! Kép Sajnálom, hogy valszeg műtét de legalább megúszod a fájdalmat az átjárhatóségival! Kép
Milyen volt a 2 babával a 7végén? Kép

Betti,
Mikor akarsz már tesztelni?! Kép

Hajni,
Majd dobjál képeket a szép, új csempéről, járólapról is! Kép
Tetszenek a redőnyök! Kép
Mi volt a dokinál? És milyen volt a doki? Kép

Zafír,
Nekem a frusztráció a kedvenc szakszavam! Kép
Hova ment már megint a párod? Kép Az enyém mostanság csak egy napos utakra megy. Szerencsére! Kép Így is olyan rossz az együtt töltött 7vége után bejönni dolgozni! Kép

Maminti,
Csak fenyegetőztél a körbefényképezéssel?! Kép Muti azokat a képeket! Kép

Betti,
Tetszik a csempétek! Kép

Zsu,
Sztem MINDIG kell szexelni, aaaaaaz nem árthat! KépKépKép

SzeLivi,
Ezeket az eredményeket már látta doki? Vagy mikor kell visszavinned? Én nem értek ezekhez, így nem is akarok semmit mondani rá! Kép

Zafír,
Én is nagyon szeretem Csíkszereda környékét! Kép
Ha nem érzed még teljesen jól Magad, akkor ne is menj még dolgozni! Kép

Hajni,
Most olvastam a doki(mentes) sztorit. És mikor kérsz időpontot az új dokihoz? Kép Ne halogasd!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kicsit butácska lehet szegényke! Kép Valaki szóljon rá, hogy kicsit vegyen vissza a dologból. Neki igazából nem öröm a terhesség, babavárás, hanem feladat, amit most teljesített.
Az én kolléganőm is mondogat néha olyanokat, hogy "hihihi, az egyik ismerősük tudományosan lányt akar és már négy hónapja nem jön össze nekik, mi bezzeg....hihihi". Ilyenkor azért jól odatudnék mondogatni neki!

Betti
betti73

Kata!

Nem tesztelek, mert tuti meg fog jönni rendesen, csak még nem tudom, hogy mikor. Szerintem egy-két nap.

Betti
betti73

Kata!
Hát igen, csak fenyegetés voltKép Tegnap este Anyáéknál voltunk szalonnasütésen, jó késön értünk haza, és teljesen elfelejtettem. Na, majd legközelebb!Kép

Kép
Kép
maminti81

Képzeljétek, tegnap a pasim meglepetésvacsizni vitt! KépKépKép
Megünnepeltük a 2 évünket! KépKép
Imádooom! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát nem gondoltam, hogy enyire tökfejek is tudnak lenni a kismamik. Eddig nekem valami éteri magaslatokban lebegtekKép, és szinte szentté magasztosultak, de ezek után...sokat visszavettem.

Betti!
A te terhes kolléganődet én simán felrugtam volna, ha ilyeneket mond. Hát kapja már be!!! Az nem az ember érdeme,vagy hibája hogy mikorra sikerül neki a baba. Ez a Természet vagy az Isten vagy Jahve vagy Krisna vagy Buddha vagy akárki dolga. nekünk nincs beleszólásunk. Én így érzem, hogy aztán igazából hogy van...azt senki nem tudja.
(Hű, de elvonatkoztattam...Kép)

Kata!
Mélben vagy ide kéred az elemzést?
Egyébként Nolinát még nem javítottad. velem egy napon van.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja és ők is lányt akarnak, és azt mondta hogy ő simán kibírná ha nem tudná d hát a férje miatt kérdezi meg, mert ő lányt akar!!
Örüljenek hogy összejött nekik.Ja és egész nap a netet bujja (remélem nem olvassa ezt a topicot)
hogy megnézze mije lesz neki.Eddig ugy néz ki fiu!De hát 50 %!!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Kata: tűz(jin)
pasid: föld(jin)
Az ilyen kapcsolat harmonikus lesz, mivel mindkét partner kölcsönösen ösztönzi és megihleti egymást. A tűz kitűnő fantáziája a föld érzékenységével együtt jó alapot képez ahhoz, hogy egész életükben megmaradjon az egymás iránti vonzódásuk. Szerelmük egén csak akkor gyülekeznek sötét felhők, ha a tűz partner idővel lehangolónak találja, hogy kissé száraz, konzervatív társa nem tart lépést tempójával.
A szexben az a fontos a tűznek, hogy tiltott dolgokat élhessen át. A tűz vezetni akar, mégis örül annak, ha föld párja tudja az irányt. Ebben a kombinációban kerülni kell mindent, aminek a vízhez köze van. Ezen kívül a tűz partnernek arra kellene használnia energiáit, hogy a föld segítségével több mélységet vigyen a szexualitásba.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, Zsuzska!

Teljesen egyetértek veletek! Nem kívánom nekik, milyen hónapokig, évekig várni a csodára sokszor hiába. Ez nem verseny, hogy kinek jött össze hamarabb.

Betti
betti73

Sziasztok!

Kicsit elegem van ebből a napból. Nem lehet egy csempevásárlós nap simán jó? Ugye elmásztam az ÉGÁZ-hoz. Ott összehozott a Sors egy idióta nővel. Ide-oda szaladgáltam, a hapsik velem szórakoztak, végül sikerült leadnom a papírt.
Aztán hazaérek, kicsit kutyázok, bekapcsolom a gépet, hogy írjak nektek a megpróbáltatásaimról, erre jönnek a kéménycucik. Soha nem akarnak bejönni, csak fizetni kell, erre most megnézték a kéményt. Még a tetőtérbe is fel akartak jönni. Na azt már nem, nem fogok megint órákat takarítani utánnuk. Mielőtt elmentem csak behúztam a kukát az udvarba, nem vittem a helyére, gondoltam majd ha hazajövök, erre most megtöltötték korommal, úgyhogy már ott is marad ha rajtam múlik Kép. És akkorm még szilvás gomobócot kellene főznöm, de szerintem átteszem holnapra, mert kicsit kezd sok lenni a mai nap. Elég lesz most a mosás meg a vasalás. Pedig én azt hittem ez lesz életem egyik legjobb napja. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Húúúúúúúúúú, most egyszuszra kipanaszkodtam magam. Most írok valami értelmeset is. Kép

Kata, kérdezz emilben, mert ötletem nincs mit nem tudsz a főzőcskében. Nagyon szívesen segítek. Az ha tanácsot kérnek tőlem olyan jót tesz az önbizalmamnak Kép.

Betti, iszonyatosan irigyellek hogy ilyen nyugodt vagy. Csak így tovább Kép.

Nekem már most eléggé görcsölget a pocak úgyhogy én sem izgulok tovább a hónap végére. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szőrbusztok Csajok!

Ma is az ébrenlét hímes mezejére léptem, bár ma már néztem egy kis mesét a cartoon network-on.
A vérképemmel két hét múlva megyek vissza a nőgyógyihoz, de szerdán bemutatom a védőnéninek is, mert mondta, hogy kíváncsi rá.

Zsuzska!
Nekem sincs hányingerem, de a doki nem is foglalkozott vele, szerintem csak azért kérdezte meg, hogy van-e, mert esetleg tanácsol rá valamit, de hogy dícsérjenek érte? Én egyébként még mindig 2 kiló mínuszban vagyok! És a nőgyógyászt ezelőtt két évvel se érdekelte, hogy hány kiló vagyok és most se. A védőnő is csak megmérte és felírta.
Ja nekem is van a bal lábamon egy dudor, azt mondta rá a bőrgyógyász, hogy papilla (vagy papília?), kiskanállal kiszedik, de nem biztos, hogy szebb lesz. Kb fél centis, úgy néz ki, mint egy nagy piros pattanás, kemény, nem fáj, és állítólag szúnyogcsípésre immunválasz. Ehhez képest engem már annyi bogár megcsípett, hogy ihaj!

Maminti!
Hidd el a szervezeted tudja, hogy mi kell neki (persze a szélsőséges esetektől eltekintve), ha nem kell a joghurt, ne edd meg.

Betti!
Én továbbra is drukkolok! Még az is lehet, hogy a pici vérezgetés miatt nem fáj annyira a cicid.

Egyébként nálunk van egy leányzó, illetve ifjú asszony, aki évek óta azt mondja, hogy ikreket akar, és ha egy lesz, akkor az nem is kell neki. Az ilyenek nem félnek a sorstól, hogy az visszaüt?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Még szerencse, hogy nálunk nincsenek terhes kolléganők. Viszont az már felettébb kezd zavarni, hogy a mhelyen is meg a családban is folyton azzal szekálnak, hogy mikor akarunk már gyereket. Nem mondtuk senkinek, hogy próbálkozunk és folyton csak azt mondom, hogy majd.....egyszer....., de legszívesebben azt mondanám, hogy "most akarunk bassza meg, csak nem jön össze, úgyhogy lécci ne kérdezd meg hetene". Dehát ezt mégse lehet.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ne húzd fel magad ezen. Szerintem itt mindenki így van ezzel. Nálunk anyukám tudja, hogy nem jön össze, de azért hetente megkérdezi, hogy megjött e és nagyon fel tud csillani a szeme, amikor a 15. napon azt mondom, hogy nem. Szóval tudom mit érzel. Ez főleg akkor rossz, mikor különben is magad alatt vagy, és még ilyenekkel zaklatnak. Nálunk most még rosszabb lesz, mert eddig azt mondtam, hogy még építkezünk, csakhogy lassan befejezzük, és akkor nem tudom mit fogok kitalálni Kép. És mit fogok akkor mondani, ha már kismama leszek, és még nem akarom elmondani????

Kép

Kép
vkhajni

Kamilla!
Mi mindenkinek megmondtuk/megmondjuk, hogy tervben van, csak még nem jön, de tárt karokkal várjuk. A családnak kerek perec kijelentettem, hogy ne kérdezösködjenek, hogy mikor jött meg utoljára, úgyis csak akkor fogják megtudni, amikor már biztos lesz. Addig meg csak fölösleges hazudozás lenne. MegértettékKép

Kép
Kép
maminti81

Maminti, de jó nektek, hogy ezt így meg tudtátok oldani. Nálunk nem lehetne, mert a mama egyből elkezd aggódni, hogy nekem soha nem lehet gyerekem, meg hogy ő úgy kétségbe van esve, meg a templomban csak értünk imátkozik, meg stb, stb. Ezt hallgatnám míg nem lesz baba. Időnként így is előjön.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Nekem már megint volt egy kis barna aztán ennyi,engem zavarKép a teátol hülyült meg a szervezetem,bár a höm fennt van még(36,9).Betti teljessen egy cipöbe járunk,de tesztelni én se merek még (de ha vasárnapig nem jön meg normálissan akor fogok)!Tölem is mindig kérdezik a m.helyen h mikor lesz baba ,én meg csak annyit mondok"hogy ráérünk még",csak a család tud a babaprojektröl.Megjósolták szerencsére h nemsokárra babánk lesz.Én hiszek benne ,mert az egyik bnömnek van egy betegsége amitöl nem lehet gyereke ,és a k.anyám (ezt nem tudta )és azt josolta neki hogy boldog lesz a férjével,csak nem lesz babaKép.De ö olyan könnyedén rávágta h majd örökbe fogad(de majd megtudja milyen szar érzés mikor próbálkozunk és semmi Kép)Na persze még férje sincs ,(22 éves)és még a bulizás nála az elsö!
Vendég

Csajok fel a fejjel.!!!Kamilla ne idegeskej,majd csak sikerül!Teljessen együtt érzek veled/veletek,mert marha szar érzés minden hónapba csalodni!!Kép
Én is irigylem a kismamákat,bárcsak én is ott tartanák már!
Vendég

Hát ez a cickafark tea tényleg egy rejtély. De ezek szerint aki issza annak nem jön meg. Ez jó jel! De remélem, hogy a babától van és nem mástól, mert az nagy átverés lenne.

DRUKKOLOK!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Köszi Kamilla!Nem tudom ,hogy jó jel-e,a hönek jo volt a tea mert pé-után nagyon fel ment és azota is fennt van.De a mult hónapba a pé után kb 7 napal leeset aztán felment!Ki érti hogy melyik volt a job ,a cickás hónap vagy a cicka nélküli.
Felteszem a julius havit:
Kép
ez a mostani:
Kép
Vendég

Keditke, nekem a második görbéd jobban tetszik. Bár nem vagyok túl nagy szakértő.

Képzeljétek, nekem most megjött, vagy nem tudom. Eddig mindig normális volt, egyből ömlött belőlem a piros (bocsi), erre most valami olyasmi jön, mint a fehér szokott lenni, csak most piros. Azt hiszem a cickafarnak lőttek, inkább fájjon jobban, de normálisan jöjjön meg. Ez így nem állapot. Főleg nem az, hogy a 25. napon fogja és megjön. Megmutatom a görbémet is. Szerintem iszonyatos.

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Keditke!

Drukkolok neked, magamnak már nem, bár most csak egy kicsi barna van éppen a papíron. Komolyan mondom, hogy tényleg nem értem!!!!

Betti
betti73

Megjöttem az ebédből. Incsi-fincsi gulyásleves, túróstésztával. Nyamm-nyamm...Kép

Betti!
Én is leveszem a kalapom előtted, hogy képes vagy ilyen nyugodt lenni. Csak így tovább!!!Kép

Hajni!
Gondolj arra, hogy ennyi szerencsétlenség után csak JÓÓÓÓÓ jöhet!Kép

Kamilla!
teljesen igazad van. Szó szerint ilyeneket gondolok én is magamban, mikor a hasam laposságával basztatnak! Számomra teljesen idegen helybeli emberek is simán utánam kiabálnak a boltban, 200dB-es hangreővel, hogy: "Évike, 2 éves házasok lesztek nem sokára, baba miért nincs még???"
Én meg égek, mint a rongy.,Kép és heherészve, vérvörösen közlöm, hogy még most végeztem a sulival,szeretnék még élni. (Persze, hogy szeretnék, a k*rva életbe, de GYEREKKEL A KEZEMBEN!!!)
nem is tudom minek húzom fel magam feleslegesen. Elég ha akkor forr az agyam, ha tényleg ezzel üldöznek.
Esküszöm, ha egyszer terhes leszek, mindig lesz nálam egy sorozat UH kép és egytől egyig beletömöm azok szájába, akik hetente kérdezgették!!!

KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Ne huzd fel magad,tudom könnyü ezt mondani!!!
De jó én is imádom a g.levest,kár h mailbe nem tudsz küldeniKép!!Én a páromat várom,de még nem ért haza h együtt ebédeljünk,de egyedül utállok enniKép.
Vendég

Editke!
Nekem a júliusi görbéd sokkal szimpatikusabb. Azon szépen egyenletesen nőtt, vagy csökkent, ezen a mostanin, meg úgy ugrál, mint egy bolha.Kép

Betti!
Hát, komolyan nem értelek. Most meg végetért? Ha ezt csinálja, akkor tudod, hogy még 5 nap és lehet tesztelni?!?!?!Kép
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!

Most nézem a táblát, hogy Pocika is a héten szül. Lehet, hogy már meg is van a babó, csak nem tudunk róla.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajny!ez fura nekem is volt a 25.napon (de nekem barna).Na meg tegnap is (29).Lehet h a beágyazodástol van Kép.Egyébként várd meg lehet h nem is jön meg csak pár csepp lesz!!!De majd irjad a fejleményt!!!HAJRÁÁÁÁ!!!DRUKK+++
Vendég

Cickás Lányok!
Nem akarok károgni, de nem lehet, hogy abba kéne hagyni a teát? Hajninak igaza van. Ennyi idegbajt nem ér meg az, hogy kevésbé fáj. De persze Ti tudjátok.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Cickás Lányok!
Nem akarok károgni, de nem lehet, hogy abba kéne hagyni a teát? Hajninak igaza van. Ennyi idegbajt nem ér meg az, hogy kevésbé fáj. De persze Ti tudjátok.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ezt kaptam az előbb.
Egy kicsit hosszú, bocsi! Kép

Sokszor meg vagyunk arról győződve, hogy az életünk jobb lesz, ha férjhez megyünk, ha megszületik az első gyerekünk, vagy ha megszületik a második.

Aztán meg azért vagyunk frusztráltak, mert a gyerekek túl kicsik még ehhez vagy ahhoz és azt gondoljuk, hogy a dolgok jobban mennek majd, ha felnőnek. Folytatásként kamaszkori viselkedésük miatt vagyunk elkeseredettek. Meg vagyunk győződve arról, hogy boldogabbak leszünk, mikor ezen a korszakon túljutunk.

Azt gondoljuk, az életünk jobb lesz, ha partnerünk megoldja a problémáit, ha végre kocsit cserélünk, ha csodálatos nyaralásaink lesznek, ha nem kell dolgozni.
De, ha most nem kezdünk el boldog és teljes életet élni, akkor mikor?
Mindig lesznek különböző nehézségeink. Legjobb ezt elfogadni és elhatározni, hogy boldogok leszünk, akármi történjék is.

Alfred Souza mondta: "Sokáig abban a hitben éltem, hogy a valódi, igazi életem még csak most fog elkezdődni és az ehhez vezető úton mindig voltak megoldásra váró akadályok: gúnyos meg nem értettség, időigényes tennivalók, még nem törlesztett kölcsönök. Aztán kezdődik a valódi élet! Végül megértettem, hogy ezek az 'akadályok' a Valódi élet."

Ha ily módon elfogadjuk a dolgokat, az segít megérteni, hogy nincs egy olyan módszer, ami a boldogsághoz elvezet, mert a módszer maga a boldogság. Következésképpen élvezzük ki az élet minden pillanatát és élvezzük még annál is jobban, ha megoszthatjuk egy számunkra kedves emberrel a ritka pillanatokat és emlékezzünk rá, hogy az idő nem vár
senkire. És akkor biztosan nem fogunk arra várni, hogy majd ha vége lesz az iskolának, majd ha elkezdődik az iskola, majd ha lefogyok 5 kg-ot, majd ha sikerül felszedni 5 kg-ot, majd ha gyerekem lesz, majd ha végre kirepülnek a gyerekek, majd ha dolgozni fogok, majd ha végre nyugdíjba megyek, majd ha férjhez megyek, ha végre elválok... Nem várjuk a péntek estét, a vasárnap reggelt, az autócserét, a házvásárlást. Sem a tavaszt, a nyarat, az őszt, a telet, sem az élet végét és egy újjászületést, hanem eldöntjük magunkban, hogy nincs az életben jobb pillanat a boldogságot "elkezdeni", mint ez a pillanat.

Az életöröm és a boldogság nem úti célok, hanem maga az utazás.

Néhány ötlet mára:

- dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre

- szeress úgy, mintha nem fájna a csalódás

- táncolj úgy, mintha senki se látna.

Most próbálj meg válaszolni ezekre a kérdésekre:

- sorold fel a világ 5 leggazdagabb emberét!

- sorold fel a világ 5 legutóbbi szépségkirálynőjét!

- sorolj fel 10 Nobel-díjast!

- sorolj fel 5 Oscar-díjas színészt!

Hogy megy? Rosszul?

Ne aggódj! Senki sem emlékszik így a tegnap legjobbjaira. A tapsviharok elmúlnak, a trófeák beporosodnak, a győzteseket elfelejtjük.

Most ezekre a kérdésekre próbálj válaszolni:

- sorolj fel 3 jó tanárt, aki segített neked azzá válni, aki lettél;

- sorolj fel 3 barátot, aki a nehéz időkben melletted állt;

- mondj olyan embert, aki azt éreztette veled, hogy különleges vagy;

- sorolj fel 5 embert, akikkel szívesen töltöd az idődet

Hogy megy? Jobban?

Azok az emberek, akik az életünket különlegessé teszik, nem feltétlenül a leggazdagabbak, vagy a legnagyobb díjak nyertesei. Viszont aggódnak értünk, törődnek velünk és mellettünk állnak minden helyzetben.

Töprengj el rajta egy pillanatra, milyen rövid az élet!

Te mit akarsz tőle? Ki vagy te?

Ha megengeded, segítek válaszolni erre a kérdésre. Valószínűleg nem vagy a nagy- és közismert hírességek egyike,
de olyan ember vagy, aki miatt ezt az e-mailt körbeküldtem.

Jó néhány évvel ezelőtt a Seattle-i paraolimpiai játékokon 9 atléta (akik mind mentálisan, vagy fizikailag sérültek) felálltak a 100 méteres futás startvonalához. A pisztolylövés felhangzásakor elkezdődött a verseny, ahol (bár nem mindenki a lábain futva), de a cél felé törekedett a beérkezés és a győzelem reményében. A nagy igyekezetben egyszer csak az egyik fiú elesett az aszfalton, és jó néhányat bukfencezett, majd elkezdett sírni. A többi 8 versenyző hallotta a sírást, lelassított és hátranézett. Majd mindenki megállt és visszafordult... Mindegyikük. Az egyik Down-kóros lány leült mellé, megpuszilta és megkérdezte, hogy jobban érzi-e magát. Aztán mind a 9-en összekapaszkodtak és együtt sétáltak be a célvonalon. A stadionban pedig a nézők felálltak és percekig tapsoltak. Azok, akik ott voltak, a mai napig emlegetik ezt a történetet. Hogy miért?
Mert valahol legbelül tudjuk: a legfontosabb dolog nem az egymás felett aratott győzelem. Az életben sokkal fontosabb másokat győzelemhez segíteni, akkor is, ha ez azzal jár, hogy nekünk le kell lassítani. Ha tovább küldöd valakinek ezt az e-mailt, talán gondolatokat ébresztesz benne is, ha pedig nem, akkor sem történik semmilyen "szerencsétlenség", mint amilyet a sok "csudálatos" e-mailben ijesztgetésképpen kapni szoktál.

EGY GYERTYA NEM VESZÍT SEMMIT, HA MEGGYÚJT EGY MÁSIKAT.

Ezek a mondatok egyszerűek, maguktól értetődőek és nincs nagy jelentőségük, de néha-néha nem árt elolvasni őket, ha egyébként tisztában is vagyunk mindezzel. Gyakran túlságosan elmerülünk abban, amit csinálunk... és
közben elfelejtjük, miért is csináljuk...
kata1977
Hatvan

Vica!

Aztat hiszem, hogy mindenféle dolgot abbahagyok (az akciózást kivéve!! Kép) a köv. hónaptól. Tegnap is inkább délelőtt volt a pecsételés, aztán semmi, most is délelőtt. Egyszer piros a papír, aztán narancsosrózsaszínes, aztán barnásnarancsos. Szóval már mindenfélét produkálok. Kép

Kismamik!

Ti hányadik napon produkáltatok + tesztet?

Betti
betti73

Vica,
Lehet, hogy Pocika már tényleg megszült, csak nagyon messze van, ezért lehet, hogy lassabban jönnek a hírek. Kép
Benéztem én is az őszi babákhoz, hátha van vmi hír, de egyelőre semmi! Kép

Hajni,
Te miket művelsz?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Itt pityergek...Nagyon megható ez a kis történet!
Kép

Betti!
Ha jól emlékszem, nekem a 31. napon. De nekem átlagosan 26 naposak voltak a ciklusaim.

Kép
Kép
maminti81

HAjni. Miért mondod, hogy borzalmas a görbéd. Nekem tetszik.

Viszont, ha most nem jön be a cickafark, többet nem iszom, mert tényleg összezavar mindent. De most már befejezem a kúrát, ha elkezdtem. Még két három nap hasfájást kibírok. De azért én reménykedem még, hogy azért kezdték el furcsán érezni magukat a cickás lányok, mert tényleg gyerekcsináló hatása van.

Kép

Kép
kamilla306

Vica, Keditke, Kamilla! és a többiek!
Tőlem is megkérdezik miért nincs baba, sőt a multkor anyukámmal a teleonban beszéltünk ról ahogy "úgye lesz unokám" de ezt 100 %-ra nem tudom megmondani.Másoknak meg azt mondom hogy albiban lakunk, nincs még pénzünk stb, valami bla-bla szöveg!De mikor itt ez a csak terhes lett egy hónapos házasság után,kicsit szarul éreztem magam, de senkinek nem mondom hogy rajt vagyunk az ügyön!!!

zsuzska80
Szombathely

Kamilla, azért mondom, mert a többihez képest semmi nem úgy van rajta. Meg ha egyszer megjön akkor miért nem esett le a hőm. Szóval ez vagy a hőmtől vagy a megjövésemtől nem volt szép. Jó lenne ha továbbra is megbeszélnék előre ki mit akar.

Kata, hogy hogy miket művelek? Szerintem ezt Bettinek akartad írni Kép. Különben én most csak egy forintosnyi barnát műveltem, szóval én is furi vagyok, de azért Bettin nem teszek túl Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Úgy látszik, hogy ez a hónap többek így telik: barnázás de nem rendes megjövés hőnemleesésés nem tudom hogy mivan most Kép

Egyébként nekem is volt a 25. napon egy cseppnyi és Keditkének is! Kép

Betti
betti73

Betti és görcsök is voltak? Lehet hogy valami a levegőben van. Vagy a kenyébe sütöttek bele valamit Kép. Iszonyatos dühös vagyok ám. Legalább bírná ki normál időig, ha már megjön.

Kép

Kép
vkhajni

Most rájöttem a taktikára. Ha elmegyek pisilni és erősen nyomom kifelé, akkor kiesik egy darabka, különben meg meg sincs.

Ha esetleg hirtelen eltűnnék, akkor puszi mindenkinek, elmentünk járólapot venni. Akármelyik percben megjöhet a párom és indulunk KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Lehet, hogy a cickafark barnázást okoz? Nekem ilyen még sose volt. Ha nekem egyszer megjön, akkor egyből rendesen, aztán 4-5 nap után abbahagyja és nincs semmi megint 26 napig. Na majd most meglátjuk mit produkálok.
Megyek és tüzetesen utánanézek ennek a hatóanyagnak. MAjd jövök, ha találtam valamit.

Kép

Kép
kamilla306

Hajni! Görcsök nincsenek, sosem voltak, csak mensi alatt. Egyébként nekem is akkor esik ki némi cucc, ha "erőlködöm".

Betti
betti73

Kamilla!

Én cicka nélkül is pettyeztem, most azt hittem, hogy nem fogok, mert az nekem korábban mindig a 24-25 nap körül kezdődött, most meg a 29. napon.

Betti
betti73

sziasztok!

Benéztem hozzátok, kicsit visszaolvastam és valaki kérdezte, hányadik napon volt pozitív a teszt!

Lehet hogy meglepő, de az enyém csak a 38. napon volt pozitív, mindjárt csináltam is belőle 2-t, hogy biztos-e!

Szóval kitartás, lányok, tudom, nem könnyű, de ha sikerül, annál nagyobb öröm lesz, én még bőgtem is!

Mindenkinek szorítok a sikerért!!!

Viki
37+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok! Az a helyzet, hogy a szakirodalomban sehol nem találtam a cickafark-peteérés kapcsolatra utalást. Egyedül annyit, hogy a cisztákra jó hatással van, ergo ha valakinek azért nincs peteérése mert cisztája van, akkor arra jó. De valami mégis lehet a dologban, mert millió fórumon emlegetik (nem csak a babaneten).
Mellékelek egy-két letöltést.

Gyógytulajdonságai:

étvágyjavító, étvágyserkentő,

szélgörcsoldó,

vizelethajtó,

epetermelést serkentő és epehajtó,

reuma elleni szer,

köptető,

fertőzés elleni szer,

vérzéscsillapító,

görcsoldó

javítja az emésztést,

magyar tudósok szerint bevált asztmánál, főként gyermekeknél (ezt a kamazulén hatásának tulajdonítják),

anélkül, hogy hashajtó lenne, javítja a kiürülési reflexet (Ajánlott mindazoknál, akiknél ez a reflex kialudt, és állandóan hashajtókkal élnek.),

a férfiak számára is hasznos a cickafarktea, prosztataduzzanatnál nagyon hatékony gyógyszer,

külsőleg használva szeszes kivonata fájdalomcsillapító, az izomlazító és a belső szerveket gyógyító hidratáló krémek alkotórésze

Mellékhatása: a vizeletet sötétbarnára festi, emiatt ne ijedjünk meg. A nagyon érzékenyeknél kiütést vagy hasmenést okozhat. Fogyasztása nem ajánlatos azoknál a nőknél, akik antibébi pirulákat fogyasztanak, és hosszabb ideig azoknál, akiknek hajlama van a daganatos megbetegedésekre (több mint 3 hónap).

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Ezt nem értem most. a Maria Treben könyvben egyértelműen írja, hogy jó a cickatea. most akkor mi legyen?
örülj neki hogy nem barnázol!az azt jelenti szupi a progeszteronod!Kép
juj

Kamilla!

Ezt nem értem most. a Maria Treben könyvben egyértelműen írja, hogy jó a cickatea. most akkor mi legyen?
örülj neki hogy nem barnázol!az azt jelenti szupi a progeszteronod!Kép
juj

Sziasztok!

Betti!
Nem semmi ez a barnázás, pöttyözés. Én tegnap olvasgattam a neten, és ott azt írták, hogy 3-4 nap után éremes tesztelni. persze nem a legrövidebb cilust, hanem átlagot alapul vév. Én a helyedben ha nem jön mge rendesen, akkor pénteken legkésőbb tesztelnék.

Viki27!
Mérted a hődet abban a ciklusban amikor a 38. napon pozitív lett a teszt? Mikor csináltad a legkorábbi tesztet? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Bocs, hogy ennyi kérdést rádzúdítottam! KépKépKépKépKép

Ma "csak" 36.7 volt a hőm, de ma 6:15-kor mértem, így nem mérvadó. Ma agyilag nagyon lefáradtam 8-13-ig volt a nyitó értekezletünk, kétszer v. 3-szor volt 10 perces szünet... Kép

Eddig babaügyileg nyugodt voltam én is, de ma, hogy iylen sokáig benn voltam, meg uyge indul a suli, már jobban izgat megint. Le kell higgasztanom magam, és türelemre inteni! Nem jó így! Mondjuk szerencsére nem vészes a dolog, mert nem gondolok bele abba, hogy mi lesz, ha nem jön össze, hanem élek a mának, egyik-napról a másikra tervezek, és így jobb! KépKépKépKép

moni

Lánykák!

Lola is a Maria Treben könyvben olvasott róla jókat!!

Móni!

Ha nem jön meg rendesen, akkor mindenképpen fogok tesztelni. Bár korábban megfogadtam, hogy a 40. napon fogok csak. Kép

Viki!

Ugyanazok a kérdéseim, mint Móninak!

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?