Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Panda,
szerintem holnap nem lesz nyitva,mert nemzeti unnep,van honlapjuk csak most nem talalom en semKépA Tatai uton XIII. van,ki van tablazva,konnyu odatalalniKép
Na akkor van arany az oviban,nem tudom mi lesz itt,a kispasiainknak lesz dolguk 20 ev mulva ha ilyen keves a lanyKépKép
Remelem hamar sikerul a kocsicsere, es kenyelmesebben jarhattok.

Mano
Hat igen,abbol mar tudtunk volna venni egy kis hazat amikor eladtuk,sot ebbol meg egy nagyot.Ugyhogy mar nem lehet altalanositani hogy az marad a belvarosban akinek nincs penze hazra.A kornyekunkon nagyon sok fiatal csaladot ismerek,es mindenki onszantabol lakik itt,ugyanolyan okbol mint mi.Nem akar orakat utazni,kozel legyen a suli,stb.es egyebkent szereti a varost.
Pont tegnap hivtam fel kivancsisagbol a mellettunk epulo haz ertekesiteis irodajat, hogy mennyi egy ugyanolyan lakas mint a mienk,es 50%al tobbet mondott,ugyhogy befektetesnek is jo vetelt csinaltunk 1 eveKép
Na tegnapi ujranezes utan tudjatok mar melyik haz?Gondolom nem kartok sokat alberletezni ezert is surgos,meg mega felujitas is ido.
Szuper hogy minden Ok volt a dokinal EmmanalKép

Csics
Azert jo hogy nagy betegek mar nem voltak a fiuk.Immunerositot kezded nekik a bolcsivel?Biztos jo lenne.

Gumicukor
Nekem idokozben van koltoztetos nevem, ha kell.

Kryss
Eskuvo,gratulalok hozzaKépRemeljuk az uj hazbol mar tudsz surubben jonni.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kata. Jó hogy találok valakit aki ugyanugy gondolkozik a városban lakásról, mint én. A környezetem ugyanis tiszta hülyének néz, amikor szóba kerül, hogy egy pesthidegkúti kertes házból a Belvárosba akarunk költözni. Az is igaz , hogy ez első három gyerekem már elég nagy és önálló, igy már csak a kicsit kell játszótereztetni, ide-oda vinni.

Csics. Merrefelé laksz Kispesten? Mi 10 évig laktunk Kispesten, elöször egy Batthyány u.-i 10 emeletes panelben( és milyen boldogok voltunk, hogy egyáltalán kaptunk lakást!) aztán a Jahn Ferenc utcában, egy családi házban. Akkoriban még csak a Koós Károly téren volt elfogadható játszótér, sokat bicikliztünk oda. Igen, ez volt a jó Kispesten, hogy sokat bringáztunk. Ti is szoktatok?
suzy1

HAliho

Belvaros

En nem nezem hulyenek azt sem ,aki a belvarosban szeret lakni, nem vagyunk egyformak ugye. Es a belvarosi lakasok tenyleg nem olcsok. Egyik ismeros hazaspar most probalja eladni a Bajcsyn a lakasukat 40 millaert.Igaz, csontra fel van ujitva, de azert megis huha egy ar...Kép

Kataa

Az az erdekes, illetve pont azert mertunk kikoltozni, mert igy sem utazunk tobbet, mint azelott, a ferjem pont annyi ido alatt er be a munkahelyere, mint Zuglobol a reggeli csucsban. Az ovi itt van 3 sarokra, az iskola meg 5 perc seta, a masik, az Alsogodi meg 5 perc kocsival. (Ez utobbirol bent volt a multkor az ujsagban, hogy bekerult az orszag 300 legjobb alt. iskolaja koze a diakokkal iratott felmeresek alapjan)Jo, nincs mozi, meg egy csomo fajta uzlet, de nem ezel toltik ki az eletemet mostmar, meg azert ezekbe is eljutok neha.Kép

Magdi

Meg nem tudom hogy megyunk-e, lehetseges...KépKépKép
Amugy vicces, de azok amiket irtal, itt is megvannak (Dunapart, kert kisjatszoterrel) Persze TARSASAG az nincs.Kép

Kryss

Gratula az eskuvohoz.Kép
Tenyleg johetnel gyakrabban.
Nagyon ugyes Aaron!

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Persze igazad van az en eletemet sem ezek toltik ki.Inkabb praktikus okokbol maradtunk itt,ahogy irtam is:nincs nagyi aki megy a gyerekert az oviba,suliba igy nekem kell odaernem idoben.Persze hozhatnam magammal es vihetnem is,de megkimelem a gyereket a napi minimum 1 oras autoban ulestol.Barmerre is dolgozunk majd konnyebb megkozeliteni mnitha mondjuk Tarnok/Erdrol Ujpestre kene menni,at a varoson.
Tesomek a XVI.ban laknak,es szegeny Zalan 6-ig van a bolcsibe,ha a batyam nem tud erte menni munka utan rogton,(es ilyen soxor van)es akkor is csak a babyszittyo megy erte,mert sogornom 6 ig dolgozik es 50 perc alatt er haza a Deak terrol,akar kocsival akar BKV-val.
Persze lehet videken is jo iskolat talalni, csak nehezebb.Jo ha nektek van ilyen kozel.Nagy kincsKép
Persze ha nem lennenk ennyire pesthez kotve munkailag akkor biztos videken laknank,de igy megprobaltuk megtalalni az optimalis megoldastKépEgyedul az zavar hogy a levego nem olyan tiszta,de a kert erdekes modon nem hianyzik egyikunknek sem,pedig ott nottunk fel.Tlan azert mert sokat vagyunk anyueknal mega Balcsin es ott kihasznaljuk az elonyeitKép

Jo hetvegetKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
nem adjuk egyelöre el hanem kiadjuk.de csak ha átköltöztünk majd.

Kataa
vasat szed most imike immunerösitönek mert vashiányos.

Suzy
petöfi utcában lakunk szoktunk biciklizni wekerlén mert csendes kiválo biciklizö hely Kép .

Nyuszi
én társaság nélkül nem érzem jol magam. Kép .

pusz csics
csics

Sziasztok,
Előkerültem a nyaralásból, meg mostanában nem is volt sok időm gépezni.
A nagyim csütörtök éjjel meghalt Kép, úgyhogy nem valami jó a hangulatom.
Solymit holnap viszem beszoktatni az óviba, hát, eléggé izgulok...
Szerencsére legalább a lakással rendben vagyunk már, csak a WC csészét és a radiátort kell már felszerelni a fürdőben, szerdán az is kész lesz.

Zita
parazita

Zsuzsa! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Elődnek! Nagyon klassz tortája volt. Szereti a repülőket?

Zita! Részvétem nagyid miatt.Kép

Manó! Örülök, hogy minden ok Emma lábával. Ha nem nyugodtál meg teljesen vidd el Emmát UH-ra, biztos megoldható.

Kryss! Gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot Nektek.

Mi egész hétvégén jöttünk-mentünk, lovasbemutató, kirakodóvásár, koncertek, kirándulás Tatán. Nagyon jó volt, egy kicsit gyerekmentes is voltam, péntek este István, a királyt néztük meg a tesómmal. Szép volt nagyon.
Tűzijátékot a TV-ben néztük, Nórinak nagyon tetszett, megígértem neki, hogy jövőre élőben nézzükKép

Tali: Lesz tali? Nagyon leült a lelkesedésKép Na mindegy, azért a mai nap folyamán elküldöm az útvonalat emilben.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Ui: Itt szakad az esőKép Ezt a sz.r időt!!!

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Mléna.
Legyen tali!! Szerdára biztos szép idő lesz!!!

Lányok!

Mi a véleményetek a bárányhimlő oltásról? Van esetleg valakinek rossz tapasztalata?
Én most gondolkodom, hogy beoltassam-e.
Azt nem tudom pontosan, hogy az övsömör kialakulásának valószinűségét növeli-e az oltás.?

Sziasztok
Suzy
suzy1

SZiasztok!

Panda!

Köszönöm kérdésed, igen megjöttünk!
Csak a teljes előző hét és még ma is a lakás helyreállításával, takarítással, és főleg mosással-vasalással telik. Még mindig nem végeztem (vettünk Ausztirában jó néhány ruhát a gyerekeknek az iskolához-óvodához).
Ráadásul lehet, hogy a héten festenek nálunk, úgyhogy lesz még felfordulás.
Meg Beni iskolacuccait is össze kell rakni (vannak ám különleges kívánságok, amihez anyuka kézimunkája kell).

Magdi!

Nekünk könnyű lenne átmenni talira, de nem ígérem ennek ellenére biztosra, hogy megyek. Ja és ráadásul mind a 3 gyerek itthon van még a hétenKépKép, ha megyekk, ők is jönnek, biztos meggondoltad???KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti! Jól meggondoltamKép Kép GYERTEK!!!
Nem is tudtam, hogy TI ilyen közel laktok hozzánk. Ikertalálkozón ott voltatok? Mi voltunk, szuper jó volt.

E-mailt küldtem: Beszti, Suzy, Nyuszika, Panda. Még valaki??
Judy! Ti jöttök? Nektek is közel vagyunk!!Kép E-mail címedet viszont nem tudom, ha jönnétek mindenképpen írjál: magdolnamate@freemail.hu

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
Köszi, nagyon jó lenne talizni. Mondjuk aznapra ez a 3. taliajánlatKépKép Hány órától lenne?
Sajna valószínű egyébként egyikre sem tudunk menni, mert Gergő belázasodott.
A címem: fodroczy@axelero.hu

Beszti
Szuper lehetett az út, átfutottam a leírást, fantasztikus élmény lehetett a gyerkőcöknek isKép Mondjuk nagyon ügyes szervezők vagytok, ahogy olvastamKép Például hogy volt elég ruhátok három gyerekre három hétre?KépKép Bár látom még mindig azzal foglalatoskodszKépnálunk egy nap alatt is annyi ruha fogy, képtelenek vigyázni rá. képek is szupikKép

Zita
Nagyon sajnálomKép

Szülinaposoknak utólag is boldog 3.-atKép

Mi megvagyunk, hétvégén még leruccantunk a Balcsihoz, meg Veszprémben voltunk az állatkertben, jó volt, csak kár, hogy Nagygé beteg lett.

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Megjöttünk az oviból: persze nem volt semmi, tetszettek neki a játékok, de néhány pillanattól eltekintve fél méterre sem mozdult el mellőlem Solymi.
Viszont klasszul belekakált az oviban a WC-be, úgyhogy ezzel nem lesz gond...

Zita
parazita

Zsuzsa!
Boldog szülinapot (kicsit megkésve) Elödnek! Képek jók Kép!

Beszti!
Gratulálok a nyaraláshoz! Én nem tudom, mertem volna-e egyáltalán elindulni két gyerekkel, nemhogy hárommal.
Igaz, szombaton este felkerekedtünk, és kimentünk a tüzijátékra, ott voltunk az Erzsébet-hídnál, nagyon jó volt, a gyerekek (is) élvezték nagyon. Csak egy darabig mentünk autóval, onnan metróztunk, hihetetlen tömeg volt, de a gyerköcöknek ez is élmény volt Kép, nagyon rendesek voltak, el nem engedték a kezünket, igazi "mintacsalád" voltunk (bezzeg itthon Kép).
Miféle extra kívánságok vannak a suliban? Nálunk csak annyi van Ádáméknál, hogy az ágynemüre gigantikus méretü jelet kell rajzolni/hímezni, de ez nem gond, a férjem nagyon szép autókat tud rajzolni Kép, én meg majd a zsákjára hímezek egy kisebbet.
Ruhából nekünk is elkelne egy kis újítás, föleg Ádámnak, mert annyira kinött mindent, hogy hihetetlen.
Nátánék hányan lesznek az oviban egy csoportban? Melyik oviba fog járni? Egyáltalán milyen a választék Szigethalmon, ott is az van, mint Miklóson, hogy csak a körzeti oviba írathatod? Kivéve persze a magánovit, de azt hiszem, ott is teljes a létszám.
A házatokkal mi van? Mikor kezditek az építkezést?

Zita!
Nagymamád Kép.

Magdi!
Nekem idöjárás-függö a tali Kép. Mivel busszal és HÉV-vel mennénk Halásztelektöl, így ha nagyon esik az esö, nem hiszem, hogy elindulunk. Ugye van helyijárat Harasztin? Egyszer már mentem azzal, úgy emlékszem, az pont arrafelé jár. Legalábbis a vasúti átjáró felé. Ha busszal megyünk, melyik megállónál kell leszállni? Vagy, mondjuk, leszállunk a vasútállomáson, onnan meg megyünk gyalog, az is jó, nem?

Képzeljétek, az én gyerekeim meg nem akarnak aludni... Egy órát itt voltam velük a szobában, aztán nem szenvedtem tovább, felhúztam a redönyt, és kész.

Most megyek, minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Csics
Szerintem a vas nem immunerosito.Bar lehet hogy mar iden nem is lesznek beteg ,talan atestek mar a nagy reszen tavalyKép

Zsuzsa
Elod tortaja nagyon szupiKép
Hat igen inakbb kislakasokat adnak el bent a varosban is,de azokat inkabb gyerek nelkuli fiatalok veszik.En mindig csodalkozom hogy gomba mod nonek a hazak,aztan megis eladnak mindet elobb utobb.

Parazita
Reszvetem a nagyid miattKép
Es hol voltatok nyaralni?Solymi akkor varakozasoknak megeleloen kezdi az ovitKépEs mikor hagyod ott? gondolom a het kozepe fel eloszor.

Suzy
En dilemma utan vegulis a nem mellett dontottem.Kulfoldon ez is kotelezo.

Judy
Gergonek jobbulastKép

Nalunk a bocsiben most kell vinni agynemu huzatot,persze teljesen mereten kivulit adtak meg,ugyhogy meg jo hogy egyik baratnom megvarrja(a gyerekek is bolcsis tarsak).
Es neknuk is kiadtak csomo kreativ eszkozt,mert hogy mint minovi lesz mar a nagy csoport es foglalkozasik is lesznek rendszeresenKép:Kép

Vegre a leges legjobb barinom felkoltozott videkrol, es tolunk 3 utcara vettek lakast(nem kis rabeszelesunkreKép )Ma delutan mar megyunk is lakasnezobeKép

Jobb idotKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Az van, hogy csak 22-étől mehet igaziból, amikor betölti a 3-at, addig csak "maszatolunk", ismerkedünk az ovival. Majd csak akkor hagyom ott, amikor már ott is ebédel.
parazita

Panda!

Ha neem zavar, hogy nem lesz tökéletesen tiszta az autóm (főleg ha úgy esik az eső, mint délelőtt, akkoor nem tudom, hogy fogom kitakarítani), akkor átmegyek érted szívesen és átviszlek Magdiékhoz.
Nyaralás: nem volt senkivel semmi gond az úton, csak az a két nap volt húzós (egy oda, egy vissza), amikor egész nap autóztunk. Akkor is talán nekem a leginkább, mert én vezettem. A gyerekek rajzoltak (vittünk mágneses rajzolótáblát), szórakoztak, ehettek a kocsiban...
Én máskor is bevállalnám.
Anglia meg nagyon megérte. Meg hát persze nem egy WartburggalKép voltunk, az autó is nagyon szépen teljesített, kényelmes is volt. Vezetni is csak azért volt kicsit rosszabb azon a két napon, mert nagyon unalmas volt, egész nap végig autópályán mentünk, és az nagyon elfárasztott.
Szerintem érdemes belevágni akárhány gyerekkel is.
Dunavarsányba fog járni, ha egyáltalán felvették, mert azt még mindig nem tudjuk. Még mindig tart az óvodafelújítás.
Suli: pl. gyufásdobozokbból fiókosszekrénykét kell csinálni, meg kell 20 db Kinder-tojás doboz, stb...
Ház: a kőműves aug. végén tudja elkezdeni. Már igencsak a célegyenesben vagyunk. Még a kivitelezővel beszélünk (mondjon már végre eggy áratKép, bár mindenképpen ő lesz), meg víz és villanyóra kell a kezdéshez, azokat kell megcsináltatni.
Ruha: Nátán nem nőtt sokat, lassan egy méretet hordanak HannávalKép. Beni viszont nőtt is. Hosszúnadrágban és hosszúujjú pólóban elég rosszul áltak.

Judy!

Vittünk 4 táska holmit. A gyerekeknek elég is volt, mi az utolsó pár napon már gondban voltunk pólóilag, ill. vasalni nem tudtunk (ing még lett volna).
Itthon is alapból elég sok holmit használnak, meg én szeretem a kivasalt dolgokat, úgyhogy azért tart ennyi ideig mindent kimosni és helyére tenni.

Tényleg: nincs valakinek felesleges Kinder-tojás doboza? Azon kívül, hogy nem is szeretnék most hirtelen 20 csokit megetetni a gyerekekkel, nem is lehetett kapni az Auchan-ban Kinder-tojást...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Panda!

Most hívott a párom, hogy azt mondták az óvodában, hogy ha nem kaptunk elutasító levelet (márpedig tudtommal ilyen nem jött), akkor felvették. A Beni óvónénije most épp kiscsoportosokat fog kezdeni, ezért reméljük, hogy Nátán hozzá fog kerülni.
Egyébként pont mielőtt elmentünk nyaralni, akkor mondta Nátán, hogy nem akar oviba menni, de tegnap jártunk a telkünkön, meg az ovi felé is, és már megint azt mondja, hoogy szeretne menni. Szóval remélem, hogy nem fogja addig meggondolni magát.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Suzy!

én beoltattam tavaly október körül Emmát, hát tapasztalatom még nem sok, az biztos hogy maga az oltás nem okozott semmit, megkapta és el is felejtettük, mellékhatás nem volt. A bölcsiben télen 1 gyerek volt összesen bárányhimlős, nem kapta el Emma, de más gyerek se a csoportból, pedig ninc smind beoltva. Úgyhog yigazi nagy járvány átvészelésről még nem beszélhetek.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Suzy
én nekem már mindkét fiam bevan oltva bárányhimlö ellen kutyabajuk sem lett az oltástol igaz még nem is nagyon találkoztunk bárányhimlös gyerekel de mivel ök nagyon hajlamosak a betegségkre igy ovatoságbol tavaly petikét oltatam be idén pedig már imikét is beoltatam .nekem elég gondot okoz az hideg idö meg az infulenzás idö nem hiányzik még a bárányhimlö is .

Panda
nálunk ha itthon vanak akor reggeltöl este 5-6 ig nyomják mindketen 6 órakol viszont elég nekik 1 üveg tej s már alszanak is Kép csak a bölcsiben alszanak akor viszont csak ete 9-10 óra között tudjuk lefektetni öket .

Kataa
vasat akor is kell szednie iminek mert vashiányos elég sulyosan igy talán nem fog anyiszor beteg lenni ha feltöltöm vasal Kép .

Lányok
ti gyerekeitek nem letek sokal rosszcsontabak mint tavaly ? Kép petike igen mostanába nagyon-nagyon eleven söt verekszik de csak velünk és szegény imikével rug,harap,és üt ma is megprobálta megrugni imikét söt megharapni a fejét viszont ha reggel felkel imike akor oda megy hozá és puszit ad neki megcirogatja szereti imikét .de este felé már durvul vele ,néha nem értem a viselkedését petikének pedig okos,kedves kisfiu .

Pusz csics
csics

HAli

ZIta

Reszvetem a nagyid miatt.Kép

Beszti

Hat nalunk nem lenne annyi ruha, hogy 3 hetig tartson mosas nelkul.Kép
Emike akkorat nott tavaly osz-tel ota, hogy mindent ujat kell venni, az osszes hosszunadragja boka fole er.Kép

Holnap lesz az elso szuloi ertekezlet, olyan fura az egesz.KépNagyon kivancsi leszek.

Emi egyenlore ugy tunik varja, persze igyekezek minel tobbet meselni neki az ovirol. Szerintem abbol a szempontbol mindenkeppen jo lesz, hogy elfoglalja majd magat meg lefarad rendesen.Meg nem kell "menekulnie" az occse elol, aki eloszeretettel elrontja a jatekat.Kép

Panda

Nalunk is alvassztrajk van mostanaban, ki tudja miert. Emi vagy negy napig nem aludt napkozben es Danny is csak egy orat. Lehet hogy ez a hulye ido zavarja oket.

En az ovival kapcsolatban inkabb a kajatol felek, Emi szornyen valogatos. Eleg gaz lenne, ha az ebednel sirva fakadna, hogy haza akar jonni....Kép

Hogy Danny fiamrol is irjak, igazi kis akarat-bajnok, mindenre felmaszik ,mint egy kis majom. Sok mindent beszel, azonnal razni kezd ha zenet hall, es remekul enekli az Old MacDonald has a farm kezdetü notat, vagyis legalabb is ami a refrent illeti(ia ia o)

Mano

Dontottetek mar hazugyben?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Suzy!
Nálunk már nem aktuális, mindkét gyerek volt bárányhimlös, tölem kapták el, mikor övsömöröm volt. Semmi gond nem volt, hamar túlestek rajta. Nekünk tartottak "elöadást" az oviban, hogy miért elönyös, íme:
-ha elkapja a gyerek a bhimlöt, a pörkök leesésétöl számítva még kb. 1 hónapig sokkal fogékonyabb az egyéb betegségekre
-jó sokáig kell vele otthon lenni betegállományban ( ált. 2 hét), és mivel utána könnyebben megbetegszik, jöhet még pár hét betegácsi
-az övsömör ált. nem alakul ki azoknál, akiket beoltottak
-azt nem tudni, meddig tart a hatása, mert maga az oltóanyag csak 20 éves, kell-e esetleg újraoltani évek múlva. Ez mondjuk elég gáz, mert mert ha esetleg gyengül a hatása, és felnöttkorban kapja el valaki, az nagyon rossz tud lenni, és sok a szövödmény is. Pont emiatt nem biztos (szerintem), hogy nem tud kialakulni az övsömör, mert csak 20 éves az oltóanyag, és ha valakinél késöbb mégis kialakul? Anyósomnak most, 62 évesen volt övsömöre, és hónapokig szenvedett vele, majd' megveszett a fájdalomtól.
-ha esetleg mégis elkapná a bhimlöt -oltás ellenére- a gyerek, sokkal hamarabb átvészeli, és a tünetek is sokkal gyengébbek
Hát, ennyi. Nekünk csak "anyagi megfontolásból" javasolta a védönö, mert ugye minden anyuka dolgozik szinte, akinek a gyereke ovis (és késöbb iskolás lesz), és nem biztos, hogy a munkahelyen jól tolerálják a hosszú betegállományt. Amúgy kisgyerekkorban nem veszélyes a bárányhimlö. Alig fordul elö szövödmény, nem gyakrabban, mint bármelyik egyszerü betegségnél. Megmondom öszintén, én nem oltatnám, pont ezért. És ha átesik rajta, akkor szinte biztos, hogy soha nem kapja el újra. Akkor viszont beoltatnám, ha kb. 13-14 éves koráig nem lenne bhimlös, mert minél idösebb valaki, annál kellemetlenebb a betegség, több a szövödménye, nehezebben gyógyul.

Beszti!
Köszi a felajánlást Kép. És mi lesz a Te gyerköceiddel? Annyian nem férünk be, hacsak nem újítottatok be azóta egy mikrobuszra Kép. Ha jó idö lesz, vállaljuk a tömegközlekedést. Tényleg nem lenne gond? Nagyon rendes vagy!
Na igen, a Wartburggal nem nagyon merünk hosszabb útra elindulni még itt Magyarországon belül sem Kép, mert bármikor bemondhatja az unalmast Kép. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehéz vezetni (komoly kar-és lábmunka kell a pedálok és a kormány kezeléséhez Kép).

Nyuszi!
Nem tudom, mi van ezzel az alvással, Ádám mindig is nagy alvó volt, most meg állandóan az megy, hogy "Máj megint ajudni kejj?" Remélem, az oviban nem lesz gond. Eddig ha lefeküdt 1/2 1-1 körül, akkor ált. 1/2 4-ig aludt, most meg hirtelen nem akar egyáltalán aludni.

Panda

panda
Halásztelek

Panda! Ha esetleg mégis gyalog jönnétek, akkor a helyi járatnak van a közelben megállója. A nevét nem tudom, de szerintem, ha mondod a buszsofőrnek, hogy a Rákoczi-Táncsics u. sarka körül kéne leszállnod, vagy elmondod neki, hogy hová jössz biztos megmondja, hogy hol érdemes leszállni. Ezt jól megmondtamKép Kép Kép

Nyuszika! Nálunk csütörtökön lesz a szülői, én is nagyon várom. A tesómmal pont arról beszélgettünk, hogy milyen fura... mintha tegnap lett volna, hogy a mi szüleink mentek szülőire, most meg már mi megyünk. Nálunk Nóri nem fog ott ebédelni, délben elhozom. szerintem az ottalvással lennének gondok, ha egész napos ovis lenne.

Judy! Mail ment tegnap, remélem meggyógyultok és sikerül eljönni.

Alvás: Nóri Márk születése óta sztrájkol, most már én nem erőltetem, ha elalszik elalszik, ha nem nem. Márkkal nincs gond ilyen téren, de ő még kicsi.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Panda!

De beújítottunk!KépKép
Az Espace-unk 7 üléses. Mi 4-en, meg ti 3-an (gondolom Ádám és Noémi jön veledKép) pont 7-en vagyunk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Köszi Kép! Akkor élünk a lehetöséggel! Én csak "sima" autókban gondolkodom, nekünk egyelöre az is elég. Szerintem találkozhatunk Szigethalmon, csak meg kell beszélnünk valami idöpontot, és akkor nem kell átjönnötök Halásztelekre.

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Nem akarok ellentmondani, de nem esik nehezünkre átmenni értetek (főleg, hogy azt is tudom, hol laktok (pár hete egyszer a párommal is elkanyarodtunk arra megnézni a házatok állását)), meg nyugodtabb is lennék, mert akkor nem fordulhat az elő, hogy valahol vártok ránk és mi késünk.
3 gyerekkel az időben elindulás az egyik legnehezebb dologKépKép.
Kb. mikorra menjünk?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Amikor nektek jó Kép. Mi már korán fent vagyunk, akár 7-re is jöhettek... Na jó, kb. 1/2 10 megfelel? Ha nem nagy kérés, el tudnád hozni a házatok tervrajzát? Legalább megnézném, milyen egy "jó" ház.

Magdi!
Mit vigyünk???

Panda

panda
Halásztelek

Beszti!
De az is jó, ha rámcsörögsz, amikor indultok, és mire itt vagytok, mi is készen vagyunk. Akkor nem kell kapkodni, jöttök, amikor jöttök. Megvan még a számom?

P.

panda
Halásztelek

Panda!

Valahol biztos, de azért küld el légyszi mélben. A telefonom már azóta párszor törölt minden számot magából (nem mindha kértem volna tőle, kissé önállósította magátKép).
Ok, 1/2 10-re becélzom magunkat, aztán mikor sikerül elindulni, akkor hívlak.
A terveket (ha nem felejtem el) viszem, bár azt nem tudom, hogy jó terv-eKép. Majd építés közben kiderül...

Magdi!

Tényleg, mit vigyünk?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Magdi
Köszi, de sajnos nem tudunk menni, mert Gergőnek vírusos torokgyuszija van, ami ugye fertőzőKép tegnap este kellett kúp is, mert lázas volt megint. Amúgy megint őrjöng a gyógyszerek miatt, már 2-szer kihánytaKép agyrém.
pedig jó lett volna talizni. na majd legközelebb nálunkKépNektek jó talizást, fotókat várjukKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Sajnálom. Gergőnek jobbulást! Nálunk is horror a gyógyszerbevétel. Márk egyszerűen nem hajlandó lenyelni a fájdalom-csillapító szirupokat, pedig mindenféle formában próbáltam már (kajába kevertem, játékosra fogtam a dolgot, én is ettem belőle stb...). Végül Cataflan cseppeket írt fel a doktornő, azt szerencsére be tudom neki adni.

Beszti, Panda! Magatokat hozzátokKép Főzök karfiollevest és sütök palacsintát, azt minden gyerek szereti. Mi vizet és teát iszunk, esetleg ha Ti kértek üdítőt, akkor azt hozzatok, de tényleg nem kell semmi, minden van. Kép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

hali!

Panda
csütörtökön megyek postára és feladom a keresztszemes packot neked.

én frankón takonykórban szenvedek, fájnak a végtagjaim, hőemelkedésem van tegnap óta. Kép a melóhelyen vegetálok. talán holnapra csillapodik. Dani pénteken kezdte és mára már csak köhög, elintézte 2 nap hőemelkedéssel. a hőemelkedését hűtőfürdővel csillapítottam, meg homeos bogyókat szed, meg lándzsás útifűszirupot a köhögésre. még jó, hogy nem az ovikezdésre lett beteg.

bárányhimlő - én is amellett vagyok, hogy jobb elkapni gyerekkorban és akkor életre szóló védettséget kap.

holnap kérek drukkot, mert megyünk a közjegyzőhöz aláírni a banki hitelszerződést. aug 25-étől meg átadás. remélem az első körökben kerül rá sor.

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,
Rég írtam ide, de azért olvasgattam.

Gumicukor, Kataa,
Hogy kell inni a palástfű-cickafark teát?

Betegekenek jobbulást!
gömb
gombolyu

Lányok! Még azt felejtettem el mondani, hogy a kert eléggé sártenger. Hozzatok játszórucit a gyerekeknek. Zoknit is hozzatok, a konyhában és a nappaliban kő van, ami elég hideg.

Magdi

Magdi
mléna

Magdi

Sajna megsem megyunk, mert szornyen nyugosek, Dannyvel 1 orat voltam fent az ejjel.Emin most jon ki, hogy napok ota nem alszik napkozben. Most mindketto huzza a lobort.KépPedig szivesen taliztam volna veletek...
Nori nem hulla este 7re ,hogy nem alszik nappal?

TALI

En tovabbra is szivesen talizok mondjuk egy szombaton ,hogy a dolgozo mamik is eljohessenek, akar valamelyik jatszohazban, vagy ha jo vegre visszajon a joido a szigeten. Vagy szrveznek egy talit itt, az eszakiaknak, csak pont azok nem irnak, akik itt laknak a kornyeken.Kép(Dio, Forti,Agi)

Megvolt a szuloi, eleg vegyes erzesekkel jottem haza. Egyreszt marha hosszu volt, 2 ora, mert egy orat a kokorszaki igazgato neni hablagyolt. Es ezzel nem a korara celoztam.Kép Felolvasta a hazirendet, mert mint kifejtette, sokba kerulne 300 peldanyban lemasolni ,csak azt felejtette el, hogy a nem kiscsoportosok szulei ezt mar egyszer-ketszer hallottak.Kép
Az ovonenik aranyosak, de sajna 27 gyerek lesz a csoportban. A beszoktatas 5 osevel megy majd, minden heten 5tel tobb kisgyerek mehet.Szerintuk igy kevesbe fajdalmas a gyerekeknek, de az biztos, hogy nekik kenyelmesebb. Mi szept 12-en kezdunk.
Fogkefe,fogkrem nem kell, mert a kiscsoportosok nem mosnak fogat. Ez mashol is igy van? Nekem nagyon nem tetszett.Es tornazsak sem kell meg.
Ja cseresznye lesz a jele.Kép

Gumicukor

Akkor nem kapok keresztszemes programot???Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

szia gomb!!

palástfű- cickafark : rendszertelen ciklusra, hormonháztartás harmonizálására, mindenféle női bajokra (folyás, gomba, baktérium stb.) keverhető csalánnal. 1:1 arányú keverék szükséges. 1 púpozott ek keveréket (ha külön külön, akkor vagy palástfű vagy cickafarkot púpozva) 2-3 dl forralt vízzel leforrázni, 10-15 percig állni hagyni, m ézzel lehet ízesíteni. étkezés előtt fél órával érdemes inni kortyolgatva. csalán is keverhető bele, tisztító és sok vas is van benne. palástfüvet lehet terhesség mellett is inni, de cickafarkat nem szabad, mert vetélést okozhat. tervezett terhesség előtt abba kell hagyni a cickafark fogyasztását.

remélem kellően kimerítő volt.

egyébként Maria Treben gyógynövényes könyvét mindenkinek melegen ajánlom.

én már jobban, megfordult mára a kórság rajtam. érdekes ez a homeopátia, mindig elcsodálkozom rajta, mert 1-2 napig felerősíti a tüneteket, és 3. napra, mint akit elvágtak, se láz, se semmi. még kicsit köhögök.

ma aláírtuk a közjegyzőnél a nagy hitel szerződést, de inkább düh van bennünk, mint öröm. minden ok volt, csak mégis olyan az egész sezrődés, mint egy paktum, eszed-ben eszed, ez van, ki vagy szolágltatva a banknak. ezt persze tudtuk, de mégis olyan fura ezzel szembesülni.
még pár papírért kell szaladgálni, aztán utalják a hitelt, legkésőbb jövő hét után minden meglesz, aztán jöhet az átadás, aztán a költözés Kép ez éltet, a többit meg elfelejtjük.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kicsit eltűntem. Beteg voltam, vagyok de már gyógyulóban. Mindjárt olvasok vissza, csak ezt megosztom veletek!
Libabőrös lesz a hátam ahogy leírom de HALACSKA lett a jelünk az oviban!!! És hogy hogy is történt?

Tegnap 5-re mentünk szülőire. Most csak az ifjú ovisok szüleit hívták össze. Egy terembe gyülekeztünk, majd bejött az összes ovinéni és bemutatkozott. Utána felsorolták, hogy melyik csoportba melyik gyerkőc került, majd csoportonként bevonultunk a csopiszobákba. Kisszékeken, kisasztaloknál. Spec. én nem hittem, hogy a nagy popóm elfér azon az iciripici széken. De elfért. Lehet, hogy fogytamKép Beszélgettünk: lényeg, hogy mindenki mindenkit tegez, nagy család vagyunk. Kicsit túl szépnek és csöpögősnek tűnt. Anna kezdi elsőnek a beszokást. Szép sorba jönnek a többiek ezzel nem volt gond. 28-an lesznek a csop.-ban és a nemek aránya tökéletes.
Szekrénykéik vannak, így feleslegesen varrattam ruhazsákot. Kell vinnünk fogkefét és párnát. Lepedőt, takarót az ovi ad és folyamatosan mos. Jelet nem választhattunk mert itt az a szokás, hogy az első családlátogatás alkalmával a gyerek választ. A családlátogatást azzal magyarázták, hogy a gyerkőcnek jobb a saját, otthoni környezetében találkozni az ovinénikkel. Õk pedig tudnak majd hivatkozni az otthoni körülményekre, játékokra amikor a kicsi becsatlakozik hozzájuk.
Meg is beszéltük, hogy hozzánk akár ma is jöhetnek mert én is otthon vagyok és úgyis jövő héten kezdjük az ovit. És jöttek is. Anna elbújt de 1 percen belül már nyitott is feléjük. Megmutatta a játékait, beszélgetett velük. Megdícsérték, hogy mennyire szépen választékosan beszél és jól szocializálódik. Tényleg csak dícsérték és látszott, hogy őszinték, nekünk meg dagadt a mellünk. örültek, hogy az ő csopijukba került Pancsi. Remélem mi is örülünk majd! Kép Ja, a jel. Az egyik ovinéni kitett az asztalra pár rajzolt jelet, köztük egy Halacskát is. Kérte Annát, hogy válasszon egyet. Õ rögtön a Halért nyúlt és mondta, hogy neki az tetszik. Így megszerezte magának, aminek én nagyon örülök, mivel már Halacska volt a pocakomban is.

Én egyelőre nagyon pozítivan látom az ovit, és remélem így is marad. Ma mőár nem voltak annyira mézesmázosak, ők is fel tudtak jobban szabadulni.

Pusz,
Bea

u.i. ígérem, hogy visszaolvasok

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Gumicukor,
Köszi, akkor a cickafark mégis kimarad. Már a tesóra hajtunk.
Naponta mennyit kell inni?
Lehet, h hülye kérdés, de nem tudod, hogy a palástfű nincs homeós bogyóban?

köszi,
gömb
gombolyu

Nyuszika! Sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni. Nóri este 9-től alszik reggel 8-fél9-ig, így kibírja estig. Néha van nyűglödés, de már megszoktuk ezt az állapotot.

Halacska! Kép Kép JELKép DE JÓÓÓ!

Tali nagyon jól sikerült, sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk, de szerencsére elfértünk a lakásban. Gyerkőcök aranyosak és NAGYON elevenek voltak. Végül a kertbe is kimentünk, komplett átöltöztetésre volt szükség utána, én már edzett vagyok ezen a téren, de a többi anyuka is jól viselte a "kiképzést"Kép Kép A karfiollevesem nem érdekelte annyira a babákat, a palacsinta ellenben lázba hozta a kis társaságotKép Vajon miértKép Kép????
Lányok! Nagyon örülök, hogy eljöttetek, nagyon jól sikerült a mai napKép

Fotókat később felpakolom.
Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Elveszett holmik listája:Kép
-Hanna szandija
-egy zacsiban egy nadrág és egy szandál.Kié lehet?Kép

Magdi

Magdi
mléna

Solymi nem nagyon vegyül az oviban, legtöbbször rángatott magával, hogy menjek, játsszak vele.
1-étől lesznek a rendes termükben, csak a kiscsoport (most ügyelet van, más teremben, a nagyokkal együtt), és bizony akkor szőrösszívű leszek, és délelőttre otthagyom, mert másképp nem megy. Akárhol vagyunk, ha én ott vagyok, akkor mindenki más le van ejtve. Kép Kép Egyfelől jól esik, hogy így ragaszkodik hozzám, de borzasztó fárasztó is, és kell neki a kortárs gyerektársaság.

Örülök, hogy jól sikerült a mini-tali!

Zita
parazita

Magdi!

Köszi még egyszer.KépKép
"Kiképzés"KépKép: ja, mert Hanna nyakig kosz volt, kár, hogy nem csináltam róla képet, remélem Suzy igen. Egyébként én inkább attól szoktam félni, hogy mit szólnak mások, ha hagyom, hogy a gyerek koszolja magát (meg időnként homokot egyenKép).
Minden épségben, egyben maradt?
Hanna szandijáért valamikor beugrok...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Magdi!
A talit mi is nagyon élveztük, már este kérdezgették a gyerköcök, hogy mikor megyünk legközelebb Kép.
A zacsiban a szandál és a nadrág Ádámé Kép (mármint ha egy holt koszos sötétkék tréningnadrágról és egy piros szandiról van szó). Nem tudom, hogy maradt ott, mindent ellenöriztem. Legalábbis azt hittem... Majd valahogy visszaszerzem Kép.

Halacska!
Halacska Kép. Én legalább ennyire örültem az autónak... Érdekes, nálunk nem volt családlátogatás Noémiéknél, és Ádám óvónénijei sem emlegették. A tegezödés szerintem nagyon jó, Noémiéknél is tegezzük az óvónöket, ÁDáméknál viszont nem. Teljesen máshogy is viszonyulunk egymáshoz. A mi ovinkban is tegezzük egymást az anyukákkal.

Gumicukor!
Közjegyzö Kép. Nálatok hogy volt? Mert amikor mi írtuk alá, ott elöttünk olvasták fel a közjegyzö meg az OTP képviselöje, mindent elmagyaráztak, és kétszer is javítottak benne, mert már a Fészekrakó szerint szövegezték, de ránk még a másik jogszabályok vonatkoztak. És jó 1 héttel a kitüzött idöpont elött megkaptuk a szerzödés szövegét, átrághattuk magunkat rajta, és annyit kérdeztünk, amennyit akartunk (jó sokat Kép).

Na, megyek, mert végre süt a nap, már lejárt a mosógép, teregetnem kell...

Panda

panda
Halásztelek

Panda
Persze mi is választhattunk, hogy felolvassák, vagy mi olvassuk. de ott olvastuk, egy csomó mindent megjelöltünk, így kérdeztünk is egy csomót. a közjegyző tök rendes volt, de az otp-s nő az a tipikus első munkahelyemen rohadok meg nőci volt, aki csak azt tudja, amit ő csinál, és ha már másról an szó akkor fogalma sincs dolgokról. így kértük telefonáljon utána, szerencsáre megtette. ja, meg ami poén volt, hogy míg olvatuk a szerződést, a férjem hátamögött volt lerakva a nő táskája, a nő odaáll és paprzacsiból nekünk hátat fordítva zabált vmi pogácsát. hát majdnem felröhötem, ahogy zugevett előttünk... Kép nem tudom, miért nem ment át addig a másik szobába, a közjegyzőket amúgy is ismeri, ott nyugodtan ehetett volna Kép
nekünk is jó lett volna, ah elküldik előre, mi lesz a szerződésben. bár igazából ha elküldték volna, akkor sem tudtunk volna sok mindent változtatni benne, a bank a csúcsragadozó, mindenki más alárendelt adós szerepkörben Kép
na, de nem ez a lényeg, hanem, hogy rendben van minden, lesz szép új lakásunk, és hamarosan költözhetünk KépKépKép

Halacska
Nagyon jó ez a jel!!! látod látod, a lányod már felszívott valamit a magzatvizen kívül a pocidban!! Kép Tudta, hogy Halacska volt. gondolom ezért borsóztál Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Most olvasom, hogy ti taliztatok?!
Láthatunk képeket?Kép

Gumicukor
Már látni az alagút végét!Kép Végül milyen bútoraitok lesznek?

Igen azért rázott ki a hideg, mert a pocakomban is Halacskának neveztem és pont azt húzta és nem pl. a körtét. Mondjuk állatimádó is, annak is betudhatom ha akarom. A körtét meg kiválasztotta a kis barátnőjének, aki decemberben vagy januárban csatlakozik a csopihoz, hogy majd ő odaadja neki. Aztán megmagyaráztuk, hogy Enikő majd választ magánakKép

Milyen homeós szedtél a mostani nyavajádra?

Panda
Kicsit furi volt a tegezés de a családlátogatás eloszlatta kételyeimet. Nekem nagy a kontraszt a munkahelyi stílus és az otthon nyugodt környezet között.

Nyuszika
Nem mosnak fogat a kiscsoportosok???? Mikor azt halljuk úton útfélen, hogy ha a csecsemőnek kint van egy foga már akkor mosni kell, szoktatni a fogkeféhez? Lehet, hogy a fogkrém lenyelésétől félnek? Én vinnék a helyedben kefét és mondanám, hogy Emike márpedig szokott és szeret fogatmosni és kérném őket, hogy ott is mosson.

csereszney jel--kedves sztemKép

Zita
Fogadd őszinte részvétemet a nagyid halála miatt!

Csics
Annám nem lett rosszcsontabb.Kép Eleven mint volt de sokkal kooperativabb, okosabb.Kép Remélem az ovi nem viszi el más irányba, és csak minimális "nemkívánatos" dolgot hoz majd haza.

Zsuzsa
Gyerkők cuki! Elődnek boldog szülit kívánunk utólag is. A többit majd személyesen!

Kataa
Tali?

Kryss
Esküvőhöz gratula! Képeket kérünk majd, gyerkőkről is!

Most ennyi.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska

Hat nezett is vissza meglepetten az ovono, mikor megkerdeztem, hogy miert nem mosnak fogat a kicsik. De erdemleges valaszt nem adott. Elmondtam, hogy az en lanyom reggel-este mossa es nem szeretnem, ha az ovibol meg az jonne le, hogy nem kell mosni. Ugyhogy az lesz, hogy reggel indulas elott megmossa, lehet itthon megreggeliztetem. Csak az a baj, hogy ott bent is fog reggelizni, mar csak a tobbiek kedveert is.
Amugy nem mondanam, hogy nagyon szeret fogat mosni.Kép
Figyu, ha nem kell az ovis zsak en megveszem toled!!!! ANnal kevesebbet kell varrnom.KépMerre is dolgozol?

Nalunk sem tegeztuk az ovoneniket,csak az anyukak egymast.Rogton ossze is haverkodtam eggyel, egy Botond nevu kisfiu anyukajaval, egy napon fogunk kezdeni.Kép A nagyobbik gyereke most fejezte be az elso osztalyt es abba az oviba jart o is.
AMugy az ovi a Montessori elven mukodik, nagy hangsulyt fektetnek az egyeni kreativitasra, meg a muveszetekre. Ami nagyon jo. Egy meset "tanulnak" 2 hetig, ez azt jelenti, hogy tobbszor elolvassak, majd tobbszor el is jatsszak a gyerekek. Ez is jol hangzik, csak ez az anyuka meselte, hogy a lanya neha mar bazira unta a meset a 2. het vegere. Meglatjuk.Kép

Zsuzsa

Elodnek en is Boldog szulinapot kivanok!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika

Nem adnám el mert egy lakótelepi barátnőm varrta, akik feljárnak hozzánk. Már mondtam neki, hogy az oviba mégsem kell de majd otthon felhasználjuk vminek, így nem szeretnék sértődést ha feljönne és nem látná. Egyébként szép lett nagyon. A babaszobán láttam, hogy árulnak nem is drágán.

Egyébként a MOM parkban dolgozom, ahol KataaKép

Montessori jól hangzik. Mi is kreativ ovinénit választottunk, aki nagyon sokat kézimunkázik (érts alatta mindent) a gyerekekkel. Én meg ugye nem, így megadjuk az esélyt másra is a lovaglás mellett. Tegnap én is végigsimogattam a lovakatKép Lányom bátrabb mint én, hiába lovagoltam régen.

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska
még nem kristályosodott ki minden bútor, kanapé, szőnyeg már tuti a nappaliba, Daninak a mostanit visszük át, meg új szőnyeget kap, a többi meg a pénztárcánktól függ, apránként. ja a konyha juharszínű lesz, melegzöld munkalappal.

nyuszi
nálunk kértek fogkefét fogkrémet, de jó, hogy kiálltál Emi fogai mellett. a barinőm fogorvos, és ő mondta, hogy a 3 évesek fogai még szépek, és utána kezdődnek a gondok. ezért fontos, hogy figyelje továbbra is a szülő. nem is a csoki a gond, mert az kioldja a nyál, persze azért az is károsítja a fogakat hosszú távon, de a morzsás jellegű dolgok, kenyér, kekszek beragadnak a fog pici réseibe és ott bomlanak és kezdődik a lyukadás. Dani még nem mos teljesen önállóan fogat, kicsit kell még utána igazítani, remélem az oviban azért ott sem fogják teljesen rájuk hagyni. az biztos, hogy ovifogászatra a brinőmtől kapunk felmentést, mert én hozzá fogom vinni Danit. régóta ismeri, már nézegette a fogait is, amikor nekem tömtek, a pároma tis látta már Dani, ahogy cisnálja a barinőm a fogát, szóval ott tuti nem fél, hanem otthon van, meg szereti a csajszit. meg igazából az tart vissza, hogy a szülő tudta nélkül bolygathatnak meg valamit, mint anno nekünk az iskolafogászaton és jönneka rossz élmények. meg annyi gyereket ellátni nem lehet olyan rövid idő alatt, és a jó fogorvosmunkához alaposság kell, nem futószalag.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halacska
Tegyél fel képet a zsákról! én most keresztszemezem rá a Toy Story figurát, aztán meg majd a nevet és a jelet. lehet kiakad az óvónő, hogy űrhajós figura van a zsákon, meg a miénk farmeranyagból lesz.

Zsoké Panni Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,

En is eltuntem kicsit(magamhoz kepestKép ,annyi minden van egy napra,meg most a meloban is van mit csinalnom,nem ugy mint a nyari szezonbanKép
Vettunk tujakat a terszra meg orokzoldeket a ladakba,mar a nyari viragaim felmondtak ugyhogy mar oszre rendezkedek beKép
Alexet is megvsieli ez a sok front,ma is hisztizett reggel egy jo nagyot.Meg jo hogy csak havonta egyszer csinalja,de akkor belead mindentKépEl is kestem vagy fel orat...

Judy
Gergo jobban van mar???En benne vagyok taliban nalatok,ugyis logok meg egyelKépKépTalan lesz egy jo kis venasszonyok nyaraKép

Gumicukor
Jo elkapott titeket is a betegseg.Hat OTP ugyben nem semmi,mi is megkaptuk elore a szerzodest,ugyvedunk atnezte,megcsillagozta mit kell kerdezniKépPersze valtoztatni nem nagyon lehetett...

Gomb
Gyere gyakrabban,mi ujsi veletek???Belaktatok mar a hazat?Kistesora gyurasKép

Nyuszi
27?Az jo osk,en mega 25-tol is tartok,a bolcsiben 11-n vannak ez olyan barati szamKép
Szombati tali reszemrol nagyon is ok barholKép
Alex mindig reggelizik otthon,en ne engednem el ehen,aztan fogat mos.persze ott is reggelizik,de a bocsiben csak ebed utan mosnak fogat.de ez is valamiKép

Halacska
Hat ez a jel szuperKépHiaba na tudtok ti csajokKép
Bocsesz de nincs idom mostansag talizni.Holnap meg rovid napos vagyok,azert nemKép

Parazita
Hat Solymi ilyen,de fel fogja magat talalni hamar nem leszel ottKép

En most nagy szervezkedesben vagyok,a kozepiskolai koleszban 10-en(5 fiu es 5lany)nagyon joban voltunk,es most mindenki osszejon egy talira jovo heten,mindekit megtalaltunk a netenKépugy varom van akit mar 10 eve nem lattamKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor

nem írtál a homeós cuccról. Képet igyekszem majd.
BuzzKép

A zsokék olllan rövidlábúakKép Remélem Pancsié hosszabb leszKép

Kataa
csörögsz ha vagy? Én próbálok nem lenni jövő csüt és péntek mert szoktatok az oviba. Holnap nekem jó ebédidőben mert nem megyek gymbe.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?