Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem is tetszik a Malom, és sztem az Aranyhomok-Fűrészfogas-Szalagház-Műv.ház-Pártház épületeinél százszor szebb.

Sam, lehet, h estére jobban lesz Bogi,és mégis el tudtok menni,hátha csak egynapos vírus volt Kép!

Lili, sztem attól függ,milyen viszonyban vagy a szüleiddel, férjed szüleivel! A segítség mindenképp jól jön, de talán az első otthoni napon csak Ti hárman legyetek! Bár nekem hihetetlen szerencsém van, Anyukám itt volt, és Õ jól ismer, nem tolakodó, olyan volt,mint egy tündér, aki a háttérben észrevétlen elvégzett mindent. Szóval Te ismered a rokonaidat!

Kép
seriff

SAM,

A barátnöm kislánya átesett ezen a viruson és csak egy éjszaka hányt utána már jól volt.
Szóval fel a fejjel!!! HÁTHA...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hát tegnap tényleg bepótoltam egy hétre a lemaradásomat... Kép

Köszönöm mindenkinek, én is így gondoltam, csak egy kicsit nyűgös nekik megmondani dolgokat, mert azt gondolják, hoyg minden úgy lesz, ahogy ők szeretnék, nem nagyon szoktak kérdezni... Ha meg nem értek egyet, akkor meg én vagyok a hülye.... Kép

Na, ma pakolok, pihenek, be vannak dgadva a lábaim, kezeim. Az újjaim fájnak is. Zsófi persze nagyon jól van. Kép

Szép napot Nektek!
Mi megyünk tüzijátékra, meg Nox-ra, vagyis tervezzük....
birolili

sziasztok Kép

mi ez a nagy csend ? mindenki pihen ? !

nálunk apát behívták melózni anyós meg váratlanul bejött ugyhogy fuccs a délutáni esti terveimnek nox főtér malom...

ugyogy most takaritgatok pakolászom meg széthasad a fejem
megyek is folytatom a munkát addig amíg anyós it van még belesek

Kép

Kép

Kép
roz23

sam
bogi jobban van ?elmentetek végül?

nálunk apci meg nikcsi elment mert apa kedvence a nox adri már alváshoz készülödik az ágyban ákit meg mindjárt elringatom mert már álmi
puszika
meséljetek aki volt ben beák fotókkal illusztárjatok Kép hadkoncertezzen én is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

no ákit már el is alatattam most élvezem egy kicsit a csendet Képutánnna meg felmerészkedem a tetőre tüijátékot nézni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát a mai napom az egy káosz volt.
Apósomnál pakolás volt az udvaron és persze ő mindenkit meghívott és a munkához való hozzáállása pedig: Fogjuk meg és vigyétek!
Szegény apa egész nap gürizett pakolták a fólia sátor vasakat meg minden lomot.
Ez az egyetlen nap lett volna a héten hogy együtt legyünk erre tessék.
Persze nekem is át kellett menni mert nehogy már itthon legyek a csajokkal nyugiban, és ott meg halálra untuk magunkat.
Az esti progamnak is lőttek mert nem vállalták el a csajokat én meg nem akartam kivinni őket a tömegbe.
Szóval a mai napom egy nagy...........

Bogi már jól van ma reggelre semmi baja nem volt, mintha nem is lett volna rosszul tegnap.

Hanna pörög ezerrel, forog meg dumál és iszonyatosan nyáladzik.

Katáék jól vannak.

Várom a koncert beszámolókat.

Puszi:sam

Kép

Kép
samchee

sam
sajnálom a napod hát neked is jól összejön mindig minden Kép
katéknak milló pussz és csak 5 nap bentlétet Kép

nálunk apa meg niki még sehol Kép jöhetnének már kezdek aggódni
többiek merre jártok???

Kép

Kép

Kép
roz23

megnéztem a tüzijátékot és mág létráznom sem kelett szerintem szép volt Kép csak a csajom hiányzott ugy tud örvenedezni meg tapsolni a végen Kép olyan rossz volt egyedül ilyankor ugy sajnálom hogy nem tudom mindenhova elkísérni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

látom Roz, egy, csak egy leány van talpon a vidéken! Akarom mondani a létrán Kép ÚÚÚgy szerettem volna kimenni én is a koncertre, Kamilla is imádja a tűzijátékot, én meg a vásári forgatagot. De sajna Apa dolgozik ma éjszaka, én meg a két lánnyal egyedül még nem merek elindulni.
Ráadásul ma van a szülinapom is.. Kép

Na, megyek alszom egyet...

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

sziazstok Kép

kob nagyon-nagyon sok boldog szülinapot Kép attól tartok szülinap ügyben hasonlóan fogok járni mint te itthon 4 ben a gyerköcökkl merta apa akkor is dolgozni fog vagyha éppen mégis szabit venne ki valami bizti elromlik és behívják már nem is reménykedem Kép

többiiek milyen volt a koncert meg a tüzijáték apa azt mondta hogy anyian voltak hogy a kétemplom közti tér is tömve volt de niki még álmában is ujjongott Kép jol meg is rugott és tapsolt Kép szóval bizti jól érezte magát a részleteket ma tudom meg mert mire hazaértek elaludt a biciklin apja hátára borulva Kép de csupa kincsekkel jött haza horgászott kismajmot etetett de bizti ma ő is elmeséli hát hol van az fergeteges jó idő tiszta köd meg pára minden
na hátha jobb lesz megyek regelit adok az éhes csapotomnak puszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Mi tegnap a "CSajokkal" (a barátnöim) LÁNYOS kimenőn voltunk. A Nox Koncertből az ég világon semmit, de semmit nem láttunk a HIHETETLEN embertömeg miatt! Nem baj, mi egyébként sem nagyon szeretjük...
Elmentünk cukrászdába, teleettük magunkat finomságokkal, majd a Bor-utcába ittunk Nagyon Finom borokat.
A fő téma persze az anyaság és gyereknevelés volt!
Halálosan jól éreztük magunkat és oriásiakat röhögtünk egymás "szülés", "korházi napok", "szoptatás", "apa a gyerekkel"... történetein.

Szóval SZUPER volt!!!

Meg is beszéltük havonta legalább egyszer tartunk egy ilyen "KÖZÖS LÁNYOS KIMENÕT"

Sajnálom aki nem tudott tegnap elmenni, de nem a koncert miatt - abból ugysem láttot volna semmit!

KépKép
KépKép
nana09

Még egy aranyos sztori...

Szombat este Apa Daninak diavetitözött. Ez az ő kettőjük közös programmja szokott lenni, tehát én addig inkább hasznositom magam.

már több mint fél órája tartott a vetités, amikor is óvatosan bekukucskáltam a szobába.
Hát mit látok? Dani már kidölve a legmélyebb álmát alussza APA pedig teljes odafigyeléssel diavetitözik. Észre vett és közölte "már csak pár kocka és vége"!
Annyira aranyos volt!!! Mint egy 6 éves kisgyerek. Hozzáteszem a "Pál Utcai Fiúk" volt müsoron. Apa szerint Dani választotta Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana szuper ezek a csajos bulik olyan jók és teljessen fel tudja tölteni az embert apa volt addig danival ?

hu ezt a fogyókurát nem nekem találták ki még kitartok de nehez nagyon nagyon ennék valami édesset Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Dani a maminál volt, Apa szegény itthon dolgozott Kép

Roz milyen fogyórurát "használsz". Állitólag - és teljesen egyettértek- az a fogyókura nem lehet hatásos hosszútávon ami teljesen elvon az édességektől! Sőt az kell is!!!
Hiszen már kutatások tömegei is bebizonyitották hogy a csokoládé hasznos táplálék! persze csak azok amelyeknek magas a kakaótartalma. De sütit ... egyebeket is lehet enni, csak délelött és csak mértékkel. A teljes megvonás nem vezet semmi jóra.

Niki nem fél a tűzijáték okozta óriási durranásoktól?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Mi voltunk tegnap a Főtéren, de hát nem annyira tett jót nekem. Semmit sem láttunk a koncertből, a tüzijátékból sem sok mindent, de nagyon szép volt. Kicsit nyűgös voltam, rengeteg ember volt, nem volt levegő....

A tüzijáték után pedig a Bohém Ragtime Jazz Band kis koncertjét hallgattuk a kis szökőkútnál. Nagyon jó volt, imádom ezt a zenét. Nagyon jól játszottak.
Zsófi felébredt a tüzijátékra, apa jól megijedt, meg is fogta a pocakom, hogy nehogy megijedjen.

Röviden ennyi a tegnapi napról...
birolili

nana

az a baj hogy én nem kevés édességet hanem szinte csak édességet eszem Kép mivel össze vissza ugrálok egész nap nincs időm rendessen enni igy bekapom ami az utamba kerül ennek vetettem véget nincs minden féle össze vissza evés reggelire ettem 2 szelt kétszer sültet teeával bédelni ebédelek vacsizni nem nagyon fogok és 6 után egy falatot sem
szóval én nem "normális " mennyiségű édességet eszem meg is látszik Kép de azért tök jó hogy nincs olyan nagyhasam meg nem vizesedem ezerrel kicsit legalább tisztula szervezetem is meg rengeteg ásványvizet iszom szóval nem olyan durván művelem a dolgot csak odafigyelek mit ezsek meg azért vettem up dates turórudit a biztonság kedvéért hamár végkép nem birom azt eszem meg Kép

niki nem fél adri is imádja de nálunk 8 kor pizsi osztásmert áki meg adri nagyon igényli a 8 órási elavást igy mi maradtunk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Akkor nagyon kis bátor "kiscsajok"!!!
Dani retteg a tűzijátéktól, nem sir de látszik hogy nagyon fél (mint mindentől ami nagyon hangos) ezért mi vele soha nem megyünk "hangos" helyekre.

Írjatok sokat!!!

Dani csak du-án jön haza, igy nagyon "ráérek"!!!

KépKép
KépKép
nana09

nana sikerült már infókat szerezned a gyógyikról amit apa szed mehet mellete a projekt ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nem, sajna! Apa remélem ma eljut az orvosához és akkor okosabbak leszünk. Neten utánna néztem már...és MINDENKI MÁST MOND!
Nekem is voltak (vannak) édességfüggő időszakaim. Ez szerintem tényleg függöség a "leszokásnál " nekem mindig az első napok a legrosszabbak utánna már általában nem is kivánom, de én teljes megvonást soha nem csinálnék

KépKép
KépKép
nana09

nana milyen gyógyit szed apa mert az egyik barátnőm claritint meg még valamit szed az allrgiájára és terhes demost abbahagyta gyógyit és homeossal probálkozik és gy néz ki beválik neki probáljátok ki hátha segit

Kép

Kép

Kép
roz23

Tényleg Homeo!!!

Köszi Roz ez eddig eszembe se jutott!

Syg, bizti tudna segíteni, Õ ennek nagy szakértője.

Egyébként 2 napja abbahagyta apa, hogy ürüljön a szervezetéből, nem tudom hogy és meddig birja szegény!
AERIUS 5 mg, SERETIDE DISKUS

KépKép
KépKép
nana09

kihez jár a férjed mert a barátnőm a kuti butik utcájában lévő dokinőhőz jár é ő irt aki neki zeket a szerket mármint homeoskat és magán rendelésen csak 1500!!! kért

Kép

Kép

Kép
roz23

nana hazaért már a nagylegény? tetzszett neki a mamánál?

többiek merre jártok ma ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
látom kettecskén levelezgettek itt ma! Aranyosak vagytok.Kép

Nana,mostanában indul élesben a 2.babyproject? Azért ezek komoly gyógyszerek, mindig kell szednie,vagy csak allergiás időszakban?

Én általában felébredek a zajokra,és bár messze lakunk a városkp-tól, de tegnap 9.20-kor mindhárman úgy beájultunk, h akár atomtámadás is lehetett volna,arra sem ébredünk felKép.

Mi jól vagyunk,bár ez a kis Kópé még most aludt el először a nap folyamán,na jó 8kor kelt, de akkor is...

Fincsi piizzát sütöttem ebédre,na de holnap mi legyen, segítsetek,ami gyors és finom,és van benne hús! De a legjobb az lenne,ha levesötleteket írnátok,mert a férjemnek anélkül nem ebéd az ebéd!

Roz,majdcsak bejutsz Te is a Malomba,addigra legalább lecseng a tömeg is!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hát így a leírtak alapján nem is bánom hogy nem mentünk ki. Nem igazán szeretem a hatalmas tömeget...Na de ki szeretiKép

Nem tudom Hannával mi van két napja de éjszaka háromnegyedóránként vagy óránként kel fel szopizni.
Ki kell venni és mellre tenni.
Szív egy párat és beájul, utána le lehet tenni.
De ez ha így megy én leszek zizi mert ez nem jó így.
Van ötletetek?

Roz!
A fogyival nagyon óvatosan mert én csak édességet nem ettem és bizonyos ételeket bizonyos óráig.
Erre pár nap után kezdett kevesebb lenni a tejcsi és fel kellett függeszteni.
Pedig állítólag szoptatós anyukák is csinálhatják.

Nana!
Nagyon irigylem a csajos bulitokat, már nekem is nagyon hiányzik jó lenne már valamit csinálni mert punnyadok csak itthon.
Nagyon szorítok hogy a második baba tervezet sikerüljön.

Seriff!
csinálj holnap bolonyait vagy rántott párizsit.
Mindkettő gyors húsos és nem is drága.

Pussz mindenkinek!

sam

Kép

Kép
samchee

Szia SERIFF és SAM!

Seriff,
Sajna mindig kell szednie, most megprobálja nélküle (máskor is ment 1-2 hónapig, csak nem pont "főszezonba").
Te orvos vagy, szerinted mennyi idő kell amig kiürülnek a szervezetből és már nem árthatnak?
Köszi, ha válaszolsz.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nem vagyok szakértő,ezt előre elárulom, és nem is a terápiás,hanem a diagnosztikai oldalon dolgozom, de azt gondolom, h 1-2 hónap alatt kiürülnek ezek a gyógyszerek,és igazából nem tudom, h van-e egyáltalán nemzőképességet befolyásoló hatásuk.Lehet, h nincs is, és akkor szedhetné is tovább. De tényleg azt a dokit kérdezzétek meg,aki ezeket felírja Neki!

Sam,nem írigyellek a gyakori kelés miatt, esetleg újabb fejlődési ugrás? Bár ha jól tudom,az 6hónaposan lesz esedékes,az meg még odébb van Nektek is!

Kép
seriff

sam áki már alig cicizik a kis békám a jobb cici változatlanul nem kell neki én meg csinálhatok bármit a balból nem elég neki a tejcsi és már alig fogadja el vagy csak félálomban kell neki a cici most már 180-210 "pótlásokat" kér szóval szerintem nem lehet vagy már nincs is tejcsim a mérleg nem mutat mérhető mennyiséget látom hogy kortyol e csak pár kortyot aztán üvölt és nem kell neki
a tápi viszont olyan szorulást csinált neki hogy jaj ugyhogy probáltam neki gyümit adni hiába probáltam bárhogy nem kellett neki probáltam frissből levet pürét kanálall cumival sőt egy helyen olvastan hogy esteleg az ujjamról probáljam meg semmi nem kellett probáltam bébi italt pürét az sem kellett neki sehogyan sütötököt is probáltam az sem szóval teljessen tanácstalan vagyok hogy mit adjak neki folyamatossan kúpozni nem akarom azért gondoldtam a zöldséget gyümit de a kis béka már üvölt ha meglátja hogy kisérletezek ugyhogy most tápizunk a legnagyobb sajnálatomra

csajok syggel mi lehet ráégen jelentkezett

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

sajnos hogy Áki is allergiás hiszen vannak már nagyon fincsi tejpépek amiket legalább is Hanna nagyon szeret.

És ha hiszitek ha nem mostanában Hanna mániája az hogy amikor mi eszünk és ő is kinn van egyszerűen megkívánja a kaját.
Lehet hogy ezt már írtam, de egyszerűen tanácstalan vagyok, hiszen ez az étel még nem az ő pocijának való.
Mindíg megkóstolja amit eszünk persze csak kicsit és van ami ízlik neki van ami nem.
Ma például túrós tésztát csináltam és amikor ettünk a lány üvöltött.
Nem akartam adni neki hiszen tészta is meg tejes is....
De addig nem hallgatott el, néhány kanálnyi hami után elégedetten ült tovább és vigyorgott a hordozóban.
Ti mit csináltatok volna?

Nana!
Szerintem is az a legjoibb megoldás hogy a dokival beszéltek aki kiírta a gyógyikat.
És sztem a homeó is jó ötlet.

sam

Kép

Kép
samchee

Roz!
Az előbb éppen az ovóda volt az agyamban és azon kezdtem el gondolkodni ha a csajszid megy oviba akkor neki a különleges étrendet hogy oldjátok meg?
Õ nem ehet tejes dolgokat ugye?
Ha mégis olyan az ebéd akkor ő nem eszik vagy hoznak neki mást?

Bocsi hogy kíváncsi fáncsi vagyok.

sam

Kép

Kép
samchee

Roz!
Az előbb éppen az ovóda volt az agyamban és azon kezdtem el gondolkodni ha a csajszid megy oviba akkor neki a különleges étrendet hogy oldjátok meg?
Õ nem ehet tejes dolgokat ugye?
Ha mégis olyan az ebéd akkor ő nem eszik vagy hoznak neki mást?

Bocsi hogy kíváncsi fáncsi vagyok.

sam

Kép

Kép
samchee

sam van neki való pép sinlac a neve ez rizs és szentjánoskenyérmag pép ezt sem fogadja el de ezt nem is sajnálom annyira mert ez szerintem csak még jobban szorulást csinálna neki szóval ez örögi kör de jo lenne ha legalább 30-40 ml szopizna mert kkor az biztos lazitana kakuszon

Kép

Kép

Kép
roz23

sam nem niki nem tejallergiás ő köztes élelmiszer allergiás ez sem jobb rozslisztet mogyorót almát ... nem het de vinni kell neki a kajcsit ha olyan az ebéd amit ő nem ehet mert nem főznek neki és nem hozatnak neki ilyen menüt sajna ugyhogy minden héten anyu megmutatja a listát és azokon a napok amikor nem eheti az ottanit viszek neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Sam, még az jutott eszembe, h hetekel a fogacska kibújása előtt viszkethet, fájdolgálhat az ínyük, lehet, h ezért ébred fel Hanna olyan sokszor! Csak egy ötlet volt.

Roz, este asszem 1/2 8-kor a KTV-n lesz összefoglaló a Hírős Hét főbb eseményeirőlKép!

Kép
seriff

Kobudo, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED Zsófival!!!!!! Kép Kép Kép

Lili
birolili

seriff édes vagy kössssssszi Kép megnézem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kobudo!
Tényleg-tényleg Boldog Szülinapot!

Sam,épp tegnap hallottam egy hasonló storyt, egy6 hós kislány egy hónapja kezdett nyúlkálni anya tányérja felé, és azóta kap gyümit, főzelékeket. Kis drágák ezek a gyerkőcök!Kép

Lili,jól vagy? Pihengetsz is,ugye?

Bepa? Melissza ? Mi lehet Veletek?

Kép
seriff

seriff megnéztem tényleg jó sokan voltak de hogy ez a polgár mester menyit fogyot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Csatlakozom! Tényleg NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KOBUDO!

Sam, én is írni akartam hogy lehet hogy a fogacskája lesz, ennyi idősen már mi is szenvedtünk vele rendesen.

KépKép
KépKép
nana09

Köszi a tippet én is erre gondoltam először de elvetettem az ötletet mert hát még csak öt hós lesz és nem dagad az ínye.
Igaz hogy állandóan rág és nagyon nyáladzik de ennyi.

Kobudó BOLDOG SZÜLINAPOT!
Sok-sok meglepit!

Ha minden igaz holnap beszaladok katáékhoz és majd hozom az infókat.

sam

Kép

Kép
samchee

Hello!

Boldog szülinapot Kob!

Minket annyira nem érdekelt a tegnap esti műsor, hogy még arra sem vettük az energiát, hogy a teraszra kimenjünk meghallgatni, megnézni a műsort.
Tegnap volt apu szülinapi partija, utána meg kimentünk Lajosmizsére a búcsúba. Jó kis muri volt. Olyan körhinták voltak, hogy csuda. Mi Beával nem ültünk fel semelyikre, mert két éve majáliskor az egyiken annyira halálfélelmünk volt, hogy azóta irtózunk ezektől. Teli lett a gatyus rendesen KépKépKépKép Maradt a dodgem. Kép Lilla kapott egy zenélő napocskát. Azzal jól elszórakozott a babakocsijában.

Ma voltunk gyógytornásznál. Ezt még mindig nem szereti a kis Drága. Üvöltött, mint a sakál. Borzasztó volt. Utána felírattuk Neki az injekcióját. Szerdán kell vinni oltásra. Ezt az új szert fogja kapni. 7000 Forintba kerül. Nem semmi...

ebben a ruciban volt Lilla tegnap:

Kép

Fogyózni nem szabad !!!!!

Jó éjszakát !!!!

KépKép
KépKép
sbea

Bea, Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Döbbenet,h fogja szédíteni a pasikat!

Mindenkinek szép napot!
Most megyek, mert Mazsolino felébredt!

Kép
seriff

sziastok

beáék tündéri lillácska nagyon csini ebben a ruciban !!! Kép
ez tök jó hogy ennyi helyre eljártok nagyon szupi ha egésznapra elmnetek hogy oldjátok meg lilácskának a hamit ?
mi általában termoszban vizünk forróvizet de mindig olyan körülményes hüteni cumisüveget tisztántarnai...

hu mennem kell ákikám rázenditete

még jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó Ébredést!

Lilla tényleg szivdöglesztő kiscsajszi!!!

Roz, nekem is ugyanilyen problémáim voltak, vizforralás, hütés, mosogatás...
Mindig mindenhová vittem a saját edényeinket... egy egész túlélő felszereléssel indultunk el mindenhová.

Képzeljétek Apa tegnap elment az orvosához és ahogy sejtettem, fogalma sem volt róla a gyógyszernek van-e hatása a ... megnézte könyvbe is és közülte hogy szerinte nincs. Hát nem nyugodtam meg!

KépKép
KépKép
nana09

Nana, esetleg a nőgyógyászod is tudhatja, de lehet, h tévedekKép! Kérdezz rá, hátha!

HAnci úgy sikongat, h zeng a ház! Reggel pedig így tekergett!Kép

Kép
seriff

seriff

hu micsoda hajlékonyság Kép édes a kis hanci jó ez a gatyó Kép

nana
a bárátnőmnek is nagy dokinő ajálotta ezt azz allergologust pont a baba mittt ugyhogy szerintem is kérdezzd meg a nőgyogyidat

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, megnéztem az itthoni könyveimben, de egyik gyógyszer mellékhatásaként sincs feltűntetve, h bármi problémát okozna a ffiak nemzőképességében,persze ez nem jelent semmit, hisz lehet, h nem is vizsgáltákKép.

Kép
seriff

Sziasztok!

Olyan kis gyönyörűségek ezek a babák! Én is mensokára teszek fel Zsófiról. Kép Kép Kép

Tudja valaki, hogy a terhesség vége felé normális tünet a viszketés? Egész éjjel viszketett a lábam, kezem. Az újjaim között. Kép

Minoról ki tud valamit? Hogy vannak?

Ma még jövök majd valamikor, de ma van a házassági évfordulónk, úgyhogy lehet, hogy csak holnap leszek.

Bepának lehet, hogy már megszületett a kicsi Benedek babája?

Lili+Zsófi
birolili

Sziasztok!

Bejelentkezek gyorsan, aztán elkezdek visszaolvasni.
Jól vagyunk, az utolsó két éjszaka szuper volt, 3 hónapja nem aludtam akkorát, mint vas. éjjel. 4*3 órát. A mai is jó volt, de most vhogy rosszabbul aludtam.
Vasárnap itt volt anyósom, mert a "hímneműek" betonoztak, én meg jó kis vendégszeretőként bebújtam Leoval a hálóba aludni inkább, minthogy xy-ról hallgassam a pletykát -akikről azt sem tudom kicsodák- vagy a lottóhúzást nézzem.
Tegnap meg nem voltunk itthon.

Remélem Mindenki jól van és élvezitek még ezt a kis jó időt, úgysem volt túl jó ez a nyár, legalább a vége legyen az.

Puszi

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?