SZiasztok LÁnyok! Hű itt olyan gyorsan telnek a lapok, oldalak, hogy az ember eltűnik egy hétre és el is felejtik... De ti ugye emlékeztek rám?
Otthon pihiztem egy hetet, kiírattam magam a dokival, mert kicsit megerőltettem magam múlt hétvégén.
Üdvözlöm az újakat! Olyan jó érzés, hogy nem én vagyok már az utolsó a táblában!!!
Engem is nagyon foglalkoztat, hogy mi lesz a segítségemmel, mert nálunk furi helyzet áll fenn: anyósomra szívesebben számítanék, mint anyumra. Õ sokkal figyelmesebb, kitalálja, hogy most éppen mivel segíthet. Anyuval sincs probléma, de ő elég SOK, ha értitek mire gondolok. Viszont mindketten vidéken élnek,így csak az ideköltözés marad... Hajaj, jó azért ez a 9 hónap, van mire felkészülni!!!
Én bár kicsit elhamarkodottnak éreztem, de vettem egy farmer kismama gatyót, mert egyszerűen meguntam, hogy kigombolt gatyával ülök itt bent a munkahelyemen, és próbálom pulcsikban dugdosni azt amire annyira büszke lennék!!!
És most sokkal kényelmesebb!!! De nekem közel sincs olyan szép pocakom,mint nektek! Bár estére mindig szép duci lesz...
Sajnos nagyon kínoz továbbra is a hányinger, remélem igazatok lesz és elmúlik 3 héten belül!!!
És aggaszt, hogy még nincs választott dokim...
Puszil mindenkit:
Bartika
9+0