Helga
úgy örülök! Nagyon sokat pihenj, boldog pocakosodást kívánok neked!
Stella
neked már írtam egy-két helyre, ide is írok, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök nektek!
Boldog pocakosodást nektek!
Ne haragudjatok az offért, múlt héten betegszabin voltam, beállt a derekam.
Röviden a következő történt:
Hétfő: 1 db 17 mm tüsző, több kisebb, ezeket elfelejtettem, és 10 mm mnyh. a doki 7 nap 50 NE puregon mellé napi egy Orgalutrant írt fel szerdáig.
Kedd: már csak 25 NE Puregon + Org.
Szerda: 1 db 20 mm-es tüsz, mnyh 14 mm, a többi tüszőt már meg sem nézte, délelőtt Org. este 8-kor és 10-kor 1-1 decapeptyl.
Pénteken: reggel 8:30-kor leadta a párom a kiskatonáit, de csak 2-kor volt az inszem, olyan felfordulás volt a kórházban. ráadásul a szerdai UH után összeszedtem valami gombás fertőzést, az inszemen a doki azt mondta, hogy laktacid feminával irrigáljak, mást nem ír fel, mert veszélyeztetheti egy esetleges terhességet.
Vasárnap óta 3*1 utrot kapok hüvelybe.
Azért írtam le ilyen részletesen, mert szeretnék kérdezni.
1. Szerintetek nem volt késő az inszem? Nagyon izgultunk, hogy ne csússzunk le semmiről.
2. az inszem óta darabos barnás valami jön a hüvelyemből (elnézést a részletességért), olyan, mint mensikor szokott, de nem vérzik, csak olyan fura. Biztosan nem a fertőzés, mert az másmilyen, olyan, mintha a mnyh. válna le, csak nem vérzik. Eddig nem volt ilyen nekem, ez már a 4. inszem, és furcsa.
Szeptember 5-én lesz eredmény.
Trallala
nagyon szorítok az UH-hoz!!!!!!!!!