Na helló csajok!
Tök jó, hogy Ezvicc megnyitotta ezt a topicot! Csak ámulok, tegnap óta mennyit írtatok!
Dia, kinél szültél? Írjál magatokról bővebben!
Kizsó: aranyos Kingus gyerekszája
Férjem unokaöccse mondta a tavasszal a sapka helyett, hogy faszka.
Dóri, Pocak
Tegnap kiváltottunk egy másik fajta tápszert, hát úgyanúgy nem kell neki. Szó szerint rám morog Luca, ha a szájába merem tenni a cumisüveget. Persze éjjel meg felordít álmában, valszeg az éhségtől, mert csukott szemmel félálomban akkor csak úgy dönti magába. De ébren nem kell. Sajnos gyümölcsök terén is nagyon válogat: csak az őszibarack és a banán, sárgabarack jön be. Eleinte csak Hipp üvegeset adtam, mert nem tudtam beszerezni bio cuccokat, aztán úgy gondoltam, csak nem lesz semmi baja, inkább igazi gyümit egyen mint konzervet, jó vastagon hámozom meg, én is ált letrumixolok két őszit vagy egy őszit+banánt, ill. sárgabarackot Hippet szoktam adni néha, na az csúszik a legjobban. Gyümölcslé akármilyen finom, nem kell. Nem akar inni. Vizet se. Normális ez? Mit csináljak? Inni azért kellene, nem?
Ezvic, Eper
Nem akarok beleszólni, főleg hogy nincsen tapasztalatom, de állítólag a Norbi updateben pont az a jó, hogy nem megy a szoptatás rovására. Mert mindent lehet enni, csak a megfelelő időpontban. Egy másik topicban erről értekeztek a szoptató anyukák, hogy milyen jó, hogy nem csökken a tej tőle, sőt volt olyan, akinek még pozitív irányban befolyásolta a tejtermelést.
Luca nevében köszönöm a bókokat
ma voltunk orvosnál, azt kérdezte, mitől ilyen nagy ez ygerek? Kicsit kezd ez a kérdés idegesíteni, mert szinte mindenki megkérdezi. Lehet, hogy az én anyai szemem csal, de én nem látom olyan dundinak. Hosszúnak hosszú, azt én is látom, de annyira nem dundi szerintem. Nekem normális testalkatúnak tűnik. A férjem 181 cm és nagyon sovány, én 164 cm és 54 kg vagyok, egyikünk sem olyan "nagy". Szerintetek is nagy? Jövő héten lesz 5 hós, 67 cm és 7,3 kg.
Ne haragudjatok meg, ha nem szólok hozzá minden babához, de sokszor elfelejtem, mire az íráshoz jutok, hogy mit láttam előbb. Kis Atira emlékszem, aranyos nagyon. Ja, még nem mondtam, de tetszik a neve.