Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!

Majd érdekelne nagyon, hogy mit mond a másik orvos. Máshol nem fáj?

Tényleg Vica! Állás?

Betti
betti73

Betti, nem csak a baloldali petefészkem szúr, meg középen a méhem. Úgykülönben minden ok, csak mindig azt hiszem hogy meg fog jönni pár percen belül.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

A táblák:

Kép

Kép

És ma már tényleg fogok írni is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni! Ez tényleg nem jó!!! Pláne, hogy nagyon fáj.

Kata!
Köszi a táblát és várunk nagyon! Kép

Betti
betti73

Betti, igazából ha tudnám, hogy mitől van nem lenne semmi gond. Szóval elviselhető. Csak idegesítő.

Kata, hisszük ha látjuk.

Kép

Kép
vkhajni

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök, hogy megvan-e az állás. Hát kissé elszontyolodtam, mert azt igérték, hogy tegnap biztosan felhívnak, hogy mi lett a döntés, de eddig nem jött a várva várt hívás.Kép
Ha annyira kellenék nekik biztos szóltak volna...
Na jó, nem negatívkodok, abban bízom, hogy még nem döntöttek. Majd lehet, hogy most telefonálok.
Tegnap jött egy másik lehetőség is, de az messze van és 2x kellene átszállnom, ha busszal járnék. Elég gáz.

Hajni!
Ez már elég komolynak tűnik, hogy egész hónapban fáj a pocid. Én nem várnék a rákszűrésig.
Nem szabad az ilyennel játszani, Hajni!

Móni!
Eszedbe ne jussanak ilyen hülyeségek, hogy nem lesz részed több UH képben! Irgum-burgum! Nem megmondtam, hogy lesz???
Nálunk van erre egy szólás: "Amit mögmondtam, azt mögmondtam, a lú a Bandié lösz!"Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Telefonáltam: most folyik az igazgatói-ülés...

Jujj, de izgulok!!!!!!!!!!!!!!!

Kérlek, szorítsatok!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Most nagyon el vagyok szontyolódva. A párom most utazott el, csütörtök éjjel jön haza. Ez majdnem minden héten így volt, de eddig ugye én is jártam dolgozni, meg munka után mindig csináltam programot magamnak, most meg itthon kell feküdnöm. Kép Be fogok kattanni itt a 3 nap alatt.

Tegnap a háziorvosom nagyon lebaszott, hogy miért nem jöttem korábban, jövő hét kedden kell vissza mennem, nem is adta oda a táppénzes papírt. Valami vírusos fertőzésem van, attól köhögök, azt mondta, hogy nem túl súlyos, de ilyenkor jobb pihenni. S felírt penicilint, azt állítólag ilyenkor is nyugodtan lehet szedni. Lányok, Ti beszédnétek? Ma vagyok a 6. héten, olyan durva most, hogy antibiotikumot szedjek egy kis köhögésre. Tegnap este inhaláltam, meg öblögettem sós kamillával, máris jobb volt éjszaka.
Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi legyen.

Maminti Kép nagy gratula!! A dokim nekem azt mondta a telefonba, hogy a 7. héten menjek uh-ra, akkora lesz biztosan szívhang.

Olyan jó volt látni a sok babás képet! Andi, Inci örülök, hogy szépen fejlődnek a kisfiúk!
Andi mi volt a baj a terhességed elején?

Lola, nagyon meglepődtem azon amit írtál a terhességi vitaminokról, bár én is úgy gondoltam, hogy nem fogok szedni. De most a háziorvos szerint a betegség alatt muszáj, mert ilyenkor amúgy is vitaminhiány van a szervezetben.
Hát én teszt nélkül is nagyon érzem a terhességet: émelygés, fáradtság, mellfeszülés. S ami a legdurvább: rá se tudok nézni az édességre meg a kávéra, pedig ezek nélkül én nem nagyon voltam meg. És mindig húst akar a Baba, én nagyon kevés husit ettem, heti kétszer kb. Ez most napi kettő... Kép
Tegnap a párom végre szólt a Babához, mikor fintorogtam, míg ő főzte a kakaót -amit eddig én is imádtam-. Bekiabált a pocimba, hogy a kakaó igenis jó, ne csináld már! Kép
Szeptember 1-én megyünk orvoshoz, már nagyon izgulok!
Te mikor mész legközelebb? Lassan a 2. trimeszterbe lépsz olyan fura, pedig csak most csináltad azt a rakás tesztet. Kép A férjed hogy áll a Babátokhoz meg a terhességedhez?

Szelivi én is úgy tervezem, hogy közben fogom csinálni az egyetemet. Remélem számíthatok az egész család segítségére, a suli meg 2 villamosmegállóra van. Kíváncsi vagyok fog-e nekünk menni a nagy elhatározás. Kép

Hajni, szerintem, ha már elmész orvoshoz vizsgáltasd ki magad. (Legalább egy vérvételt kérj) Látod mi is évekig próbálkozhattunk volna eredménytelenül, így meg pár hét brómó-szedés után máris sikerrel jártam.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Vica!!!

Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!! Kép

Hajni!
Ezért kellene orvoshoz menni, hogy tudd mitől van.

Betti
betti73

Zafír!
Tegnap én is rákérdeztem a dokinéninél a gyógyszer szedésre, és azt mondta, hogy penicilin tartalmú gyógyszereket be lehet szedni. Meg algopirint meg rubophent.

Hajni!
Szerintem is menj el orvoshoz! Jobb félni, mint megijedni...

Vica!
Drukk-drukk!Kép

Kép
Kép
maminti81

Jól van, el fogok menni dokihoz, már keresem is a megfelelőt. Most írtam a Tatabányais lányoknak, hogy van e ötletük. Így már OK? Különben annyira mondjátok a dokit hogy el is múlt a fájás KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Szép jó napot mindenkinek!
Itt jó az idő, süt a nap.

Az én étvágyam nem változott sokat. Bár simán elvagyok mostanában édesség nélkül. Ma reggel azért beépítettem a pociba két gyümölcsös joghurtot. Egyáltalán nem vagyok kívánós. A szagokat most már kb úgy érzem mint más normális ember. Eddig nagyon rossz volt a szaglásom és az ízlelésem is.

Én igyekszem nem szedni semilyen gyógyszert. Bár a múltkor annyira fájt a fejem, hogy egy negyed Panadol pezsgőtablettát megittam.

Menstruációs fájdalmakra a hétvégén olvastam anyósnak valami gyógynövényes könyvét. Sajnos nem emlékszem mi volt a címe és a dudva nevét sem tudom, amit ki kell főzni. Viszont lányok arra emlékszem, hogy pl a cickafarkot terhesség alatt egyáltalán nem szabad innni. Szerintem ezért lehet csak pé-ig inni.

Vica!
Írj az állásról, mi lett vele. És arról is, hogy mit kell majd csinálni.

Maminti
Az én párom se nagyon fogta fel, de négy hét múlva már ő is jön velem és megnézi a babát. Szerintem a Te párodnak is ez kellene. De most még pici a baba, lehet, hogy ha látja se fogja fel. Az én párom azt mondta, hogy majd csak akkor fogja fel a dolgot, amikor már akkora pocim lesz, hogy nem tudok menni. Szerintem nem igazán van tisztában a dolgokkal, de majd rájön.

Na eldugulok, kihasználom a ráérős időmet és elmegyek Ikeába nézelődni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nnnna, most akkor elkezdek írni! Kép (Figyelj Hajni!!! Kép)
Nem tudom, mikor fogom befejezni, de nem is annyira lényeges. Kép

Beuka,
Sajnos nekem mostanság csak az a pénteki nap jutott szabira. Kép Nem tudom, mikor fogok tudni esetleg még egy hosszabbat - 1 hét - kivenni.) Tényleg elég gázos ez a helyzet, csak sok dolgot nem tudok tenni. Kép Így aztán húzom az igát! Kép

CsAnita,
Kár, hogy nem tudtál a dokihoz menni! Kép De drukkolok holnapra! Kép

SzeLivi,
Örülök, hogy minden OK, a babátokkal! KépKépKép

Móni,
Felénk is ilyen idióta idő volt 7végén! Kép 7 ágra sütött a nap, 10 km-rel messzebb meg szakadt az eső. Kép

Kamilla,
Sajnálom, hogy veszekedtetek! Kép

Vica,
Igazából nemigen tudok táppénzre sem menni, mert az én háziorvosom nem az a kiírós fajta. KépKép Igaz, nem is tudom, hogy kell az ilyet kérni (?!), mert én még sosem csináltam ilyet. Kép Ez ciki?! Kép

SzeLivi,
Azért nem semmi nálatok is a vezetőség! Kép

Lola,
Nem a tábla a rossz, hanem SzeLivi ciklusai voltak azok! Kép

KEditke,
Ne idegeskedj! Hiszen azzal nem segítesz senkinek! Próbáld meg lesz.rni az egészet! Kép (Tudom, hogy nem könnyű, mert mostanság néha én is nagyon felhúzom magam a paraszt dolgokon, de aztán végiggondolom, h ezzel csak a saját egészségemnek ártok, akkor meg mi a fene értelme?! Kép Így aztán próbálok uralkodni magamon és az indulataimon! Kép)

Lara, Móni,
Éljenek a ciszták, amik elhagytak Benneteket! KépKép

Nolina,
Örülök, hogy azért néha benézel! Kép Magadról semmi?!

Zafír,
Gyógyulj! Gyógyulj! Kép

Beuka,
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi 'nyaralásotok'! Kép
És jó, hogy sikerült éjszakára kettesben maradnotok! KépKép

Móni,
A spermaszám az változhat vmitől? Vagy az hogy lehet, hogy eddig jó volt, most meg nem?! Én ezt nem értem. Vagy lehet, hogy eddig is ennyi volt a férjednek? Mert ha ez utóbbi, szerintem akkor nincs min aggódni, hiszen az a kevés is tud babát 'csinálni'! Kép Szerintem is hinni kell a csodákban (mert véletlenek nincsenek Kép)! Kép

Zsu,
Tök jó lehetett a házassági évfordulótok! Kép És Te mivel lepted meg a férjed?! Kép
Milyen helyekre adtad be a jelentkezésedet? Kép

Betti,
Látod, milyen gyorsan eltelt az idő, amit távol töltött Tőled a Párod?! Kép

Gyöngyi,
Neked továbbra is mennek a drukkjaim! Kép ++++++++++++++++++++++

Zsu,
Szerintem nyugodtan állítsd le a kolléganődet! Kép Van, akinek egyáltalán nincsen hányingere, van, akinek az EGÉSZ terhesség alatt (ismerek ilyet is). Ez persze a 2 véglet. Kép Ezek között bármi normális!!! Kép

SzAndi,
Kép Ééééédes a kismanótok! Kép Köszi, hogy megmutattad nekünk! Kép És hogy fogják hívni? Kép

Incike,
Marci is nagyon-nagyon formás kissrác! Kép Köszi a 'sorozatképeket'! Kép

Maminti,
Örülök, hogy a Te pocaklakóddal is minden OK! Kép

Vica,
Örülök a pozitív hozzáállásodnak! Kép És mennek a drukkok állás-ügyben! Kép +++++++++++++++

Hajni,
Ezekkel a fájdalmakkal tényleg nem kellene játszani! Szerintem is nézesd meg dokival!

Zafír,
Ne kenődj el! Kép Gondolj a pocaklakódra és rögtön jobb kedved lesz! A 3 nap meg sitty-sutty eltelik! Kép

Nnnna, asszem, mindenkinek írtam mindenre! KépKépKép

Jajjj, csajok, nem is tudtam, hogy tegnaptól már újra van BK! Kép De örültem neki és vacsi közben meg is néztem! Kép

Zebrás/gólyás Kép csajok!
Ha úgy gondoljátok, szóljatok és átteszlek Benneteket a másik táblába! (az előbb úgyis szépítettem rajta egy kicsit - de ezt majd csak holnap fogjátok látni! Kép).

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Nem panaszkodhattok, tetemes mennyiséget sikerült bepötyögnöm! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, ezt már szeretem. De valahogy magadról nem sokat írtál.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni!
Irány a doki! Nem szabad játszani! Nekem a petevezeték tágulat csinálta a pocakfájást!!! Mindig!!!! Igaz gyogyi nincs rá, csak fájdalomcsill., ami elég erős. nekem ciklus elején nincs, végén meg sokszor előjön, az orvosom sem tudja miért.

Vica!
Köszi, hogy jókedvre serítettél. Iylen jókedvem lett: KépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kata!
nem tudni, hogy mitől van, azt meg uyge lehetetlenség kideríteni, hogy akkor emnnyi volt. Így marad a bizakodás, és a vitaminok. 2 hónap múlva kontroll. Akkor okosabbak leszünk.

De ha hiszitek, ha nem, legeslegbelül azt érzem, mindezek ellenére, hogy fogok én még szülni!!! KépKépKépKép Nem tudom megmagyarázni ezt az érzést, ott van nagyon mélyen, és hiába reménytelennek tűnő a helyzet, bennem akkor is ez megvan. Talán Vica boszi érti miről beszélek. KépKépKépKép

moni

Hűha, miért nem törte meg a soraimat? Úgy kihúzta az egészet...

moni

Kata!
Én leptem meg semmivel sem. Végül is közösen fizettünk mindent , -mivel közös kasszán vagyunk.
Egy logisztikus állást és egy szállítmányozót pályáztam meg, jaj, fel is kell hívnom apámat mert ő ismeri a nőt akinél jelentkezni kell.KépKép
A leány aki terhes, már mindenki agyára megy, ő ugy fogja fel a terhességet mint egy betegséget!
40 km-t utazik orvoshoz 2 hetente... tök sznob.Kép

Vica!állás ügyben mi a helyzet??Kép

zsuzska80
Szombathely

Kata!

Ez igen! Kép Szép sokat írtál, csak magadról nem.

Betti
betti73

Jóvanna! Kép
Így is 2 A4-es oldalt írtam tele a word-ben! KépKép

Szóval mi otthon voltunk Anyáéknál 7végén! Kép Nagyon jó volt, rengeteget vezettem ( a pasimnál nem volt Nála a jogsija Kép)!

Szombaton voltak nálunk a barátaim, aztán voltunk egy 'lájtosat' bulizni is! Kép

Vasárnap meg jöttünk vissza és mentünk még meccsre! Kép

Tegnap meg megnéztük a plakátkiállítást (addigra szerencsére már nem esett az eső... Kép).

Más asszem, most nem jut eszembe magamról... KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok! Rég írtam. Ez a hónap a teljes elvonatkoztatásé. Bár ez így nem teljesen igaz, mert sokat gondolok a témára, de nem érdekel, hogy mikor van pé és az se, hogy hányadik ciklusnapon vagyok. Dokihoz se tudok menni, mert szept 5-ig szabin van úgyhogy ez most egy meglepetés hónap lesz.
Már nem veszekszünk, de igazából nem is beszéltük meg, hogy mi volt csak úgy túlléptünk rajta és most olyan mint régen. Hát ez is valami.

Betti és Keditke. Drukkolok nektek. (Többieknek is, de most ők jönnek, ha jól láttam a táblát)

Vica neked meg az állás miatt. Figyeld meg most fog összejönni a babó, mikor tök máson jár az eszed!

Kép

Kép
kamilla306

Szelivi!
Mit vettél az IKEA-ban? Nagyon szeretek ott nézelödni!Kép
Én most kezdek szagokra érzékeny lenni. Tegnap kifordultam a konyhából, amikor a párom megmelegítette a husit...

Vica!
Állás?

Kata!
Jó lehetett a hétvége! Legalább egy kis kikapcsolódás a nagy hajtásban!
Országomat egy meccsért?Kép
Hogy tetszett a plakátkiállítás? Nekem jobban, mint a tavalyi!

Kép
Kép
maminti81

Hát még mindig nincs hír az állásról!!!Kép
Mikor délelőtt telefonáltam, akkor ugye folyt az igazgatói-ülés, és azt mondta a titkárnő, hogy másfél óra múlva telefonáljak. De ekkor meg ebédidő volt-mondom akkor nem zavarom őket. Most meg mikor megint hívtam, már nincs bent az igazgatónéni. Olyan béna az a titkárnő, semmi értelmeset nem tudott kinyögni, azt mondta, holnap reggel 8-kor érdeklődjek. Hát addig megesz a fene.Kép (Jó, tudom, én is béna voltam, délben is meg kellett volna próbálnom, de nekem ezt még gyerekkoromban a fejembe vésték, hogy reggel 8 előtt, délben és este 8 után nem telefonálunk sehova!-vagy rosszul tudom?)
Nem baj, legalább van min rágódni.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!

Örülök, hogy jól telt a hétvége. Kell egy kis kikapcsolódás a szürke hétköznapok után.

Móni!

Pozitív hozzáállás!!! Ez igen! Tuti, hogy lesz még babád. Kép

Zsuzska!

A leányzó mintha kicsit túllihegné a dolgot. Talán ő az első terhes nő a világon?? Kép

Kamilla!

Örülök, hogy rendben van minden, de talán jobb lett volna higgadtan végigbeszélni mindent a pároddal. Köszi a drukkot, pár nap múlva kiderül minden. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Betti drukkolok neked én is.
Andi,Incike
Nagyon édesek a babáitok.
Zafír
Itt vagy? Megírnád az emil címed küldenék valamit neked.

Kép
Kép
bgyöngyi

Maminti,
Nekem összességében jobban tetszett a tavalyi plakátkiállítás (vagy azok közül már nem emlékszem azokra, amik nem tetszettek Kép). De nekem most úgy tűnt, hogy tavaly kevesebb nem tetszett, mint most.
Meg a kicsi (álló) plakátoknál egy kicsit idegesítő volt ott álldogálni, hogy mikor 'lapoz' már a gép. És volt, amelyik nem is volt lapozós (mi meg persze álltunk ott egy darabig rendületlenül... KépKép
Óóóóó, meccsre mi bármikor, bárhova képesek vagyunk elmenni! Kép

Amúgy tényleg fura, mert nem aludtam sokat hétvégén (sőt...), mégis pihentebb vagyok, mint szoktam. Kép

Vica,
Én reggel és este 9-et tudok. Kép
De ezen nem múlik! Kép
Igazából én délben nem szoktam zavartatni magam, hiszen egyrészt én sem délben szoktam ebédelni, másrészt amikor vki ebédszünetet tart (pl. hivatalok), akkor úgysem veszik fel a telefont! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti!

Az Ikeában konzervnyitót vettem, de sajnos nem volt olyan mint régen. Meg potpourrit, meg cserepes fikuszt, meg kavicsot a "sziklakertembe", meg zacskózáró csipeszt.
Láttam babakádat belül csúszásgátlóval 1990 Ft-ért, ha jól emlékszem. Szép áttetsző kék színe van.

Kata!
Én szeretnék átkerülni a másik táblába, ha lehet.
Mondok hozzá adatokat ömlesztve. 1. baba lesz, a 8. hétben vagyok (a múlt héten elvégre 7-ben voltam), elvileg április 10-re vagyok kiírva. 25 éves vagyok, 2004. augusztus óta kísérletezünk, Budapesten lakom. Azt hiszem ennyi elég.

Maminti te nem jössz át a másik táblába?

Kép
szelivi

Szelivi!
Még nem mennék át a másik táblába. Igazából tartok kicsit attól, hogy baj lehet. Mostanában több vetélésröl is hallottamKép

Kép
Kép
maminti81

SzeLivi,
OK, átraklak! Kép
Próbáltam kiszámolni, hogy hány hét + napos vagy, de nem nagyon sikerült... Kép Találtam egy normálisabb kalkulátort, ahol be lehet írni, hogy hány napos a ciklusod, + hány éves vagy, de azzal sem sikerült (igaz, ott a max. ciklushossz 35 nap... Kép). Szóval én arra jutottam, hogy most vagy 7+1. De ez nem 100 %! Kép Elfogadod?! KépKép (Ja, ezt úgy számoltam, hogy az április 10-ből kivontam a 280 napot! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Hát igen nagy felüdülés számomra és persze Móni számára is az, hogy elhagyott a cisztánk.

Azt mondta az egyik barinőm, lehet, hogy a köv. hónap babás lesz. Azt is mondta, hogy ne növesszek cisztát. Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

Kata, annyira jó, hogy mindenkinek írtál vmit, így gyorsan képben lettem a fontos dolgokkal. Kitartás a sok munkához. Egy kérdés: Nem tudom hogy perpill. a babaprojekttel hogy álltok? Gumi? Vagy néha semmi se? Pottyants le légyszi, ma 2. cn,VicaKépegyütt izgulunk majd? Szorítok az álláshoz!
Zafír, gyógyulj meg gyorsan. Gondolom tudod, de írom,hogy sok tea meg C vitamin!!! Sokat segít. Amíg beteg vagy, akár 500-1000 mg is mehet, afölösleget kipis-pis. Én a Calcium sandoz+c vit.t szoktam,ha beteg vagyok.
Inci, Andi, nagyon aranyosak a kissrácok! Gratulálok!

Reggel visszaolvastam, de írni nem tudtam már. Holnapután megyek csavarogni Pestre a bátyámékkal, ma este meg ügyeletes vagyok.
puszi
nolina

Hajni, már nem tudom, hanyadik naptól is vannak ilyen fura érzéseid?
Gyöngyi, nagyon szorítok! Pénteken tesztelsz? Simán lehetnek tüneteid szerintem. Hogy vagy most?
Lara,örülök, hogy a ciszta eltávozott. Tök jó, hogy nem kell miatta aggódni. Azt lehet tudni, mitől lett? Clostit szedtél?
Zafír, hogy kellett szedni a bromót? Minden nap egyet, de az elején lassan kellett felépíteni, nem? Pl. negyed-fél, pár nap múlva több? Hány napig szedted? Végig a ciklusban?Volt vérvétel azóta,hogy szedted?
nolina

Nolina!

Nem szedek semmit se az Eleviten kivül. Nem kérdeztem a dokit. Szerintem azért alakul ki a ciszta, mert nem tud megrepedni a tüsző. Nem?

Kép
lara26

Szia Nolina!
Köszi a drukkot. Igen pénteken tesztelek. Köszi jól vagyok. Igaz tegnap este olyan fura volt a közérzetem meg olyan hányinger féle.
De majd kiderül.
De látom te is a finisben vagy.

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi

Kellemes fura közérzetet kivánok egy elegáns + tesztel kisérve!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Sziasztok!!
Nézzétek, mit találtam:
Alhasi fájdalmak:
Heves nyomás és könnyű görcsök, amelyektől sok nő szenved a vérzés első napjaiban. Egy különleges hormon túltermelése váltja ki, amely a peteérést befolyásolja. A könnyű fájdalom masszírozással enyhíthető. Erősebb kínok esetén orvoshoz kell fordulni.

A gyógyításhoz helyezkedjünk el kényelmesen a heverőn. Tegyük kezünket hasunkra, hogy a hüvelykujjak a bordákat érintsék. Nyomjuk a hasfalát, majd pedig lazítsuk el. Tízszer ismételjük meg a gyakorlatot. Pihenésképpen: körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a hasat.

Ki kell próbálni"lehet",hogy használKép.
Csajok bocsi most nem tudok sokat irni,a höm még fennt van (addig van remény,de nem élem bele magam mert a multkor is nagyot csalodtam Kép)
Hol van a " sok zebraesö?"Nolina sajnálomKép,de új hóna új remények!Fel a fejjel!Sziasztok!
Megyek tusolni,aztán bekészülük a tv elé várom ,hogy a Barátok közt kezdödjön Kép Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Kata!
Nekem jó úgy is ha csak a hetet írod. Szerintem a finisben úgysem számítanak már a napok. Én két héttel korábban születtem, mint papíron kellett volna, a tesóm másfél hónappal jött korábban.

Maminti!
Ilyesmire nem szabad gondolni, hogy elmehet a baba. Én is sokat gondoltam rá, de aztán megbeszéltem a babával, hogy apa és anya nagyon szereti, és maradjon, tartson ki végig. De én is majd a vérvizsgálat után nyugszom meg igazán.

Kép
szelivi

Kép

kÜLDTEM EGY SZÉP KÉPET,HOGY SZEBB NAPUNK LEGYENKép!!!
MOST MÁR TÉNYLEG MEGYEK Kép
PUSZ!!!!!
Vendég

Nolina
Bocsi, most látom hogy sajna megjött neked. Valahogy átsiklottam felette. De új hónap....

Kép
Kép
bgyöngyi

Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
InciKép

Kép
Kép
incike

Keditke! Olvastam amit írtál. Azt írtad, hogy a mensi első napján a görcsöket valami hormon okozza, ami a peteérést befolyásolja. Ez most mit jelent? Nekem nagyon görcsöl első nap. Akkor ez most jó vagy nagyon nem?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Zafír!
Hogy vagy?

Vica!
Munka?

Kamilla!
Én is mindig megpusztultam a fájdalomtól az elsö 3 napban, gyógyszerek sem segítettek sokat. Mégis összejöttKép Én nem hallottam még ezekröl a hormonokról, de nem hiszem, hogy befolyásolnák a termékenységet!

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt Lányok!

Leesett a hőm, a 3 napig tartó mellfeszülés mára elmúlt!Kép Gondolom hamarosan megjön, bár hasilag semmit sem érzek, pedig szoktam. Hamár jön, akkor jöjjön minél előbb, hogy hamarabb kezdődjön a köv. hónap. Kép

Betti
betti73

Vica!

Állás? Van már valami? DRUKK!

Betti
betti73

Hát igen. Fura lenne, mert akkor már biztos említésre került volna korábban. Nekem a doki nem mondott semmit a görcsökre még anno, csak felírt egy görcsoldót, amivel úgy ahogy át tudom vészelni az első napot.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Nolina, én is Kép, a megjövés miatt. Ezeket az idióta fájásokat kb a 10. naptól érzem. Aztán a 13. napon nagyon erősek voltak, gondolom akkor volt pém, aztán most visszaálltak, de időnként elég rendesen érzem őket.

Maminti, tényleg igaza van a lányoknak. Nem szabad rossz dolgokra gondolni. Ha végigizgulod a terhességed, akkor ki fogja kiélvezni. Szerintem inkább élvezd, mert nem sokszor adatik meg ilyen az ember életében.

Kép

Kép
vkhajni

Érdekes amit írtok. Nekem a doki a görcsökre fogigátlót írt fel. Szó nélkül. 15 éves koromban. Most is csak fájdalomcsillapítók segítenek. A két szokásos görcsoldó semmit nem ér szerintem. És mostanában nekem is két napig tart. Régen letudtam az elsővel és másnap már elviselhető volt gyógyszer nélkül. Most a második nap is kell bevennem, bár kicsit kevesebbet.

Kép

Kép
vkhajni

Szelivi, Hajni!
Igazatok van, én sem úgy gondoltam, hogy végig fogom izgulni az egész várandósságotKép Csak valahogy olyan érzésem van, hogy jobb nem elkapkodni a dolgokat. De persze örülök és várom már a következö UH-t és minden, Vele kapcsolatos dolgotKép

Kép
Kép
maminti81

Betti, neked is Kép, bár még semmi nem biztos. Tudod, te biztattál engem a múlt ciklusom végén, pedig nekem már meg is jött, sőt el is múlt akkor. Bizakodjál egy picikét.

Kép

Kép
vkhajni

Maminti, ez már tetszik Kép. Szerintem attól mert örülsz még nem kapkodsz el semmit. Nem lesz semmi gond, látod hány embernél nincs, miért pont nálad lenne?

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?