Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Üdv Erzsi!
Én is nemrég csatlakoztam, azóta be sem áll az írókám. Nagyon helyes a manókád. Hasonlóan jártam, császár nem veszek levegőt hiába szürke a fejem (nekem a babások pofozgatták amíg én sírtam). Hazajövetel után állandó sírás. Az enyém 4 hónapos most kezd picit jobb lenni a helyzet (de az Espumisan-t nem tudjuk elhagyni, mert akkor jön az egész nap keservesen sírok (majd túl leszünk rajta, az ember akkor döbben rá, hogy mit ki nem lehet bírni, amikor gyereke születik). A mellem az elsőnél bedurrant, még szerencse hogy volt választott szülésznőm, mert a csecsemősök felől akár le is eshetett volna a mellem. Órákig fejt kézzel, bőgtem, mint a hülye, inkább szültem volna újra, pedig az se volt leányálom. Gondoltam a másodiknál már profi vagyok, valamit biztos rosszul csináltam, majd előbb kezdek fejni. Ugyanaz éjszaka, szülésznő, fejés, sírás, még szerencse, hogy már mind a ketten tudtuk mi a helyzet. Szóval ezek szerint nem fejés, tapasztalat, stb…, hanem mell kérdése kinek milyen, és mennyi jön belőle. Császársebbe szoktak szondát tenni, kár hogy a tiedbe nem tettek.

Patri!
Köszönöm a választ, lehet, hogy az volt a baj, hogy nem borogattam, majd a következő szurinál nem hagyom ki.

Angéla!
Hát nem semmi, lassan szedheted le a csillárról.

Vizimanó!
Milyen a kosokkal? Én halak vagyok. Köszönöm a programot, de már valahogy felküzdöttem 2 képet.

A túrótorta engem sem hagyott szárazon (csorog a nyálam).

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Húúú, kifolyik a szemem a sok olvasástól! Kép

Kingu,
sztem magasról sz..-d le a szomszédokat! Kép

Timurr,
Panni üzeni Majának, hogy rendes legyen veled, mert különben nem játszhat a babájával! Kép

Ildi,
minek figyelsz arra, mit mondanak anyósék? 2 füled van: egyiken be, másikon ki...

Patri,
a gyerek mindig ahhoz kötődik a legjobban, aki a szükségleteit rendszeresen kielégíti - normál esetben anya, majd apa. A többi viszont kell a szocializálódás miatt, mert az ember társas lény. Kép

Vezso,
keksz helyett ugyanígy készíthető egészségesebben kukorica, rizs és köleskása (majd 8 hótól durumlisztből is). Kép Panni imádja. Mi ilyen kásákat az Õrs vezér téren az Árkád földszintjén lévő bioboltban vettünk. 1 csomag 250 Ft, de iszonyú sok adag kijön belőle. Ja, és olajat vagy vajat feltétlenül kell a kajákba tenni, mert az aminosavak azokból segítik a D-vitamin fölszívódását (ami nem csak a csontoknak jó, mint kiderült: a tavaszi babák gyakrabban lesznek skizofrének tini korukban a kevés D-vitamin miatt).
Tápszer ugyanúgy működik, mint az anyatej, szóval mindenbe teheted, amibe tejet tennél. Kép
Köszi az útvonalat!!! Kép
Ne keseredj el, nekem is tetszett a kacsás recept, csak főzési undoritiszem van, no meg Pannitól időhiányom (első gyerekes szindróma Kép ). A túrótortát meg nem szeretem Kép Viszont az amerikait anno elmentettem! Kép
Zsófinak gyors gyógyulást!!!!!
Panni sem alszik éjjel mostanában, pedig tápos és gyümit is kap. Kép Kép
Tök jó, hogy még így hisznek a lányaid a Mikulásban! Olyan édesek az ünnepeken, amikor meghatódnak, megilletődnek! Kép Csak vigyázzatok, mert egy osztálytársamat egy másik osztálytársunk világosította föl másodikban. A srác teljesen kiborult, hogy őt a szülei hogy becsapták és nem bízott többé bennük. Kép Teljesen elzüllött, mert kiskölyökként nem hallgatott többé rájuk, utána meg már ez lett a tendencia. Kép

Zsuba,
nagyon sajnálom apukádat! Kép Kép Kép Kép Ilyen egészségügyet!!!! Kép Teljesen kiakadtam!
Ne adjátok föl, mert részleges bénulásnál igenis ha edz, más izmok átveszik az előzőek szerepét és újra fog tudni mozogni. (Lásd Göncz Árpád pl.) Az úszás rengeteget segít (nem most, hanem a rechabilitációkor). Csak tán nem ebben a kórházban kéne...?...

Szilvi,
védőnőnk nekünk minden előírását betartja, azaz terhesség alatt 3* vagy 4* (nem emlékszem már), 6 hetes korig hetente, utána havonta jön. Kép Viszont a problémásabb családok nem is engedik be. Kép

Csilla,
öcséméket (féltesóim) a kisebb születésétől kezdve egy szobában altatták. Mostohaanyámnak volt egy szivacsa a két kiságy között, néha oda kellett költöznie, de nem volt vészes. Kép
Édesek a gyerkőcök együtt! Főleg a Kisördög. Kép

Berkiadri,
olyan édes a kis hajasbabád! És ő is gyorsan föl fog nőni (brühühü Kép Kép ) és nem is fogsz emlékezni az első pár hét kellemetlenségeire! De tényleg nem! Kép

Erzsi,
üdv! Kép Nincs Szonja Katával semmi gond! Kép Hogy szólítjátok?

Angéla,
aztaaaa!!!!! Kép

Hüpi,
Panninak ilyen fogzása 11 hetesen kezdődött (pont ezt csinálta) és fog csak most lett belőle, amikor majdnem 6 hónapos. De soha nem korai, mert van, aki azzal születik. Kép

Villes,
jobbulást nektek!

Jajj, tök éhes lettem tőletek! Kép Megyek enni és aludni. Bocs, hogy sokat osztottam az észt!!! Holnap babakocsit nézünk (veszünk?).

Jó éjt!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Röhej mire elküldöm a levelemet, már egy csomó új levél van, nagyon jó, de én már nem bírom, megyek aludni. Köszönöm a dicsérő szavakat, küldjön mindenki sok képet imádok babákat nézegetni.
Remélem a nagylány meggyógyul, és az a jó, hogy vele már lehet beszélni, hogy tessék bevenni, és nem köpi az arcodba ami nem tetszik neki (legalább is remélem).

Jó éjszakát

Csilla
csilla74

Berkiadri,
hogy ment a fürdetés? Kép Mankóznod is kell? Kép

Ancianyu,
van, akinek begennyesedik sok piros után a BCG sebe, majd kifakad. Jó esetben ekkor vége, de lehet, hogy újra genny, újra ki, stb. Van, akinek akár 1 éves koráig is. Kép

Na tűntem!

Kata
panni2005

Kata
Köszi:-)Igyekszünk,h a talira topon legyünkKép
Virág
villes

Sziasztok
Kata tudok egy jo babakocsikereskedest, a Konyves Kalman krt-on van szerintem erdemes megnezni mi holnap megyunk. www.endo96.com mi itt veszunk asszem sporternyoKép kocsit.
Ez a D vitamin komoyl? en azota nem adom miota tapszeres a gyerek, oszinten elotte is elfelejtgettem.
Ma mertuk Csipetet centivel elvileg 82cm de sztem oylan 78cm lehet mert azert csal egy kicsitKép
CSilla megnezted amit irtam neked nem akartalak megbantani semmi iylesmi, en akkor kezdtem el olavsgatni sokat amikor meg nem akart fordulni es raparaztam az oxigenhianyos dologra de aztan egybol porogni kezdett, hogy megnyugtassa anyajatKép
Nekunk a kexel kapcsolatban azt mondta a gyerekorvos ha nincs glutenerzekeny a csaladban akkor lehet adni.
Vezso uveges gyerekkaja van egy hippes amit imad a fiam cukkini tesztaval paradicsommalKép amugy meg a sima kecskemeti sutotoki. Viszont ezek a alma burgonya stb keverekek nem jottek be neki, nemsokara nalunk is kap husis kajcsit, en meg azt nem merek adni neki amit en csinalok, allatira para a szalmonella, ill mostanaban madarinfuenza remegesem van de nem akarok senkit sokkolni az allatsagaimmalKép
Receptek nekem is tetszenek igy utolag koszi mindenkinek nekem az a baj hogy nem szeretem a kacsatKép csak csirke pulykamell szarnyasbol.
Ildi ne hagyd magad el kell kuldeni anyost a retekbeKép
Vezso nagylanykadnak igy utolag jobbulast, bar latom mar jobban van.
Zsuba nagyon sajnalom apukadat, hihetetlen mennyire fasz felelotlenek nekem is van /nem tudom ki irta/ combnyaktoreses sztorim nagyim eltorte, mentunk vissza kontrollra nem akart eloszor is beengedni a b....i kapus ingyen nagy nehezen elmagyaraztam ha magat az igazgatot hivja ide akkor sem fizetek, nagy nehezen beengedett utana beteghordo nem volt en cipeltem a korhazban olben nagyanyamat korbe korbe/rontgen stb stb/, volt meg iylen kapus sztorim, en veszelyeztetett terhes voltam mert a 12ik heten bevereztem, es mentem volna genetikai uhra a HIETE-re ott sem akart beengedni ingyen, anniyra sotet volt hogy el kellett magyaraznom ha mentovel hozatom be magam akkor be engedne ingyen azt mondja igen, na mondom akkor vegye ugy hogy ez is az csak ezt en szponzoralomKép,
Timurr
Miert nem kerdezed meg hoyg a sajat portajukon is ekkora mocsokban erzik jol magukat? Mert akkor be lehetne telepiteni par csovest akik siman fenntartjak az allando mocskot.
Berkiadri
Gratula a fiadhozKép Kép megkerdezhetem miert jelzett be a legzesfigyelo en is allandoan parazom miatta... azert kerdem.
Udv az ujaknakKép
Reka

Kép
vaktyuk

Sziasztok!!
Én mindig ilyen későn jutok géphez, próbáltam visszaolvasni.....

Zsuba!!

Sajnálom ami a papáddal történt és én is jobbulást kívánok neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg nehéz az ideális korkülönbséget megtalálni a gyerekek között, van aki a kis mások a nagyobb korkülönbségre esküsznek....?...én 3-4 évet gondoltam, de persze erről apát is meg kellene győzni, hogy egyáltalán legyen majd kistesó....

Olyan nagyon cukik a babaképek: Lizi, Valér, Szonja és a kis Martin is mind mind édesek!!!!!!!!!!!

Én őszintén megmondom csak anyukámra bíznám rá nyugodt szívvel a gyerekemet, ezért is támogatom, hogy minél többet találkozzanak, hogy Boti is szokja, hogy anyuval van, mert nemsokára suli és lesz még vizsgaidőszak is ..............

Timurr!!
ne legyenek ilyen olyan rossz gondolatok a fejedben, hogy mi történne veled, meg ilyesmi!!!! nem fog semmi történni, az anyukáknak van örzőangyalkájuk és vigyáz rájuk!!!!!Kép na meg a manócskáikra is..Kép) (na ezt aztán jó magyarosan megfogalmaztam...Kép)

Patri!!
Páromnak is és nekem is göndör hajunk volt kiskorunkban , ja és persze szőkék voltunk, sztem ő is szőkülni fog majd.....szegény a nagy hajától mindig jól megizzad, ha hideg van ha meleg van, folyton vizes a tarkója....párom már hajlana hogy levágjuk a haját, de én NEM engedem....Kép)

Vezso!!
köszi a bari kekszes receptet és a többi is jól hangzik!!! A mi szomszédaink többsége idős nyugdíjas néni, akik nagyon szeretik Botit, folyton ott mászkálnak körülötte ha leviszem, fiam ezerrel mosolyog vissza a babakocsiból nekik....van 1-2 fiatal srác , egyik számomra érthetelen módon viselkedik, hol köszön és megkérdezi hogy segítsen-e, hol pedig elmegy mellettem a lépcsőházban és annyit nem mondd, hogy mukk.....fura világ.....
Nagyon kis ügyik a lányaid, hogy így konyhatündérkednek, nagyon helyes, jó feleség lesz belőlük..Kép)

Csilla!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök, a fiadról sugárzik a boldogság, helyesek így együtt......

Amúgy ma vagyunk 5 hónaposak...... ma is eszembe jutott az a Húsvét hétfő amikor a fiam született....már eltelt volna 5 hónap..?...

jó éjt mindenkinek

üdv.

kingu
cica29

Hüpi,
mmmm receptKép

Cerzsi,
üdv. Szonja kezet foghat Ákosommal, ő 55cm és 3080g volt születéskor és most már 69-70 cm és 7900g.Kép

Connie,
várjuk a keresztelős képeket.Kép

Csilla,
gyönyörűek a gyerkőcökKép Kosokkal nekem nem nehéz, bár én meg bika vagyok, mindig azt mondom, hogy minkdettő agresszív szarvas állat..Kép

Vezso,
én is észrevettem a koppintásokat Juditkánál, ezért is inkább az J.O. könyveket vásároltam, de azért ajándékba megkaptam S.J könyveit is.Kép Én is gyűjtöm a recepteket. Szeretek főzni.

Nagia,
az oltás helye csúnyul és csúnyul, majd felfakad, eltávozik belőle truma, és akkor már csak gyógyul. Ez jó, mert akkor megered, ha nem így van, akkor 6 hós korban újra szúrnak.Kép

Angéla,
nem semmi amit fiad művelKép

Mukika, Csilla,
gyerekek csodásakKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok! Süt a nap! KépKépKép

Kingu Kép
Mi is meghagytuk a lányok haját, és annyira szép "sörényük" lett. Van, aki levágatja, azért is, hogy erősödjön a haj, de sztem ez nem ettől függ. Nálunk az öcsémék kisfiát mindig majdnem kopira nyíratják (2 és fél éves), pedig olyan helyes lenne egy kis hajjal. Na, mindegy, nem az én dolgom. Rozinak sem fogom levágni, eddig kihullott a bébi haj, pár szál kivételével, de már 1 cm-es az új haja. Botinak szuper hajkoronája van! Kép

Jelentem, a mi oltásunk egyáltalán nem látszik, úgyhogy kapunk egyet ajándékba 6 hósan, sajnos.

És Zsófi lányom jobban van, talán meg is gyógyult. Kép

Vizimanó Kép
Bika: én is az vagyok. Férjem: Mérleg. Az jó párosítás? Nem értek az ilyen horoszkópokhoz.
Azért szeretsz főzni, mert bika vagy, úgy tudom ez jellemző erre a jegyre. Egyébként sejtettem, hogy az vagy.Kép
Látom, már jobb a kedved. El kellene vhogy hozni Téged a talira. Eljönnél?
Vezso
vezso

Vezso
Örülök,h Zsófi jobban vanKép
Nektek se látszott semmi az oltás helyén?Nekünk se,én meg is mutattam a gyerekdokinak,de ő azt mondta,még elfogadható,nem kell újraoltani.Viszont a barátnőm azt mondta,h ez az újraoltás dolog úgy működik,h a gyerekdokiknak meg kell venni 10 ampullát és összegyűjteni hozzá 10 olyan gyereket,akit újra kell oltani,ami elég bonyolult,így bnőm szerint érthető,h nem ugrot rá egyből a témára a doki, és inkább azt mondta,elfogadható a reakció.Mindenesetre megyek hozzá a héten v jövő héten és megkérdezem,mert nem szeretném,ha a hülye szisztéma miatt a gyerekem "védelem" nélkül maradna.Kép

Vaktyúk
Nem semmik ezek a portásos sztorik,nagy az Isten állatkertjeKép De nagyon tetszik,h nem hagyod magad,majd megyek hozzád órákat venniKépEsetleg anyóslepattintás ügyben isKépBár most mosolyszünet van,jelenleg a férjemhez se szól hozzá,mert átjöttek babanézőbe és a férjem éppen a mosogatógépet szerelte,én az elázott konyhát mostam fel,anyós pedig fél óra múlva letette a gyereket a földre a szőnyegére és elviharzott,férjem utána ment,kiderült,h az volt a baja,h "nem foglalkoztunk vele".Esküszöm orvosi eset.Ha nem látja az unokáját,az a baj,ha meg igen,akkor mi miért nem foglalkozunk vele.Hatalmas segítség,gondolhatjátok!Annyira örülök,h ma anyukám jön,ő minden pillanatnak örül,amit az unokájával tölthet,és NEM vendégségbe jön,el tudom végezni az elmaradt dolgaimat,amíg itt van.Most már látom,h anyós reménytelen eset,de most nem tudom mit csináljak,h kezeljem a szitut,ezért inkább kerülöm,amíg meg nem világosodomKépBocsi,megint témánál vagyokKép A talin csak úgy fogtok üdvözölni,h megjött az anyósfóbiás villesKép

Most olvastam,h Katánál milyen sokszor járt a védőnő.Nálunk terhesség alatt egyszer sem,Vince születése után pedig csak kétszer volt itt, azóta én járok tanácsadásra.Mondjuk bármikor felhívhatom és ez sokkal jobb,mintha idejárkálna,ill. idejárkált volna az első 6 hétben.

Én is írjak egy jó édességet?Semmi extra,nem kell hozzá főzéstudomány,de nekem az egyik kedvenc édességem.Pudingtorta a neve,végülis csak annyi az egész,h babapiskótát feltördelek és beleteszek egy tálba,rá málnát v epret(v mindkettőt),erre főzök egy adag csokipudingot,ráöntöm,aztán a tetejére megint babapiskóta és gyümi,és erre egy adag vaniliapuding,tetejére tejszínhab.Nagyon fincsiKép
Megyek,mert megjött anyukám.
Sziasztok,szép napot!!
Virág
villes

Sziasztok!

Látom rendszeresek a találkozók! Már alig várom, hogy Martin kicsit nagyobb legyen és mi is el tudjunk menni!

Vezso,
köszi, hogy megírtad, mert engem mindig ráz a hideg, ha tele van a mellem és mindig megijedek, higy nehogy fázzon Martin. Õ is nagyon szereti, ha bebugyolálom a takarójába és úgy alszik el!

Panni,
jól ment a fürdetés bár a kádat üresen vittem a szobába és utána vittem bele vizet! Sajnos egy mankót mankót még muszáj használnom!

Vaktyúk,
Martin nagyon sírt, el kellett mennem WC-re és betettem az ágyába. Hallottam, hogy elhallgatott, már kezdtem örülni, hogy elaludt, erre elkezdett sípolni a légzésfigyelő! Mindenen átesve mentem hozzá, teljesen el volt színeződve a feje és nem vett levegőt! Elkezdtem rázni, meg sírni, kiabálni, fújni, mire végre magához tért! Ordított még egyet, majd odabújt hozzám, shajtott egy nagyot és elaludt. Le sem mertem tenni, órákon keresztül tartottam és bőgtem! Ezt a kórházban is csinálta, ezért szeptemberben el kell mennünk egy 24 órás megfigyelésre a Heim Pálba.
berkiadri

Helo!
Kata
Szonjának hívjuk. A Kata teszett még nekem, és gondoltuk ha felnőttként nem szereti majd a nevét (én utáltam az enyémet) lecserélheti Katára. Olyan nevet kerestünk amit nem lehet becézni, de persze én is Szonikázom.Kép

Vizimanó
Ákos bébi mikor született? Õ sem lehet egy apró termetKép
Én meg azt hittem hogy az enyém nagy...
Mondjuk a sok idióta rokon mondja mindig hogy jaj de kövér ez a gyerek.
Megkérdeztem a dokit aki azt mondta hogy aki azt mondja hogy kövér az hazudik. Úgyhogy kuss nekikKép
Tényleg! Nincs itt v.milyen táblázatféle amiből kileshetném hogy kinek mikoriak a gyerkőcei?
Mert nincs annyi idő a világon ami elég lenne visszanézni. (irogattok rendesen Kép )

Timurr
Látom Toponári vagy.KépMerre felé laktok? Mi a donnerben lakunk. Kinél szültél?
Amúgy gyönyörű kis hajasbabád van. ha jól olvasom 4 hónapos?
Sziasztok
Erzsi
cerzsebet

Sziasztok!!!!
Adri
szegény nagyon megijedhettél!!KépMondtak valamit mitől lehetett a légzésleállás????Neked akkor most nagyon hálás dolog volt ez a figyelő!!! Ilyenkor rettenek meg, hogy nekem nincs és baj lesz.
Erzsi
Angéla szokott táblázatot betenni kb. heti rendszerességgel abból mindenkiről mindent megtudsz.
Indulunk nemsokára a 4 hós oltásra, most már én is kezdek tartani tőle!!Kép
zsuba31

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba</center> <center><blink>Születésnap</blink></center> <center><blink>Baba kora</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Születés hete</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
Babus 1. fiú Babus <center>Kép</center> 2005.01.27 30 hetes Kristóf 2700g 52cm 37+5 - MÁV Kh.
Mazsom 2. lány Mazsom <center>Kép</center> 2005.01.28 30 hetes Lili 3120g 51cm 38+5 - Tatabánya Szt. Borbála Kh.
Cicmerák 3. fiú [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] <center>Kép</center> 2005.01.30 30 hetes Gergő 3000g 53cm 38+5 - Szt. István Kh.
Ilona 4. fiú Ilona <center>Kép</center> 2005.02.02 29 hetes Márton 3400g 54cm 38+3 - Schöfp Mérei
Ditke75 5. lány Ditke <center>Kép</center> 2005.02.03 29 hetes Adél 3360g 50cm 39+2 - Bajai Megyei Kh.
Tamesz 6. fiú Tamesz <center>Kép</center> 2005.02.08 28 hetes Marcell Szilárd 3450g 53cm 39+1 - Kistarcsai Kh.
Zsuzsa 7. fiú Zsuzsa <center>Kép</center> 2005.02.10 28 hetes Áron 3900g 54cm 37+5 - Bajcsy Kh.
Lirian 8. lány Lirian <center>Kép</center> 2005.02.18 27 hetes Lili 2850g 52cm 36+5 - Schöfp Mérei
Búzaszem 9. lány [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] <center>Kép</center> 2005.02.19 27 hetes Hanna 4000g 57cm 39+3 - Semmelweis Kh. Miskolc
Nikcsi 10. lány Nikcsi <center>Kép</center> 2005.02.19 27 hetes Korina 3000g 40cm 39+3 - Margit Kh.
Maya 11. fiú Maya <center>Kép</center> 2005.02.26 26 hetes Gellért 3540g 54cm 38+4 - Szt. István Kh.
Vargáné 12. fiú [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] <center>Kép</center> 2005.02.26 26 hetes János 3490g 50cm 40+0 - DEOEC
Ági 13. fiú Ági <center>Kép</center> 2005.02.27 26 hetes Liam Bálint 3610g 52cm 40+3 Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Angéla 14. fiú [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] <center>Kép</center> 2005.03.02 25 hetes Valér 3220g 51cm 38+6 - Bajcsy Kh.
Panni2005 15. lány Panni2005 <center>Kép</center> 2005.03.02 25 hetes Panna 3580g 56cm 40+6 - Péterfy Sándor Kh.
Skinga 16. fiú Skinga <center>Kép</center> 2005.03.03 25 hetes Balázs 4000g 57cm 38+0 Tamás 14, Márk 12 éves
Nadine 17. lány Nadine <center>Kép</center> 2005.03.04 25 hetes Gréta 4100g 52cm 41+4 Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Timka 18. lány Timka <center>Kép</center> 2005.03.04 25 hetes Fanni 3420g 53cm 41+4 - SOTE II.
Nyetus 19. lány Nyetus <center>Kép</center> 2005.03.05 25 hetes Kamilla 3050g 53cm 40+5 Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
Fanka 20. lány Fanka <center>Kép</center> 2005.03.06 25 hetes Panni 3400g 56cm 40+0 - Szt. Imre Kh.
Villes 21. fiú Villes <center>Kép</center> 2005.03.07 25 hetes Vince 3900g 60cm 39+1 - István Kh.
Zsana75 22. fiú Zsana75 <center>Kép</center> 2005.03.08 24 hetes Vilmos 3840g 55cm 39+2 - Szt. István Kh.
Beatrix 23. fiú Beatrix <center>Kép</center> 2005.03.09 24 hetes Ákos 3600g 52cm 41+4 Csabi 2001.04. Szolnok
Mtücsök 24. lány [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] <center>Kép</center> 2005.03.09 24 hetes Dóra 2900g 49cm 38+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
Fannimama 25. lány Fannimama <center>Kép</center> 2005.03.09 24 hetes Fanni ??? 41+1 - Schöfp Mérei
Eveka 26. fiú Eveka <center>Kép</center> 2005.03.10 24 hetes Marcell 3450g 55cm 40+5 - MÁV Kh.
Delfinke 27. fiú Ildi(Delfinke) <center>Kép</center> 2005.03.10 24 hetes Marcell Tibor 4320g 55cm 38+5 - Péterfy Sándor Kh.
Cerzsebet 28. lány Cerzsebet <center>Kép</center> 2005.03.10 24 hetes Szonja Kata ??? ??? - HIETE
Dorka 29. fiú Dorka <center>Kép</center> 2005.03.11 24 hetes Bernát Kolos 3900g 59cm 39+6 Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
Mano2005 30. lány Mano2005 <center>Kép</center> 2005.03.11 24 hetes Fanni 2850g 53cm 40+2 - BM
Jck 31. lány Jck <center>Kép</center> 2005.03.11 24 hetes Sára Bori 2800g 50cm 41+0 - Szt. Imre Kh.
Monci 32. fiú Monci <center>Kép</center> 2005.03.11 24 hetes Máté 3300g 41+3 - MÁV Kh.
Gézenguz 33. lány Gézenguz <center>Kép</center> 2005.03.15 23 hetes Anna Luca 2200g 49cm 33+6 - ???
Bendi 34. fiú Bendi <center>Kép</center> 2005.03.16 23 hetes Árpád ??? ??? - Szt. István Kh.
Vezsó 35. lány Vezso <center>Kép</center> 2005.03.16 23 hetes Rozália Réka 3500g 60cm 37+6 Veronika Anna 1994.06.08. Zsófia Katalin 1997.03.12. Szombathely
Wester 36. lány Wester <center>Kép</center> 2005.03.18 23 hetes Luca Zsófia 3900g 50cm 40+6 - Schöfp Mérei
Pviki 37. lány Pviki <center>Kép</center> 2005.03.18 23 hetes Dóra 3290g 53cm 40+4 - Nagykanizsa
Hadri 38. fiú Hadri <center>Kép</center> 2005.03.20 23 hetes Barnabás 3050g 55cm 39+1 - Péterfy Sándor Kh.
Pszi 39. fiú Pszi <center>Kép</center> 2005.03.20 23 hetes Nándor 3600G 55cm 38+3 Balázs 2002.08.16 Szt. Imre Kh.
Csibe26 40. lány Csibe26 <center>Kép</center> 2005.03.21 23 hetes Noémi 3700g 55cm 41+1 - Szt. István Kh.
Dalmi 41. lány Dalmi <center>Kép</center> 2005.03.21 23 hetes Lenke 2800g 54cm 40+3 - Kútvölgyi Kh.
Zsu 42. lány Zsu <center>Kép</center> 2005.03.24 22 hetes Alexandra Eszter 4000g 59cm 39+1 Ákos 2001.11.29 Szt. Imre Kh.
Ruzicsky 43. fiú Ruzicsky <center>Kép</center> 2005.03.25 22 hetes Gellért Bendegúz 3400g 54cm 41+2 - Egri Kórház
Brigó 44. lány [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] <center>Kép</center> 2005.03.26 22 hetes Jázmin 3850g 55cm 38+5 - Szegedi női klinika
Hubri 45. fiú Hubri <center>Kép</center> 2005.03.26 22 hetes Zétény 3470g 49cm - Kútvölgyi Kh.
Cica29 46. fiú Cica29 <center>Kép</center> 2005.03.28 22 hetes Botond 3200g 53cm ??? - Péterfy Sándor Kh.
Jammie 47. lány Jammie <center>Kép</center> 2005.03.31 21 hetes Laura Noémi 3590g 55cm 41+6 - Szt. István Kh.
Nebula 48. lány Nebula <center>Kép</center> 2005.03.31 21 hetes Flóra Anna 2750g 53cm 39+3 - MÁV Kh.
Borbolya 49. lány Borbolya <center>Kép</center> 2005.04.02 21 hetes Anna Boglárka 3390g 55cm 40+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
Marqueza 50. lány Marqueza <center>Kép</center> 2005.04.02 21 hetes Luca 3500g 51cm 39+4 - Kútvölgyi Kh.
Vaktyuk 51. fiú Vaktyuk <center>Kép</center> 2005.04.02 21 hetes Tamás Bendegúz 3350g 56cm 37+0 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
Dee 52. lány Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 21 hetes IkrekKép Kincső 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
Dee 53. fiú Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 21 hetes IkrekKép Keve 1650g 35+4 - Péterfy Sándor Kh.
Menjuss 54. lány Menjuss <center>Kép</center> 2005.04.04 21 hetes Dóra Johanna 3270g 52cm 41+1 - Szegedi női klinika
Mukika 55. lány Mukika <center>Kép</center> 2005.04.06 20 hetes Aliz 2260g 44cm 39+0 - Pécsi Megyei Szülészet
Monazsu 56. lány Mónika <center>Kép</center> 2005.04.07 20 hetes Hajnalka 3270g 46cm 39+2 Ádám János Kórház
Nyuszimanó 57. lány [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Nyuszimanó-users]Nyuszimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.08 20 hetes Panka 3400g 52cm ??? - Győri Petz Aladár Kh.
2_gyerek 58. lány Adri <center>Kép</center> 2005.04.09 20 hetes Natália 2840g 49cm 39+4 Marcell 2002.11.04 Fehér Megyei Szent György Kh.
Csilla74 59. lány Csilla74 <center>Kép</center> 2005.04.12 19 hetes Adrienn 1800g 44cm 34+0 Imre 2003 Szt. Imre Kh.
Vizimanó 60. fiú [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Vizimanó-users]Vizimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.14 19 hetes Ákos 3080g 55cm 38+0 - MÁV Kh.
Greenolive 61. fiú Greenolive <center>Kép</center> 2005.04.16 19 hetes Áron 3320g 54cm 40+4 - MÁV Kh.
Ari3 62. lány Aranka <center>Kép</center> 2005.04.16 19 hetes JZsófia 3450g 57cm 39+4 Alexandra 1991.05.23,Gergő 2003.05.20 Szegedi női klinika
Panny 63. fiú Panny <center>Kép</center> 2005.04.18 19 hetes Kristóf 3550g 53cm 39+0 Márk 2002.07.28. Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
Gira 64. lány Gira <center>Kép</center> 2005.04.18 19 hetes Réka 3400g 49cm 38+5 - István Kh.
Edinka 65. lány Edinka <center>Kép</center> 2005.04.21 18 hetes Viktória 3700g 50cm 39+3 - István Kh.
Zsisske 66. fiú Zsisske <center>Kép</center> 2005.04.21 18 hetes Roland 3790g 57cm 39+3 - MÁV Kh.
Connie 67. fiú Connie <center>Kép</center> 2005.04.22 18 hetes Ákos 3750g 56cm 39+5 - HIETE
Psandi 68. fiú Psandi <center>Kép</center> 2005.04.23 18 hetes Levente 3500g 56cm 40+2 Dani 2003.04.28 Szt. Imre Kh.
Babjag 69. fiú Babjag <center>Kép</center> 2005.04.25 18 hetes Andor Gábor 4150g 59cm 39+5 - Kútvölgyi Kh.
Franyo 70. fiú Franyo <center>Kép</center> 2005.04.26 17 hetes Dániel Vilmos 3250g 52cm 39+6 Anna Virág 2003.02.24 Szegedi női klinika
Asszony 71. fiú Asszony <center>Kép</center> 2005.04.27 17 hetes Gergő 4100g 59cm 39+2 - MÁV Kh.
Zsuba31 72. fiú Zsuba31 <center>Kép</center> 2005.04.27 17 hetes Balázs, László 3950g 54cm 41+0 Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 SOTE II.
Hüpi 73. fiú Hüpi <center>Kép</center> 2005.04.27 17 hetes Ádám 3450g 54cm ??? - Gold Coast Australia
Emma 74. fiú Emma <center>Kép</center> 2005.04.28 17 hetes Balázs 3800g 56cm 39+4 - Miskolc Megyei Kh.
Gabii 75. fiú Gabii <center>Kép</center> 2005.05.01 17 hetes Nolan 3836g 55cm 41+3 - Kútvölgyi Kh.
Panka 76. lány Panka <center>Kép</center> 2005.05.03 16 hetes Molli Anna 3500g 51cm 39+3 Benjámin 2003.03.09. Kaposi Mór Kh.
Ildibaba 77. fiú Ildibaba <center>Kép</center> 2005.05.03 16 hetes Attila 3550g 59cm 38+6 - Fehér Megyei Szent György Kh.
Pfranciska 78. fiú Pfranciska <center>Kép</center> 2005.05.05 16 hetes Benedek 3800g 56cm 40+4 - Veszprém
Neszi 79. lány Neszi <center>Kép</center> 2005.05.06 16 hetes Laura 2900g 52cm 40+5 Patrícia 2003.02.28 Péterfy Sándor Kh.
Nagia (Ancianyu) 80. fiú Nagia <center>Kép</center> 2005.05.06 16 hetes Bence 3100g 51cm 40+3 - Szt. Imre Kh.
Akiren 81. lány Akiren <center>Kép</center> 2005.05.07 16 hetes Gréta 3050g 54cm 38+2 - Megyei Kh. Eger
Norkini 82. lány Norkini <center>Kép</center> 2005.05.09 16 hetes Panna Réka 2950g 52cm 38+5 Jázmin Sarolta 2003.02.09 Brüsszel
Betécske 83. fiú <a href="http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=betécske-users"> Betécske <center>Kép</center> 2005.05.10 15 hetes Bálint 3350g 56cm 39+2 Bulcsú 2001.12.25. Kaposi Mór Kh.
Speedy 84. lány Speedy <center>Kép</center> 2005.05.11 15 hetes Elizabeth Cathrine 3570g 50cm 41+0 - Kistarcsai Kh.
Timurr 85. lány Timurr <center>Kép</center> 2005.05.13 15 hetes Maja 2600g 49cm 40+5 - Schöfp Mérei
Juszti75 86. fiú Juszti <center>Kép</center> 2005.05.18 14 hetes Boldizsár 4200g 58cm 39+6 - Szegedi II-es kh.
Patri 87. fiú Patri <center>Kép</center> 2005.05.18 14 hetes Benedek 4730g 56cm ??? Patrícia 11 éves ???
Jégvirág 88. fiú [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=jégvirág-users]Jégvirág[/url] <center>Kép</center> 2005.05.20 14 hetes Gréta 3530g 56cm 39+3 - Kaposi Mór Kh.
Másikeszter 89. fiú [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Másikeszter-users]Másikeszter[/url] <center>Kép</center> 2005.05.27 13 hetes Roland ??? ??? - ???
Berkiadri 90. fiú Berkiadri <center>Kép</center> 2005.08.07 03 hetes Martin 3180g 54cm ??? - István Kh.
</a></pre>
angéla

Zsuba,
nekünk sem volt, de a kórházban azt mondta a gyerekorvos, hogy ameddig nem szerzünk be egyet, addig ne is tegyem a kiságyba, hanem velünk aludjon. Mi a védőnőtől béreljük!
berkiadri

Sziasztok
Csilla: én is (április 17.) és a lányom (április 07) is kos, de szerintem én nem vagyok erőszakos, de makacs az igen. A férjem ikrek, a fiam bak. Helyesek a csemetéid. A Pécsi Tudományegyetem Személyügyi szakára járok, most kezdem a második év második félévét. Nagyon helyesek a csemetéid. Nálad nem volt féltékenység? Szerintem nálunk még az is rátetőzött, hogy nekem a terhességem sem volt egy leányálom, sőt.... és akkor is sokat volt a mamánál. Illetve szerintem ha a férjem mindennap időben itthon lett volna (legalább az első két hónapban) és többet foglalkozott volna vele, akkor nem lett volna ennyire "durva".

Vezso: Smecta: az én kisfiam sem tudta bevenni, pedig mindenbe kevertük, csokit, adtam mellé.. stb, de öklendezett tőle. Végül kórház lett belőle. De azt mondják, hogy ha kólába kevered akkor jobban elfogadják a gyerekek. Nekünk az sem jött be, pedig a fiam nagyon szereti(né).
Én szeretem az anyósomat (bár nem tudom miért), csak együtt ne kelljen lakni vele. Amúgy olyan, hogy ami a szívén az a száján. Jól megmondjuk egymásnak a magunkét, aztán kész. Viszont a dédi az más tészta, ő előtted mézes mázos a hátad mögött meg vipera. A másik meg, hogy ő úgy gondolja, hogy a nőnek ki kell szolgálni a férfit, ő le sem ül együtt enni, hanem inkább az asztal végénél állva eszik. Se tévé, se újság, a tanulás, művelődés időpocsékolás. De a lakásnak ragyogni kell és mindennek vigyázba kell állnia, mert ha jön valaki, akkor mit szól, ha mondjuk a terítő véletlenül nem derékszögbe áll. Ráadásul a férjem és most már a fiam a szeme fényei. És nem tudja megérteni, hogy lehet az, hogy nálunk mondjuk a férjem beágyal, ez maga a szörnyűség. (az élettársának még a cipőjét is bekötötte). Szóval nekem ki kellene szolgálni a családot (a hagyományos értelemben) és nem is szabadna mást csinálnom. Szó se róla nagyon jól süt rétest, tortákat, a kisujjában van, de ........(inkább nem írom le, mert nem akarom megbántani). Mindegy az a lényeg, hogy érzem, hogy nem szeret engem, és talán ezért is van, hogy nekem ellenszenvesebb. Anyósomnál viszont ezt nem érzem, a maga módján még meg is ért.
WC anyóséknál is vödör, és spórolás WC húzás terén.

Hüpi: mindenféle túrótortát nagyon szeretünk. Imádom a túrót. De bármilyen recept jöhet.

Patri: szeptember 15-én lesz az első előadás. De én nagyon kevés előadáson leszek ott, csak amit tényleg nagyon fontosnak tartok.

Angéla: nagyon ügyes a fiad, csak ámulok.

Erzsi: üdv, sajnálom a mellgyulladást, dolgoztam szülészeten és masszíroztam elég cicót, hát mit mondjak sokan kiabáltak. Azt mondják rosszabb, mint a szülés. Szerencsére nekem nem volt egyik gyereknél sem eddig ilyen problémám, pedig féltem tőle, mert én láttam, hogy mennyire fájhat.

Ui. Mit szóltok a madár infulenzához, ezzel álmodtam az éjjel.
Monika
monazsu

Sziasztok!

Nem tudom, emlékszik-e még ránk valaki...
Eredetileg márciusban szültem volna, de Liló ennél sokkal türelmetlenebbnek bizonyult, így az 'idősebbek' közé tartozunk Kép

Csodaszépek a babák, jó látni őket, remélem nem baj, ha néha én is be-be nézek Kép

Kép
lirian

Mukika: írhatnál bővebben, hogy Lizi mit csinál, kiváncsi vagyok, mert a lányok között csak egy nap különbség van. Amúgy gyönyörű. Mi már kaptunk kisruhákat, alig várom, hogy ráadhassam.
Monika
monazsu

Agéla,
köszi, hogy beraktál minket a táblázatba! Egyéként 39 hét és 1 napra szültem.
berkiadri

Ma reggel két nagy dolgot hajtott végre a fiam. Életében először gyurmákolta a szájába a rágókát és magától elaludt! Ez utóbbi ám a valami! Kép

Vezso,
ez a kekszes nyali jól hangzik. 5 hós kortól adod?
Mindenféle receptet szívesen fogadunk!
Mennyi idős babót lehet már a nagykádba bevinni? Ha ülni tud vagy korábban is?
Zsófi jobban van?

Zsuba,
apudnak jobbulást, a mi családunkban is fordult elő ilyesmi, nem egy, viszont a papám állapotát cavintonos kezeléssel szépen helyreállították.

Hüpi,
Bence is kinézte a barackot a számból, én is az ujjamra préseltem a levét, lecuppogta, de még nem merek adni neki nagyobb tételt.
Amióta beköltöztünk a városba, erről az új lakótömbről nem derült ki, melyik védőnőhöz tartozik, ez idestova két hónapja történt. Azóta senki nem nézett ránk, azért néha hiányzik egy szakavatott ember véleménye, tanácsai.

Húha, felébredt a kisember, épp a nagymaci talpát csiklandozza és rábukott a hűtőrágira. Hihetetlen, hogy egyik nap még milyen suták, másnap meg már leesik az ember álla, miket művelnek!

Cerzsebet,
nagyon szép ez a baba, és szerintem nagyon is egészséges arcocskája van!

Angéla,
a te gyerkőcöd is nagyon szépséges. Ha akarod, nem bánom, regisztrálok újra, csak nehogy rossz ómen legyen. Kép

Mukika,
Lizi is megpörgeti a tekintetével a kispasikat. Kép

Csilla,
a fiúk is nagyon jó vágásúak, de ez a kislány egy tünemény! Kép

Berkiadri,
remélem, a kicsinnyel nem lesz semmi baj. Rémisztő lehet egy-egy ilyen pillanatnyi légzésleállás is. Kép

A sütőtököt konzervből adjátok a babáknak?

Én 31 voltam május végén. Kép
Ancianyu

Lirian,
Én emlékeszem rátok Kép. Örülök, hogy újra itt. Mosolygós Liliről beteszem ezt a képet a táblázatba. Kép

Ancianyu,
Ne parázz. Mindenkinek vannak érzékenyebb pillanatai Kép

Kor: 30 voltam augusztus 10-én. Kép Kaptam a páromtól 30 szál vörös rózsát (rózsa a kedvenc virágom). Kép

Párom ikrek én meg oroszlán. Érdekes párosítás Kép

Angéla
angéla

Berkiadri,
Augusztus is inkább tavasz volt idén Kép. Úgyhogy ide tartoztok és kész Kép

Angéla
angéla

Angéla Kép

Én 30 voltam augusztus 11.-én Kép
Örülök, hogy azért van, aki emlékszik ránk Kép

Lir
lirian

Sziasztok!

Ma megkaptuk az 5.hónapos oltást; Manó eddig egész jól van!Fekszik és folyamatosan vigyorog!

Erzsi!
Üdv köztünk!A mi lurkóink egy napon születtek!

Lirian!
Én is emlékszem ám rád!!! Kép Kép Kép Kép
Te is a Péterffyben szültél, ugye?

Akik anyóstémában hozzászóltak:csak annyi, hogy én már nem is figyelek arra amit mond.A Tibi az elején hallgatott rá;merthogy ˝három gyereket felnevelt˝; de már szerencsére ő is rájött, hogy néha akkora baromságokat mond anyóspajtás, hogy csak na!
Õ a következő képeen nevelte a gyerekeket: 1/2 éves korukig kizárólag evés és alvás volt az életük.
Semmi babusgatás(ő alapvetően hideg ember).Szóval ő ilyen, és nem érti hogy én miért nem így nevelem a Marcit!
De ez hosszú történet, nem akarok senkit fárasztani! Kép Kép Kép
Ezt a mosolyt Jégvirág-Grétinek küldi Marci:

Kép

Ildi

delfinke

Lirian!

Bocs, de most látom a táblázatban, hogy te nem is a Péterfyben szültél; tök zaza vagyok!
Bocsánatodért esedezem!

Ildi

delfinke

Ja, és mellesleg:az én ˝kicsi˝fiam már 8910gr és 73cm!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

delfinke

Delfinke,
Te is a Péterfyben szültél? Melyik dokinál???

Nagia (nekem is jobban tetszett ez Kép )
Igen, a tej összetétele követi a baba korával járó szükségleteket. A tej onnan tudhatja, hogy mennyi idős a baba, hogy a szervezeted tudja mikor szültél Kép A tej termelő hormonok működése akkor indult el, tehát tudja, hogy mikor kezdett működni, így tudja mennyi idős a baba, és össze tudja állítani korának a tej megfelelő összetételét Kép

Timurr,
Maja nyűgösködése a fürcsi alatt nem tudható be annak, hogy talán korábban szeretne fürödni??? Kép
Connie írta hogy ők hasonló miatt hozták Ákos fürdését előrébb.
Egyébkét Gréti is rosszabbul viseli a fürdést mostanában, mi megpróbáljuk hamarabb, hátha az a baj.

akiren
akiren

Akiren!

Igen ott szültem; Dr. Rácz Tibornál.Kép Kép Kép
Ildi

delfinke

Delfinke,
sosem gondoltam, hogy ennyire okos a szervezetem. Kép

Akkor Nagia. Kép
Nagia

Sziasztok!
Nemrég jöttünk vissza a Balatonról. Nem mondhatnám, hogy fürdőzésre alkalmas idő volt, de sokat kirándultunk, úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat.
Mi is ma kaptuk meg az 5 hós oltást, szerencsére most nem lázasodott be Dóri, mint múltkor.

Most csak ennyit, próbálom visszanézni, mi történt veletek augusztusban. Már gyakrabban leszünk mi is.

Üdv minden új mamának és babának a topicon.
Viki
pviki

Sziasztok!
Végre hazaértünk, Gödöllőnél le volt zárva a pálya, dugó volt, meg jó nagyot kerültünk, azt hittem sose érünk haza. Manó már úgy sírt, hogy kivettem a hordozóból, pedig ilyet csak végszükségben teszek. De ahogy beértünk a lakótelepre, lenyugodott, sztem megismerte.

Keresztelőről majd írok kicsit hosszasabban, egyelőre néhány kép:
Keresztanyummal:
Kép

Figyelem, mit mond a papbácsi:
Kép

Ebédnél mindent kértem, tortát is:
Kép

Sört is:
Kép
De ezek a fösvények semmiből nem adtak.Kép

Hosszabb beszámoló este, mert manót elkapatták, valaki mindig szórakoztatta, most meg enm lehet egyedül hagyni.Kép

Végigolvastam mindent, de sztem estére elfelejtem, úgyhogy bocsi, hogy senkinek nem fogok reagálni.Kép

KépKép
connie

Sziasztok,

Bocsi, most csak egy gyors kérdés:
Kislányomnak ma törte át a ínyét, igazság szerint nem volt még picit sem nyűgös. Most már túl vagyunk a nehezén? Vagy a java csak most jön? Mennyi idő míg az áttörés után teljesen kibújik?
köszi,
Eszter
wester2004

a foga törte át a ínyét, de gondolom kitaláltátok... bocsi
wester2004

Sziasztok!
Engem ma kikészített a fiam. Éjszaka 3 óránként kért enni, és reggel 6-kor meg azt mondta, hogy nem akarok aludni tovább! Egész nap nagyon hisztis volt. Rájöttem, hogy nekem gyengébb az idegrendszerem, mint neki.Kép Kicsinált agyilag.
Holnap meg megyünk a 4. hós szurira. Már félek, hogy megint zizi leszKép
Ezért megyek is aludni!
Bocs, hogy nem reagálok semmire!
Jó éjt mindenkinek!
Szilvi
hüpi

Akiren,
bocsánat, hogy Delfinkének címeztem a választ. Szóval köszi a hozzászólást tejügyben.

Connie,
Ákos azért tudja, mitől döglik a légy! Kép
Nagia

Sziasztok!
Villes Kép
A BCGről nem is tudtam, hogy ilyen rendszerben van az újraoltás. Nekem már mondta a dokinéni, hogy újra kell oltani, mert semmi sem lárstik, ugyanolyan a felső karja ott, mint a másik. Nektek sem látszik semmi? Mert akkor kötelező neki újraoltani, úgy tudom.
Anyósfóbia: Sztem ezt a versenyt én nyerném, de már nem bántom, nincs köztünk, nem volna illő, hogy bántsam. De ő tényleg megtett mindent, amit lehetett, hogy keserűséget okozzon. Nem értem miért tette, de ez van. Együttérzek Veled.
A pudingos édesség ötletet köszi Kép, pudingból jó sok mindent lehet csinálni. Pl túrós palacsintához az épp megfőzött vaníliás pudingot jó adag tejszínhabbal fel lehet lazítani és ezt az öntetet kínálni hozzá. Vagy pl a kedvenc gyümölcsös joghurtba belenyomni egy adag tejszínhabot (akár flakonosat, ha ki vagyunk gyorsan éhezve édesre Kép), ez is fincsi, pedig semmi trükk nincs benne. Gyümölcsjoghurtot feltuningolva (extra gyümi bele, reszelt citromhéj, tejszínhab) be is lehet fagyasztani, finom jégkrém lesz. Ezek talán a világ leggyorsabb édességei Kép

Berkiadri Kép
Sosem volt légzésfigyelőnk, de sztem Nálatok létfontosságú, Zsubának igaza van. Az biztos, hogy nem is tudnám hirtelen mit tegyek, ha jelezne. Rosszul is lennék. Te nagyon erős vagy, felnézek Rád. Annyi mindennel megbirkózol! Kép Kép A férjed biztos imádja a picit, milyen apuka lett? Nincs megilletődve nagyon? Első babás apukák néha meg sem merik fogni a babát. Vagy olyan is van, hogy nem segítenek semmiben. Képzeld, az egyik barátnőmnek a férje nem volt sosem hajlandó pelenkázni. Ha ő volt a kisfiúkkal (kettő is van, picik), akkor addig voltak ugyanabban a pellusban, amíg a mamijuk haza nem jött. Ez a fiú amolyan arisztokratikus típus, és a kandalló előtt szeret esténként drága borokat inni, nem pelenkázni. Nekem ez nem valami szimpi. Vhogy furi neki, hogy egy kisbabából itt-ott folyik vmi mindig. Pedig a babákhoz ez is hozzátartozik. Ez egy szélsőséges eset, a topikos apukák nem ilyenek Kép
Folyt köv
Vezso
vezso

Írtam egy hosszút, mindenkinek hozzászólva, de elszállt az éterben, délelőtt meg az egerem eleme döglött beKép

Vezso,
nagyim is bika, ő imád sütni főzni, tőle szerettem meg, anyu is bika, én 05.05-én, ő 05.04-én született, de ő meg csak kötelességből főz.Kép Viszont J.O. is májusiKép Mérleg a bikával elméletileg jó. De nem vagyok egy nagy asztrológus.KépKép

Eszter,
mi még fogatlan cápák vagyunk, így nem tudunk erről mit mondani.Kép

Virág,
anyósKép Én anyósom legújabban azzal szekál, hogy ezt meg azt a lányunokájának készítette össze.Kép Férjem oldaláról volt itt a Dédike, és a férjem nagybátyja, és mondták, hogy nem hoztak ajándékot Ákosnak, mert úgyis megvan mindene.Kép

Berkiadri,
szörnyű lehetett, remélem nem fog ilyen előfordulni veled/tekKép

Erzsébet,
Ákos április 14-én született. És ti?

Ma a fiam a hisztis és a katasztofálisan hisztis között ingadozott.Kép Nem volt hajlandó megenni a tápiját sem - amíg sütőtöklét nem tettem bele. Mondtam is neki, hogy egy nagy sütőtök lesz belőle a végén.

Kép

Kép
vizimano

Lir,

Most látom, hogy pont holnap lesz egy éve, hogy regisztráltál a Babanetre Kép Mindjárt megnézem magamat is Kép.

Angéla
angéla

Angéla Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! KépKépKép Végül is csak pár napja volt, a rózsák még el sem hervadtak talán. Liriannal majdnem egy napon születtetek.
Nem értek a hosroszkópokhoz, az ikrek-oroszlán jó párosítás? Mi tök jól megvagyunk a mérleg férjemmel (én=bika). Egy időben skorpió barátom volt, jajj, hát megszenvedtem, úgy tudom a skorpiók nehéz karakterek, illetve egyéniségek, csak nehéz velük.
Nagyon köszönjük a táblázatot, biztos sok munka Neked. Kép És a táblázatot nézegetve mindig ráébredek, hogy mennyi anyukát nem ismerek egyáltalán. Meg arra is ráébredek, hogy jó érzés ide tartozni Kép

Nagia
A kekszes-gyümit csak pár napja adom (2 napja) és Rozi szept 16-án lesz 6 hós. És az őszibarackot imádja, erre 2 nap után is rájöttem. És a nagylányok is etethették ma,1 barackból készült adagot egyikőjük de, a másik kislány du etette meg Rozival. És jobban alszik a kicsi Ro napközben is. És szoptatom természetesen ezen kívűl, amikor csak lehet.
Köszi a kérdést, sztem Zsófi meggyógyult, szerencsére. De a smectát nem itta meg. Vhogy kiment belőle a betegség, ma már evett mindent velünk, olyan könnyen emészthető dolgokat.
A nagykádas fürdést pedig 2 hós korától csináljuk, de egütt van vele vki a kádban. Annyit pancsol mostanában, minden vizes lesz és már amikor levetkőztetem, majd kiugrik a kezemből, annyira várja a fürdést. Ez neki egy bónusz esténként, látszik Kép
Örülök, hogy Nagia vagy megint Kép

Lirian Kép
Boldog szülinapot Neked is, kis Lilike nagyon aranyos. Miért született később, lehet tudni?
folyt köv
Vezso
vezso

Eszter
Dórinak szombaton bújt ki az első foga. Õ kicsit nyűgősebb volt napközben, de szerencsére az éjszakákat továbbra is átaludtuk. SOkat viszketett és viszket most is az ínye, látom, hogy a nyelvével, és minden egyébbel vakarja. Szerintem, ha a lányod jól bírta eddig, továbbra sem lesz gond, én úgy tudom, addig a legrosszabb, amíg át nem töri a fog az ínyét.
Megoldódott az aug eleji szopi problémátok? Biztos írtál róla, de képtelenség kikeresni és annyit visszaolvasni.
pviki

Monazsu Kép
A smectát kólában nem próbáltam, mert sosem iszunk kólát, én kifejezettem nem bírom az ízét, akkor inkább a smecta KépKép Miért írod, hogy a terhességed nem volt leányálom? Feküdnöd kellett? Nekem igen, rossz volt. És még ide sem írtam akkor...Kép
Ez a "nő kiszolgálja a ffit" elv nem szimpi nekem se, igen elavult nézet, nem? A férjembe, részben, azért is szerettem bele, mert olyan házias volt, a saját lakását patinás tisztaságban tartotta, főzött, bevásárolt stb. Csak vasalni nem tanult meg sosem, azt megcsináltam én Kép Ez volt az első harag köztünk anyóssal, mert addig ők vasaltak neki. És jöttem én, és merészeltem megcsinálni, könyörgöm, együtt laktunk...Persze, ha nem csináltam volna meg, az lett volna a baj...Régen persze jobban elkülönültek a ffi-női szerepek. ma már nincs így, és ez jó, de ennek ellenére a nők jól elrontották ezt az emancipációt mégis. Mert azért csak dolgoznak otthon is, és karrierjük is van, meg mégiscsak ők szokták a gyerekeket nevelni. Szóval, mindenképp többet vállalnak. A férjem, most nagyon örül, hogy nem megyek dolgozni, nem tart vissza, rám bízza, de látszik, hogy szereti, hogy ő tart el minket. Meg tudja, hogy itthon minden rendben van és azt mondta, ő ettől jobban tud dolgozni. Kép

Connie Kép
Végre, képek Kép Ugye, nem vallod be, de elkezdtétek a hozzátápit , csak sörrel és tortával kezdtétek?! KépKépKép
Baleset volt Gödöllőnél? Szépek vagytok a képeken, bár Te csak picit látszol Kép
Vezso
vezso

Ehol egy kép gyermekemről, ahogy turmákolja befelé a dolgokat:
Kép

Itt pedig jól érzi magát:
Kép
Nagia

Connie,
Fiad a sört nézi ennyire? Kép

Nagia,
Tehetnél fel sűrübben képet Te is. Kép Nagyon helyes a Bence Kép

Angéla
angéla

Angéla,
te sem jársz az élen képfelrakásban, vagy csak én keverem-kavarom még a neveket? Köszi, igyekszik a srác kigyúrt lenni. Kép
Kérünk fotót, kérünk fotót!
Nagia

Nagia,
örülök, hogy itt vagy, és gyönyörű a gyermeked is.Kép Aztán ne tűnj el. Én is érzékeny vagyok, de hát az élet ilyen mindenki más, és mi MIND így szeretünk téged és a topicot is, különben nem lenne itt senki.Kép

Angéla,
hála s köszönet a táblázatértKép Csuda egy fiad van, Valér nem semmi srác.Kép

Férjemet nem kell kiszolgálni, mert anyósomnak két fia volt és jól bevonta őket a házi munkákba. igaz főzni nem igen tud, de segít az előkészítésben. Vasal is, és már kakisan is tisztába tette a fiunkat, pedig mindig azt mondta, hogy akkor hányni fog.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
Persze, nem vacakoltunk itt pépekkel meg baris keksszel.KépKépKép
Majd teszek még fel képeket a honlapomra, egy csomó jó kép lett - velem persze egy seKép-nehéz volt kiválasztani, ide melyiket tegyem fel.

A keresztelő nagyon jól sikerült, attól eltekintve, hgy az volt az egyetlen esős nap. Manó nem sokkal a templomba érkezés után nyügi lett, úgyhogy a keresztanyjával kivittük a kertbe. Rendes gyerek, megkímélt az igehirdetéstől, amúgy rendi a pap, de folyton politizál.Kép Mikor visszamentünk, Ákos még aludt, a pap meg tőle 4 lépésnyire mondta jó hangosan a mikrofonba a szövegét, de manóka füle botját se mozdította, csak a keresztelés előtt ébredt fel. Aztán mikor a fejére öntötték a vizet, hátranézett, hogy "ki ez a bácsi, aki összevizezte"Kép, aztán jót mosolygott rá. Az áldás alatt meg már láttátok a képen, hogy figyelt. Utána is jól tűrte a nyúzást, pedig kézről-kézre járt, a gyerekek is nekiestek. Csak akkor nyügizett, ha éhes volt, vagy elfáradt.

Anyukámék sajnos túl komolyan vették az egészet, anyu olyanokon izgult, hogy ha nem törölgetjük el a poharakat nem fognak cseppmentesen megszáradni, alig bírtam lebeszélni a törölgetésről. Egész végig le sem ültek, csak talpaltak az ebédlő meg a konyha között. Pedig régen sokkal lazább vendéglátók voltak. Mondtam is, hogy a köv. keresztelő nálunk lesz, és papírtányérból fogunk enni.Kép

Végül is csak a péntek meg a szombat volt nehezebb velük, aztán már úgy voltam vele én is, hogy két fülem van...Az unokájukat imádják, aztán remélem, ha megszokták, hogy nagyszülők, kevésbé lesznek erőszakosak.Kép

KépKép
connie

Angéla,
Igen, a sört.Kép De legalább alkoholmentes volt.Kép Az ölemben ült, amíg ittam, majd'kiverte a poharat a kezemből, mindenáron meg akarta fogni, és nagy figyelemmel kísérte, hogy iszom. Aztán mikor elém tették a sütit, közelebb húzta a tányért, és megpróbálta megfogni a kiskanalat is.Kép

KépKép
connie

Delfinke Kép
És még mindig csudaszép a kisfiatok!! Én is szeretnék feltenni képet, a férjemet akarom!!! (Csak ő tudja feltenni Kép)Na , nem baj, holnapután jön, már kibírom addig fél lábon is.

Eszter Kép
És is úgy emlékszem, hogy addig rossz nekik, amíg ki nem bújik a fogacska. De a lányaimnál nem is vettem észre, semmi panasz nem volt. Gondolom, ez is babafüggő. Amúgy, gratulálok a kis fogacskához!Kép

Hüpi Kép
Sajnálom, hogy nehéz napotok volt Kép, vajon mi lehetett az oka? Aludj jól Kép

Mtücsök Kép
Eszembe jutottál, mert a taliról gondolkodtam. Hogy van a kicsi lányka? Jöttök Conniékhoz is?

Vizimanó Kép
Képzeld, ajándékot a Rozi sem kapott sem anyóstól, sem apóstól (elváltak), és anyós nem is gratulált. Apósom legalább szóban megtette, telefonon keresztül. Én mindig azt kapom mostanában, amikor látják az emberek, hogy 3 lányunk van, hogy "na, nem baj, majd a 4-ik fiú lesz"! Pedig, mi nem sajnáljuk, hogy nem fiúk, tul képp, tök mindegy, aranyos, egészséges gyerkőcök, és ez a fontos, nem a nemük.
Sütőtök brr, meg nem enném, de ma vettem 2 üveg sütőtökös gyümit, mert elutazunk csütörtökön 4 napra és nem lesz lehetőségem készíteni gyümis kekszet. Vaktyúk mondta, hogy az íze, állítólag hasonlít az anyatejéhez, ezért szeretik annyira a babák.
A bikák szeretnek mást is, nemcsak főzni, enni-inni finomakat, szeretnek szeretni is, úgy tudom. Bár, van egy egyetemi csopitársnőm, aki egy napon született velem, és ő pont nem ilyen. Nem eszik, nagyon kis vékony, nem szeret főzni, inni sem (sosem ivott alkoholt sem pl), legfeljebb teát. Meg olyan kis szerencsétlen minden szempontból, nem olyan bika típus tényleg. Szóval, ez a horoszkóp nem mindig jön be sztem.

Kezdek álmos lenni, ma megjártam "tolnát-baranyát":
megvettük a könyveket a suliba a lányoknak (Zsuba, a 2/3-a ingyen volt és nem könyvtári, nem kell visszaadni, örültem nagyon!!Kép),
vettünk cipőket nekik (még a nagyobbik lányomnak az esküvőre kell venni)
Voltam bevásárolni is, aztán fogorvos (tömés, fogkőeltávolítás) és jött a könyvelő is.
Kifáradtam kissé, ja és vasaltam, mint egy robot. Enni alig volt időm, a lányoknak főztem, de én megint elfelejtkeztem a rendes evésről, nem figyelek magamra sokszor.
És most megpróbálok alukálni Kép Illetve olvasom a National Geographic-jeimet, meg könyvemet.
Jó éjt! Kép Bocsi, hogy mindig sokat írok Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Vezso, nem később jött Lili, hanem előbb: felment a vérnyomásom a 36.-ik héten, sürgősséggel császároztak meg.

Valaki (bocs, de nagy volt ma a nyüzsi), talán Wester:
egyelőre túl vagytok a nehezén szerintem, de állítólag az első fogacskák sokszor jönnek ki észrevétlenül, a többi szenvedősebb...

Nálunk természetesen már most kínlódás van, bár ma már láttam valami fehér pontocskákat Kép

Angéla Kép
ki hitte volna, hogy így elrohant az idő... nemrég még egymás sarkát tiporva aggódtunk mindenféle AFP meg UH eredmény miatt Kép

kitartás mindenkinek Kép

Lir
lirian

Feltettem a keresztelős képeket a honlapra, ha valaki nagyon ráér.Kép Viszont aki megfejti a családi viszonyakat Ákos keresztszüleinek családjába, annak valami jutalmat kitalálok.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?