Sziasztok!
A mi gépünkre is vírus került, mire megjavították, a sarki telefon-kábeldobozt felgyújtotta egy barom, úgyhogy két napig telefon sem volt az utcában...
Dóra!
Gratulálok a bátorságodhoz!! Csak az első lépés nehéz a fogdoki felé... Jó nyaralást nektek!
Petra!
SZerintem is, ha normálisan, odafigyelve eszel, akkor nem kell azt a sok vitamint beszedni.. állítólag attól vannak az óriásbébik (meg az óriásmamik) az biztos, hogy én az élső 5 hónapig nem szedtem, egy dekát sem híztam, pedig a pocakom nagy volt, és minden ultrahangon mindent rendben találtak. Aztán elkezdtem szedni az Elevitet, 17 kiló csak úgy rámszaladt....
Milyen volt az esküvő?
Többiek, hol vagytok??
Csilla felvetésére válaszolva:
A mi esküvőnk 2001. május 26-án volt. Igazság szerint, már egy évvel azelőtt meg lett volna tartva, de a párom nem nyíregyi, és a leendő anyósom azt mondta, hogy márpedig ott lesz az esküvő náluk. Én meg aszontam, hogy éééén ráááérek férjhez menni, nem sürgős, kivárom míg úgy lesz, ahogy mi akarjuk...Szóval egy évvel később neki nem volt beleszólása, állítólag meg is jegyezte, hogy fájt neki, hogy csak mint vendég volt jelen...
120- an voltunk, én is utálom a vőfélyeket, de találtunk egy olyan kultúrált pacákot, aki normálisan levezényelte az egészet, anélkül, hogy mindenki a nászéjszakáról és a vőlegény paramétereiről lett volna tájékoztatva.... ha értitek mire gondolok...
Nah, megvárom, míg ti is írtok, mert elég sokra sikerült ez is...
Zs