...pár napja nem volt net
, ezért kértem meg Gabust, h írjon (köszi!!)
holnap megyek "nyaralni", így egy kis időre elköszönök tőletek.
35+2-öt töltötték be a babák és én még a körülményekhez és a "kis" hasamhoz (ma horzsoltam meg a pulttal; nem éreztem hol a végem) képest jól érzem magam. (persze van állandó pisilés meg nem alvás, meg már sehogy sem jó.... de ezt mindenki túlélte és én már csak a gyerekekre gondolok ilyenkor és nem is fáj semmi.
)
aranyosak, édesek a babák most nem térek ki egyesével.
Enikő legközelebb már mi is rakunk fel képeket
Gyöngyi
Milyen kenyérsütő gépet használtál?
Nehéz v könnyű volt tisztítani?
Eddig én is sütöttem kenyeret (nem géppel) de 3 gyerköc mellett nem lesz rá időm, így nagyon gondolkodok egy gépen.
Öblítő
Nálunk Dalma ekcémás, de szerencsére a nagyon enyhén.
Mi ezért öblítő helyett ecetet használunk. Az öblítő belemegy a ruhába és nem lehet kiöblíteni, ez irizálhatja a bőrét (ha érzékeny rá).
Az adagok: 20%-os ecet kb 1 evőkanál és hozzá 3 ek víz na ez az öblítő helyére. (persze nem méricskélem hanem kis pohárba öntök mindent és így bele a gépbe)
Nem lesz tavaszi virág illatú a ruha, de ecet szagú sem és környezetkímélő és bőrbarát.
már minden ruhát így "öblítek" a magunkét is.
Gabus
Lehet, h én vagyok túl félős, de inkább először a baráti, ismerős körben keresnék bébiszittert. szerencsére nálad bevált.
lehet, h ilyen jó segítséget én ismerős körben sem találnék. de jobban megbízom bennük. majd meglátjuk mi lesz, egyenlőre a nagyik segítenek aztán meglátom...
Moncsi
Ne izgulj! Én 35 hét után még itthon vagyok (még) és 2110-nél tartok már hetek óta. Persze feküdj és keveset mozogj!
És én állandóan mondtam a ygerekeknek, h szeptemberben szülünk és szépen növekedjenek bennem és közben simogattam a pocimon keresztül őket. tudom, h értették, érezték.
És Lilláról meg Judytról meg nem is tudom mit mondjak. Több hétig bent tartották a babókat Csoda amit csináltak!!!
Lilla
Neked a belső méhszáj is nyitva volt az utsó 3 hétben? Hogy volt ez nálad? Mennyi volt?
Mamik
A mérlegelés kell? Én legszívesebben kihagynám vagy felelőtlenség????
dALMÁT SEM MÉRLEGELTEM, AZÁNn kiderült, h keveset eszik és 2-3 hóban mérlegelés de megörültem úgy ficergett a mérlegen. volt h szopi után kevesebbet mutatott.
Kristin
Persze jöhetnek külön-külön is a fogak. Nálunk elég hamar jött 4 hónapos kora előtt. De valakinél meg 8 hónaposan jön. Nem jelent semmit.
Eszter
Gratula az ikrekhez
és köszönöm a biztató szavakat és a drukkolást.
pusz: Vikta
35+2
és 14,5hó