Szia!
Olvastam az elõbb a topicban is hogy mi történt ezzel az oltással. Szegényke, akkor tényleg jól elszúrták neki!
Akárcsak a mi kéthónapos oltásunkat, még a régi gyerekorvos akit azóta lecseréltünk. És fáj is Hanna lábacskája? Ez a borogatás nem egyszerû, én már sajnos csináltam egyszer-kétszer. A legrosszabb, hogy az a fránya vizes rongy, vagy vatta, stb. még véletlenül sem marad ott ahol maradnia kellene. Általában hamarosan a bokájánál landol!
Nagyon tetszett ez az utolsó mondat, "tetõtõl talpig gyerekben"
.Hát nem mindig vagyok a türelem mintaképe (sajnos), de azért általában szoktam bírni velük. Oké, bár piacolni általában "csak" kettõvel szoktam. Egyébként Ti gyakran jártok piacra, meg errefelé vásárolni? Én korábban naponta mentem, most hogy betegeskedtünk teljesen kihagytam, tegnap ugrottunk csak le, de csak halat vettem, aztán már mentünk is tovább sétálgatni. Fõ irányunk ilyen séták alkalmával a Fõ utcai templom, Julcsi imád bemenni, meg nekem is olyan jó nyugis ilyenkor ott üldögélni, imádkozni egy kicsit. De ha már rendben leszünk akkor mindenképpen megkereslek!
Nem tudom hogy a négyhónapos oltást mikor kapjuk majd meg, mert hétfõn kellene, de addigra még nem nagyon fog megerõsödni, úgyhogy lehet hogy kicsit csúsztatunk. Ti mikor jártok majd a rendelõ felé? Egyébként azt megírod hogy ki volt az aki ilyen rosszul adta be az injekciót?
Gyógyuljatok meg minél elõbb, és remélem hogy ez a göb minél hamarabb elmúlik majd!
Szia, Norcsi.