Sziasztok!
Ditke,
nagyon szép Adél! A keresztelős cipőt honnan szereztétek? Jónak tűnik a fölépítése a parkettán állásra. Ugye a bokájánál van valami pánt, ami tartja (innen úgy látni
).
Eszter,
éljen a hízás!
Annyi gyümit ehet, amennyit épp kíván (ha csak 1-2 kanál, akkor annyit, ha 2 dl-t, annyit - doki néni mondta). Õ még tudja, mire van szüksége, mert még eléggé ösztönlény.
Mi is tapasztaltuk a gyámlánykánál, hogy amikor kóros vérszegénysége volt, mindig kovi ubi levét itta 13 hósan magától. Kiderült, hogy a sav segíti a vas fölszívódását. Szóval nyugodtan bízd rá!
Muki,
én is általában gyenge vagyok, oltás előtt nekem is ment a hasam (a 4 hós iszonyat volt és most az 5 hós ugyanaz az oltás - aztán kiderült, Panni jól viselte
). Ha a párom itthon van, akkor sokat segít ő is ilyen elájulós időszakokban. Viszont ha egyedül vagyok, akkor mindig összeszedem magam, mert KELL. Nekem is az "anyatigris vagyok, mindent kibírok" fölfogás segít ilyenkor. Szóval nyugi!!! Biztos Te is így működsz! Ha csak magára számíthat az ember, mindig erősebb. És ez nem tudatos, szerintem ösztönből jön, úgyhogy nehogy csóváld a fejed!!!
Már későn írom, de máskor a legjobb a hűtőfürdő: lázmeleg vízbe teszed a babát és fokozatos kihűtöd (hogy közben meg ne fázzon) normál testhőmérsékletűre (nagykádban érdemes ezt csinálni). Ligeti anyukák tapasztalata szerint egyes (olcsóbb) kúpok szart sem érnek (már bocs).
Vezso,
azért remélem, pár hónapig még nem fog állni Panni.
De tény, hogy négykézláb időnként a játékokon (a játék a keze alatt) kinyomja magát, közben az egyik talpát a földre teszi behúzott lábbal. De a doki néni csak a simán hason kinyomom magam című előadást látta és akkor szólt, hogy azonnal letenni az ágyat.
Írj nyugodtan sokat!!!
Zsuba,
jó ég!
Jobbulást az apukádnak!!! Dehát mi történt?!
Kinga,
végre megnéztem a képeket!
Mázlis, akinek ennyi jó pasija van egyszerre!
De (meg ne sértődj!) én Bazsit még nem járatnám.
Vizimanó,
Te is hiányoztál!!!
Szept 8-án 1-kor babatali Connieéknál. Címet Connienak írt mailből kaphatsz. Jó lenne, ha jönnél!!!
Connie,
én azt vettem észre, hogy ahová az ember úgy megy, hogy de rossz lesz, az jól szokott sikerülni.
Naná, hogy jöjjön Zsana is!!!
(Gondoltam, hogy tud a taliról, mint a múltkoriról is.
)
Vaktyúk,
merre járt a párod?
(Mármint a mellszívók miatt.
)
Szilvi,
köszi a szüléstörténetet!
Angelani,
van, akinek a nyákdugó 1 héttel előbb távozik.
Én inkább azért szorítok, még húzd ki egy kicsit. Jó lenne babázni, de csak jobb, ha időben történnek a dolgok. (Persze semmi gond, már nem koraszülött!!!
)
Kata