Új privát üzeneted érkezett!

Szia Beuka! Jobban vagy már?

Kép
Kép
zafír

Én még változatlanul beteg vagyok Kép zsong a fejem tele van az orrom, kapar a torkom.. szóval a szokásos megfázás, mondjuk elég érdekes, hogy mindez augusztusban! A cégnél sokan betegek, lehet, hoyg járvány van Kép
most még kihúzom a holnapi napot a melóhelyen, aztán hétvége!!!

Jövő héten, meg suli, meg megyünk Erdálybe! Bár most elég risztó dolgokat lehet onnan hallani Kép

picit lefekszem de később még visszanézek, hátha lesz itt valaki.

Kép
Kép
beuka

de jó, most látom hogy itt vagy ZafírKép
szia.
NEm vagyopk jobbab. És Te???

Kép
Kép
beuka

Szia Bea!

Te hogy vagy?
Nem örülök neki, hogy ennyire együtt vagyunk a rosszban, de egyszer majd csak leszünk jobban is együtt. Kép. Na ezt most jól megaszontam Kép.
Az expót fent a sportcsarnokban tartják. Vagy nem te mondtad, hogy ismerős vagy mifelénk?
Ja, nem annyira tudom hogy mit csinálok mikor megjön. Látod, én már olyan hülye vagyok, hogy azt sem tudom mit csinálok. Bár időnként azt is elfelejetem amit mondok, de mindegy.
Különben érdekes fehér nekem is van. Elég sok. De nem viszket, nem büdi, úgyhogy ha kell hát legyen Kép.

Kép

Kép
vkhajni

SZia Hajni!!

MEgértettem mit mondtál Kép
A sportcsarnokot tudom hol van Kép
NEm akartam leírni, hoyg mit szoktunk néha csinálni, mert azt nagyon nem szabadna Kép és biztos van itt aki elitéli és igaza is van!
A "fehérem" nekem sem büdi és nem is viszketek.
Most nem alszotok kinn?

Kép
Kép
beuka

nem tudod véletlenül, hogy lehet úgy frissíteni az oldalt, hogy ne lépjen ki? Valaki egyszer leírta! Lehet, hoyg épp Te?

Kép
Kép
beuka

Lehet hogy én voltam. Jobb gombbal katt és ott a frissítésre.

Hétvégén kint alszunk. Tehát holnap megyünk és vasárnap jövünk.

Szerintem soha senkinek nincs joga elítélni senkit. Főleg nem ha rólam is szó van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, tettem fel képeket az albumomba. Házunk a neve, ha valakit érdekel.

Kép

Kép
vkhajni

köszi Kép

De jó lesz akkor Nektek hétvégén!
Mikor mentek megint burkolólapokat nézni?
MOstmár akkor tudod, hoyg mire gondoltam?

Kép
Kép
beuka

Szerintem tudom.

Szombaton délelőtt megyünk újból és jövő héten mindenképpen megvesszük. Aztán burkolás ezerrel Kép. Úgy várom már.Az már majdnem olyan mintha kész lenne Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Megnéztem a képeket, nagyon jók!!!
Most akkor már a fűtéscsövek le vannak betonozva, ugye? Úgy látom nálatok sincenek az alblakokban osztók

Kép
Kép
beuka

igen ebből kiderül, hogy már le van betonozva Kép

Kép
Kép
beuka

nem csodálom, hogy várod!
Az annyira látványos és annyira szép!!
ÉS akkor már szinte lakható!

Kép
Kép
beuka

Azért látom megbeszéled magaddal is a dolgokat Kép.

Az ablakokban nincs osztó, nekem nem annyira tetszik, szeritnem kisebbnek tűnik tőle az ablak. Nekem meg jó nagyon kellettek, még az 150-esek is kicsik szerintem de azt mondták nem kellene nagyobb.

Kép

Kép
vkhajni

Igen, szinte lakható, csak nincs fürdőszoba. Meg melegvíz Kép.

Tényleg. Nálatok a fű szép már? És a szép tuják vagy bokrok vagy mi a fenére emlékszem megmaradtak mind?

Kép

Kép
vkhajni

Szia-bia mindenkinek!

Kell mennem lubickba + enni + aludni.
Ilyenkor már nem TV -ek mert a sötétben elalszok. Kép

Kép
lara26

Lara, nincs is még sötét Kép.

De jó éjszakát neked. Én még nem is vacsiztam. Pedig mindjárt kezdődik a Barázok közt. Azt is akarom nézni. Húúúúúú, mennyi dolog van egy lefekvésig KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Az osztó nekünk sem tetszett, azért nem lett.
A füvünk már nagyon szép, tejesen összeért, a tuják megmaradtak, csak sajna lassan nőnek.
Majd teszek fel képeket.
Melegvíz egy jó darabig bálunk sem volt, de mi azért jobb helyzetben voltunk, mert csak a szomszédba kellett menni.
MOst már olyan hirtelen fognak jönni nálatok is a dolgok, hoyg lszre sem veszed, és már cuccoltok befelé Kép

Lara Szia! Te máris mész aludni? vagy mi? jó étvágyat!

Kép
Kép
beuka

én sem ette mmég igazán, de szerintem már nem is fogok.
Hajni nem tudnál nekem küldeni valami könnyű recepteket (ui. még kezdő vagyok, de már nagyon szeretnék jobban beletanulni)

Kép
Kép
beuka

Jajj, akartam kérdezni hogy miket szerettek. Mert szinte minden könnyű ha ráérzel az ízére. Pl a krumplifőzelék, a krumplitészta és a paprikáskrumpli ugyan úgy készül. Ha ezeket szeretitek leírom nagyon szívesen.

Különben neked nincs MSN-ed? Csak mert azon könnyebb lenne dumizni.

Kép

Kép
vkhajni

mot már tényleg lefekszem egy kicsi, mert egyre zarabbul vagyok.
Lehet, hogy később még benézek.

Zafír jól eltúntél! remélem rendben vagy!

Kép
Kép
beuka

Menj aludni, nem ám miattam nem gyógyulsz meg hamar. Jó éjszakát. Én később valszeg nem leszek, mert én is megyek hami aztán csicsika Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni erre az MSN dologra még majd visszatérünk, de most tényleg itthagylak, mert nem vagyok jól, ne haragudj!!!
ui. persze az ilyen recepteket szívesen fogadom!

Kép
Kép
beuka

Ok. Elküldöm mélben az MSN-es dolgokat, ha akarod akkor meg tudod csinálni és most nem tartalak fel Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Leszaladtam a boltba, mert nyolckor bezár, de látom már lekéstem Rólatok Kép

Beuka,
Majd ha később olvasod:
tényleg járvány van, én is a munkahelyemen kaptam el ezt a vacakot és azóta többen is megfertőzödtek... Sajnálom, hogy ilyen vacakul vagy Te is.
Erdélybe hova mentek?

Kép
Kép
zafír

<font color="aa00aa">Sziasztok Csajok!Kép
Tegnap voltunk 18 hetes UH-n és KISFIÚNK lesz!!!!!!!!! Olyan édi volt a picurkaKépFotót nem tudták nyomtatni,mert rossz a gépKép Nem baj, majd legközelebb.
Zolika lesz a neve, mint az apukáé.( ProoneKép Ezt beírhatod a tabliba. Köszi!)
AFP 1.7
hCG 0.9
PAPP-A 0.9
SPL 1.2
Ezek az eredmények születtek meg.
Hát így vagyunk. A babó állandóan "focizik" a pocimban. Akkorákat szoktunk nevetni az apukájávalKép

Mostanában alig tudok net közelébe jutniKép Hamarosan remélem változik a helyzet és többet tudok olvasni és írni.
Puszi mindenkinek
Olik és
Zozkó 18+4</font>
Vendég

Olik gratula a babához!
Itt mindenkinek fia lesz?!!Itt a munkahelyemen is mindenkinek fia született eddig 5 nőnek!
Most terhes az egyik munkatársam, és ha neki is fia lesz akkor felmondok!Én kislányt szeretnék jobban.
Voltam tegnap dokinál, le fogják hétfőn égetniKépKép azt mondják hog ynem fáj, de azért félek.

Vica:
Én: 1980.10.05
Párom: 1975.02.15.

Köszike!

Beuka, zafír!Jobbulást!+++++++

Betti!Fel a fejjel , tudod uj hónap...

zsuzska80
Szombathely

Na Vica kaptál feladatot rendesen mára!
Jó reggelt.
Elég termékenyek voltatok este. Úgyértem írásban. De remélem máshogy is! (hi-hi)
Azt a Beu-Hajni dolgot nem teljesen értettem, mármint, hogy mit kell elítélni vagy ilyesmi. De lehet, hogy ezt nekem nem is kell érteni?

Beu! Majd akkor téged is felköszöntelek köv. hónapban!

HÁt nem akarok nagyon közönséges lenni, de a tegnap este igen jól sikerült nálunk. Lenne rá találóbb kifejezés is, de maradjunk ennél. Ha ezt egy hét múlva adjuk elő tuti, hogy sikeres lett volna. Na jó, lehet, hogy lassan több infot szolgáltatok a kelleténél.

Betti. Mi van veled. Most akkor tényleg megjött?

És Keditke?

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggel Lányok!

Kamilla!
Még nem jött meg, tegnap volt egy kis rózsaszín a papíron, de aztán semmi! Hőm még fent van. Jó lenne, ha történne valami, mert elég nehezen bírom a gyűrődést most. Ne szórakozzon itt velem a szervezetem, adjon valami jelet, hogy mensire vagy másra számítsak!!! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Kamilla, várjuk a másik topikunkba a több infót Kép.

Zsu, ne izgulj, én is azt hallottam hogy nem fáj. Különben én sem szoktam hinni senkinek fájdalom ügyben Kép. Majd én tudom, hogy mi fáj és mi nem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti, ne légy ilyen türelmetlen. Élvezd ki ezt is. Nemsokára eljön a 28. napod, és onnan már csak egy hét a tesztig. Szerintem nem sok KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, Zsuzskának akartam még mondani, vagyis mindenkinek. Az ismerőseim körében is sok fiú születik. És ti tudjátok mit szoktak ilyenkor mondani? Hát azt hogy háború előtt és után sok fiú születik. Remélem nem igaz, de feltűnően sokan vannak.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Ígérem, hogy nem leszek türelmetlen! Kép Eddig nyugodt voltam teljesen.

Látom, hogy nem jártatok sikerrel csempe ügyben. Majd hétvégén. Kép

Zsuzska!

Meglátod, hamar meggyógyítanak a dokik. Gyorsan el is felejted az egészet. Kitartás!!!

Betti
betti73

Betti én is remélem, hogy sikeres lesz a hétvége. Bár nagyon félek, hogy nem fogok tudni választani. Egymerő stresszben vagyok miatta. De most komolyan. Hülyét fog tőlem kapni a férjem.

Kép

Kép
vkhajni

Figyusz!De ha érzéstelenítőt kapok, és adj isten hétvégén összehozunk egy babát akkor nem lesz rá káros hatással??Kép
Ja az orvos egy vén kujon volt aki a lábaimat leste,ugyhogy mondtam a páromnak hogy hétfőre ne csináljon progit, mert jön be velem, nehogy ez a pasi agyon taperoljon!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Betti, szerintem minden o.k. nálad, és baba van a pocakodban. Nicika és a többiek is mondták hogy egy kis vérzés volt náluk aztán semmi.kérdezd meg őket.!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Olik!
Tök jó,hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van! Jó pocakosodást!

Hajni!
A csempevásárlás a világon az egyik legjobb dolog. Nem szabad idegeskedni miatta!Kép Ha nem tudsz választani, írd meg nekem, milyenek és én majd kimondom az ítéletetKép

Zsuzska!
Hmmm! Vén kecske is megnyalja a sótKép
Férjed mit szólt a kötelezö programhoz? Már felkészült a pofozkodásra?Kép

Kép
Kép
maminti81

Hajni!
Tök jók a képek! Mi az a kidudli?

Kép
Kép
maminti81

Maminti, a kidudli az a lépcsőház, ami kidudorodik a ház oldalán Kép.
A vásárlással csak az a probléma, hogy egyátalán nincs ötletem,hogy mi milyen színű legyen. A nappaliba is néztem a sötétbarától a fehérig mindent. Szóval passz. Félek a fekete fürdőszobától, pedig most bele vagyok szerelmesedve. Szeretnék a konyhába sötétbordó csempét, de nincs olyan járólap ami ahhoz is menne, meg a nappalihoz is, sőt mintát is lehetne bele rakni. Szóval nagyon sok a probléma ezekkel a fránya burkolólapokkal Kép.

Ja köszönjük a dics-dics-t.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni! Milyen másik topicról beszélsz?

Betti, nagyon szorítok! Amíg fenn van a hő addig jó!

Kép

Kép
kamilla306

Van egy más topikunk a Házasság, Család-ban, W-Szex a múltunkból címmel. Oda szoktunk mindenféle izgi dolgot leírni Kép. Te nem is tudtál róla? Nahááááát. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Köszi a szorítást lányok! Kép Hétvégén kiderül minden.

Hajni!

Annakidején én azt vettem figyelembe, hogy ne legyen kényes, könnyen tisztítható legyen és strapabíró. Egyébként a nővéremnek bordó-rózsaszín a fürdője, nagyon szép.

Betti
betti73

Hajni. Én még nem vagyok házas, nem baj? De mindjárt megnézem azt a topikot, mert felkeltette az érdeklődésemet. Igazi perverz topic? Az jó!

Kép

Kép
kamilla306

Csak annyira perverz mint Katával vagyunk. Különben Kata sem házas, de oda illet leginkább a topik Kép.

Betti, én sem szeretnék kényeset. Sőt én aztmondtam, hogy olyan lesz, amin lábnyomok, kajapacák, meg foltok vannak. Azt ritkán kell takarítani Kép. De most nagyon fényeset szeretnék, és az már magában elég kényes. A rózsaszín-bordó nem rossz párosítás, csak én nem tudom hova elképzelni. Meg kicsit félek, hogy a bordó elég divatszín, és hamar nem fog tetszeni.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de elfelejtettem elhozni a naptáramat, így csak délben tudom behozni.
Teljesen padlón vagyok. Reggel még két bőgés között eszembe jutott, hogy elhozzam, de aztán kiment a fejemből. Tegnap egész délután meg este veszekedtünk a férjemmel, a konyhától kezdve a baba-témán át, a macskákig mindenen!KépKépKép Annyira elegem van. Végül is mikor lefeküdtünk már nem balhéztunk. De inkább lapoztunk, mint megbeszéltük. És az a baj, hogy a baba-témában volt a legnagyobb a nézeteltérés. Mindenáron azt állítja, hogy bele vagyok hülyülve, és nem látom kívülről magam. Azt mondta, meg fogok hibbanni. Csak azt nem tudom, hogy hogy csináljak úgy , mintha nem szeretnék, ha egyszer SZERETNÉK!!!
Ááááááá! Annyira kivagyok!!!
Jó, nem rontom itt tovább hangulatot, inkább dolgozom. Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Fel a fejjel! Ilyen veszekedések után mindig tök jó idöszak következik (Tapasztalat!Kép) Tuti, hogy ö is aludt rá egyet és most már máshogy látja a dolgokat.

Kép
Kép
maminti81

Vica, szerintem tejesen igaza van Mamintinek. Nálunk is utánna sokkal szerelmesebb időszak szokott jönni. Szerintem ez azért van, mármint a veszekedés, hogy utánna jobban tudd értékelni a nyugit. De mindenképpen próbáld meg nyugodtan megbeszélni a pároddal a probléma okát, mert a tüske begyulladhat.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Hát lányok negatív lett a tesztem, de azért köszi mindenkinek a drukkokat.
Betti
Rajtad a világ szeme.Kép

Kép
Kép
bgyöngyi

Vica!

Nem keseredj el!! Nekünk 3 hete volt egy ilyen bőgős veszekedésünk. Nálunk az a "divat", hogy nem fekszünk le úgy, hogy nem beszéljük meg a dolgokat. Nem szabad másnapra átvinni a problémát! Nekem jót tett a veszekedés-kiborulás, mert most teljesen lenyugodtam és nincs az a görcsös akarás bennem. Tudom, hogy van még mit fejlődni ezen a téren, de már ez is haladás. Nyugi Vica, nehéz nagyon, de nyugi!!! Tényleg nem szabad bedilizni. Meglátod lenyugszotok hamar. Kép

Betti
betti73

Gyöngyi!

Hányadik napon vagy? Mensi jelek?

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?