<font color="0077aa">Zafír,
nem tudok betelni Veled és a jó híreddel. A torokfájással és egyéb nyavalyákkal vigyázz és jobb is, hogy kiírattad magad, mert olvastam valami olyasmit, hogy a tartós láz vetélést okozhat. (Nehogy megijedj nekem!!!) Ez biztos Nálad nem áll fenn, de tényleg jobb most Neked otthon, így legalább alhatsz eleget. (Én egész nap tudnék.) A vitaminokról vsak annyit, hogy mikor 5 hetesen elmentem egy dokikhoz, két külön doki is azt mondta egymástól függetlenül, hogy ne szedjek Elevitet a 12. hétig, mert túl sok benne az A vitamin, ami idegrendszer-fejlődési károsodást okozhat. Ennek ellenére az van ugye ráírva a dobozára, hogy a tervezett teherbeesés előtt már egy hónappal javasolt szedni, egészen a szoptatásig. (Reklámfogás?) Na mindegy, én néha bekapok egyet-egyet, de amit mindenképpen kell szedni - az a folsav (napi 2 tabletta) + B6 vitamin a hányinger csökkentésére és a vas megkötésére. Minden más esetben elég a gyümi és a zöldség, hiszen nyár van!! Gondolom, alig bírjátok kivárni, míg eljuttok az orvoshoz. Ha 6 hetesen mész, már szívhangot is hallhattok!!!!
Doktori? Hát igen, fél évet tudok járni, aztán halasztok egy évet, mert egyéb elfoglaltságaim lesznek...
Milyen tüneteid vannak már? (Én, ha nem teszteltem volna 6 hete, máig nem tűnne fel, hogy terhes vagyok...semmi hasszurkálás, émelygés is elviselhető stb. EGyedül a szagok...brrr)
Beuka,
naaa.....mi lesz má'? Azt mondtad, hogy ebben a hónapban jössz utánunk! Nem más gyermekét kell sasolni a medencében, hanem tessék saját trónörököst csinálni!
Maminti,
akkor a Ti babátok épp egy hónappal később fogant, mint a mienk - nekünk jún. 24. - azaz Szent Iván éjjelén. (Akkor éjjel nem mulasztottam el kívánni sem!!!)
Lola</font>