Sziasztok!
Mi is megvagyunk,túl doktornénin és védőnénin
,pénteken már kimehetünk,már nagyon várom,mert a bezártság nem az én műfajom
Na jó,ma voltunk kint Bulcsúval 2 órát,de az is ügyintézéssel,vásárlással letlt,de legalább kicsit feltöltődtem
...Na meg Apa jövő héten ilyenkor már itthon lesz
.
Villő még mindig nyugis,csak hajnalban hiszi azt,hogy itt a reggel és szórakoztat úgy 2 órán keresztül,de majd ez is megoldódik
.
Csirksez
Épp kérdezni akartam,hogy mizújs Botival
,de ezek szt már jól van
.Lehet,hogy a tojás mennyiségével van a baj?
Remélem,tényleg nem lesz allergiája!!!
Köszönöm az elismerést,kicsit zavarban is vagyok tőle
.Aranyos vagy
.nem is igazán az én érdemem,hanem hogy a gyermekeim jó természetűek
,igaz Villőről még nem akarom elkiabálni
.
Te meg nyilván fáradt vagy
Amúgy mi újság a pocakban?
Kép:most újítottam a profilomat
Ja,és köszi a köszöntést utólag is
.
Petra
Köszönjük a képeslapot,meg is mutattam Bulcsúnak,de nem sikerült neki a bohócot felismerni...már nem is tudom,mit mondott rá,de nagyon édi volt
.Mélben kérdeztem is,hogy mi van veletek,de utána láttam,hogy írtál
.
Szóval jó volt a szülinap?
Akkor azért majd képeket tegyél ám fel!Mégsem minden nap van az ember lányának ELSÕ SZÜLINAPJA
!
Ja,fél 10 felé van szopi,utána már nem vagyok
,mert néha aludni is kell..
Köszi a drukkokat,akkor ezért ment ilyen gyorsan a szülés,mert annyian gondoltatok rám
...bár ez akkor biztos nem hatott volna meg
!
Torokgyuszi?Minden rendben már?Nem ér nyáron ilyen betegségeket összeszedni
!Remélem,nagyon nem viselte meg Nórát!
Jaj, a lényeget meg én is a végére hagyom!Hát gratulálok a jövés-menéshez
.Bár amilyen kis intenzív Nóra,nem is csodálkozom,hogy már lábra is kapott!Csak gyakoroljatok szorgalmasan!és most már nem lesz ám pihi
!
Kriszta
Gáspár doki:hát én voltam nála SZTK-ban is,ott sem f...sta a szót
.Azt tudom,hogy ő adott elő az előadáson,de azért összehasoníltva más dokikkal..
ettől függetlenül nekem nagyon szimpi
.Szülés után alig imsertem meg,mert amikor szültünk még volt szakálla,két nappal később már nem
.Valószínűleg nem marad ő sem sokáig,mert most jogra jár...gondolom,nem véletlenül
.Kár,mindenesetre...
Szóval Enikő még most is jó baba
.Akkor ő lesz a példaképünk
.Nagyon remélem,hogy Villővel sem lesz gond,bár még éppen oroszlán a szentem és hát ő már a 3. a családban...ismerjük
!
Utófájások....egy szóval jellemezném,borzalmas volt...
Az egész szülés nem volt iylen szörnyű,mint az a 3 nap.Ráadásul most nem csak szopi alatt jelentkezett,hanem bmikor,amikor úgy gondolta....Persze vigasztaltak,hogy annál előbb húzódik vissza a méhem,meg hát ez ilyen,meg minél többedik gyerek...Sokra nem mentem vele
.Volt,hogy le kellett tennem Villőt szopi közben,mert egyszerűen nem bírtam,csak ha össze vissza görnyedhettem....Első két éjjel alig aludtam..
Aztán szépen elkezdtek ritkulni,mire hazajöttem,már semmi nem volt.Már majdnem lapos a hasam is
.Nálad milyen volt?
Érdekes,hogy beszélgettem több olyan anyukával,aki a másodikat szülte és mindenki fájdalmasabbnak élte meg.A védőnő mondta is tegnap...gyorsabb,de jobban fáj...Na jó,azért nem Téged veszünk alapul,aki 1 óra alatt megszült
.
Megyek,mert jönnek anyósék és még ebédet is kell Bulcsúnak csinálnom
.
Pusszantás,Anyapoc
Ui:Új a profilom
!