Panu
nem rugóztok (!) a tesóprojekten ? Én elég vizuális alkat vagyok...
A vitamin amit Nikinek akarok adni vitacolan névre hallgat. Azért írom, mert lehet hogy mást mondtam.
Tök jó így találkozni régi osztálytársakkal meg gyerekkori barátokkal. Az ember ilyenkor mindíg kicsit "elvarázsolódik", nem ? Legalábbis én igen.
Ha Lizi beszélni akar akkor fog is. Figyeld meg , egyik napról a másikra be nem áll majd a szája. Nikinek is annyira tetszik, hogy ő már tud mondani dolgokat. Van hogy magában fekszik valahol és beszélget. Aztán válaszol is magának és kezdi elölről.
Tündéri. Olyan jó nézni, hogy így okosodnak.
Fertődön ott volt a nagynéném a lánya , neki két lánya, én meg az én lányom + két lány kutya + két lány nagy macska és 5 mittudoménmilyen kismacska. Az igazi csaj buli volt.
Krisz
ez jó, hogy ilyen ügyesek vagytok a nagy ággyal és tényleg cselesen megoldottad. Nálunk sincs semmiféle reggeli nyugi. Én addig alszom, míg Niki nem ébreszt. Ez ma 8-kor volt, ami rettentően jól esett.
A jogsim védelmében mindent meg fogok tenni, mondtam apának is , hogy egyedülálló anyaként akarom magam feltüntetni, akit elhagyott a férje és egyedül kínlódik a gyerekkel. (ami jelenleg igaz is) Apa úgysem ide van bejelentve. De vlószínű még heteket várnom kell a papírra. Ami nem baj, mert addig is telik az idő és ha mégis elveszik, legalább apa itthon legyen már.
Szegény most megint beteg. Már éppen kijött a takonyból, erre most megint visszaesett. És ugye, ha egy férfi náthás, az egyenlő a világvégével.
Küldött Nikának egy csomagot és volt benne egy fürdőruci is. Íme :
Ez meg a legujabb kreálmányom:
Csajok !
Én megint próbálkozom...
Jövőhét kedd vagy szerda egy tali ??? Lehet nálunk is a szigeten, ha valami csoda folytán addig nem önti el az egész világot a víz. De nekem máshol is jó. Na ?????????
Brigi
Rád különösen kiváncsi vagyok, jó nagy pocakod lehet már. És neked azért nyilván egyre nehezebb utazni is. Egyáltalán tudsz még vezetni ? Hol voltatok a Balcsin ?
Zsuzsi
te el tudsz azért jönni, mert a fiad már isbe megy jövőhéttől ? Sikerült az olvasónapló ?
Bori
mikor vagy szab.napos jövőhéten ? Akarok menni anyósékhoz, összefuthatnánk a játszón
Kriszti
mi is akarunk tesót, de ez most pillanatnyilag kivitelezhetetlen
pedig már ideje lenne...
Ti mióta dolgoztok rajta?
A montázst már én is akartam kérdezni. Most akkor mi lesz ? És hogy álltok a bugyi-pelus témában ?
Dorki
Jaj, majd elfelejtettem. Anyukámnak nem tört el a bokája csak én vészmadárkodtam el a dolgot. De így is minimum két hét fekvés és utána sem fog futkosni egy jó ideig. Most jobban érzi magát, hogy tudja nincs törés, de még mindíg nagyon fáj neki.